- 22 Haziran 2022
- 2.037
- 3.109
- 53
- 30
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #46.041
Aynen aralıkta doğurmam şart o yüzden
Kızlar daha doğum yapmadım ama iki gündür ağrılarım arttı baya sancılar sıklasiyor gibi günlük 3-4 defa nst deyim bebekleri bir jki gün bile olsa tutmaya çalışıyorlar çok giremiyorum buraya dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Kendisi oraya gidip arkamızdan konuşuyorsa burda işte cevabını arıyordurHahhaa burayı hergun okuyor, ocakta da yazıyor
Evet ilk gebelikİlk gebeliğin mi? Sezaryen dahi olsan ocağın ilk haftasına kalabilirsin gibi görünüyor. Benim de bdt 14 ocak ama sezaryen olacağım için 2 ocağa kadar durur inşallah diyorum.
Hayır bide burası oldukçaaaa kalabalık bir grup. Nerde çokluk orda b*kluk diye konuşan “hadsizlerin” burda yeri yok annecimParlayı kaçırdığımız gibi onu da kaçıralım
Ayy inşallah öyle bi risk yoktur yaKızlar devlete kontrole gelmiştim degerlerime bakılsın diye nst istedi bir tane sancim cikti dogumhaneye yönlendirdi tekrsrlasinlar erken doğum riskin olabilir dedi bir tirstim kiz
Ben terliği lcw den tüylü bi terlik aldım sürekli kullanırım diye tacı da sarkıtlı bişi aldım tesettürlüyüm ama şalın üstüne takacam çok minnoşaynen, kıza da işlemeli hastane çıkışı yaptırıyorum onunla da benzer takım gibi gezeriz ana kızşimdi bir lohusa tacı ve terliği bulma zamanı
Ah oSat 13 Nisan gözüküyor. Aslında 2024 bebesi olsun istiyorum ama bakalım ne zaman gelmeye karar verirse
Hoşbulduk
Yok daha önce hiç üyeliğim yoktu. Sinsi sinsi üye olmadan okuyordumAma Ocak annelerinden sizi, turuncuportakall ı ve sheilata yı takip ediyordum
Yok allah var, bızım hakkımızda hıc yorum yapmadı benım bahsetttıgım, zaten sevdıgım bır uye, o yuzden ifşa olmayacakKendisi oraya gidip arkamızdan konuşuyorsa burda işte cevabını arıyordur
Hoş buldukO zaman hoşgeldin
Ya iyisini yapıyon bence ne gerek var elinde varken tekrar almayaBana bunun ful seti alımıştı sortu, kısa kol takımı , elbisesi onları kullandım
Ama bu benim için fazla boldu. Şimdi tam olur diye düşünüyorum.
Bide penye kumaştan bir alt üst takım almışlardı sabahlığıda vardı günlük giyebilecek tarzda heralde onuda eklicem çantaya
Ahahahab yapmaYok allah var, bızım hakkımızda hıc yorum yapmadı benım bahsetttıgım, zaten sevdıgım bır uye, o yuzden ifşa olmayacak
Ama konusan bır uye var ekran resmını de aldım. Sana atarım ozelden, oyle herkese guvenme
HoşgeldiiiinnMerhaba sevgili anneler, uzun zamandır forumu takip ediyorum ama yoğunluktan dolayı cesaret edip üye olamadım. İlk başta kendi sat’ıma uygun olan Ocak 2024 annelerini takip ediyordum ancak sonrasında oradaki ufak tartışmalar sonucunda özellikle takip ettiğim üyeler Aralık 2023 annelerine geçince ben de kendimce transfer oldum.
Şimdi artık 29. Haftadayım, yavaş yavaş evden çalışma düzenine geçeceğim için artık yazmaya da yetişebilirim dedim (yazdıklarınıza yetişmek, okumak gerçek bir mesai).
Doğuran taze annemiz umarım bebeğini tez zamanda kucağına alacak, sancısı olanlarımız da vakti gelmeden doğurmayacak.
İlk kızımda tam 5yıl korunmadık hertürlü yolu denedik yok olmadı7 yıl korundum bende lan kazara nasıl hamile kalıyorlar kalmadım bir kez
Neee onları kim demiş ne zaman demiş amanın olaylar olaylarHayır bide burası oldukçaaaa kalabalık bir grup. Nerde çokluk orda b*kluk diye konuşan “hadsizlerin” burda yeri yok annecim
Merak etme hamile olduğun için tedavi uygulamazlar ilaç verirler gargara falan gidebiliyorsa git mutlakaGünaydın kızlar sabah diş eti ağrısıyla uyandım şişmiş çift taraflıdişçiden korktuğum için de gidemiyorum (şimdiye kadar da ihtiyacım olmamıştı ) dişçiden korkan ben nasıl doğurucam inanın bilmiyorum
aaa haber ver bize de dua ederiz şimdi sana da yazarımKızlar devlete kontrole gelmiştim degerlerime bakılsın diye nst istedi bir tane sancim cikti dogumhaneye yönlendirdi tekrsrlasinlar erken doğum riskin olabilir dedi bir tirstim kiz
aaa aaa skandalHayır bide burası oldukçaaaa kalabalık bir grup. Nerde çokluk orda b*kluk diye konuşan “hadsizlerin” burda yeri yok annecim
Şaka maka 1 ayınız kaldı kızlarKızlar şimdi Kasım annelerine baktım geldin onlarda Ekim annelerine bakıyormuş2 kişi doğum yapmış biri sezeryan biri normal doğum. Normal doğum yapan 36 haftalık. Birinin açılması varmış birinin nişanı gelmiş. 2 3 kişiye de gün seçin sezeryan için demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?