- 9 Nisan 2023
- 400
- 805
- 18
- 33
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #46.221
Beni de sola yatırdılar özellikle kendi döndürdü ebeNeden sola yatirmislar acaba. Ben kac defa nst ye girdim hic sola yatirmadilar
32+0da 1900 gramdı bizim bebiş 32 ile uyumlu demişti doktor normal benceYani bende sancı falan yok ama rahım agzı kısalmış bi de doktor cok normalmiş gibi anlatıyo suyun gelirse kanaman olursa hemen gelirsin diye beni bi ağlama tuttu ne yapcam suyum gelirse diye panik oldumbakalım 2 haftam kaldı 2 hafta bebekler durmalı zaten ikizlerde 35 haftaymış ortalama doğum gununde gelmiş olucaklar kızlar 31+3 te 1811 kg dı bebek normal mi yoksa zayıf mı ya? Dün akşam bi arkadas benden 1 hafta ilerde 2350 ymiş bebegının kilosu ama hangi haftada o kiloda soramadım
Üşütmüş olabilirsin belki bide pozisyon kaynaklı da olabilir o tarafında daha fazla ağırlı yüklüyor olabilirsin deHanımlar selam, bende iki haftadir genital bölgemin sağ tarafında derimde ağrı mevcut. Pantolonumu giyerken veya ayağıma güç yüklendiğinde derken şimdi yürürkende ağırıyor 30+1 deyim varmı başına gelip doktora görünen sebep ney acaba
Ogluma hamileyken cok girdim nst ye onda da sirtustu yatirdilar hep, yanimda benimle birlikte nst ye giren hamileler de hep oyleydi. Bu hamileligimde de 2 defa girdim onda da sirtustu yatirdilar. Neye gore sola yatiriyorlar acabaBeni de sola yatırdılar özellikle kendi döndürdü ebe
32+0da 1900 gramdı bizim bebiş 32 ile uyumlu demişti doktor normal bence
Kordon kanı için nereyle anlaştınız acabaaselam canim. Sen girmedin pek ben kendimi ozet geceyim. 23. Haftada 1 cm aciklik ile acil serklaja alindim. O zamandan beri ha dogdular ha dogacaklar derken 33. Haftaya sagsaglim geldik cok sukur :) hic kalkmadim 30. Haftaya kadar yattigim yerden. Heyet raporu verdi dr. Son 2 3 haftadir evin icinde gezinmeye basladim biraz daha. Haftada 1 idi kontrollerim, 30 dan sonra haftada 2 ye döndü. Kendileri gelmezse 38. Haftaya sezeryan gunu verecek :) ama doktorum 34 den sonra korkma diyor ikizlerin organlari erken gelişiyor, kendileri gelirse de problem olmaz. Kaldi 1 hafta. Alisverisler bitti, Cantam hazir, kordon kani icin kit hazir artik yavas yavas bekleme moduna gectik.
Kilosu normal bence seninkilerin.
29+6 da 1450 civariydi ikisi de.
31+6 da 1850 ve 1550 olctu. Ama kucuk olani tam olcemedim dedi, digeri golge yapiyormus uzerine. Insallah bir sorun yoktur diye haftayaki randevuyu bekliyorum ben de. 34 den sonra haftada bir kontrole donecegiz yine.
Dokucell ileKordon kanı için nereyle anlaştınız acabaa
liyakatsiz insanlar her yerde maalesef. hastaneden hastaneye de değişiyor çam ve sakurayı çok beğendim ama bağcılar devletAy tam şikayetlikmanyaklara bak o nasıl bişi yaa
Doktor arkadaşıma sordum şimdi gebelerde son aylarda sırt üstü yatmak hipotansif sendroma neden oluyormuş o da şu demekmiş ana damara baskı yapıyormuş bebek sırt üstü yatınca tansiyonumuz düşüyormuş nefes almamız zorlaşıyormuş 20 dk uzun bi süre olduğundan sola yatırmayı tercih ediyoruz daha çok dediOgluma hamileyken cok girdim nst ye onda da sirtustu yatirdilar hep, yanimda benimle birlikte nst ye giren hamileler de hep oyleydi. Bu hamileligimde de 2 defa girdim onda da sirtustu yatirdilar. Neye gore sola yatiriyorlar acaba
O hiç kalkmama bebeği yerınde tutmuştur kuzumselam canim. Sen girmedin pek ben kendimi ozet geceyim. 23. Haftada 1 cm aciklik ile acil serklaja alindim. O zamandan beri ha dogdular ha dogacaklar derken 33. Haftaya sagsaglim geldik cok sukur :) hic kalkmadim 30. Haftaya kadar yattigim yerden. Heyet raporu verdi dr. Son 2 3 haftadir evin icinde gezinmeye basladim biraz daha. Haftada 1 idi kontrollerim, 30 dan sonra haftada 2 ye döndü. Kendileri gelmezse 38. Haftaya sezeryan gunu verecek :) ama doktorum 34 den sonra korkma diyor ikizlerin organlari erken gelişiyor, kendileri gelirse de problem olmaz. Kaldi 1 hafta. Alisverisler bitti, Cantam hazir, kordon kani icin kit hazir artik yavas yavas bekleme moduna gectik.
Kilosu normal bence seninkilerin.
29+6 da 1450 civariydi ikisi de.
