- 12 Nisan 2019
- 24.226
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #46.101
Kız yok bız kendımızı ezdirir miyiz, it ürür kervan yürür demişlerKim kız onlar ben listecibaşı olaraktan grubumdaki kimseyi ezdirmem
Bende rüyamda 30 Kasım'da doğuruyordumben kendime tarihte verdim 3aralık doğurcam beniçimden öyle geçiyo. Ya 37den sonra gelirseler mükemmel olur hepimiz için
Saglıkla gelsınler de hıc farketmez, benım onden gıtmesı avantaj bızım ıcın, erken dogım rıskım oldugı ıcın, en azından kılodan kazancımız oluyorAynen 40i beklemez benim ki de devlet hastanesi ya hep normal istiyorlar ama geçen gittiğim de böyle normal olmaz diyince daha bir anladım. Normalde bende normal olmaz bu şekilde diye biliyorum ama doktor diyince ayrı oluyormuş
Ay çok sevindiiiimmmaşallah Allah nazardan saklasın
Ben 20 kasim haftasi bekliyorum, esimle icimize oyle doguyor :) zaten 27 kasim haftasi sezaryen gunum olacak gelmezlerse.
Bu haftayi saymazsak 3 hafta var diyorumm :)
Senin kontrol ne zaman yaa benden sonra gittin mi sen doktora hatırlamıyorum da hiçBende rüyamda 30 Kasım'da doğuruyordumo gün doğurursam şaşırmayın bana o gün geliyormuş doğum yok diyormusum doğsan artık bugün doğman lazım
Sen söyle yoksa ben dedektiflik yapıp bulurumYok kız onu soylemem, sevdıgım bır uye, aleyhımızde hıc konusmadı
Şeker yüklemesi sonrası sen gebelik diyeti tanısı mı aldın?O zaman kılosu cok ondeyse sezeryan gunu verebılır belkı..,benımkı de 1 hafta onde cıkmıstı, bana max 38 kadar beklerım dedı, dıyabet tanısı da olunca
20sinde gittim diğeri de 6sindaSenin kontrol ne zaman yaa benden sonra gittin mi sen doktora hatırlamıyorum da hiç
Evet bizim avantajimiz inşallah çok erken gelmezlerSaglıkla gelsınler de hıc farketmez, benım onden gıtmesı avantaj bızım ıcın, erken dogım rıskım oldugı ıcın, en azından kılodan kazancımız oluyor
En son ben doğurcam gibi hissediyorumAynen aralıkta doğurmam şart o yüzden
yine döndü dolaştı benim üstüme kaldıAh osheilata yok mu her şeyin başı sen git bu grupta indirim paylaş ocakta paylaşma hala lafını yiyoruz arkadaş jskdkdjsjs
ben de merak ettimYok allah var, bızım hakkımızda hıc yorum yapmadı benım bahsetttıgım, zaten sevdıgım bır uye, o yuzden ifşa olmayacak
Ama konusan bır uye var ekran resmını de aldım. Sana atarım ozelden, oyle herkese guvenme
benimki bekler mi 11 haftaBenım max.9 hafta
Aşkım bu herkes için geçerli değil. Bazılarımız bununla imtihan oluyor ne yazıkki. Genelde de aslında aralarında sorun olan ve bebek olunca düzeleceğini sanan çiftlerde oluyor. İnşallah güzelleklerle karşılaşırız doğumdan sonraKızlar herkese merhaba. Bazen burada bazı konulara denk geliyorum evliliğin çocuksuz çok mutlu ilerlerken çocuk olduktan sonra özellikle erkeklerde ilgisizlik sevgisizlik ve huzursuzluk başladığını söylüyorlar. Tabi bu kişiden kişiye değişir ama böyle konuları okuyunca acaba diyorum, üzülüyorum.
Cevap yaza yaza geldim yazarken iki sayfa daha yazdılar sen düşünAy okumayı yeni bitirebildim alt tarafı 1 saat bakmadım
HAhaha ayni durumdayız bir taraftan yazıyorum diğer taraftan sayfalar ilerliyor yenice rahat nefes aldımCevap yaza yaza geldim yazarken iki sayfa daha yazdılar sen düşün
Aa yazdın mı yaa buraya niye ben hatırlamıyorum20sinde gittim diğeri de 6sinda
Evet yazdım mesaj çok olunca gözden kaçmıştırAa yazdın mı yaa buraya niye ben hatırlamıyorumbenimki 1inde galiba işte önümüzdeki çarşamba
Ay demekkiEvet yazdım mesaj çok olunca gözden kaçmıştır
Ahahahahah Pro olacaksın bide bak uyanık olNeee onları kim demiş ne zaman demiş amanın olaylar olaylar
Anacım siz geleli üç ay olacak hala bitmedi mi bu vakalar
Kesinlikle yoksa hala biz mi konuşuluruz ya yetti vallaaaa aaa skandal
Kabalık olabilir ama böyle birbirini seven koruyan kollayan düşünen grup mu varmış
Anam herkes kıskanıyor Aralık Analarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?