- 22 Haziran 2022
- 2.037
- 3.109
- 53
- 30
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #45.981
Bende yatak odasına park yatak aldım.Ben oark yatak aldım da odaya gardrop ve şifonyer düşünüyorum bi bakayım buna da canım teşekkür ederim
canlısıın nasıl fotosuKızlar ben de fiyatı çok uygun görünce bi deneyim diye bunu aldım. Fotoğrafla rengin alakası yok çok tatlı geldi ve çok beğendik eşimle. Hiç beklemiyordumüstümde de tatlı durdu bizimle yola devam ediyor
Teşekur ederim canım sen de daha güzelini bul inşallahya ne güzel ürünle bulmuşşsunuz hepiniz
Bir ben birşey bulamamışım
Bunun markası ne tatlım görünmüyor fotografta
Hoş geldin canımMerhaba sevgili anneler, uzun zamandır forumu takip ediyorum ama yoğunluktan dolayı cesaret edip üye olamadım. İlk başta kendi sat’ıma uygun olan Ocak 2024 annelerini takip ediyordum ancak sonrasında oradaki ufak tartışmalar sonucunda özellikle takip ettiğim üyeler Aralık 2023 annelerine geçince ben de kendimce transfer oldum.
Şimdi artık 29. Haftadayım, yavaş yavaş evden çalışma düzenine geçeceğim için artık yazmaya da yetişebilirim dedim (yazdıklarınıza yetişmek, okumak gerçek bir mesai).
Doğuran taze annemiz umarım bebeğini tez zamanda kucağına alacak, sancısı olanlarımız da vakti gelmeden doğurmayacak.
Çok geçmiş olsun canım geçer insallah hemenGünaydın kızlar sabah diş eti ağrısıyla uyandım şişmiş çift taraflıdişçiden korktuğum için de gidemiyorum (şimdiye kadar da ihtiyacım olmamıştı ) dişçiden korkan ben nasıl doğurucam inanın bilmiyorum
Sen benim yastığı görsen koltuğun şu büyük boy kare yastıkları var yaKarnım kocaman hiç bir şekilde rahat edemiyorum
Sağol canım inşallahÇok geçmiş olsun canım geçer insallah hemenkız emin ol bende üç dış çekmiş iki dolgu yapmış biri olarak iki doğum daha yapıyım dissciye gitmiyim modundayim agizimin içine karşı değişik korkularım var Allah'ım sen koru benim dişleri
Akşam bana özelden yaz atayımcanlısıın nasıl fotosu
Geçmiş olsun canım. Hissettin mi o sancıyı? Hadi inşallah tekrarlamaz.Kızlar devlete kontrole gelmiştim degerlerime bakılsın diye nst istedi bir tane sancim cikti dogumhaneye yönlendirdi tekrsrlasinlar erken doğum riskin olabilir dedi bir tirstim kiz
Seni hiç hatırlamıyorum ben önceki kullanıcı adın neydi ki?Merhaba sevgili anneler, uzun zamandır forumu takip ediyorum ama yoğunluktan dolayı cesaret edip üye olamadım. İlk başta kendi sat’ıma uygun olan Ocak 2024 annelerini takip ediyordum ancak sonrasında oradaki ufak tartışmalar sonucunda özellikle takip ettiğim üyeler Aralık 2023 annelerine geçince ben de kendimce transfer oldum.
Şimdi artık 29. Haftadayım, yavaş yavaş evden çalışma düzenine geçeceğim için artık yazmaya da yetişebilirim dedim (yazdıklarınıza yetişmek, okumak gerçek bir mesai).
Doğuran taze annemiz umarım bebeğini tez zamanda kucağına alacak, sancısı olanlarımız da vakti gelmeden doğurmayacak.
Gitsen de hiçbir şey yapmıyorlar zaten ben daha dün gittim kadın beni görünce bi panikledi ayyy hamile misin ama diyeGünaydın kızlar sabah diş eti ağrısıyla uyandım şişmiş çift taraflıdişçiden korktuğum için de gidemiyorum (şimdiye kadar da ihtiyacım olmamıştı ) dişçiden korkan ben nasıl doğurucam inanın bilmiyorum
Çok geçmişler olsun bebekle alakalı ona zararı olmasın da tek derdim o benim deÜç dört gün kesintisiz ağrıdı sonra geçti en son 23. Haftada bu şikayetle doktora gittim sonra ara ara gelip gidiyor ama bebekle ilgili bir şey olmadığını bildiğim için daha rahatım. Kızılcık suyu kaynatıp içiyorum o da iyi geldi bence. Deneyebilirsinkumdan dolayı oluyo demek ki bak ikimizde de birebir aynı olmuş
Insallah cikmaz canim tekrarKızlar devlete kontrole gelmiştim degerlerime bakılsın diye nst istedi bir tane sancim cikti dogumhaneye yönlendirdi tekrsrlasinlar erken doğum riskin olabilir dedi bir tirstim kiz
Valla bence tek zararı eğer kızsa bide bu hastalıkları gen olarak aktarıyoruz hep. Benim anne tarafım komple böyle çünküÇok geçmişler olsun bebekle alakalı ona zararı olmasın da tek derdim o benim desağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?