2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Hoş geldin canım

Kız o gurup neymiş ben çok merak etim hemen gidip okuyacağım buna çok yetisiyorum bide onu okumaya gidiyom ben kizlaaaarrrr
Üf çok saçma bir mevzu bitip tükenmedi de hala bide sessiz sakin geldik buraya hala lafımız bitmedi yani.
Sohrab

Geçmiş olsun canım. Hissettin mi o sancıyı? Hadi inşallah tekrarlamaz.
Evet karnım sertlesti sancı 60lara cikti ilk defa girdim kötü birsey mi ya bir de beni sol yatırdılar normal mi
Insallah cikmaz canim tekrar
İnşallah canım açtım dogumhanedeki doktor da muayene etti birseyler ye oyle bağlan nst ye dedi

İkinci trimester olsa rahat yapıyorlar da üç de riske atmak istemiyorlar. Ben ikinci trimester başlarında dolgum çatladığı için gitmiştim kaç aylıksın dedi önce 4e girdik deyince iyi güzel dedi son aylarda olsan yapmazdım şimdi rahatça yenileyebiliriz dedi. Hatta gebelere özel güvenli anestezi yapcaktı ben istemedim ne olur ne olmaz diye anestezisiz yeniletmiştim.

Bız evlendik 3 yıl korunduk, gerı cekılme ıle, ne bılım bı kaza ya ugramadık, hos sonrasında normal hamıle kalamadım ama, yanı bı kere de kaza olmaz mı arkadas
7 yıl korundum bende lan kazara nasıl hamile kalıyorlar kalmadım bir kez

Hepimizde aynı problem var merak etmee
İğneden de korkuyorum tabi ben

Nick mi değişti? Ocaktan tanıyamadım sizi

Benim idrarımda kum çıktı. İdrar kültürümde de bakteri var bugün doktorum bakıp yazacaka ilaç inşallah. Secdeye eğilirken falan karnımın alt tarafı acıyor resmen. Bide önceden baktırdığımsa sol böbreğimde genişleme vardı

Üf çok saçma bir mevzu bitip tükenmedi de hala bide sessiz sakin geldik buraya hala lafımız bitmedi yani.
Sohrab
Ayy evet arada bakıyorum, hala arkamızdan atıp tutan 3 4 üye var.. Sorun bızdeymıs gıbı konusmuyorlar mı bı de.. Üç maymun oynuyorlardı o zaman, şimdi dilleri açılmış

7 yıl korundum bende lan kazara nasıl hamile kalıyorlar kalmadım bir kez
Kızlar biz iki aylık evliyken ve ilişkiye giremiyorken oldu vajinismusu atlamamıştım tam hamileliğimede inanmadık başta sanırım o kişi ben oluyorum kazara
Ki kistler hormon bozukluğu pkos falanda vardı daha önce laparoskopi olmuştum ben de çocuğum olmaz sanmıştım ama bu iş Allahın yazdığı zaman oluyormuş çabalamak yada çabalamamak çok önemli değilmiş anladığım kadarıyla

Ayy evet arada bakıyorum, hala arkamızdan atıp tutan 3 4 üye var.. Sorun bızdeymıs gıbı konusmuyorlar mı bı de.. Üç maymun oynuyorlardı o zaman, şimdi dilleri açılmış
T turuncuportakall
aman boşverin ocak grubunu siz Aralık annelerindensiz

Evet karnım sertlesti sancı 60lara cikti ilk defa girdim kötü birsey mi ya bir de beni sol yatırdılar normal mi

İnşallah canım açtım dogumhanedeki doktor da muayene etti birseyler ye oyle bağlan nst ye dedi
Bilmiyorum ki, daha girmedim hiç. 5 sene önce girdiğimi de hatırlamıyorum. Bir şey olmayacak bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…