2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar devlete kontrole gelmiştim degerlerime bakılsın diye nst istedi bir tane sancim cikti dogumhaneye yönlendirdi tekrsrlasinlar erken doğum riskin olabilir dedi bir tirstim kiz
Geçmiş olsun inşallah sancılar devam etmez
Devlet hastanesi nst ye bağlıyor mu bu haftalarda
Kaç haftada bir çağırıyor
Bende devlete gidip gitmemekte kararsızım şuan

Kız aşağıyı okuyan diğer ocak annesini ifşa et artık zamanı geldi
Kaosdan besleniyor resmen bu kız
Atraksiyon istiyor grupta
Kız zaten zor yetişiyorum bide ocak annesi ifşalarında grubu düşünemiyorum. Artık anlık 100 sayfa ilerlersiniz

Ay ben ücretli alacaktım pazartesi iyi ki almamışım bana da tanımlanmış

Evet karnım sertlesti sancı 60lara cikti ilk defa girdim kötü birsey mi ya bir de beni sol yatırdılar normal mi

İnşallah canım açtım dogumhanedeki doktor da muayene etti birseyler ye oyle bağlan nst ye dedi
Neden sola yatirmislar acaba. Ben kac defa nst ye girdim hic sola yatirmadilar

Seninki gerçekten kazaymış. Seni yargılamıyoruz

Bu arada ben de 29+4üm. Aralıkta doğururuz zaten biz doğru yerdesin
Sat 13 Nisan gözüküyor. Aslında 2024 bebesi olsun istiyorum ama bakalım ne zaman gelmeye karar verirse
Aralık annelerine hoşgeldin ozaman
Hoşbulduk
Nick mi değişti? Ocaktan tanıyamadım sizi
Yok daha önce hiç üyeliğim yoktu. Sinsi sinsi üye olmadan okuyordum Ama Ocak annelerinden sizi, turuncuportakall ı ve sheilata yı takip ediyordum

Beni de soluma yatırdılar gelen gebelerde sola yattı normal yani
Evet karnım sertlesti sancı 60lara cikti ilk defa girdim kötü birsey mi ya bir de beni sol yatırdılar normal mi

İnşallah canım açtım dogumhanedeki doktor da muayene etti birseyler ye oyle bağlan nst ye dedi

İlk gebeliğin mi? Sezaryen dahi olsan ocağın ilk haftasına kalabilirsin gibi görünüyor. Benim de bdt 14 ocak ama sezaryen olacağım için 2 ocağa kadar durur inşallah diyorum.

Direkt sağlık ocağında yada özelde yaptırabiliyor muyuz?
Kadın doğumcum 24. haftamda tetenozla birlikte influenzayı da yaptırdı. Özelde sorun çıkmadı. Bazen aşı bulmakta sıkıntı yaşanıyormuş. Sağlık ocağında bulamazsan doktorundan isteyebilirsin. Kadın doğumcular takip ettikleri hamişlere ayırıyormuş aşı.

Kanayan yaram bak yine hatırladım
Ayyy demii
Bende yatak odasına park yatak aldım.
Odam müsaitti almışken yatak isinide hallettim.
aslında en güzeli benim yer sıkıntım var normal beşik alsam yanına eşyaları için yine bişi almak zorundaydım yatak odama ama yer yok bende park yatak aldım kendiliğinden gözleri var odasına da dolap şifonyer koyucam da bulabilirsem

O zaman hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…