2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Geçen sene İstanbul’da eğitimi oldu ona gitmek için almıştım ben ama dedim yok hiç benlik değil bu kafa ama o dediğin dalga frekansını duymadım hiç kesin doğru mu bu ya. Benim bebito da baya travmatik gelecek o zaman aslında mantıklı da olabilir bilmiyorum arkadaşımın bebeği akşam 6 gibi küvöze alınmıştı 5 6 günlükken. Sonra yaklaşık bir sene boyunca her akşam aynı saatte ağlamaya başlıyordu sebepsiz yere . Yenidoğanken algılayabiliyorsa içerde de algılayabilir bunu

Kimde çıktı hatırlamıyorum balık hafızalıyim ben az kalmış senin çoğumuz artık 2 hafta da bir gidiyoruz merak etme

İsmini sordum bir şey tedavisi diyordu buna gece körlüğü baya azaldı ama psikolojik de olabilir

medipolün hastane odasında aralıkta sabaha kadar cam alttan açık olmasına rağmen kısa kolluyla anca durabildik. medipol için çok yeterli bu ama bir de polar sabahlık alacağım yanıma yine de
pendikteki mi canım
bende ince mi kalın mı gecelik baksam onu düşünüyordum.
Artık pendik medipolcüler ile randevuları denk getirip bir buluşalım ya

Hanımlar selam, bende iki haftadir genital bölgemin sağ tarafında derimde ağrı mevcut. Pantolonumu giyerken veya ayağıma güç yüklendiğinde derken şimdi yürürkende ağırıyor 30+1 deyim varmı başına gelip doktora görünen sebep ney acaba

Bence de bebegin ihtiyaci degil, kadinlarin kolayina geliyor yanina yatirmak, agladigi zaman kalkmadan hemen emzirivermek. Ben yatirmadim yanima ilk baslarda ama 2 yasindan sonra uyandikca yanimiza gelip bizim yataga yatmaya basladi. O da surekli olmadigi surece problem degil

dışarıdan gelen yardımları reddetmemeni öneririm. ben lohusalığında tek kalan annelerin çok zorlandığını gördüm. vücudumuz bir nevi travma yaşıyor aslında, organlarımızın eski yerine gelmesi, hızla rahmimizin küçülmesi, hormonların düzene binmesi, emzirmek bunlar dinlenmeden atlatılması mümkün olmayan süreçler. eşlerimiz içinde öyle.
birinin kolunu vajinanda hayal edince bir oluyorsun gerçekten katılıyorum doğum korkum yoktu ama çatı muayenesinden korkmaya başladım mesela bunları okudukça
pendikteki mi canım
bende ince mi kalın mı gecelik baksam onu düşünüyordum.
Artık pendik medipolcüler ile randevuları denk getirip bir buluşalım ya
bağcılar medipolde canım ama inan pendikte aynıdır zaten öncesinde odaları doğumhaneyi vs gezebiliyorsun bir gir kontrol et fikir oluşur kafanda

33+3 haftalık değil mi inşallah sıkıntısız geçer aramızda 2 gün var 6sinda yani 34+5 Ken gidecem bakalım ne diyecek doktorumuz
Yok canım yarın 33 olcam ama benım bedende b sıkıntı yok ağrım sancımda yok sadece rahım agzı 17 mm düşmüş bakalım artık

Hamgi şehirin devlet hastanesi orası yaa
Çok ürktüm bende erkek doktor daha mı iyi oluyor ne
İstanbul Bağcılar devlet canım ünlüdür istanbulda ben kan degerlerime bakılsın diye geldim iş buralara geldi
Amin canım çok teşekkürler hepimiz insallah
Haklisin ama doktorun yaptığı şeyi ancak devlet hastanesinde yaparlar diye düşünüyorum ozelde böyle birsey olmaz bizde de devlet de doğum yapacak olan yok diye biliyorum varsa kusura bakmasın burda doktorun acimasizligina dikkat çekmek istedim aslında Allah kimseyi boyleleriyle karşılaştırmasın

En guzeli canim. Erkekler isin icine girdigi zaman daha iyi kavriyorlar baba olduklarini. Oglumda 1 hafta filan kalip gitti annem yanimizda. Yaz tatili oldugu icin esim yanimdaydi hep. Emzirdikten sonra gazini hep o cikardi mesela gece bile uyaniyordu. Sezaryenden sonraki ilk hafta dikisler yeni oldugu icin oturup kalkmak cok zor oluyor. Bebek aglayinca kalkip bana veriyordu. Oyle aman aman zorlanmadik cok sukur gaz krizleri haric. Gaz krizine kimse bi sey yapamiyor zaten yaninda olsa da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…