2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335

Eklentiler

• IMG_5194.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 94
Maşallah

Ay çok güzelmiş çok beğendim bedeni tükenmiş stoğa girince ben de alayım güle güle kullan

Baktim şimdi bana da tanımlanmış.
7 sene önceki hamileliğimde doktorum önermemişti ama gidince sorarım tekrar.

Yaa çok teşekkür ederim cevap için, ben de kum döktüm ama en son gittiğimde gitmiş gözüküyor demişlerdi. Benim de sağ böbrekte genişleme var. Çok teşekkürler geçmezse doktoruma yazayım.

Sizin geçti mi peki ne kadar sürdü?

bENDE halen gecelk olayını çözemedim.
Elbise tarzı bir ürünler hiç gece uyumadım alsamda popom açıkta kalır yine kullanamam diye düşünüyorum.
Hem uzun kollu hemde boyun kısmı kapalı şu model aklıma yattı . Boyu bana bir tık tunik gibi olur zaten 2.bir sabhalığa ihtiyacım olmaz diye düşünüyorum.

birde evden normal pijama takımı koyarım yanıma diyorum ama halen çok kararsızım

Canım sezaryan olursan bi tane üstten giyme gecelik lazım oluyor uzun ve dar kollu da olmasın serum takılı oluyor vs. İlk ayağa kaldırdıklarında da üzerinde o olursa koridorda üzerine bir sabahlık giyip yürürsün.

Hayırlı olsun gizel görünüyor

Gece ayaklarımı salladım salladım, en sonunda pijama altını çıkarıp popomu pikeyle örtüp bacaklarım dışarda yattım. Bi rahatlamışım, çok güzel uyudum. Huzursuz bacaklılara duyrulur

Bana bunun benzerini saten kumaş çeyizde boçama almışlardı hiç giymek nasip olmadı kalbı büyük geliyordu. Onu götürcem yanımda yedek takım olarak.

Evet çok güzel o ihtimali hiç düşünmedim.
Ben bakınmaya devam o zmn geceliklere

Gece ayaklarımı salladım salladım, en sonunda pijama altını çıkarıp popomu pikeyle örtüp bacaklarım dışarda yattım. Bi rahatlamışım, çok güzel uyudum. Huzursuz bacaklılara duyrulur
Canım yaa sen bunu yenimi keşfettin ben şuan bunun bile işe yaramayan dönemindeyim ayaklarım yanıyo

Bana bunun benzerini saten kumaş çeyizde boçama almışlardı hiç giymek nasip olmadı kalbı büyük geliyordu. Onu götürcem yanımda yedek takım olarak.
Eki Görüntüle 3323755
Bana alınan gecelik takımı o kadar saçma sapan ki bi sürü de para verildiydi hiç bi işe yaramıyo hemde penye. Oluyosa giy valla ne boş yere para verecen bende böyle takım yok o yüzden iki tane aldım. Ama birini tüp. Bebek zamanı çok uyguna aldım 120₺ falandı düz penye uzun alt üst puantiyeli bişi

Çok minnoş tam kız anası modu güle güle kullan bebeğim
aynen, kıza da işlemeli hastane çıkışı yaptırıyorum onunla da benzer takım gibi gezeriz ana kız şimdi bir lohusa tacı ve terliği bulma zamanı

Eklentiler

• IMG_1994.webp
    25 KB · Görüntüleme: 78
Doğmamışlar ayy anne karnında 1 gün bile fazla kalsalar kar iyi hamdolsun valla sen yazamayınca kesin doğum yaptı dedik endişelenmeye başlamıştık hepiniz iyi olun hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…