- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.617
- 398
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #46.181
Bende öyle ya erkekte çok kötüye denk gelmedim ama kadınlar ne acımasız oluyorKadın çok iyi doktorlara da denk geldim ama sus kasma kendini acımaz saçmalama diyen erkek doktora hiç denk gelmedim.
Geçen sene İstanbul’da eğitimi oldu ona gitmek için almıştım ben ama dedim yok hiç benlik değil bu kafaO kitap bende de var bazı şeyleri çok saçma ama ilgincte geliyorçok yakın arkadaşımin gece körlüğü vardı ailede bir tek bunda var genetikle vb değil gitti beyin dalga frekansından gece körlüğüne ne neden oluyor diye baktırdı orada annen sana hamileyken gece bir şeye karnını çarpmış ve sana bir sey diye çok korkmuş o yüzden kendine bir daha ışıksız yerde yürümeyecegim komutunu vermiş dedi
Bence de hepsi değil ama geneli kaprisli oluyor sürekli bunda ne var modundalarBende öyle ya erkekte çok kötüye denk gelmedim ama kadınlar ne acımasız oluyor
Benim arkadaşım da aynı sıkıntıyı yaşamıştı ama ultrasonla bakmışlardı korkmayın hiçHamgi şehirin devlet hastanesi orası yaa
Çok ürktüm bende erkek doktor daha mı iyi oluyor ne
Kimde çıktı hatırlamıyorum balık hafızalıyim ben35. Hafta ikiz için normalmiş 35. Haftadan once küveze alınıyomuş:/ o yuzden aslında 35. Haftada ikiz için erken gelme demıyolar. Kimde sancı cıktı?valla gecen gittğimde 2 3 haftası var gibi gorunuyor dedi doktorum ama belli de olmuyor falan dedi ayda 1 muayeneye cagırıyodu 15 gune cekti işte :/
İsmini sordum bir şey tedavisi diyordu buna gece körlüğü baya azaldı ama psikolojik de olabilirGeçen sene İstanbul’da eğitimi oldu ona gitmek için almıştım ben ama dedim yok hiç benlik değil bu kafaama o dediğin dalga frekansını duymadım hiç kesin doğru mu bu ya. Benim bebito da baya travmatik gelecek o zaman aslında mantıklı da olabilir bilmiyorum arkadaşımın bebeği akşam 6 gibi küvöze alınmıştı 5 6 günlükken. Sonra yaklaşık bir sene boyunca her akşam aynı saatte ağlamaya başlıyordu sebepsiz yere . Yenidoğanken algılayabiliyorsa içerde de algılayabilir bunu
pendikteki mi canımmedipolün hastane odasında aralıkta sabaha kadar cam alttan açık olmasına rağmen kısa kolluyla anca durabildik. medipol için çok yeterli bu ama bir de polar sabahlık alacağım yanıma yine de
Ben hiç muayene olmadım ki dokundurtasım bil e gelmiyor hala kasıyorum kendimiBenim arkadaşım da aynı sıkıntıyı yaşamıştı ama ultrasonla bakmışlardı korkmayın hiç
Şu 2 haftayı gecirsem başka bişey istemıyorumKimde çıktı hatırlamıyorum balık hafızalıyim benaz kalmış senin çoğumuz artık 2 hafta da bir gidiyoruz merak etme
33+3 haftalık değil mi inşallah sıkıntısız geçerŞu 2 haftayı gecirsem başka bişey istemıyorum
Valla helal olsun bugünlere iyi gelmişsinBen hiç muayene olmadım ki dokundurtasım bil e gelmiyor hala kasıyorum kendimi
Bence de bebegin ihtiyaci degil, kadinlarin kolayina geliyor yanina yatirmak, agladigi zaman kalkmadan hemen emzirivermek. Ben yatirmadim yanima ilk baslarda ama 2 yasindan sonra uyandikca yanimiza gelip bizim yataga yatmaya basladi. O da surekli olmadigi surece problem degilAyni sorunu iki arkdsim yasadi. İkisininde esleri aldatti. Evden koptular adamlar cnku
Cocukla yatma bilmiorum buyuk konusmicam ama cok yanlis. Benim annem bnmle hic yatmadi mesela. Cok sukur hicbi piskolojik sorunum da olmadibizim kadinlarimiz kendi egolarini tatmin ediyo sanirim. Bebegin ihtiyacindan degil bunlar
dışarıdan gelen yardımları reddetmemeni öneririm. ben lohusalığında tek kalan annelerin çok zorlandığını gördüm. vücudumuz bir nevi travma yaşıyor aslında, organlarımızın eski yerine gelmesi, hızla rahmimizin küçülmesi, hormonların düzene binmesi, emzirmek bunlar dinlenmeden atlatılması mümkün olmayan süreçler. eşlerimiz içinde öyle.Bizde de o bag yok. Ama cok normal. Hormon yok. Tekme hissetmio. Sadwcce bizim karnimizin buyudugunu goruyolar. Babalik sonradan ogreniliyor sonucta
Ben soluyorum esime emziririm gazini cikarirsin mesela die o da evet dio. Takim olmak lazim
Benim yanimda kimse kalmicak ama sole annem karsi sitede oturuyo stn gider gelir cok yakin
Ama allah nasip kismet ederse herseyi ikimiz ogrenip yapmak istiyoruz
Buarada bizde sizin gibiyiz ailede cocuk yok vs hic cocuk bakma bilgimiz yok.
