2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Gerçekten öyle arkadaşım oğlu doğdu ben oğlum yatacam düşer bir şey olur dedi kocası da ben çocuğa zarar veririm dedi salonda cekyatta yatmaya başladı çocuk büyüdü bu sefer arkadasim ne kadar istese de beşiğe koyamıyor eşi de TV telefin karşında uyumaya alıştı odada uyumak zor geliyor diyor
Gerçekten ilişkileri kötüye gidiyor eşi resmen arkadaşımı bebek bakan yemek yapan çamaşır yıkayan çalışıp fatura ödeyen biri gibi görmeye başladı arkadaşım da her ne kadar kaza vb dese de kocasi iyice elinde dursun diye 2. Yi yaptı. Eşi diyor ki 32. Haftaya girer izni alır memlekete gidersin ben burada sizle uğraşamam o kadar üzüldüm ki eşim bana hafif sesini yükseltse çok kötü oluyorum bir de böyle şeyler dese

İnşallah canııım inşallah evet buna bende katılıyorum kuzum çocuk oldu diye kendimizi de bırakmamız gerekiyor, inşallah eskisinden daha da mutlu oluruz bebişlerimiz gelince

Bende cumartesi gunu kaşıntı oldu doktoruma gittim nts soktular o ara ama bu haftada erken nts tam cıkmaz denildi 32+1 de sadece bebeklerin kalplerıne bakmak için soktular. Safra asidine bakıldı sınırın cok az altında ilaç verdi onu kullanıyorum kaşıntımda bitti gibi bişey oldu

Evet doğru diyorsun canım aslında ilgiyi dediğin gibi biraz dengelemek gerekiyor, inşallah hiç böyle sorunlar yaşamayız bebişlerimiz doğduktan sonra çok daha mutlu oluruz

Yok kız onun tek o da artık korkuyor Doktorlar hepimize bır şey dediği için
Yani bende sancı falan yok ama rahım agzı kısalmış bi de doktor cok normalmiş gibi anlatıyo suyun gelirse kanaman olursa hemen gelirsin diye beni bi ağlama tuttu ne yapcam suyum gelirse diye panik oldum bakalım 2 haftam kaldı 2 hafta bebekler durmalı zaten ikizlerde 35 haftaymış ortalama doğum gununde gelmiş olucaklar kızlar 31+3 te 1811 kg dı bebek normal mi yoksa zayıf mı ya? Dün akşam bi arkadas benden 1 hafta ilerde 2350 ymiş bebegının kilosu ama hangi haftada o kiloda soramadım

Ay korkunç ya etkilenmemen mümkün değil ben okurken bacaklarımı sıktım istemsizce. gerçekten devlet hastanesindeki kadın doğumcu doktorlar ne yaşıyorsa acayip bir ruh halinde oluyorlar. ben de geçen ishal ve karın ağrısıyla gittiğimde nstye girdim doktorda bir haller asla açıklama yapmıyor 5 karış suratla geziyor. anasını öldürdük sanki öyle bir bakışı var ki. öyle biriyle doğum yaptığımı hayal edemiyorum.
Ama genelde servisler gerçekten çok sıcak oluyo yaa ara koridor falan iyi
o yüzden çok kalın kalın şeyler almamak lazım ekstra olarak bir şal ya da yedek bir polar sabahlık yeterli.
bebeğin bakımından babayı uzak tutmamak gerek. ilk çocuğumuz ve eşimde ben de daha önce yavru kedi bakımı harici bir tecrübeye sahip değiliz yeğenimiz bile olmadı.benimle annem kalacak doğum sonrası, anneme diyorum bebeği mi yıkayacağız eşim yıkayacak sen ona göstereceksin. onun ilgilenmesi için teşvik edeceksin. mesela hastaneden çıkınca önce annemi evine bırakıp eşim bebek ve ben eve tek girmek istiyorum. bebeğe evi gezdirsin mesela ben duş alırken ona baksın biraz zaman geçirsinler. benim kurduğum bağı kurabilmiş durumda değil henüz bebekle fark ediyorum.

