2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Neden sola yatirmislar acaba. Ben kac defa nst ye girdim hic sola yatirmadilar
Beni de sola yatırdılar özellikle kendi döndürdü ebe
32+0da 1900 gramdı bizim bebiş 32 ile uyumlu demişti doktor normal bence

Üşütmüş olabilirsin belki bide pozisyon kaynaklı da olabilir o tarafında daha fazla ağırlı yüklüyor olabilirsin de

Ogluma hamileyken cok girdim nst ye onda da sirtustu yatirdilar hep, yanimda benimle birlikte nst ye giren hamileler de hep oyleydi. Bu hamileligimde de 2 defa girdim onda da sirtustu yatirdilar. Neye gore sola yatiriyorlar acaba

Kordon kanı için nereyle anlaştınız acabaa

Ogluma hamileyken cok girdim nst ye onda da sirtustu yatirdilar hep, yanimda benimle birlikte nst ye giren hamileler de hep oyleydi. Bu hamileligimde de 2 defa girdim onda da sirtustu yatirdilar. Neye gore sola yatiriyorlar acaba
Doktor arkadaşıma sordum şimdi gebelerde son aylarda sırt üstü yatmak hipotansif sendroma neden oluyormuş o da şu demekmiş ana damara baskı yapıyormuş bebek sırt üstü yatınca tansiyonumuz düşüyormuş nefes almamız zorlaşıyormuş 20 dk uzun bi süre olduğundan sola yatırmayı tercih ediyoruz daha çok dedi

O hiç kalkmama bebeği yerınde tutmuştur kuzum 35. Haftadan sonra küveze girmeye gerek bıle kalmıyomuş 34. Haftadan sonrada mı korkmamak lazımmış benımde 1 haftam kalıyo o zaman
Benımde bugun dolabı yatagı geldi duvar kağıdı yaptrcaz bi de yatak nevresim yorgan kaldı onlar içinde yataşa bakılacak bi tek o kaldı aslında kordon kanını hiç konuşmadık biz doktorumla kit mi alıyoruz nasıl oluyor o sürec?
Senınkilerinde kilosu iyi maşallah
35. Hafta normal dedi işte doktorum ikizlerin doğum haftası için az kaldı rahım agzın kaç mm? Benım 17 mm di gecen hafta pazartesi gunu

tansiyonunuz oynamıyor mu sırt üstü yatınca benim nefesim kesiliyor sanki kalbim hızlanıyor

Nasıl kolay haram yiyorlar nasıl korkusuzca para istiyolar inanılır gibi değil gerçekten

Genital bölge ağrısı bende de var yarın gideceğim doktora bakalım ama normaldir herhalde diye düşünüyorum

liyakatsiz insanlar her yerde maalesef. hastaneden hastaneye de değişiyor çam ve sakurayı çok beğendim ama bağcılar devlet
Ay sen Cerrahpaşa ve çapa da infertiliteyi bilsen çapa da yine hemşireler iyi ama Cerrahpaşa da bi suratsız bide bi iş için üç blok sonrasına işlem yaptırıp tee bilmem nerdeki binaya kan verip sonucu başka bi birimden alıp tekrar bölüme geliyodun işkence… çoğu da işini sevmeyen insanlardı

Bana doktorum şunu dedi sen daha 31 de 3650 gr bebek tasıyosun bu tek gebelikte 40. Haftaya eş deger bir kilo normalde doğum oluyor bu kiloda rahım agzı 17 mm cok normal dedi ama gönül isterdi 30 35 arası olsaydı bizim için cok iyi olurdu diyede ekledi

tansiyonunuz oynamıyor mu sırt üstü yatınca benim nefesim kesiliyor sanki kalbim hızlanıyor
Ben genelde yatistayim evde ve hep sirt ustu yatiyorum. Demek ki zararliymis. Tansiyonum hic oynamiyor. Sanci icin tansiyon ilaci da kullaniyorum ya acaba o mu duzenliyor tansiyonu

Çatı ağrısı olabilir mi acaba, tam emin değilim ama pantolon giyerken olan ağrı muhtemelen çatı ağrısıdır

Bence de ikiz gebeliklerde daha çok baskı yapıyor bebekler sonuçta rahim ağzına zaten normal gebelerde de hafta ilerledikçe rahim ağzı kısalıyor diye biliyorum bu da baskıdan kaynaklıdır heralde

Bence de ikiz gebeliklerde daha çok baskı yapıyor bebekler sonuçta rahim ağzına zaten normal gebelerde de hafta ilerledikçe rahim ağzı kısalıyor diye biliyorum bu da baskıdan kaynaklıdır heralde
Bi de suları var 2 adet plasenta var 2 adet yani olmaması mümkün degıl zaten tabi rahım agzı kısalıp doğum başlıyo. Aman iyi olsun hayırlısıyla bi doğuralım

Ya benım bebeklerde vurunca bazen cok canım acıyo vajinama vurunca özellikle valla patlatıp orayı cıkıcak diye korkuyorum bazen
Ya dün bana da ilk defa oldu artık elini mi soktu anlamadım dışarı çıkacak sandım oradan sonra biraz yürüdüm sonra yatıp ayaklarımı yukarı diktim değiştirdi pozisyonunu çok şükür

Benimki beni içerden mıncırıyo sanki yaa öyle bi his var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…