- 12 Nisan 2019
- 24.226
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #46.121
Evet canımŞeker yüklemesi sonrası sen gebelik diyeti tanısı mı aldın?
Canım hastanede altı çok kirleniyor. Makineye atabileceğin bir şey al diyecektim ama almışsın. Onu hastaneye götürme, evde kullan.Ben terliği lcw den tüylü bi terlik aldım sürekli kullanırım diye tacı da sarkıtlı bişi aldım tesettürlüyüm ama şalın üstüne takacam çok minnoş
Sanmam, sen de dıyanet tanısı var, bebek one gececek, 38 de alır gıbıme gelıyorEn son ben doğurcam gibi hissediyorum
yine döndü dolaştı benim üstüme kaldı
ben de merak ettim
benimki bekler mi 11 hafta
Bunu da kaza saymıyor ve yargılamıyoruz. Ama mart ayında gelip kızlar kazayla hamile kaldım dersen sana laflar hazırlarımİlk kızımda tam 5yıl korunmadık hertürlü yolu denedik yok olmadıtüp bebek ile oldu dünyaya geldi sonraaaa tek korunmasız ilişkide şimdiki bebeğime hamile kaldım kaza değil aslında olacağını tahmin etmemek olur deseler inanmazdım 5yıl atmadığımız takla kalmamıştı çünkü yani rabbim olacak dedikten sonra oluyor ummadığınız zamanda olunca kaza oluyor adı
Kız zaten ev terliği makineye atılırCanım hastanede altı çok kirleniyor. Makineye atabileceğin bir şey al diyecektim ama almışsın. Onu hastaneye götürme, evde kullan.
Ben bunu aldım kuponla 94e, fıyatı yukarı cekmısler bayaCanım hastanede altı çok kirleniyor. Makineye atabileceğin bir şey al diyecektim ama almışsın. Onu hastaneye götürme, evde kullan.
Benim eşimde öyle bir şey olmadı ama benim onu tokatlayasım geliyordu.Kızlar herkese merhaba. Bazen burada bazı konulara denk geliyorum evliliğin çocuksuz çok mutlu ilerlerken çocuk olduktan sonra özellikle erkeklerde ilgisizlik sevgisizlik ve huzursuzluk başladığını söylüyorlar. Tabi bu kişiden kişiye değişir ama böyle konuları okuyunca acaba diyorum, üzülüyorum.
Bunun mavisine aşık olmuştum, pentide 400 liraydı. Link atar mısın canım?Ben bunu aldım kuponla 94e, fıyatı yukarı cekmısler baya
Lacıverrtını de aldım benBunun mavisine aşık olmuştum, pentide 400 liraydı. Link atar mısın canım?
Ben de bundan aldim. Ama kaliplari cok darmis. Normalde 36.5 giyiyorum bunda 38 e zor giriyor ayagimBen bunu aldım kuponla 94e, fıyatı yukarı cekmısler baya
Hadi bakalım ben de merakla bekliyorumSanmam, sen de dıyanet tanısı var, bebek one gececek, 38 de alır gıbıme gelıyorsen de aralık anası olcan
Ben de 38 aldım bir numara büyük küçükmüş evde kalacak artık. 39 falan almalıymış. Yeni terlik arayışındayımBen de bundan aldim. Ama kaliplari cok darmis. Normalde 36.5 giyiyorum bunda 38 e zor giriyor ayagim39 alsam olacakmis
Benım de bı tık sıktı ama, ödemden dolayı dıye dusundum, zaten yatıcaz dedım cogunlukla, bı de tuvalet banyo ıcın ayrı terlık goturcemBen de bundan aldim. Ama kaliplari cok darmis. Normalde 36.5 giyiyorum bunda 38 e zor giriyor ayagim39 alsam olacakmis
Ben de geri gondermedim 39 da almiyim artik yaBenım de bı tık sıktı ama, ödemden dolayı dıye dusundum, zaten yatıcaz dedım cogunlukla, bı de tuvalet banyo ıcın ayrı terlık goturcem
Ödem gecınce evde de gıyılır, en kotu mısafır terliği olurBen de geri gondermedim 39 da almiyim artik ya3 numara buyuk olacak
Ben kilo alinca ayaklarimdan da aliyorum normalde de. O yuzden kiloyu verince evde giyerim diye dusundum rahat rahatÖdem gecınce evde de gıyılır, en kotu mısafır terliği olur
Bn şöyle dusunuyorumKızlar herkese merhaba. Bazen burada bazı konulara denk geliyorum evliliğin çocuksuz çok mutlu ilerlerken çocuk olduktan sonra özellikle erkeklerde ilgisizlik sevgisizlik ve huzursuzluk başladığını söylüyorlar. Tabi bu kişiden kişiye değişir ama böyle konuları okuyunca acaba diyorum, üzülüyorum.
Yalnız olmadığıma sevindim ya annem dalga geçiyor benimle ahahshHepimizde aynı problem var merak etmee
İğneden de korkuyorum tabi ben
Yaz boyunca dısarda hep terlık gıydım ben, ayaklar gevsıyor bıraz da, dogumdan sonra gıyerız, ben yıne de goturcem hastaneye, az sıksa da oluyor banaBen kilo alinca ayaklarimdan da aliyorum normalde de. O yuzden kiloyu verince evde giyerim diye dusundum rahat rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?