2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ya dün bana da ilk defa oldu artık elini mi soktu anlamadım dışarı çıkacak sandım oradan sonra biraz yürüdüm sonra yatıp ayaklarımı yukarı diktim değiştirdi pozisyonunu çok şükür
Ya bana bir vuruyolar vallahi yerımde zıplıyorum bi de acıtaya başladı rahım agzı zaten sakat bi de vura vura cıkacaklar sinirlerim zıplıyo resmen cok sinir bozucu bişey kuvvetlendıler bi de can acıtıyolar

23. Haftada dikis attiklarinda 3mm idi. Mudahele edilmeseydi suyum gelmek uzereydi ve bebebkleri buyuk ihtimal kaybederdim. Doktordan allah razi olsun diyorum hep. Zamaninda mudahele kurtardi bebeklerimi :) simdi dikis olunca acilma olmuyor. Su yine de gelebilir, ya da sancilar saatte 4 defa olursa hemen beni ara hastaneye gel diye tembihledi doktorum.

Kordon kani ve dokusu icin Asagida detayli yazdigim mesaji ekliyorum canim. turkuaznokta

bu rahım agzı cok sakat bişey benım 23. Haftalarda 48mm idi 27.Haftada 42 mm 31. Haftada 17 mm e düşmüş bi anda düşebılıyo hanımlar dikkatlı olun genel olarak… banada suyun gelebılır kanama olabılır ya da sancın olabılır hemen gel dedi.
Sagol kuzum bilgi için

Evet çok güzel o ihtimali hiç düşünmedim.
Ben bakınmaya devam o zmn geceliklere
Yani en azından bir tane , basit de bişey olsa mutlaka al yanına. Ben de senin gibiyim. Hiç kullanamam gecelik. Ama oğlumda hatırlıyorum odaya gelir gelmez hemşireler üstten giydirmişlerdi. Sonda oluyor, serum oluyor vs. Sonra akşama doğru ayağa kaldırıp yürüttüler üzerime sabahlığı geçirdim. Sanırım o gece tuvalete kalkabilmeye başladığımda pijama takımımı giyiverdim. Lcw dan filan alacağım ben de düz bişey.

Benim annem bir trafik kazası geçirdi kafasında 15cmlik bir yarık oluştu. Kardeşim annemin o halini görünce bize vuran ikindi vakti alkollü e5te 180 km hızla makas atarak iki araca vuran sürücüye kafa atmış, o yüzden polis bırakmamış kardeşimi, annemle gidememiş annemi almışlar ambulansa çapaya götürüyorlarmış. Kalp hastası,kan sulandırıcı kullanıyor, koahı var, skolyozu ileri derece boyun fıtığı var hiçbirini söylememişler panikle. Ben Çapayı aradım kanamalı yarayla ambulansla hastam geliyor bu bu ilaçları kullanıyor bu hastalıkları var acildeki doktora bilgi verin dedim. Operatör bana ne dese beğenirsin? Bizim böyle bir hizmetimiz yok. Dedim ki benim seni dövmek gibi bir hizmetim var, senin başına bela olurum beni acile aktar. Zorla acile bağladı bilgi verdim annem şokun etkisiyle donduğu için hiçbir ilacını söylememişti gerçekten. Kanamayı o kadar zor durdurmuşlar ki. Hastaneye gittiğimde annem bana sarıldı ağlamaya başladı onun üstüne bulaşan kandan benim her yerim kan içinde kalmıştı.

Ben genelde yatistayim evde ve hep sirt ustu yatiyorum. Demek ki zararliymis. Tansiyonum hic oynamiyor. Sanci icin tansiyon ilaci da kullaniyorum ya acaba o mu duzenliyor tansiyonu
nefesim kesiliyor yatabilsem ben de arada yatarım ama kesinlikle sırt üstü yatamıyorum başım dönüyor. gece sırt üstü yatsam uyanıyorum

Ters donme dediğin baş aşağı mı canım? Benımde aşağıda olan baş aşağı pozisyona gecmişti kız bebiş eskiden baktım makat posyonundaymış
Evet baş aşağıya dönmesi ondan sonra tuhaf bir his oldu böyle mıncıklıyor gibi

Geçmiş olsun kuzum Allah bir daha yaşatmasın

Kızlar siz nst ye girdiğinizde hep mi uzanıyorsunuz? Ben 2 defa girdim, ikisinde de sandalye gibi ama böyle sırtını yaslıyorsun öyle bir koltukta bakıyorlar

nefesim kesiliyor yatabilsem ben de arada yatarım ama kesinlikle sırt üstü yatamıyorum başım dönüyor. gece sırt üstü yatsam uyanıyorum
Ben de hep kendimi sirt ustu yatarken buluyorum gece de. Yana yattigimda bebek uyutmuyor zaten hamile yastigini tekmeleye tekmeleye bi hal oluyor demek ki herkeste farkli

Aşırı sorumsuzlar yaa diyorum ya işini sevmeyerek mecburiyetten yapan insanları koymuşlar oraya doğru iş yapmasını bekliyorlar. O adam iş yapmazki akşamı yapmaya maaşı almaya bakar. Bu konuda çok üzülüyorum çünkü gerçekten hakkıyla yapacak insanlar varken haketmeyenler orda. Bu heryer için geçerli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…