2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Yaa yarın haber ver bize de. Allmala ile aynıydı senin sat o biraz rahatsızlaştı listeye bakarken seni de gördüm o yüzden sordum sesinde çıkmadı. Sesi çıkamayanlardan korkuyoruz da artık

Benim tek gebelik 32de 1850 di gelişimleri normal bence senin

Biraz da yanındaki kişi kucağına alıp gezdiriyor işte. Bi de sürekli ağlama sesine maruz kalmak sinir bozuyor ya, azıcık çocuğu birine verip 5 dk sakinleşebiliyorsun. İnşallah gazsız olur bebitolarımız.

Yaa yarın haber ver bize de. Allmala ile aynıydı senin sat o biraz rahatsızlaştı listeye bakarken seni de gördüm o yüzden sordum sesinde çıkmadı. Sesi çıkamayanlardan korkuyoruz da artık
Ya ben cok giremıyorum 2 haftada 1 falan giriyorum unutuyorum allmala ya ne oldu bebekler iyi mi? Evet ses cıkmaması buyuk sorun ben unutuyorum hep girmeyi

Bende öyle ya erkekte çok kötüye denk gelmedim ama kadınlar ne acımasız oluyor
ben devlet hastanesinde 2 erkek doktora gittim ikisi de birbirinden tersti. ilkinde gebeliğimi öğrendiğimde igg testlerini yaptırmak için gittim. bir kere suratıma bile bakmadan 5 dk soru sordu geç muayene soyun dedi. bir kere baksaydınız keşke yüzüme dedim hı diyerek kafasını kaldırdı. muayene olmak istemiyorum dedim ters davrandığımı görünce bir baksaydık karından da olsa falan dedi teşekkürler dedim çıktım. ikincisi acildeydi nst sonucunu bile sormadan söylemedi. hatta annem içeri girmek istedi yanımda izin vermedi hasta bakıcı, aynı hasta bakıcı kapının önünde babamın arabasının markasını görünce anneme içeri girmek ister misiniz diye sormuş annemden para aldıktan sonra içeri yanıma aldı.

Amin. Cok caresiz hissediyorsun cunku o agladikca

Ya ben cok giremıyorum 2 haftada 1 falan giriyorum unutuyorum allmala ya ne oldu bebekler iyi mi? Evet ses cıkmaması buyuk sorun ben unutuyorum hep girmeyi
Bizde tam bilmiyoruz sancısı ve açılması vardı doğurdu sandık bu sabah yazdı doğurmamış ama yatışta

Ay tam şikayetlik manyaklara bak o nasıl bişi yaa

İş yapma bol bol yatış
İşte annemde gelemıyo grip oldu kadın 2 haftadır bana gecırcek diye gecen hafta bi ikeaya gittik kasığım patlıcak gibii oldu istesemde artık gezemıyorum. Herşeyle eşim ilgileniyo o da baya daraldı aslında alış veriş evin, bebegın alış verişi odasınıda sona bıraktık işte onuda toparlıyo, bebek cantasını o yapcak bu akşam, bebegın elbiselerini ütüleyecek her şey ona kaldı bebek odasına yatak nevresim falan bakacak, evin temizliği hepsi onda o kadar daraldı ki bende yemek yapıyorum işte bi tek

Bizde tam bilmiyoruz sancısı ve açılması vardı doğurdu sandık bu sabah yazdı doğurmamış ama yatışta
Ayyyy kuzum bebek ne kadar içerde kalırsa o kadar iyi ciğer geliştirici yapsa barı doktoru gerci gecen hafta yaptı bana pazartesi ve salı ondan sonra yan etkılerini yaşadım şekerim 95 e cıktı 70 ten tansiyon 9-5 falan dı benım 11.5 12 lere cıktı korktuk yani safra asidim yukseldi kaşıntı başladı ilaç kullanıyorum ciğer geliştiricininde yan etkileri cokmuş

Bence de boyle seyler saglam zemine oturmayan evliliklerde oluyor. Bizim cevremizde de var bir cift maalesef. Ikinciye hamileyken esi bebek olmasa camdan atacam fln diyordu bizim yanimizda hem de ciddi ciddi. Kadin 2 cocukla yatak odasinda yatiyor adam salonda 7 8 senedir boyle. Zaten ikisi de ucucu personel, yurt disinda yatiya fln kaliyorlar. Iyice uzaklasmislar maalesef.

