- Konu Sahibi sunshine__
-
- #45.941
Ben de mavi çizgilisini aldim gerçekten çok güzel yumuşacıkBen bunun pembe beneklisini aldım yıkadım aşırı rahat ve güzel yumuşacık
Görürsem derim sanaYeşil istiyorum ama yok canım ya biraz daha beklicem belki karşıma çıkar.
Tamam canımBen başka beğendim bunu ayrıca uygulamada görünce aldım görmedim daha kumaşını. LCW nin değil başka bi marka gelsin derim iyi mi değil mi diye
MaşallahKızlar bende bunu aldım sabahlığı inanılmaz güzeldi. Pijaması felanda yumuşak çok güzeldi. Tesettürlü olduğum için açık çekmiştim yinede kırpayım sizin için 1 tane foto paylaşayım
Miss Dünya Lissa Kadife Sabahlıklı Kahverengi Hamile Ve Lohusa Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Miss Dünya Lissa Kadife Sabahlıklı Kahverengi Hamile Ve Lohusa Pijama Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu marka 3 saatlik indirimlere çok sık giriyor ben 388 almıştımYaa şans vereyim o zaman olmazsa bile fiyatları cok uçuk degil evde bulunur
Ay çok güzelmiş çok beğendim bedeni tükenmiş stoğa girince ben de alayımKızlar bende bunu aldım sabahlığı inanılmaz güzeldi. Pijaması felanda yumuşak çok güzeldi. Tesettürlü olduğum için açık çekmiştim yinede kırpayım sizin için 1 tane foto paylaşayım
Miss Dünya Lissa Kadife Sabahlıklı Kahverengi Hamile Ve Lohusa Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Miss Dünya Lissa Kadife Sabahlıklı Kahverengi Hamile Ve Lohusa Pijama Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Yaa çok teşekkür ederim cevap için, ben de kum döktüm ama en son gittiğimde gitmiş gözüküyor demişlerdi. Benim de sağ böbrekte genişleme var. Çok teşekkürler geçmezse doktoruma yazayım.Kum döktüğüm zamanlar oluyor canım ben de bide böbeeklerimde de taş olunca . İdrar testinde kalsiyum oksalat baktır. Benim o değer yüksek çıkınca kesin bundan dediler. Sağ böbreğimde de genişleme var üriner ultrason çektiler sebebini bulamayınca . Bide yumurtalığına da baktır. Gebeliğin en başında da bende bu ağrı olmuştu o zamanda yumurtalıkta kist var o dönme yapıyor demişti doktor. Üçünden biridir yani
Canım sezaryan olursan bi tane üstten giyme gecelik lazım oluyor uzun ve dar kollu da olmasın serum takılı oluyor vs. İlk ayağa kaldırdıklarında da üzerinde o olursa koridorda üzerine bir sabahlık giyip yürürsün.bENDE halen gecelk olayını çözemedim.
Elbise tarzı bir ürünler hiç gece uyumadım alsamda popom açıkta kalır yine kullanamam diye düşünüyorum.
Hem uzun kollu hemde boyun kısmı kapalı şu model aklıma yattı . Boyu bana bir tık tunik gibi olur zaten 2.bir sabhalığa ihtiyacım olmaz diye düşünüyorum.
birde evden normal pijama takımı koyarım yanıma diyorum ama halen çok kararsızım
Eki Görüntüle 3323751
Hayırlı olsun gizel görünüyorKızlar bende bunu aldım sabahlığı inanılmaz güzeldi. Pijaması felanda yumuşak çok güzeldi. Tesettürlü olduğum için açık çekmiştim yinede kırpayım sizin için 1 tane foto paylaşayım
Bana bunun benzerini saten kumaş çeyizde boçama almışlardı hiç giymek nasip olmadı kalbı büyük geliyordu. Onu götürcem yanımda yedek takım olarak.Kızlar lcw de beğendiklerimi göstereyim bu güzel kumaşı yumuşak penye kullanışlı baya tam kalıp
Pijama Takım - LC WAIKIKI - 899,99 TL
LCW DREAM Siyah Gömlek Yaka Düz Uzun Kollu Kadın Pijama Takımı size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - W32357Z8-CVLwww.lcwaikiki.com
Evet çok güzel o ihtimali hiç düşünmedim.Canım sezaryan olursan bi tane üstten giyme gecelik lazım oluyor uzun ve dar kollu da olmasın serum takılı oluyor vs. İlk ayağa kaldırdıklarında da üzerinde o olursa koridorda üzerine bir sabahlık giyip yürürsün.
Canım yaa sen bunu yenimi keşfettinGece ayaklarımı salladım salladım, en sonunda pijama altını çıkarıp popomu pikeyle örtüp bacaklarım dışarda yattım. Bi rahatlamışım, çok güzel uyudum. Huzursuz bacaklılara duyrulur
Bana alınan gecelik takımı o kadar saçma sapan ki bi sürü de para verildiydi hiç bi işe yaramıyo hemde penye. Oluyosa giy valla ne boş yere para verecen bende böyle takım yok o yüzden iki tane aldım. Ama birini tüp. Bebek zamanı çok uyguna aldım 120₺ falandı düz penye uzun alt üst puantiyeli bişiBana bunun benzerini saten kumaş çeyizde boçama almışlardı hiç giymek nasip olmadı kalbı büyük geliyordu. Onu götürcem yanımda yedek takım olarak.
Eki Görüntüle 3323755
Çok minnoş tam kız anası modugünlerdir para harcamamak beni rahatsız etti kıydım paraya aldım bir gecelik takımıdoğum sonrası ilk gecelik olarak cicili bicili bir şey istiyordum
Saten Sabahlıklı Lohusa Pijama Takımı Cossy By Aqua 23615
Saten Sabahlıklı Lohusa Pijama Takımı Cossy By Aqua 23615www.cossybyaqua.com
aynen, kıza da işlemeli hastane çıkışı yaptırıyorum onunla da benzer takım gibi gezeriz ana kızÇok minnoş tam kız anası modugüle güle kullan bebeğim
Doğmamışlar ayy anne karnında 1 gün bile fazla kalsalar kar iyi hamdolsun valla sen yazamayınca kesin doğum yaptı dedik endişelenmeye başlamıştık hepiniz iyi olun hayırlısıylaKızlar daha doğum yapmadım ama iki gündür ağrılarım arttı baya sancılar sıklasiyor gibi günlük 3-4 defa nst deyim bebekleri bir jki gün bile olsa tutmaya çalışıyorlar çok giremiyorum buraya dualarınızı eksik etmeyin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?