2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben terliği lcw den tüylü bi terlik aldım sürekli kullanırım diye tacı da sarkıtlı bişi aldım tesettürlüyüm ama şalın üstüne takacam çok minnoş
Canım hastanede altı çok kirleniyor. Makineye atabileceğin bir şey al diyecektim ama almışsın. Onu hastaneye götürme, evde kullan.

En son ben doğurcam gibi hissediyorum

yine döndü dolaştı benim üstüme kaldı

ben de merak ettim

benimki bekler mi 11 hafta
Sanmam, sen de dıyanet tanısı var, bebek one gececek, 38 de alır gıbıme gelıyor sen de aralık anası olcan

Bunu da kaza saymıyor ve yargılamıyoruz. Ama mart ayında gelip kızlar kazayla hamile kaldım dersen sana laflar hazırlarım

Canım hastanede altı çok kirleniyor. Makineye atabileceğin bir şey al diyecektim ama almışsın. Onu hastaneye götürme, evde kullan.
Kız zaten ev terliği makineye atılır tüylü bişi sadece, tüylüden kastımda böyle pofuduk

Ben bunu aldım kuponla 94e, fıyatı yukarı cekmısler baya

Eklentiler

• Screenshot_20231026_123815_com.dmall.mfandroid.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 49
Benim eşimde öyle bir şey olmadı ama benim onu tokatlayasım geliyordu. hepsi geçiyor bir süre sonra. Bunları düşünüp üzülme şimdi. Onlar bebeği kıskanan çocuk adamlar.

Bunun mavisine aşık olmuştum, pentide 400 liraydı. Link atar mısın canım?
Lacıverrtını de aldım ben
n11'den Tonny Black Kadın Pudra Rahat Kalıp Önü Kapalı İçi Yünlü Kışlık E seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Ben de bundan aldim. Ama kaliplari cok darmis. Normalde 36.5 giyiyorum bunda 38 e zor giriyor ayagim 39 alsam olacakmis
Ben de 38 aldım bir numara büyük küçükmüş evde kalacak artık. 39 falan almalıymış. Yeni terlik arayışındayım

Ben de bundan aldim. Ama kaliplari cok darmis. Normalde 36.5 giyiyorum bunda 38 e zor giriyor ayagim 39 alsam olacakmis
Benım de bı tık sıktı ama, ödemden dolayı dıye dusundum, zaten yatıcaz dedım cogunlukla, bı de tuvalet banyo ıcın ayrı terlık goturcem

Benım de bı tık sıktı ama, ödemden dolayı dıye dusundum, zaten yatıcaz dedım cogunlukla, bı de tuvalet banyo ıcın ayrı terlık goturcem
Ben de geri gondermedim 39 da almiyim artik ya 3 numara buyuk olacak

Bn şöyle dusunuyorum
Dogumdan sonra bazi kadinlar erkekleri ik isekilde uzak tutuyo
1aman dokunma yikama uyutma gezini cikarma ben yapiym / yada anneanne evde oluyo baba yine ikinci plana atiliyor
2 bebek dogdu die adam direk ikinci planla. Opme yok mihabbet yok sevisme yok ilgi yok
Bi sure sonra erkeklerde eeh diip gidio
Bizim cevremizde bu yasandi 3-4 ciftte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…