2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bana bunun ful seti alımıştı sortu, kısa kol takımı , elbisesi onları kullandım
Ama bu benim için fazla boldu. Şimdi tam olur diye düşünüyorum.
Bide penye kumaştan bir alt üst takım almışlardı sabahlığıda vardı günlük giyebilecek tarzda heralde onuda eklicem çantaya

Güzelmiş ya bence mankenden daha güzel olmuş sende hiç bu tarz takım bakmamıştım. Kalitesi nasıl peki?

İnşallah canım benim sağlıklı güzel bı doğum nasip olsun hepimize insallah
Birşey olmaz heralde sonralara da yaklaşıyoruz ya sideti artmasa sorun yok demektir benim de bel ağrısı falan çok senin haftan da büyük normal artık
Canım inşallah herşey gonlune göre olur sevindim daha. Durmalarina sağlıkla guzelikle ilerlesim herşey senin için inşallah

Kizlar pijama olarak bende bunu aldım eşim rengini kapati dedi ama ben beğendim teseturlu olduğum içinde uzun güzel olur dedim
ya ne güzel ürünle bulmuşşsunuz hepiniz
Bir ben birşey bulamamışım
Bunun markası ne tatlım görünmüyor fotografta

Dün verdim siparişi gelsin haber ederim. Ya beğendim mağazadan internetten daha uygun oluyo diye internetten aldım o yüzden elimde değiller
Magaza gördüysen tamamdir ya aynısı gelir inşallah fiyatı baya uygun en kötü yazın da emzirirken giyeriz
Ya cok güzelmiş güle güle kullan ama bedeni kalmamis başka rengi de yok sanirim☹

Güzelmiş ya bence mankenden daha güzel olmuş sende hiç bu tarz takım bakmamıştım. Kalitesi nasıl peki?
Valla bence gayet iyi canım pijaması yumuşacık zaten sabahlığı yeter bence şuanda bi sabahlık en ucuz 400 tl iltifatın için ayrıca teşekkür ederim bu özgüvenle gideyimde kocamı görüntülü arıyayım

Magaza gördüysen tamamdir ya aynısı gelir inşallah fiyatı baya uygun en kötü yazın da emzirirken giyeriz

Ya cok güzelmiş güle güle kullan ama bedeni kalmamis başka rengi de yok sanirim☹
Yoktu canım bende alırken başka renk bakmıştım bulamamıştım. Ama renginin koyu olmasını istiyordum zaten alacağım pijamanın. Bak sonradadan şöyle bişey gördüm ama sabahlığı polardı çok kalın geldi bana. Yoksa iç pijamasının rengi baya hoşuma gitmişti.

Güle güle kullan canım kaç beden aldın peki

YALAZ6 canım bana da tanimlanmis grip aşısı demek ki bütün gebelere tanimlanmis bende vurulacam kızlar size de duyurulur
e-nabızda banada tanımlanmış görünüyor.
Çok severim grip aşısı
Eski bir öğretmen olarak hayatta kalışımı yıllarca vurdurduğum grip aşılarına borçluyum ( Hasta hasta çocuklarını başlarından atmak için okula göndermeyin dediğim halde yollayan nankör velilerime selam olsun.MEslekten soğuttular )

ben alırkende sadece m beden vardı canım şansımı deniyeyim belki olur dedim oldu eğer ihtimal varsa sende şansını dene mutlaka fiyatı baya uygun çünkü ürüne göre
Evet gerçekten uygun ama diğerini L aldım iyi oldu M olmaz muhtemelen

Üç dört gün kesintisiz ağrıdı sonra geçti en son 23. Haftada bu şikayetle doktora gittim sonra ara ara gelip gidiyor ama bebekle ilgili bir şey olmadığını bildiğim için daha rahatım. Kızılcık suyu kaynatıp içiyorum o da iyi geldi bence. Deneyebilirsin kumdan dolayı oluyo demek ki bak ikimizde de birebir aynı olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…