Vuruldu iki doz ama detayları bilmiyoruz işte tam çok giremiyor buraya biz hatta doğurdu sandık

Ay inşallah sağlam bir kafayla atlatırız şu süreçleri mantıklı davranmaya kendimizi zorlarsak olur bişiler

selam canim. Sen girmedin pek ben kendimi ozet geceyim. 23. Haftada 1 cm aciklik ile acil serklaja alindim. O zamandan beri ha dogdular ha dogacaklar derken 33. Haftaya sagsaglim geldik cok sukur :) hic kalkmadim 30. Haftaya kadar yattigim yerden. Heyet raporu verdi dr. Son 2 3 haftadir evin icinde gezinmeye basladim biraz daha. Haftada 1 idi kontrollerim, 30 dan sonra haftada 2 ye döndü. Kendileri gelmezse 38. Haftaya sezeryan gunu verecek :) ama doktorum 34 den sonra korkma diyor ikizlerin organlari erken gelişiyor, kendileri gelirse de problem olmaz. Kaldi 1 hafta . Alisverisler bitti, Cantam hazir, kordon kani icin kit hazir artik yavas yavas bekleme moduna gectik.
Kilosu normal bence seninkilerin.
29+6 da 1450 civariydi ikisi de.
31+6 da 1850 ve 1550 olctu. Ama kucuk olani tam olcemedim dedi, digeri golge yapiyormus uzerine. Insallah bir sorun yoktur diye haftayaki randevuyu bekliyorum ben de. 34 den sonra haftada bir kontrole donecegiz yine.

Kızlar n11de bu cam kutulardan var trendyolda da var ama kupon kullanamazsınız diye bunu attım. Altın rengide var ben benimkini 350 ye aldıydım ayıcık çiçek koyup süsledim içine madlen çikolata koycam bi tek kasımın ortasında alırım çikolatayı da

Eklentiler

• IMG_4210.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 37
Tekme atıyordur oraya bacağı orada muhtemelen eğilip kalkınca sıkışıyo mu ne ondan oluyo olabilir benim nefesimi kesiyo bazen

seni napacaz inan bende bilmiyorum
Bana ormanda delice hoplayıp zıplıyor bi kaburga kemiğimden asılıp diğerine uçuyor hissi veriyor. Anacım ne geliyor acaba dünyaya hiç yerinde durmayan şey. Diyorlar ya gezmeyi severmiş yay burçları bizimkilere dar geldi tabi gördüler 7 aydır her yeri.

Üf çok saçma bir mevzu bitip tükenmedi de hala bide sessiz sakin geldik buraya hala lafımız bitmedi yani.
@Sohrab
Kız boş ver hormonlara bagliyrum ben emin ol hepimiz bazen yaptiklarimiza şaşırıyoruz hamilelik çok kutsallllonlarda fark ederler
Saglıkla hayırlısıyla gelsınler de canım bısey sorucam sımdı senın. Bebek 2 hafta onde, dogum 40.haftanda olursa bebek 42 haftalık gıbı olacak, yoksa 38 de mı dogar acaba, doktorun bısey dedı mı?
Bende bunu merak ediyorum aslında önde giden bebek önce mi doğar gibi birşey benim merak etigimde
Şu an neler oluyor hiç bilmiyorum orda sanırım her şey yolundadır, biraz geç kaldın okumak İçin
Espirsine dedim zaten buraya zor yetisiyorum ne olduğunu anlamam için 1000 sayfa okumam lazım zaten anlamiyorum 10 . Sayfadan sonra kafam karışıyor
Bence o her evlilikte geçerli değil canım meslea kendi ustumden örnek vereyim ben eşimle zor donemlerden geçtim çocuk yokken ve öncesinde ama kızımıza hamile olduğumu ormedigim an herşey bam başka güzel oldu evet bazen bütün ilgi çocuğa oluyor bazen stres ve yorgunlukta oluyor hata biz kızımızı yanımızda da yatırıyoruz ama evliliğimiz daha bı guzeleşti şimdi de oğluma hamileyim hiç öyle bı eksiklik hisetmedim yani yıllar geçtikçe artıyor Allah hepimizin evinde huzurunu eksik etmesin tabi iki. Taraf için de söylüyorum salıp başka alamelere dalarsak o evlilik yürümez evlat ikinci plan olsun demiyorum eş iliskisini göz ardı etmemek gerek bence
Geçmiş olsun canım inşallah herşey gönlünce olur

Ay çok uzldum gerçekten bazı devlet hastaneleri çok acımasız ya vala bende devlete doğum yaptım ama böyle birşeyle karşılaşmadım doktorum da erkek zaten o geldiğinde ben doğum yapmıştım ama noramlde de sevecen ve kalp kırmayan bı doktor ilk gebeligimde başka bı develete gitmiştim doktor kadını ama çok acımasız ve saçma salak harketleri vardı bence herkes mesleğini lagiyle yerine getirmeli getiremiyorsa o işi yapmamali kadın da dediğin gibi kadına böyle davranmamali

Hanımlar selam, bende iki haftadir genital bölgemin sağ tarafında derimde ağrı mevcut. Pantolonumu giyerken veya ayağıma güç yüklendiğinde derken şimdi yürürkende ağırıyor 30+1 deyim varmı başına gelip doktora görünen sebep ney acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…