- Konu Sahibi sunshine__
-
- #46.141
Bir deneyeyim bakalım inşallah geçirir canımMerak etme hamile olduğun için tedavi uygulamazlar ilaç verirler gargara falan gidebiliyorsa git mutlaka
aaa haber ver bize de dua ederiz şimdi sana da yazarım
medipolün hastane odasında aralıkta sabaha kadar cam alttan açık olmasına rağmen kısa kolluyla anca durabildik. medipol için çok yeterli bu ama bir de polar sabahlık alacağım yanıma yine deBen bunları almaya cesaret edemiyorum yazlık gibi geliyor
Gitsen de hiçbir şey yapmıyorlar zaten ben daha dün gittim kadın beni görünce bi panikledi ayyy hamile misin ama diyedaha önce diş etim şişince de gitmiştim ben tuzlu su ile gargara yap günde 3kez fırçala dedi bu kadar
Bende yazmak için son sayfaya kadar okuyorum mesajlar karışmasın diye sonra üstüne ekleniyor çok zooor beCevap yaza yaza geldim yazarken iki sayfa daha yazdılar sen düşün
Kesinlikle katılıyorum buna o yüzden bebeğimizi kendimiz ortak büyütmeliyiz aile yapısını da değiştirmemeliyiz. Bizim millette doğurunca bi kocakarı moduna girme var sanırsın 50 yaşında daha gençsin yani çocuk sadece senin değil adamında çocuğu. O yüzden birinci planda bebek değil aile olmalıBn şöyle dusunuyorum
Dogumdan sonra bazi kadinlar erkekleri ik isekilde uzak tutuyo
1aman dokunma yikama uyutma gezini cikarma ben yapiym / yada anneanne evde oluyo baba yine ikinci plana atiliyor
2 bebek dogdu die adam direk ikinci planla. Opme yok mihabbet yok sevisme yok ilgi yok
Bi sure sonra erkeklerde eeh diip gidio
Bizim cevremizde bu yasandi 3-4 ciftte
Ay evet burda ki bağcılar medipolde öyleydi bayıldıydık sıcaktık bide üstümde triko vardı anaaamm dışarı çıkınca nefes aldımmedipolün hastane odasında aralıkta sabaha kadar cam alttan açık olmasına rağmen kısa kolluyla anca durabildik. medipol için çok yeterli bu ama bir de polar sabahlık alacağım yanıma yine de
Ben de goturcem canim . Baska alcam diye ugrasmicamYaz boyunca dısarda hep terlık gıydım ben, ayaklar gevsıyor bıraz da, dogumdan sonra gıyerız, ben yıne de goturcem hastaneye, az sıksa da oluyor bana
Bu güzel bir haber, inşallah dahaaa uzun süre kalsınlarKızlar daha doğum yapmadım ama iki gündür ağrılarım arttı baya sancılar sıklasiyor gibi günlük 3-4 defa nst deyim bebekleri bir jki gün bile olsa tutmaya çalışıyorlar çok giremiyorum buraya dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Güzel dururyor bugün kupon denk gelirse almak mantıklıLacıverrtını de aldım ben
n11'den Tonny Black Kadın Pudra Rahat Kalıp Önü Kapalı İçi Yünlü Kışlık E seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Tonny Black Kadın Pudra Rahat Kalıp Önü Kapalı İçi Yünlü Kışlık E Fiyatları ve Özellikleri
Tonny Black Kadın Pudra Rahat Kalıp Önü Kapalı İçi Yünlü Kışlık E en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Nimo biz seninle ne çektik bu idrar yollarından ya… Geçmiş olsunBenim idrarımda kum çıktı. İdrar kültürümde de bakteri var bugün doktorum bakıp yazacaka ilaç inşallah. Secdeye eğilirken falan karnımın alt tarafı acıyor resmen. Bide önceden baktırdığımsa sol böbreğimde genişleme vardı
Erkek aaçısındanda zorBn şöyle dusunuyorum
Dogumdan sonra bazi kadinlar erkekleri ik isekilde uzak tutuyo
1aman dokunma yikama uyutma gezini cikarma ben yapiym / yada anneanne evde oluyo baba yine ikinci plana atiliyor
2 bebek dogdu die adam direk ikinci planla. Opme yok mihabbet yok sevisme yok ilgi yok
