- Konu Sahibi sunshine__
-
- #46.201
Yaa yarın haber ver bize de. Allmala ile aynıydı senin sat o biraz rahatsızlaştı listeye bakarken seni de gördüm o yüzden sordum sesinde çıkmadı. Sesi çıkamayanlardan korkuyoruz da artıkSenınde mi ikiz canım? Bende bu akşam eşimle hastane cantası hazırlıcam her şey mevcut ama cantada degılen son gecen hafta pazartesi gitmiştim 31. Haftada rahım agzı 17 mm di bebekler 1800 olmuşlardı istirahat edersen daha iyi olur dedi 35. Haftaya kadar tutmamız lazım dedi doktorum ve ciğer geliştirici vuruldum gecen hafta pazartesi ve salı. Şimdi yemek yapıyorum ve uzanıyorum cogunlukla yarın 33. Haftaya giricem ve doktor kontrolum var bakalım ne dicek cok merak edıyorum rahım agzı nasıl bebeklerin kilosu kaç oldu 2500 üstü küveze bile gerek yokmuş
Benim tek gebelik 32de 1850 di gelişimleri normal bence seninYani bende sancı falan yok ama rahım agzı kısalmış bi de doktor cok normalmiş gibi anlatıyo suyun gelirse kanaman olursa hemen gelirsin diye beni bi ağlama tuttu ne yapcam suyum gelirse diye panik oldumbakalım 2 haftam kaldı 2 hafta bebekler durmalı zaten ikizlerde 35 haftaymış ortalama doğum gununde gelmiş olucaklar kızlar 31+3 te 1811 kg dı bebek normal mi yoksa zayıf mı ya? Dün akşam bi arkadas benden 1 hafta ilerde 2350 ymiş bebegının kilosu ama hangi haftada o kiloda soramadım
Biraz da yanındaki kişi kucağına alıp gezdiriyor işte. Bi de sürekli ağlama sesine maruz kalmak sinir bozuyor ya, azıcık çocuğu birine verip 5 dk sakinleşebiliyorsun. İnşallah gazsız olur bebitolarımız.En guzeli canim. Erkekler isin icine girdigi zaman daha iyi kavriyorlar baba olduklarini. Oglumda 1 hafta filan kalip gitti annem yanimizda. Yaz tatili oldugu icin esim yanimdaydi hep. Emzirdikten sonra gazini hep o cikardi mesela gece bile uyaniyordu. Sezaryenden sonraki ilk hafta dikisler yeni oldugu icin oturup kalkmak cok zor oluyor. Bebek aglayinca kalkip bana veriyordu. Oyle aman aman zorlanmadik cok sukur gaz krizleri haric. Gaz krizine kimse bi sey yapamiyor zaten yaninda olsa da.
Ya ben cok giremıyorum 2 haftada 1 falan giriyorum unutuyorumYaa yarın haber ver bize de. Allmala ile aynıydı senin sat o biraz rahatsızlaştı listeye bakarken seni de gördüm o yüzden sordum sesinde çıkmadı. Sesi çıkamayanlardan korkuyoruz da artık
ben devlet hastanesinde 2 erkek doktora gittim ikisi de birbirinden tersti. ilkinde gebeliğimi öğrendiğimde igg testlerini yaptırmak için gittim. bir kere suratıma bile bakmadan 5 dk soru sordu geç muayene soyun dedi. bir kere baksaydınız keşke yüzüme dedim hı diyerek kafasını kaldırdı. muayene olmak istemiyorum dedim ters davrandığımı görünce bir baksaydık karından da olsa falan dedi teşekkürler dedim çıktım. ikincisi acildeydi nst sonucunu bile sormadan söylemedi. hatta annem içeri girmek istedi yanımda izin vermedi hasta bakıcı, aynı hasta bakıcı kapının önünde babamın arabasının markasını görünce anneme içeri girmek ister misiniz diye sormuş annemden para aldıktan sonra içeri yanıma aldı.Bende öyle ya erkekte çok kötüye denk gelmedim ama kadınlar ne acımasız oluyor
Amin. Cok caresiz hissediyorsun cunku o agladikcaBiraz da yanındaki kişi kucağına alıp gezdiriyor işte. Bi de sürekli ağlama sesine maruz kalmak sinir bozuyor ya, azıcık çocuğu birine verip 5 dk sakinleşebiliyorsun. İnşallah gazsız olur bebitolarımız.