31+6 da 1850 ve 1550 olctu. Ama kucuk olani tam olcemedim dedi, digeri golge yapiyormus uzerine. Insallah bir sorun yoktur diye haftayaki randevuyu bekliyorum ben de. 34 den sonra haftada bir kontrole donecegiz yine.
tansiyonunuz oynamıyor mu sırt üstü yatınca benim nefesim kesiliyor sanki kalbim hızlanıyorOgluma hamileyken cok girdim nst ye onda da sirtustu yatirdilar hep, yanimda benimle birlikte nst ye giren hamileler de hep oyleydi. Bu hamileligimde de 2 defa girdim onda da sirtustu yatirdilar. Neye gore sola yatiriyorlar acaba
Nasıl kolay haram yiyorlar nasıl korkusuzca para istiyolar inanılır gibi değil gerçektenben devlet hastanesinde 2 erkek doktora gittim ikisi de birbirinden tersti. ilkinde gebeliğimi öğrendiğimde igg testlerini yaptırmak için gittim. bir kere suratıma bile bakmadan 5 dk soru sordu geç muayene soyun dedi. bir kere baksaydınız keşke yüzüme dedim hı diyerek kafasını kaldırdı. muayene olmak istemiyorum dedim ters davrandığımı görünce bir baksaydık karından da olsa falan dedi teşekkürler dedim çıktım. ikincisi acildeydi nst sonucunu bile sormadan söylemedi. hatta annem içeri girmek istedi yanımda izin vermedi hasta bakıcı, aynı hasta bakıcı kapının önünde babamın arabasının markasını görünce anneme içeri girmek ister misiniz diye sormuş annemden para aldıktan sonra içeri yanıma aldı.
Genital bölge ağrısı bende de var yarın gideceğim doktora bakalım ama normaldir herhalde diye düşünüyorumHanımlar selam, bende iki haftadir genital bölgemin sağ tarafında derimde ağrı mevcut. Pantolonumu giyerken veya ayağıma güç yüklendiğinde derken şimdi yürürkende ağırıyor 30+1 deyim varmı başına gelip doktora görünen sebep ney acaba
Ay sen Cerrahpaşa ve çapa da infertiliteyi bilsen çapa da yine hemşireler iyi ama Cerrahpaşa da bi suratsızliyakatsiz insanlar her yerde maalesef. hastaneden hastaneye de değişiyor çam ve sakurayı çok beğendim ama bağcılar devlet
Bana doktorum şunu dedi sen daha 31 de 3650 gr bebek tasıyosun bu tek gebelikte 40. Haftaya eş deger bir kilo normalde doğum oluyor bu kiloda rahım agzı 17 mm cok normal dedi ama gönül isterdi 30 35 arası olsaydı bizim için cok iyi olurdu diyede eklediBeni de sola yatırdılar özellikle kendi döndürdü ebe
32+0da 1900 gramdı bizim bebiş 32 ile uyumlu demişti doktor normal bence
Ben genelde yatistayim evde ve hep sirt ustu yatiyorum. Demek ki zararliymis. Tansiyonum hic oynamiyor. Sanci icin tansiyon ilaci da kullaniyorum ya acaba o mu duzenliyor tansiyonutansiyonunuz oynamıyor mu sırt üstü yatınca benim nefesim kesiliyor sanki kalbim hızlanıyor
Çatı ağrısı olabilir mi acaba, tam emin değilim ama pantolon giyerken olan ağrı muhtemelen çatı ağrısıdırHanımlar selam, bende iki haftadir genital bölgemin sağ tarafında derimde ağrı mevcut. Pantolonumu giyerken veya ayağıma güç yüklendiğinde derken şimdi yürürkende ağırıyor 30+1 deyim varmı başına gelip doktora görünen sebep ney acaba
Ya benım bebeklerde vurunca bazen cok canım acıyo vajinama vurunca özellikle valla patlatıp orayı cıkıcak diye korkuyorum bazenGenital bölge ağrısı bende de var yarın gideceğim doktora bakalım ama normaldir herhalde diye düşünüyorum
Bence de ikiz gebeliklerde daha çok baskı yapıyor bebekler sonuçta rahim ağzına zaten normal gebelerde de hafta ilerledikçe rahim ağzı kısalıyor diye biliyorum bu da baskıdan kaynaklıdır heraldeBana doktorum şunu dedi sen daha 31 de 3650 gr bebek tasıyosun bu tek gebelikte 40. Haftaya eş deger bir kilo normalde doğum oluyor bu kiloda rahım agzı 17 mm cok normal dedi ama gönül isterdi 30 35 arası olsaydı bizim için cok iyi olurdu diyede ekledi
Bi de suları var 2 adet plasenta var 2 adet yani olmaması mümkün degıl zatenBence de ikiz gebeliklerde daha çok baskı yapıyor bebekler sonuçta rahim ağzına zaten normal gebelerde de hafta ilerledikçe rahim ağzı kısalıyor diye biliyorum bu da baskıdan kaynaklıdır heralde
Ya dün bana da ilk defa oldu artık elini mi soktu anlamadım dışarı çıkacak sandım oradan sonra biraz yürüdüm sonra yatıp ayaklarımı yukarı diktim değiştirdi pozisyonunu çok şükürYa benım bebeklerde vurunca bazen cok canım acıyo vajinama vurunca özellikle valla patlatıp orayı cıkıcak diye korkuyorum bazen
Benimki beni içerden mıncırıyo sanki yaa öyle bi his varBana ormanda delice hoplayıp zıplıyor bi kaburga kemiğimden asılıp diğerine uçuyor hissi veriyor. Anacım ne geliyor acaba dünyaya hiç yerinde durmayan şey. Diyorlar ya gezmeyi severmiş yay burçları bizimkilere dar geldi tabi gördüler 7 aydır her yeri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?