Hamgi şehirin devlet hastanesi orası yaa
Çok ürktüm bende erkek doktor daha mı iyi oluyor ne

Ayni sorunu iki arkdsim yasadi. İkisininde esleri aldatti. Evden koptular adamlar cnku
Cocukla yatma bilmiorum buyuk konusmicam ama cok yanlis. Benim annem bnmle hic yatmadi mesela. Cok sukur hicbi piskolojik sorunum da olmadibizim kadinlarimiz kendi egolarini tatmin ediyo sanirim. Bebegin ihtiyacindan degil bunlar

Her bebek farklı ama kilosu iyi. Z Zecmel o hani ikizler erken geliyor ya bir arkadaşımız doğurdu birinde sancı çıktı senin ki nasıl diye merak etti. İnşallah biraz daha beklerler

Çok normal kiloda canım

Bizde de o bag yok. Ama cok normal. Hormon yok. Tekme hissetmio. Sadwcce bizim karnimizin buyudugunu goruyolar. Babalik sonradan ogreniliyor sonucta
Ben soluyorum esime emziririm gazini cikarirsin mesela die o da evet dio. Takim olmak lazim
Benim yanimda kimse kalmicak ama sole annem karsi sitede oturuyo stn gider gelir cok yakin
Ama allah nasip kismet ederse herseyi ikimiz ogrenip yapmak istiyoruz
Buarada bizde sizin gibiyiz ailede cocuk yok vs hic cocuk bakma bilgimiz yok.

Naz yapayım derken elinde patlıyor gibi oluyor 2. Hamileliğinde eşine test al da yapalım demiş hamileyssn hamilesindur şimdi uğraştırma beni gibi bir şey söylemiş Nisanda ikinci bebeği olacak dedim ki park yatak tarzı anne yanı al dedim bari diğeri yatağına alışsın evet diyor aynı hatayi yapmam

Kızlar iş yerinde bir arkadaş daha hamile kızın anca 4-4,5 ay olmştur
Şimdiden aşırı kilo aldı yüzü gözü şişti karın bölgesi çıktı.Tansiyon şeker hepsi alarm veriyor. Kızcağaz resmen aç geziyor ama kilo alması durmadı
Bizi yanyana görenler beni 4 aylık onu 8 aylık sanıyor
Eskiden hep bana hiç kilo almadın nasıl hamilelik bu diyenler. Yanıma usulca yaklaşıp .
Aslında senin hamileliğin daha iyimiş . Keşke hepimiz böye olabilsek demeye başladılar
Bir gün herkesin ben olmak isteyeceğini biliyordum ama kendimde inanmamıştım .

Çok üzüldüm ve kötü oldum gerçekten okuyunca sezeryan olacak olmama rağmen. Benim de devlete gittiğim zamanlar oldu ne yazık ki gerçekten çok kötü davranıyorlar. Allah mecbur olana sabır versin
Ama yine de hepimizin doğumuna bu kadar az kalmışken böyle şeylerin paylaşılmasını çok doğru bulmuyorum ben. Oldukça travmatik deneyimler çünkü
Rabbim sana da tez vakitte şifa versin dilerim zamanında sağlıkla alırsın kucağına canım

Bu konuda herkes bana diyor yanında biri olması lazım. Benim düşüncem de şu eşimle de paylaştım çocuk banyo yapacaksa beraber yaptıracağız hatta dedi annemle sen yaptırırsın ben kabul etmedim annenin değil bizim çocuğumuz diye karşı çıktım ki istemiyorum da burda biri yardım edecekse bence eş olmalı hani büyük şeyler yapmasa bile küçük küçük yardım edebilir

Her bebek farklı ama kilosu iyi. Z Zecmel o hani ikizler erken geliyor ya bir arkadaşımız doğurdu birinde sancı çıktı senin ki nasıl diye merak etti. İnşallah biraz daha beklerler
35. Hafta ikiz için normalmiş 35. Haftadan once küveze alınıyomuş:/ o yuzden aslında 35. Haftada ikiz için erken gelme demıyolar. Kimde sancı cıktı? valla gecen gittğimde 2 3 haftası var gibi gorunuyor dedi doktorum ama belli de olmuyor falan dedi ayda 1 muayeneye cagırıyodu 15 gune cekti işte :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…