- Konu Sahibi sunshine__
-
- #45.961
Bana bunun ful seti alımıştı sortu, kısa kol takımı , elbisesi onları kullandımBana alınan gecelik takımı o kadar saçma sapan ki bi sürü de para verildiydi hiç bi işe yaramıyo hemde penye. Oluyosa giy valla ne boş yere para verecen bende böyle takım yok o yüzden iki tane aldım. Ama birini tüp. Bebek zamanı çok uyguna aldım 120₺ falandı düz penye uzun alt üst puantiyeli bişi
Evet canımGörürsem derim sanayesıl kadıfe de mı?
Tamam canım
Güzelmiş ya bence mankenden daha güzel olmuş sendeKızlar bende bunu aldım sabahlığı inanılmaz güzeldi. Pijaması felanda yumuşak çok güzeldi. Tesettürlü olduğum için açık çekmiştim yinede kırpayım sizin için 1 tane foto paylaşayım
Miss Dünya Lissa Kadife Sabahlıklı Kahverengi Hamile Ve Lohusa Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Miss Dünya Lissa Kadife Sabahlıklı Kahverengi Hamile Ve Lohusa Pijama Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben bunları almaya cesaret edemiyorum yazlık gibi geliyorgünlerdir para harcamamak beni rahatsız etti kıydım paraya aldım bir gecelik takımıdoğum sonrası ilk gecelik olarak cicili bicili bir şey istiyordum
Saten Sabahlıklı Lohusa Pijama Takımı Cossy By Aqua 23615
Saten Sabahlıklı Lohusa Pijama Takımı Cossy By Aqua 23615www.cossybyaqua.com
İnşallah canım benim sağlıklı güzel bı doğum nasip olsun hepimize insallahUmarım hemen açılma olur ve doğum gerçekleşir bir an önce biter kurtuluruz hep birlikte sağlıklı bir şekilde
Bugün 34+1 olduk çok şükür, ara ara oluyordu ama bir kaç gündür böyle sabahları da giriyor bazen öğlen değişiyor ama gece kesin oluyor yani. Acaba gece çok hareket ettiği için mi diye düşünmedim değil
Canım inşallah herşey gonlune göre olur sevindim daha. Durmalarina sağlıkla guzelikle ilerlesim herşey senin için inşallahKızlar daha doğum yapmadım ama iki gündür ağrılarım arttı baya sancılar sıklasiyor gibi günlük 3-4 defa nst deyim bebekleri bir jki gün bile olsa tutmaya çalışıyorlar çok giremiyorum buraya dualarınızı eksik etmeyin lütfen
ya ne güzel ürünle bulmuşşsunuz hepinizKizlar pijama olarak bende bunu aldım eşim rengini kapati dedi ama ben beğendim teseturlu olduğum içinde uzun güzel olur dedim
Maşallah
ben alırkende sadece m beden vardı canım şansımı deniyeyim belki olur dedim olduAy çok güzelmiş çok beğendim bedeni tükenmiş stoğa girince ben de alayımgüle güle kullan
Teşekkür ederimHayırlı olsun gizel görünüyor
Magaza gördüysen tamamdir ya aynısı gelir inşallah fiyatı baya uygun en kötü yazın da emzirirken giyerizDün verdim siparişi gelsin haber ederim. Ya beğendim mağazadan internetten daha uygun oluyo diye internetten aldım o yüzden elimde değiller
Ya cok güzelmiş güle güle kullan ama bedeni kalmamis başka rengi de yok sanirim☹Kızlar bende bunu aldım sabahlığı inanılmaz güzeldi. Pijaması felanda yumuşak çok güzeldi. Tesettürlü olduğum için açık çekmiştim yinede kırpayım sizin için 1 tane foto paylaşayım
Miss Dünya Lissa Kadife Sabahlıklı Kahverengi Hamile Ve Lohusa Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Miss Dünya Lissa Kadife Sabahlıklı Kahverengi Hamile Ve Lohusa Pijama Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Valla bence gayet iyi canım pijaması yumuşacık zaten sabahlığı yeter bence şuanda bi sabahlık en ucuz 400 tlGüzelmiş ya bence mankenden daha güzel olmuş sendehiç bu tarz takım bakmamıştım. Kalitesi nasıl peki?
Yoktu canım bende alırken başka renk bakmıştım bulamamıştım. Ama renginin koyu olmasını istiyordum zaten alacağım pijamanın. Bak sonradadan şöyle bişey gördüm ama sabahlığı polardı çok kalın geldi bana. Yoksa iç pijamasının rengi baya hoşuma gitmişti.Magaza gördüysen tamamdir ya aynısı gelir inşallah fiyatı baya uygun en kötü yazın da emzirirken giyeriz
Ya cok güzelmiş güle güle kullan ama bedeni kalmamis başka rengi de yok sanirim☹
Güle güle kullan canım kaç beden aldın pekiKızlar bende bunu aldım sabahlığı inanılmaz güzeldi. Pijaması felanda yumuşak çok güzeldi. Tesettürlü olduğum için açık çekmiştim yinede kırpayım sizin için 1 tane foto paylaşayım
e-nabızda banada tanımlanmış görünüyor.YALAZ6 canım bana da tanimlanmis grip aşısı demek ki bütün gebelere tanimlanmis bende vurulacam kızlar size de duyurulur
Ben oark yatak aldım da odaya gardrop ve şifonyer düşünüyorum bi bakayım buna da canım teşekkür ederimOda olarak aldım canım ben
3 kapalıklı bol gözlü bir dolap seçtim
Evet gerçekten uygun ama diğerini L aldım iyi oldu M olmaz muhtemelen
ben alırkende sadece m beden vardı canım şansımı deniyeyim belki olur dedim oldueğer ihtimal varsa sende şansını dene mutlaka fiyatı baya uygun çünkü ürüne göre
Üç dört gün kesintisiz ağrıdı sonra geçti en son 23. Haftada bu şikayetle doktora gittim sonra ara ara gelip gidiyor ama bebekle ilgili bir şey olmadığını bildiğim için daha rahatım. Kızılcık suyu kaynatıp içiyorum o da iyi geldi bence. DeneyebilirsinYaa çok teşekkür ederim cevap için, ben de kum döktüm ama en son gittiğimde gitmiş gözüküyor demişlerdi. Benim de sağ böbrekte genişleme var. Çok teşekkürler geçmezse doktoruma yazayım.
Sizin geçti mi peki ne kadar sürdü?
M beden aldım canım 65 kiloyum sadece karnım ve göğüslerim büyüdü kalçam felan aynı kaldı.Güle güle kullan canım kaç beden aldın peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?