- Konu Sahibi sunshine__
-
- #46.081
37den sonra bekliyoruz zaten genel olarak heran herşey olabilir yani kasımın ortasında dökülmeye başlarız biz çocuğumuzun aralığın ilk haftası gelir benceGerçekten öyle belki o kadar bile olmaz doğum yapanlara bakıyorum bazıların 14-14-15 günü var yazıyorbizim de Kasım sonu gelir herhalde
İstihbarat tamam okumaya gerek kalmadıKızlar şimdi Kasım annelerine baktım geldin onlarda Ekim annelerine bakıyormuş2 kişi doğum yapmış biri sezeryan biri normal doğum. Normal doğum yapan 36 haftalık. Birinin açılması varmış birinin nişanı gelmiş. 2 3 kişiye de gün seçin sezeryan için demiş
MerhabaMerhaba sevgili anneler, uzun zamandır forumu takip ediyorum ama yoğunluktan dolayı cesaret edip üye olamadım. İlk başta kendi sat’ıma uygun olan Ocak 2024 annelerini takip ediyordum ancak sonrasında oradaki ufak tartışmalar sonucunda özellikle takip ettiğim üyeler Aralık 2023 annelerine geçince ben de kendimce transfer oldum.
Şimdi artık 29. Haftadayım, yavaş yavaş evden çalışma düzenine geçeceğim için artık yazmaya da yetişebilirim dedim (yazdıklarınıza yetişmek, okumak gerçek bir mesai).
Doğuran taze annemiz umarım bebeğini tez zamanda kucağına alacak, sancısı olanlarımız da vakti gelmeden doğurmayacak.
Ay çok sevindiiiimmKuzum teşekkür ederimm
Kızlar güzel haberlerle geldim, ilk olarak rahim ağzı 2.9’dan 3.7’ye yükselmiş çok şükür(alttan muayene ikisi de) NST’ye bağladılar 15 dk içinde 4 tane sancı çıktı, 20-60-40-40 olarak bir önceki seferlerde 80leri görmüştüm o yüzden bir tık rahatladık
20’yi zaten hiç hissetmedim, 60 ağrı yaptı 40 günlük olanlar gibiydi. Doktorum sancılar hala devam ama açılman yok, rahim ağzın da uzamış bu sebepten ciğer geliştiriciyi bir süre daha yapmayalım dedi. Sancılar artarsa, ağrım şiddetlenirse, kanamam olursa acil gidicem doktora, yoksa 10 gün sonra tekrar kontrolüm var bu süreçte yatmaya devam dedik. Kendini üzme, kafaya takma her şeyi dediben bunu nasıl yapmıcam acaba?
Kız hıcbırı umrumda deıl, ben buraya gelırken hepsıne kırıldım, yıllarca düşük grubunda yazıstıgım arkadsım bıle ozelden yazıyor, herkesın gorecegı sekılde yazamadı.Boşver aşkım onlar konuşur biz konuşuluruz
Şu an neler oluyor hiç bilmiyorum orda sanırım her şey yolundadır, biraz geç kaldın okumak İçinHoş geldin canım
Kız o gurup neymiş ben çok merak etim hemen gidip okuyacağım buna çok yetisiyorum bide onu okumaya gidiyom ben kizlaaaarrrr
Bebeğin dönmesini için zaman var ya en son an bile dönüyor belki 38e kadar bekler 38de alır amaO zaman kılosu cok ondeyse sezeryan gunu verebılır belkı..,benımkı de 1 hafta onde cıkmıstı, bana max 38 kadar beklerım dedı, dıyabet tanısı da olunca
Ben kasım 20 gibi evde olucam37den sonra bekliyoruz zaten genel olarak heran herşey olabilir yani kasımın ortasında dökülmeye başlarız biz çocuğumuzun aralığın ilk haftası gelir bence
İnsan kırmak en son isteyeceğim hele ki hamile biri hiç yani biz senin yanındayız gerisi çokta önemli değilKız hıcbırı umrumda deıl, ben buraya gelırken hepsıne kırıldım, yıllarca düşük grubunda yazıstıgım arkadsım bıle ozelden yazıyor, herkesın gorecegı sekılde yazamadı.
Hadi ya hala konuşuluyor mu arkamızdanAyy evet arada bakıyorum, hala arkamızdan atıp tutan 3 4 üye var.. Sorun bızdeymıs gıbı konusmuyorlar mı bı de.. Üç maymun oynuyorlardı o zaman, şimdi dilleri açılmış
ben kendime tarihte verdim 3aralık doğurcam benBen kasım 20 gibi evde olucam
Benim kız aralık 25 filan görünüyor
Ama bu fingireklikle aralığın ilk yada ikinci haftası doğar en fazla o kadar tutabilirim içimde
Şaka maka 1-1,5 aya bebişler kucağımızda olacakk
O zaman onden gıttıgı ıcın 40ı beklemıcez bız gıbı duruyor, bana da dedı makat olursa mecbur sezeryan dıye, bemım doktor normal dogum yanlısıBebeğin dönmesini için zaman var ya en son an bile dönüyor belki 38e kadar bekler 38de alır ama
Ben çektim canım şifa olur inşallahKızlar bugün de Z Zeyzey2134 için 99kere “ya mübdi” çekelim
Buraya ılk yazdıgım mesajdan ıtıbaren hıc yalnız hıssetmedım, herkes sankı benı onceden tanıyor gıbı samımı yazdı. Gercekten herkese cok tesekkur ederımİnsan kırmak en son isteyeceğim hele ki hamile biri hiç yani biz senin yanındayız gerisi çokta önemli değil
Kim kız onlar ben listecibaşı olaraktan grubumdaki kimseyi ezdirmemAyy evet arada bakıyorum, hala arkamızdan atıp tutan 3 4 üye var.. Sorun bızdeymıs gıbı konusmuyorlar mı bı de.. Üç maymun oynuyorlardı o zaman, şimdi dilleri açılmış
Ben 20 kasim haftasi bekliyorum, esimle icimize oyle doguyor :) zaten 27 kasim haftasi sezaryen gunum olacak gelmezlerse.Ben kasım 20 gibi evde olucam
Benim kız aralık 25 filan görünüyor
Ama bu fingireklikle aralığın ilk yada ikinci haftası doğar en fazla o kadar tutabilirim içimde
Şaka maka 1-1,5 aya bebişler kucağımızda olacakk
Aynen 40i beklemez benim ki de devlet hastanesi ya hep normal istiyorlar ama geçen gittiğim de böyle normal olmaz diyince daha bir anladım. Normalde bende normal olmaz bu şekilde diye biliyorum ama doktor diyince ayrı oluyormuşO zaman onden gıttıgı ıcın 40ı beklemıcez bız gıbı duruyor, bana da dedı makat olursa mecbur sezeryan dıye, bemım doktor normal dogum yanlısı
Tabı canımHadi ya hala konuşuluyor mu arkamızdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?