2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Gerçekten öyle belki o kadar bile olmaz doğum yapanlara bakıyorum bazıların 14-14-15 günü var yazıyor bizim de Kasım sonu gelir herhalde
37den sonra bekliyoruz zaten genel olarak heran herşey olabilir yani kasımın ortasında dökülmeye başlarız biz çocuğumuzun aralığın ilk haftası gelir bence

İstihbarat tamam okumaya gerek kalmadı

Merhaba Hoşgeldin

Ay çok sevindiiiimm maşallah Allah nazardan saklasın

O zaman kılosu cok ondeyse sezeryan gunu verebılır belkı..,benımkı de 1 hafta onde cıkmıstı, bana max 38 kadar beklerım dedı, dıyabet tanısı da olunca
Bebeğin dönmesini için zaman var ya en son an bile dönüyor belki 38e kadar bekler 38de alır ama

37den sonra bekliyoruz zaten genel olarak heran herşey olabilir yani kasımın ortasında dökülmeye başlarız biz çocuğumuzun aralığın ilk haftası gelir bence
Ben kasım 20 gibi evde olucam
Benim kız aralık 25 filan görünüyor
Ama bu fingireklikle aralığın ilk yada ikinci haftası doğar en fazla o kadar tutabilirim içimde
Şaka maka 1-1,5 aya bebişler kucağımızda olacakk

Kız hıcbırı umrumda deıl, ben buraya gelırken hepsıne kırıldım, yıllarca düşük grubunda yazıstıgım arkadsım bıle ozelden yazıyor, herkesın gorecegı sekılde yazamadı.
İnsan kırmak en son isteyeceğim hele ki hamile biri hiç yani biz senin yanındayız gerisi çokta önemli değil

ben kendime tarihte verdim 3aralık doğurcam ben içimden öyle geçiyo. Ya 37den sonra gelirseler mükemmel olur hepimiz için

İnsan kırmak en son isteyeceğim hele ki hamile biri hiç yani biz senin yanındayız gerisi çokta önemli değil
Buraya ılk yazdıgım mesajdan ıtıbaren hıc yalnız hıssetmedım, herkes sankı benı onceden tanıyor gıbı samımı yazdı. Gercekten herkese cok tesekkur ederım

Ayy evet arada bakıyorum, hala arkamızdan atıp tutan 3 4 üye var.. Sorun bızdeymıs gıbı konusmuyorlar mı bı de.. Üç maymun oynuyorlardı o zaman, şimdi dilleri açılmış
Kim kız onlar ben listecibaşı olaraktan grubumdaki kimseyi ezdirmem

Ben 20 kasim haftasi bekliyorum, esimle icimize oyle doguyor :) zaten 27 kasim haftasi sezaryen gunum olacak gelmezlerse.
Bu haftayi saymazsak 3 hafta var diyorumm :)

O zaman onden gıttıgı ıcın 40ı beklemıcez bız gıbı duruyor, bana da dedı makat olursa mecbur sezeryan dıye, bemım doktor normal dogum yanlısı
Aynen 40i beklemez benim ki de devlet hastanesi ya hep normal istiyorlar ama geçen gittiğim de böyle normal olmaz diyince daha bir anladım. Normalde bende normal olmaz bu şekilde diye biliyorum ama doktor diyince ayrı oluyormuş

Bana doktor normal doğum için her şey uygun olursa 41. haftaya kadar bekleriz keyfini demişti (27 Aralık) geçen gittiğimde bakalım cumartesi ne diyecek. Düşününce şu an bile zor sığışıyoruz içimde bacağı resmen göğsümün altında dışardan belli olacak şekilde duruyor çoğu zaman sürekli bir kavga halindeyiz uyarınca geri çekiyor Aralık’a kadar ben mahvolurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…