- 22 Haziran 2022
- 2.037
- 3.109
- 53
- 30
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #46.001
Üf çok saçma bir mevzu bitip tükenmedi de halaHoş geldin canım
Kız o gurup neymiş ben çok merak etim hemen gidip okuyacağım buna çok yetisiyorum bide onu okumaya gidiyom ben kizlaaaarrrr
Evet karnım sertlesti sancı 60lara cikti ilk defa girdim kötü birsey mi ya bir de beni sol yatırdılar normal miGeçmiş olsun canım. Hissettin mi o sancıyı? Hadi inşallah tekrarlamaz.
İnşallah canım açtım dogumhanedeki doktor da muayene etti birseyler ye oyle bağlan nst ye dediInsallah cikmaz canim tekrar
İkinci trimester olsa rahat yapıyorlar da üç de riske atmak istemiyorlar. Ben ikinci trimester başlarında dolgum çatladığı için gitmiştim kaç aylıksın dedi önce 4e girdik deyince iyi güzel dedi son aylarda olsan yapmazdım şimdi rahatça yenileyebiliriz dedi. Hatta gebelere özel güvenli anestezi yapcaktı ben istemedim ne olur ne olmaz diye anestezisiz yeniletmiştim.Gitsen de hiçbir şey yapmıyorlar zaten ben daha dün gittim kadın beni görünce bi panikledi ayyy hamile misin ama diyedaha önce diş etim şişince de gitmiştim ben tuzlu su ile gargara yap günde 3kez fırçala dedi bu kadar
7 yıl korundum bende lan kazara nasıl hamile kalıyorlar kalmadım bir kezBız evlendik 3 yıl korunduk, gerı cekılme ıle, ne bılım bı kaza ya ugramadık, hos sonrasında normal hamıle kalamadım ama, yanı bı kere de kaza olmaz mı arkadas
Ben daha önce hiç üye kaydı yaptırmamıştım, haricen takip ediyordum :) yeni üyeyim yani.Seni hiç hatırlamıyorum ben önceki kullanıcı adın neydi ki?
Anladım hayırlı olsunBen daha önce hiç üye kaydı yaptırmamıştım, haricen takip ediyordum :) yeni üyeyim yani.
Geldim balım burdayım
Bu arada ben de 29+4üm. Aralıkta doğururuz zaten biz doğru yerdesinBen daha önce hiç üye kaydı yaptırmamıştım, haricen takip ediyordum :) yeni üyeyim yani.
Hepimizde aynı problem var merak etmeeGünaydın kızlar sabah diş eti ağrısıyla uyandım şişmiş çift taraflıdişçiden korktuğum için de gidemiyorum (şimdiye kadar da ihtiyacım olmamıştı ) dişçiden korkan ben nasıl doğurucam inanın bilmiyorum
Aralık annelerine hoşgeldin ozamanBen daha önce hiç üye kaydı yaptırmamıştım, haricen takip ediyordum :) yeni üyeyim yani.
Nick mi değişti? Ocaktan tanıyamadım siziMerhaba sevgili anneler, uzun zamandır forumu takip ediyorum ama yoğunluktan dolayı cesaret edip üye olamadım. İlk başta kendi sat’ıma uygun olan Ocak 2024 annelerini takip ediyordum ancak sonrasında oradaki ufak tartışmalar sonucunda özellikle takip ettiğim üyeler Aralık 2023 annelerine geçince ben de kendimce transfer oldum.
Şimdi artık 29. Haftadayım, yavaş yavaş evden çalışma düzenine geçeceğim için artık yazmaya da yetişebilirim dedim (yazdıklarınıza yetişmek, okumak gerçek bir mesai).
Doğuran taze annemiz umarım bebeğini tez zamanda kucağına alacak, sancısı olanlarımız da vakti gelmeden doğurmayacak.
Benim idrarımda kum çıktı. İdrar kültürümde de bakteri var bugün doktorum bakıp yazacaka ilaç inşallah. Secdeye eğilirken falan karnımın alt tarafı acıyor resmen. Bide önceden baktırdığımsa sol böbreğimde genişleme vardıKum döktüğüm zamanlar oluyor canım ben de bide böbeeklerimde de taş olunca . İdrar testinde kalsiyum oksalat baktır. Benim o değer yüksek çıkınca kesin bundan dediler. Sağ böbreğimde de genişleme var üriner ultrason çektiler sebebini bulamayınca . Bide yumurtalığına da baktır. Gebeliğin en başında da bende bu ağrı olmuştu o zamanda yumurtalıkta kist var o dönme yapıyor demişti doktor. Üçünden biridir yani
Yine mi parlaAnladım hayırlı olsunparla diye bi yakının var mı peki
Soruyorum nolur nolmazYine mi parlaneoldu girmiyormu artık
Ayy evet arada bakıyorum, hala arkamızdan atıp tutan 3 4 üye var.. Sorun bızdeymıs gıbı konusmuyorlar mı bı de.. Üç maymun oynuyorlardı o zaman, şimdi dilleri açılmışÜf çok saçma bir mevzu bitip tükenmedi de halabide sessiz sakin geldik buraya hala lafımız bitmedi yani.
Sohrab
Kızlar biz iki aylık evliyken ve ilişkiye giremiyorken oldu vajinismusu atlamamıştım tam hamileliğimede inanmadık başta sanırım o kişi ben oluyorum kazara7 yıl korundum bende lan kazara nasıl hamile kalıyorlar kalmadım bir kez
Kız aşağıyı okuyan diğer ocak annesini ifşa et artıkNick mi değişti? Ocaktan tanıyamadım sizi
T turuncuportakallAyy evet arada bakıyorum, hala arkamızdan atıp tutan 3 4 üye var.. Sorun bızdeymıs gıbı konusmuyorlar mı bı de.. Üç maymun oynuyorlardı o zaman, şimdi dilleri açılmış
Bilmiyorum ki, daha girmedim hiç. 5 sene önce girdiğimi de hatırlamıyorum. Bir şey olmayacak bence.Evet karnım sertlesti sancı 60lara cikti ilk defa girdim kötü birsey mi ya bir de beni sol yatırdılar normal mi
İnşallah canım açtım dogumhanedeki doktor da muayene etti birseyler ye oyle bağlan nst ye dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?