2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335

Canım iyi olmanıza çoook sevindim daha dursun bebişlerin inşallah hastanede mi yatıyorsun?

İlk gebeliğin mi? Sezaryen dahi olsan ocağın ilk haftasına kalabilirsin gibi görünüyor. Benim de bdt 14 ocak ama sezaryen olacağım için 2 ocağa kadar durur inşallah diyorum.
Evet ilk gebelik ben büyük ihtimal sezeryan olucam19 Ocak gibi gözüküyor ancak dediğin gibi Ocak'ın ilk haftası doğacak gibi hissediyorum inatçı kızım

aynen, kıza da işlemeli hastane çıkışı yaptırıyorum onunla da benzer takım gibi gezeriz ana kız şimdi bir lohusa tacı ve terliği bulma zamanı
Ben terliği lcw den tüylü bi terlik aldım sürekli kullanırım diye tacı da sarkıtlı bişi aldım tesettürlüyüm ama şalın üstüne takacam çok minnoş

Ah o sheilata yok mu her şeyin başı sen git bu grupta indirim paylaş ocakta paylaşma hala lafını yiyoruz arkadaş jskdkdjsjs

Kendisi oraya gidip arkamızdan konuşuyorsa burda işte cevabını arıyordur
Yok allah var, bızım hakkımızda hıc yorum yapmadı benım bahsetttıgım, zaten sevdıgım bır uye, o yuzden ifşa olmayacak

Ama konusan bır uye var ekran resmını de aldım. Sana atarım ozelden, oyle herkese guvenme

Ya iyisini yapıyon bence ne gerek var elinde varken tekrar almaya

Ahahahab yapma

Hoşgeldiiiinn

7 yıl korundum bende lan kazara nasıl hamile kalıyorlar kalmadım bir kez
İlk kızımda tam 5yıl korunmadık hertürlü yolu denedik yok olmadı tüp bebek ile oldu dünyaya geldi sonraaaa tek korunmasız ilişkide şimdiki bebeğime hamile kaldım kaza değil aslında olacağını tahmin etmemek olur deseler inanmazdım 5yıl atmadığımız takla kalmamıştı çünkü yani rabbim olacak dedikten sonra oluyor ummadığınız zamanda olunca kaza oluyor adı

Hayır bide burası oldukçaaaa kalabalık bir grup. Nerde çokluk orda b*kluk diye konuşan “hadsizlerin” burda yeri yok annecim
Neee onları kim demiş ne zaman demiş amanın olaylar olaylar
Anacım siz geleli üç ay olacak hala bitmedi mi bu vakalar

Merak etme hamile olduğun için tedavi uygulamazlar ilaç verirler gargara falan gidebiliyorsa git mutlaka
Kızlar devlete kontrole gelmiştim degerlerime bakılsın diye nst istedi bir tane sancim cikti dogumhaneye yönlendirdi tekrsrlasinlar erken doğum riskin olabilir dedi bir tirstim kiz
aaa haber ver bize de dua ederiz şimdi sana da yazarım

Kızlar şimdi Kasım annelerine baktım geldin onlarda Ekim annelerine bakıyormuş 2 kişi doğum yapmış biri sezeryan biri normal doğum. Normal doğum yapan 36 haftalık. Birinin açılması varmış birinin nişanı gelmiş. 2 3 kişiye de gün seçin sezeryan için demiş

Hayır bide burası oldukçaaaa kalabalık bir grup. Nerde çokluk orda b*kluk diye konuşan “hadsizlerin” burda yeri yok annecim
aaa aaa skandal
Kabalık olabilir ama böyle birbirini seven koruyan kollayan düşünen grup mu varmış
Anam herkes kıskanıyor Aralık Analarını

Şaka maka 1 ayınız kaldı kızlar benım her an olabılır dıye kendımı ayırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…