2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Gerçekten öyle belki o kadar bile olmaz doğum yapanlara bakıyorum bazıların 14-14-15 günü var yazıyor bizim de Kasım sonu gelir herhalde
Saglıkla hayırlısıyla gelsınler de canım bısey sorucam sımdı senın. Bebek 2 hafta onde, dogum 40.haftanda olursa bebek 42 haftalık gıbı olacak, yoksa 38 de mı dogar acaba, doktorun bısey dedı mı?

7 yıl korundum bende lan kazara nasıl hamile kalıyorlar kalmadım bir kez
bi ay adet bittikten üç gün sonra falan ilk bi ilişki oldu o sırada da enfeksiyon olduğunu farkettik kapattık olayı yani devam etmedi. Baktığında hamile kalacak bi durum yok daha yumurtlama zamanı gelmemiş. Ertesi gün doktora gittim bakteriyel antibiyotik fitil falan verdi işte. İlişkiyi de yasakladı mantar da çıktı. O ay hamileydim istesen olmaz olmamam gerekiyordu hemde ilk defa neyse zaten durmadı gitti o da

B Babydustt canım sana da okudum ya mübdi
İnşallah bugün iyi haberlerle gelirsin

Kuzum teşekkür ederimm

Kızlar güzel haberlerle geldim, ilk olarak rahim ağzı 2.9’dan 3.7’ye yükselmiş çok şükür (alttan muayene ikisi de) NST’ye bağladılar 15 dk içinde 4 tane sancı çıktı, 20-60-40-40 olarak bir önceki seferlerde 80leri görmüştüm o yüzden bir tık rahatladık

20’yi zaten hiç hissetmedim, 60 ağrı yaptı 40 günlük olanlar gibiydi. Doktorum sancılar hala devam ama açılman yok, rahim ağzın da uzamış bu sebepten ciğer geliştiriciyi bir süre daha yapmayalım dedi. Sancılar artarsa, ağrım şiddetlenirse, kanamam olursa acil gidicem doktora, yoksa 10 gün sonra tekrar kontrolüm var bu süreçte yatmaya devam dedik. Kendini üzme, kafaya takma her şeyi dedi ben bunu nasıl yapmıcam acaba?

Bu kız sizi aşar sizden önce o sizi takip etmiş Sohrab

Kuduruyorlar hem de
Ben bizim gruba zor yetişiyorum hatta yetişemiyorum.
Gidip hiç ne muhabbet dönüyor bakamam
Arada kasım annelerine bakıyordum bizden önde gidenler napıyor diye.
Ama bizim grubun muhabbeti gibi sarmıyor hiçbiri

Saglıkla hayırlısıyla gelsınler de canım bısey sorucam sımdı senın. Bebek 2 hafta onde, dogum 40.haftanda olursa bebek 42 haftalık gıbı olacak, yoksa 38 de mı dogar acaba, doktorun bısey dedı mı?
Şuan sadece bana bebek ters bu şekilde normal olmaz dedi gün filan söylemedi bebekte iri zaten 6sinda tekrar randevum var belki o zaman bir şey söyler. Ama 40a kadar beklemez diye düşünüyorum

Ben bizim gruba zor yetişiyorum hatta yetişemiyorum.
Gidip hiç ne muhabbet dönüyor bakamam
Arada kasım annelerine bakıyordum bizden önde gidenler napıyor diye.
Ama bizim grubun muhabbeti gibi sarmıyor hiçbiri
Dedıkodumızu yapan var mı dıye bakıyorum

Ocaktakiler de bence bunlar doğurdu mu diye bakıyo bize

Şuan sadece bana bebek ters bu şekilde normal olmaz dedi gün filan söylemedi bebekte iri zaten 6sinda tekrar randevum var belki o zaman bir şey söyler. Ama 40a kadar beklemez diye düşünüyorum
O zaman kılosu cok ondeyse sezeryan gunu verebılır belkı..,benımkı de 1 hafta onde cıkmıstı, bana max 38 kadar beklerım dedı, dıyabet tanısı da olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…