- 12 Nisan 2019
- 24.226
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #46.061
Kuduruyorlar hem deaaa aaa skandal
Kabalık olabilir ama böyle birbirini seven koruyan kollayan düşünen grup mu varmış
Anam herkes kıskanıyor Aralık Analarını
Gerçekten öyle belki o kadar bile olmaz doğum yapanlara bakıyorum bazıların 14-14-15 günü var yazıyorŞaka maka 1 ayınız kaldı kızlarbenım her an olabılır dıye kendımı ayırdım
Cok heyecanliiiŞaka maka 1 ayınız kaldı kızlarbenım her an olabılır dıye kendımı ayırdım
Saglıkla hayırlısıyla gelsınler deGerçekten öyle belki o kadar bile olmaz doğum yapanlara bakıyorum bazıların 14-14-15 günü var yazıyorbizim de Kasım sonu gelir herhalde
Benım max.9 haftaCok heyecanliiibenim 7 haftam kaldi
bi ay adet bittikten üç gün sonra falan ilk bi ilişki oldu o sırada da enfeksiyon olduğunu farkettik kapattık olayı yani devam etmedi. Baktığında hamile kalacak bi durum yok daha yumurtlama zamanı gelmemiş. Ertesi gün doktora gittim bakteriyel antibiyotik fitil falan verdi işte. İlişkiyi de yasakladı mantar da çıktı. O ay hamileydim7 yıl korundum bende lan kazara nasıl hamile kalıyorlar kalmadım bir kez
Şuan 34. Haftadayım 24 kasımdan sonra planlarız aralığı bulmaz dedi doktorGerçekten öyle belki o kadar bile olmaz doğum yapanlara bakıyorum bazıların 14-14-15 günü var yazıyorbizim de Kasım sonu gelir herhalde
Şaka maka 1 ayınız kaldı kızlarbenım her an olabılır dıye kendımı ayırdım
Kimmiş söyle bakimHahhaa burayı hergun okuyor, ocakta da yazıyor
Inslalah canım, daha ne ısterım rabbımdenİnşallah sen de vaktinde doğuracaksın kuzum
Yok kız onu soylemem, sevdıgım bır uye, aleyhımızde hıc konusmadıKimmiş söyle bakim
Bu kız sizi aşar sizden önce o sizi takip etmişSat 13 Nisan gözüküyor. Aslında 2024 bebesi olsun istiyorum ama bakalım ne zaman gelmeye karar verirse
Hoşbulduk
Yok daha önce hiç üyeliğim yoktu. Sinsi sinsi üye olmadan okuyordumAma Ocak annelerinden sizi, turuncuportakall ı ve sheilata yı takip ediyordum
Ben bizim gruba zor yetişiyorum hatta yetişemiyorum.Kuduruyorlar hem de
Eczanede bile yapıyorlarDirekt sağlık ocağında yada özelde yaptırabiliyor muyuz?
Şuan sadece bana bebek ters bu şekilde normal olmaz dedi gün filan söylemedi bebekte iri zaten 6sinda tekrar randevum var belki o zaman bir şey söyler. Ama 40a kadar beklemez diye düşünüyorumSaglıkla hayırlısıyla gelsınler decanım bısey sorucam sımdı senın. Bebek 2 hafta onde, dogum 40.haftanda olursa bebek 42 haftalık gıbı olacak, yoksa 38 de mı dogar acaba, doktorun bısey dedı mı?
Dedıkodumızu yapan var mı dıye bakıyorumBen bizim gruba zor yetişiyorum hatta yetişemiyorum.
Gidip hiç ne muhabbet dönüyor bakamam
Arada kasım annelerine bakıyordum bizden önde gidenler napıyor diye.
Ama bizim grubun muhabbeti gibi sarmıyor hiçbiri
Ocaktakiler de bence bunlar doğurdu mu diye bakıyo bizeKızlar şimdi Kasım annelerine baktım geldin onlarda Ekim annelerine bakıyormuş2 kişi doğum yapmış biri sezeryan biri normal doğum. Normal doğum yapan 36 haftalık. Birinin açılması varmış birinin nişanı gelmiş. 2 3 kişiye de gün seçin sezeryan için demiş
O zaman kılosu cok ondeyse sezeryan gunu verebılır belkı..,benımkı de 1 hafta onde cıkmıstı, bana max 38 kadar beklerım dedı, dıyabet tanısı da oluncaŞuan sadece bana bebek ters bu şekilde normal olmaz dedi gün filan söylemedi bebekte iri zaten 6sinda tekrar randevum var belki o zaman bir şey söyler. Ama 40a kadar beklemez diye düşünüyorum
Boşver aşkım onlar konuşur biz konuşuluruzDedıkodumızu yapan var mı dıye bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?