Bizde tam bilmiyoruz sancısı ve açılması vardı doğurdu sandık bu sabah yazdı doğurmamış ama yatıştaYa ben cok giremıyorum 2 haftada 1 falan giriyorum unutuyorumallmala ya ne oldu bebekler iyi mi? Evet ses cıkmaması buyuk sorun ben unutuyorum hep girmeyi
Ay tam şikayetlikben devlet hastanesinde 2 erkek doktora gittim ikisi de birbirinden tersti. ilkinde gebeliğimi öğrendiğimde igg testlerini yaptırmak için gittim. bir kere suratıma bile bakmadan 5 dk soru sordu geç muayene soyun dedi. bir kere baksaydınız keşke yüzüme dedim hı diyerek kafasını kaldırdı. muayene olmak istemiyorum dedim ters davrandığımı görünce bir baksaydık karından da olsa falan dedi teşekkürler dedim çıktım. ikincisi acildeydi nst sonucunu bile sormadan söylemedi. hatta annem içeri girmek istedi yanımda izin vermedi hasta bakıcı, aynı hasta bakıcı kapının önünde babamın arabasının markasını görünce anneme içeri girmek ister misiniz diye sormuş annemden para aldıktan sonra içeri yanıma aldı.
İşte annemde gelemıyo grip oldu kadın 2 haftadır bana gecırcek diyeİş yapma bol bol yatış
Ayyyy kuzum bebek ne kadar içerde kalırsa o kadar iyiBizde tam bilmiyoruz sancısı ve açılması vardı doğurdu sandık bu sabah yazdı doğurmamış ama yatışta
Bence de boyle seyler saglam zemine oturmayan evliliklerde oluyor. Bizim cevremizde de var bir cift maalesef. Ikinciye hamileyken esi bebek olmasa camdan atacam fln diyordu bizim yanimizda hem de ciddi ciddi. Kadin 2 cocukla yatak odasinda yatiyor adam salonda 7 8 senedir boyle. Zaten ikisi de ucucu personel, yurt disinda yatiya fln kaliyorlar. Iyice uzaklasmislar maalesef.Gerçekten öyle arkadaşım oğlu doğdu ben oğlum yatacam düşer bir şey olur dedi kocası da ben çocuğa zarar veririm dedi salonda cekyatta yatmaya başladı çocuk büyüdü bu sefer arkadasim ne kadar istese de beşiğe koyamıyor eşi de TV telefin karşında uyumaya alıştı odada uyumak zor geliyor diyor
Gerçekten ilişkileri kötüye gidiyor eşi resmen arkadaşımı bebek bakan yemek yapan çamaşır yıkayan çalışıp fatura ödeyen biri gibi görmeye başladı arkadaşım da her ne kadar kaza vb dese de kocasi iyice elinde dursun diye 2. Yi yaptı. Eşi diyor ki 32. Haftaya girer izni alır memlekete gidersin ben burada sizle uğraşamam o kadar üzüldüm ki eşim bana hafif sesini yükseltse çok kötü oluyorum bir de böyle şeyler dese
Vuruldu iki doz ama detayları bilmiyoruz işte tam çok giremiyor buraya biz hatta doğurdu sandıkAyyyy kuzum bebek ne kadar içerde kalırsa o kadar iyiciğer geliştirici yapsa barı doktoru gerci gecen hafta yaptı bana pazartesi ve salı ondan sonra yan etkılerini yaşadım şekerim 95 e cıktı 70 ten tansiyon 9-5 falan dı benım 11.5 12 lere cıktı korktuk yani safra asidim yukseldi kaşıntı başladı ilaç kullanıyorum ciğer geliştiricininde yan etkileri cokmuş
Ay inşallah sağlam bir kafayla atlatırız şu süreçleriBence de boyle seyler saglam zemine oturmayan evliliklerde oluyor. Bizim cevremizde de var bir cift maalesef. Ikinciye hamileyken esi bebek olmasa camdan atacam fln diyordu bizim yanimizda hem de ciddi ciddi. Kadin 2 cocukla yatak odasinda yatiyor adam salonda 7 8 senedir boyle. Zaten ikisi de ucucu personel, yurt disinda yatiya fln kaliyorlar. Iyice uzaklasmislar maalesef.
