- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.617
- 398
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #46.021
Geçmiş olsun inşallah sancılar devam etmezKızlar devlete kontrole gelmiştim degerlerime bakılsın diye nst istedi bir tane sancim cikti dogumhaneye yönlendirdi tekrsrlasinlar erken doğum riskin olabilir dedi bir tirstim kiz
Hahhaa burayı hergun okuyor, ocakta da yazıyorKız aşağıyı okuyan diğer ocak annesini ifşa et artıkzamanı geldi
Hahahahaha olsa keşke de hep beraber rahatlasak. Ama ben de meraklardayım n'oldu diye. Ben bile kaç aydır takip ediyorum artık girip yazayım dedim.Anladım hayırlı olsunparla diye bi yakının var mı peki
Kaosdan besleniyor resmen bu kızKız aşağıyı okuyan diğer ocak annesini ifşa et artıkzamanı geldi
Parlayı kaçırdığımız gibi onu da kaçıralımHahhaa burayı hergun okuyor, ocakta da yazıyor
Ay ben ücretli alacaktım pazartesi iyi ki almamışım bana da tanımlanmışe-nabızda banada tanımlanmış görünüyor.
Çok severim grip aşısı
Eski bir öğretmen olarak hayatta kalışımı yıllarca vurdurduğum grip aşılarına borçluyum ( Hasta hasta çocuklarını başlarından atmak için okula göndermeyin dediğim halde yollayan nankör velilerime selam olsun.MEslekten soğuttular )
Direkt sağlık ocağında yada özelde yaptırabiliyor muyuz?Ay ben ücretli alacaktım pazartesi iyi ki almamışım bana da tanımlanmış
Ben artık okuyamadığım için sorun yokKaosdan besleniyor resmen bu kız
Atraksiyon istiyor grupta
Kız zaten zor yetişiyorum bide ocak annesi ifşalarında grubu düşünemiyorum. Artık anlık 100 sayfa ilerlersiniz
Neden sola yatirmislar acaba. Ben kac defa nst ye girdim hic sola yatirmadilarEvet karnım sertlesti sancı 60lara cikti ilk defa girdim kötü birsey mi ya bir de beni sol yatırdılar normal mi
İnşallah canım açtım dogumhanedeki doktor da muayene etti birseyler ye oyle bağlan nst ye dedi
Seninki gerçekten kazaymış. Seni yargılamıyoruzKızlar biz iki aylık evliyken ve ilişkiye giremiyorken oldu vajinismusu atlamamıştım tam hamileliğimede inanmadık başta sanırım o kişi ben oluyorum kazara
Ki kistler hormon bozukluğu pkos falanda vardı daha önce laparoskopi olmuştum ben de çocuğum olmaz sanmıştım ama bu iş Allahın yazdığı zaman oluyormuş çabalamak yada çabalamamak çok önemli değilmiş anladığım kadarıyla
Tanimlandigini e nabizda nerden goruyoruz?Ay ben ücretli alacaktım pazartesi iyi ki almamışım bana da tanımlanmış
İnfluenza risk durumu yazıyor hemen girince isminin altındaTanimlandigini e nabizda nerden goruyoruz?
Sat 13 Nisan gözüküyor. Aslında 2024 bebesi olsun istiyorum ama bakalım ne zaman gelmeye karar verirseBu arada ben de 29+4üm. Aralıkta doğururuz zaten biz doğru yerdesin
HoşbuldukAralık annelerine hoşgeldin ozaman
Yok daha önce hiç üyeliğim yoktu. Sinsi sinsi üye olmadan okuyordumNick mi değişti? Ocaktan tanıyamadım sizi
Evet karnım sertlesti sancı 60lara cikti ilk defa girdim kötü birsey mi ya bir de beni sol yatırdılar normal mi
İnşallah canım açtım dogumhanedeki doktor da muayene etti birseyler ye oyle bağlan nst ye dedi
İlk gebeliğin mi? Sezaryen dahi olsan ocağın ilk haftasına kalabilirsin gibi görünüyor. Benim de bdt 14 ocak ama sezaryen olacağım için 2 ocağa kadar durur inşallah diyorum.Sat 13 Nisan gözüküyor. Aslında 2024 bebesi olsun istiyorum ama bakalım ne zaman gelmeye karar verirse
Hoşbulduk
Yok daha önce hiç üyeliğim yoktu. Sinsi sinsi üye olmadan okuyordumAma Ocak annelerinden sizi, turuncuportakall ı ve sheilata yı takip ediyordum
benide geçen sola yatırıp NTS'de bakmışlardıNeden sola yatirmislar acaba. Ben kac defa nst ye girdim hic sola yatirmadilar
Kadın doğumcum 24. haftamda tetenozla birlikte influenzayı da yaptırdı. Özelde sorun çıkmadı. Bazen aşı bulmakta sıkıntı yaşanıyormuş. Sağlık ocağında bulamazsan doktorundan isteyebilirsin. Kadın doğumcular takip ettikleri hamişlere ayırıyormuş aşı.Direkt sağlık ocağında yada özelde yaptırabiliyor muyuz?
Ayyy demiiKanayan yaram bak yine hatırladım
aslında en güzeli benim yer sıkıntım var normal beşik alsam yanına eşyaları için yine bişi almak zorundaydım yatak odama ama yer yok bende park yatak aldım kendiliğinden gözleri var odasına da dolap şifonyer koyucam da bulabilirsemBende yatak odasına park yatak aldım.
Odam müsaitti almışken yatak isinide hallettim.
O zaman hoşgeldinSat 13 Nisan gözüküyor. Aslında 2024 bebesi olsun istiyorum ama bakalım ne zaman gelmeye karar verirse
Hoşbulduk
Yok daha önce hiç üyeliğim yoktu. Sinsi sinsi üye olmadan okuyordumAma Ocak annelerinden sizi, turuncuportakall ı ve sheilata yı takip ediyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?