Bi sure sonra erkeklerde eeh diip gidio
Bizim cevremizde bu yasandi 3-4 ciftte
bağcılar medipol işte bahsettiğim yemin ederim afakanlar bastı bana hele lohusayken sıcak basıyor geberirsin kalın kalın giyinsenAy evet burda ki bağcılar medipolde öyleydi bayıldıydık sıcaktık bide üstümde triko vardı anaaamm dışarı çıkınca nefes aldım
O kitap bende de var bazı şeyleri çok saçma ama ilgincte geliyorAy kızlar ben programdan okuyorum kızımın yumurtalıklarında milyarlarca yumurta üretilmeye başlamış. Yani şu an torunumu da içimde taşıyorumseninle başlamadı diye bir kitap var orda bundan bahsediyor ama bana çok saçma gelmişti okurken. Şimdi bi duygulandım
Ama genelde servisler gerçekten çok sıcak oluyo yaa ara koridor falan iyibağcılar medipol işte bahsettiğim yemin ederim afakanlar bastı bana hele lohusayken sıcak basıyor geberirsin kalın kalın giyinsen
Dün kızı medical parka götürdük. Doğumhane de çocuk katındaydı. Öyle güzel gözüküyordu ki pırıl pırıl tertemiz. Koşarak içeri giresim geldi. Bi de aklıma çapa’da doğumhanede geçirdiğim günler…Teşekkür ederim canım Z Zecmel tesbih için hepinize
İkinci kez nst ye girdim sancı çıkmadı çok şükür kan idrar verdim onların sonucunu bekliyorum
Nst yi dogumhanede çektiler psikolojim bozuldu ama
Tam gebe okuluyla doğum korkumu yenmiştim Allahim kimseyi devlet hastanesine dusurmesin
Yani başımda doktor yeni normal doğum yapmış bir kadına bileğine kadar elini soktu pıhtı kalmış mı diye bakmak içinmiş kadin çığlık çığlığa allahim ben ondan çok korktum
Kadinin kadina acimasi yok kadina nasıl bağırıyordu Ay aklıma geldikçe kendimi zor tuttum doktora bagirmamak icin
Çığlık çığlığa doğum yapanlar falan ayy allahim cok kotu bir gündü nerden geldim buraya
Senınde mi ikiz canım? Bende bu akşam eşimle hastane cantası hazırlıcam her şey mevcut ama cantada degılKızlar artık evida götürse önce hastane çantası hazırlamakta fayda var galiba. Dökülen dökülene nolur nolmaz hazırlıklı olalım biz. Riskli durumunuz varsa da yatın aşşa yapcak bişi yok P pembeumut111 canım sende ikizmişsin sen naptın?
Evet evet ayni dikirdeyim. Yabancilara bakinca zaten anne baba bebegin oz bakimini ilk gunden ustleniyor. Oyuzden de onlarin cocuklari bizimkilere gore daha sakin ve mantikli davraniyor. Bizde eski toplu yasama duzeninin getirdigi aliskanliklardan erkekler heranlamda itiliyor ve olay sacma sapan bir hal aliyor. Cekirdek aileyi ilk gunden olusturmak bence cok kiymetliKesinlikle katılıyorum buna o yüzden bebeğimizi kendimiz ortak büyütmeliyiz aile yapısını da değiştirmemeliyiz. Bizim millette doğurunca bi kocakarı moduna girme var sanırsın 50 yaşında daha gençsin yani çocuk sadece senin değil adamında çocuğu. O yüzden birinci planda bebek değil aile olmalı
Yok kız onun tekSenınde mi ikiz canım? Bende bu akşam eşimle hastane cantası hazırlıcam her şey mevcut ama cantada degılen son gecen hafta pazartesi gitmiştim 31. Haftada rahım agzı 17 mm di bebekler 1800 olmuşlardı istirahat edersen daha iyi olur dedi 35. Haftaya kadar tutmamız lazım dedi doktorum ve ciğer geliştirici vuruldum gecen hafta pazartesi ve salı. Şimdi yemek yapıyorum ve uzanıyorum cogunlukla yarın 33. Haftaya giricem ve doktor kontrolum var bakalım ne dicek cok merak edıyorum rahım agzı nasıl bebeklerin kilosu kaç oldu 2500 üstü küveze bile gerek yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?