Allah kolaylık versin ona, hepımızeVuruldu iki doz ama detayları bilmiyoruz işte tam çok giremiyor buraya biz hatta doğurdu sandık
selam canim. Sen girmedin pek ben kendimi ozet geceyim. 23. Haftada 1 cm aciklik ile acil serklaja alindim. O zamandan beri ha dogdular ha dogacaklar derken 33. Haftaya sagsaglim geldik cok sukur :) hic kalkmadim 30. Haftaya kadar yattigim yerden. Heyet raporu verdi dr. Son 2 3 haftadir evin icinde gezinmeye basladim biraz daha. Haftada 1 idi kontrollerim, 30 dan sonra haftada 2 ye döndü. Kendileri gelmezse 38. Haftaya sezeryan gunu verecek :) ama doktorum 34 den sonra korkma diyor ikizlerin organlari erken gelişiyor, kendileri gelirse de problem olmaz. Kaldi 1 haftaYani bende sancı falan yok ama rahım agzı kısalmış bi de doktor cok normalmiş gibi anlatıyo suyun gelirse kanaman olursa hemen gelirsin diye beni bi ağlama tuttu ne yapcam suyum gelirse diye panik oldumbakalım 2 haftam kaldı 2 hafta bebekler durmalı zaten ikizlerde 35 haftaymış ortalama doğum gununde gelmiş olucaklar kızlar 31+3 te 1811 kg dı bebek normal mi yoksa zayıf mı ya? Dün akşam bi arkadas benden 1 hafta ilerde 2350 ymiş bebegının kilosu ama hangi haftada o kiloda soramadım
Bana ormanda delice hoplayıp zıplıyor bi kaburga kemiğimden asılıp diğerine uçuyor hissi veriyor. Anacım ne geliyor acaba dünyaya hiç yerinde durmayan şey. Diyorlar ya gezmeyi severmiş yay burçları bizimkilere dar geldi tabi gördüler 7 aydır her yeri.Tekme atıyordur oraya bacağı orada muhtemelen eğilip kalkınca sıkışıyo mu ne ondan oluyo olabilir benim nefesimi kesiyo bazen
seni napacaz inan bende bilmiyorum
Kız boş ver hormonlara bagliyrum ben emin ol hepimiz bazen yaptiklarimiza şaşırıyoruz hamilelik çok kutsallllÜf çok saçma bir mevzu bitip tükenmedi de halabide sessiz sakin geldik buraya hala lafımız bitmedi yani.
@Sohrab
Bende bunu merak ediyorum aslında önde giden bebek önce mi doğar gibi birşey benim merak etigimdeSaglıkla hayırlısıyla gelsınler decanım bısey sorucam sımdı senın. Bebek 2 hafta onde, dogum 40.haftanda olursa bebek 42 haftalık gıbı olacak, yoksa 38 de mı dogar acaba, doktorun bısey dedı mı?
Espirsine dedim zaten buraya zor yetisiyorum ne olduğunu anlamam için 1000 sayfa okumam lazımŞu an neler oluyor hiç bilmiyorum orda sanırım her şey yolundadır, biraz geç kaldın okumak İçin
Bence o her evlilikte geçerli değil canım meslea kendi ustumden örnek vereyim ben eşimle zor donemlerden geçtim çocuk yokken ve öncesinde ama kızımıza hamile olduğumu ormedigim an herşey bam başka güzel oldu evet bazen bütün ilgi çocuğa oluyor bazen stres ve yorgunlukta oluyor hata biz kızımızı yanımızda da yatırıyoruz ama evliliğimiz daha bı guzeleşti şimdi de oğluma hamileyim hiç öyle bı eksiklik hisetmedim yani yıllar geçtikçe artıyor Allah hepimizin evinde huzurunu eksik etmesinKızlar herkese merhaba. Bazen burada bazı konulara denk geliyorum evliliğin çocuksuz çok mutlu ilerlerken çocuk olduktan sonra özellikle erkeklerde ilgisizlik sevgisizlik ve huzursuzluk başladığını söylüyorlar. Tabi bu kişiden kişiye değişir ama böyle konuları okuyunca acaba diyorum, üzülüyorum.
Geçmiş olsun canım inşallah herşey gönlünce olurTeşekkür ederim canım Z Zecmel tesbih için hepinize
İkinci kez nst ye girdim sancı çıkmadı çok şükür kan idrar verdim onların sonucunu bekliyorum
Nst yi dogumhanede çektiler psikolojim bozuldu ama
Tam gebe okuluyla doğum korkumu yenmiştim Allahim kimseyi devlet hastanesine dusurmesin
Yani başımda doktor yeni normal doğum yapmış bir kadına bileğine kadar elini soktu pıhtı kalmış mı diye bakmak içinmiş kadin çığlık çığlığa allahim ben ondan çok korktum
Kadinin kadina acimasi yok kadina nasıl bağırıyordu Ay aklıma geldikçe kendimi zor tuttum doktora bagirmamak icin
Çığlık çığlığa doğum yapanlar falan ayy allahim cok kotu bir gündü nerden geldim buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?