2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
ben kendime tarihte verdim 3aralık doğurcam ben içimden öyle geçiyo. Ya 37den sonra gelirseler mükemmel olur hepimiz için
Bende rüyamda 30 Kasım'da doğuruyordum o gün doğurursam şaşırmayın bana o gün geliyormuş doğum yok diyormusum doğsan artık bugün doğman lazım

Aynen 40i beklemez benim ki de devlet hastanesi ya hep normal istiyorlar ama geçen gittiğim de böyle normal olmaz diyince daha bir anladım. Normalde bende normal olmaz bu şekilde diye biliyorum ama doktor diyince ayrı oluyormuş
Saglıkla gelsınler de hıc farketmez, benım onden gıtmesı avantaj bızım ıcın, erken dogım rıskım oldugı ıcın, en azından kılodan kazancımız oluyor

Kızlar herkese merhaba. Bazen burada bazı konulara denk geliyorum evliliğin çocuksuz çok mutlu ilerlerken çocuk olduktan sonra özellikle erkeklerde ilgisizlik sevgisizlik ve huzursuzluk başladığını söylüyorlar. Tabi bu kişiden kişiye değişir ama böyle konuları okuyunca acaba diyorum, üzülüyorum.

Ay çok sevindiiiimm maşallah Allah nazardan saklasın

Sağol kuzum benim, çok şükür biraz rahatladım amin hepimizi

Ben 20 kasim haftasi bekliyorum, esimle icimize oyle doguyor :) zaten 27 kasim haftasi sezaryen gunum olacak gelmezlerse.
Bu haftayi saymazsak 3 hafta var diyorumm :)

Aiyy gözlerim doldu

O zaman kılosu cok ondeyse sezeryan gunu verebılır belkı..,benımkı de 1 hafta onde cıkmıstı, bana max 38 kadar beklerım dedı, dıyabet tanısı da olunca
Şeker yüklemesi sonrası sen gebelik diyeti tanısı mı aldın?

Aynen aralıkta doğurmam şart o yüzden
En son ben doğurcam gibi hissediyorum
Ah o sheilata yok mu her şeyin başı sen git bu grupta indirim paylaş ocakta paylaşma hala lafını yiyoruz arkadaş jskdkdjsjs
yine döndü dolaştı benim üstüme kaldı
ben de merak ettim
Benım max.9 hafta
benimki bekler mi 11 hafta

Aşkım bu herkes için geçerli değil. Bazılarımız bununla imtihan oluyor ne yazıkki. Genelde de aslında aralarında sorun olan ve bebek olunca düzeleceğini sanan çiftlerde oluyor. İnşallah güzelleklerle karşılaşırız doğumdan sonra yani bebek olduğunda ilgiyi sadece bebeğe değil bilinçli bir şekilde aileye verirsek böyle bir durumla karşılaşmayız. Bir de sadece eşimiz için değil kendimiz içinde fırsat buldukça eski rutine devam etmemiz gerekiyor diye düşünüyorum. Çünkü karşılıklı bi ihtiyaç

aaa aaa skandal
Kabalık olabilir ama böyle birbirini seven koruyan kollayan düşünen grup mu varmış
Anam herkes kıskanıyor Aralık Analarını
Kesinlikle yoksa hala biz mi konuşuluruz ya yetti valla bak buradaki mesaj sayfası 2300 olmuş biz geldiğimizde 1000 değildi yani biz bu gruba aitiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…