birinin kolunu vajinanda hayal edince bir oluyorsun gerçekten katılıyorumÇok üzüldüm ve kötü oldum gerçekten okuyunca sezeryan olacak olmama rağmen. Benim de devlete gittiğim zamanlar oldu ne yazık ki gerçekten çok kötü davranıyorlar. Allah mecbur olana sabır versin
Ama yine de hepimizin doğumuna bu kadar az kalmışken böyle şeylerin paylaşılmasını çok doğru bulmuyorum ben. Oldukça travmatik deneyimler çünkü
Rabbim sana da tez vakitte şifa versin dilerim zamanında sağlıkla alırsın kucağına canım
bağcılar medipolde canım ama inan pendikte aynıdır zaten öncesinde odaları doğumhaneyi vs gezebiliyorsun bir gir kontrol et fikir oluşur kafandapendikteki mi canım
bende ince mi kalın mı gecelik baksam onu düşünüyordum.
Artık pendik medipolcüler ile randevuları denk getirip bir buluşalım ya
Yok canım yarın 33 olcam ama benım bedende b sıkıntı yok ağrım sancımda yok sadece rahım agzı 17 mm düşmüş bakalım artık33+3 haftalık değil mi inşallah sıkıntısız geçeraramızda 2 gün var 6sinda yani 34+5 Ken gidecem bakalım ne diyecek doktorumuz
İstanbul Bağcılar devlet canım ünlüdür istanbulda ben kan degerlerime bakılsın diye geldim iş buralara geldiHamgi şehirin devlet hastanesi orası yaa
Çok ürktüm bende erkek doktor daha mı iyi oluyor ne
Amin canım çok teşekkürler hepimiz insallahÇok üzüldüm ve kötü oldum gerçekten okuyunca sezeryan olacak olmama rağmen. Benim de devlete gittiğim zamanlar oldu ne yazık ki gerçekten çok kötü davranıyorlar. Allah mecbur olana sabır versin
Ama yine de hepimizin doğumuna bu kadar az kalmışken böyle şeylerin paylaşılmasını çok doğru bulmuyorum ben. Oldukça travmatik deneyimler çünkü
Rabbim sana da tez vakitte şifa versin dilerim zamanında sağlıkla alırsın kucağına canım
Muayene olmadan normal doğuracağım inşallahValla helal olsun bugünlere iyi gelmişsin
İş yapma bol bol yatışYok canım yarın 33 olcam ama benım bedende b sıkıntı yok ağrım sancımda yok sadece rahım agzı 17 mm düşmüş bakalım artık
En guzeli canim. Erkekler isin icine girdigi zaman daha iyi kavriyorlar baba olduklarini. Oglumda 1 hafta filan kalip gitti annem yanimizda. Yaz tatili oldugu icin esim yanimdaydi hep. Emzirdikten sonra gazini hep o cikardi mesela gece bile uyaniyordu. Sezaryenden sonraki ilk hafta dikisler yeni oldugu icin oturup kalkmak cok zor oluyor. Bebek aglayinca kalkip bana veriyordu. Oyle aman aman zorlanmadik cok sukur gaz krizleri haric. Gaz krizine kimse bi sey yapamiyor zaten yaninda olsa da.Bizde de o bag yok. Ama cok normal. Hormon yok. Tekme hissetmio. Sadwcce bizim karnimizin buyudugunu goruyolar. Babalik sonradan ogreniliyor sonucta
Ben soluyorum esime emziririm gazini cikarirsin mesela die o da evet dio. Takim olmak lazim
Benim yanimda kimse kalmicak ama sole annem karsi sitede oturuyo stn gider gelir cok yakin
Ama allah nasip kismet ederse herseyi ikimiz ogrenip yapmak istiyoruz
Buarada bizde sizin gibiyiz ailede cocuk yok vs hic cocuk bakma bilgimiz yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?