2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar ben de fiyatı çok uygun görünce bi deneyim diye bunu aldım. Fotoğrafla rengin alakası yok çok tatlı geldi ve çok beğendik eşimle. Hiç beklemiyordum üstümde de tatlı durdu bizimle yola devam ediyor

Eklentiler

• IMG_2405.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 102
Merhaba sevgili anneler, uzun zamandır forumu takip ediyorum ama yoğunluktan dolayı cesaret edip üye olamadım. İlk başta kendi sat’ıma uygun olan Ocak 2024 annelerini takip ediyordum ancak sonrasında oradaki ufak tartışmalar sonucunda özellikle takip ettiğim üyeler Aralık 2023 annelerine geçince ben de kendimce transfer oldum .

Şimdi artık 29. Haftadayım, yavaş yavaş evden çalışma düzenine geçeceğim için artık yazmaya da yetişebilirim dedim (yazdıklarınıza yetişmek, okumak gerçek bir mesai ).

Doğuran taze annemiz umarım bebeğini tez zamanda kucağına alacak, sancısı olanlarımız da vakti gelmeden doğurmayacak .

ya ne güzel ürünle bulmuşşsunuz hepiniz
Bir ben birşey bulamamışım
Bunun markası ne tatlım görünmüyor fotografta
Teşekur ederim canım sen de daha güzelini bul inşallah
Ben marakaya bakamdim canım jenika yazıyor üstünde

Hoş geldin canım

Kız o gurup neymiş ben çok merak etim hemen gidip okuyacağım buna çok yetisiyorum bide onu okumaya gidiyom ben kizlaaaarrrr

Çok geçmiş olsun canım geçer insallah hemen kız emin ol bende üç dış çekmiş iki dolgu yapmış biri olarak iki doğum daha yapıyım dissciye gitmiyim modundayim agizimin içine karşı değişik korkularım var Allah'ım sen koru benim dişleri

Kızlar devlete kontrole gelmiştim degerlerime bakılsın diye nst istedi bir tane sancim cikti dogumhaneye yönlendirdi tekrsrlasinlar erken doğum riskin olabilir dedi bir tirstim kiz

Eklentiler

• 16983069949455124841578308913398.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 85
Sağol canım inşallah evde ne yapabilirim ?geçmezse mecbur kalırsam gideyim bari . Amin hepimizin dişleriniiii

Seni hiç hatırlamıyorum ben önceki kullanıcı adın neydi ki?

Gitsen de hiçbir şey yapmıyorlar zaten ben daha dün gittim kadın beni görünce bi panikledi ayyy hamile misin ama diye daha önce diş etim şişince de gitmiştim ben tuzlu su ile gargara yap günde 3kez fırçala dedi bu kadar

Çok geçmişler olsun bebekle alakalı ona zararı olmasın da tek derdim o benim de sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah

Çok geçmişler olsun bebekle alakalı ona zararı olmasın da tek derdim o benim de sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah
Valla bence tek zararı eğer kızsa bide bu hastalıkları gen olarak aktarıyoruz hep. Benim anne tarafım komple böyle çünkü

Ay kızlar ben programdan okuyorum kızımın yumurtalıklarında milyarlarca yumurta üretilmeye başlamış. Yani şu an torunumu da içimde taşıyorum seninle başlamadı diye bir kitap var orda bundan bahsediyor ama bana çok saçma gelmişti okurken. Şimdi bi duygulandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…