2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
İnsanın yanına ciddi anlamda sadece eşi kalıyor anne baba evlat kardeş gidiyor bir şekilde

merhaba hanimlar bugun benimde kontrolüm vardı bebişin böbreklerinde biri daha büyük dedi ama sınırdaymış doğduktan sonra bakılması gerekiyormuş .. kilosu 1900 rahim ağzı uzunluğuyla ilgili birşey demedi çarpıntı ile alakalı çoğumuzda vardı kansızlık yaparmış 32+0 da çalışabilir raporu da aldım tam 5 hafta 37 ye kadar verdi otomatik

Çatı ağrısı büyük ihtimalle

Ogluma hamileyken cok girdim nst ye onda da sirtustu yatirdilar hep, yanimda benimle birlikte nst ye giren hamileler de hep oyleydi. Bu hamileligimde de 2 defa girdim onda da sirtustu yatirdilar. Neye gore sola yatiriyorlar acaba
Bebek hareket etsin diye bazıları sola yatiriyor

Kızlar siz nst ye girdiğinizde hep mi uzanıyorsunuz? Ben 2 defa girdim, ikisinde de sandalye gibi ama böyle sırtını yaslıyorsun öyle bir koltukta bakıyorlar
Benimkide baba koltuğu gibi arkaya doğru yaslanınca ayakları kalkıyor uzanıyor gibi oluyorsun

Çok teşekkur ederimmm görmemişim bu mesajı daha onceden.

Kızlar grupça su içmeyi artıralım bu haftalarda daha önemliymiş kasılma ve ağrılara da iyi geliyor . Mesajı okuyan hemen gidip bir bardak su içsin
En az 3 litre ic diye her seferinde hatirlatiyor doktorum. Aksama kadar su icip tuvalete tasiniyorum

Aynen benimde koktuğum konu tam olarak bu
Biz lohusa psikoljisi kendimizi salıp sadece bebekte bebek dersek
Onunla uyur sadece hayatımızda bebek varmış gibi davranırsakta bir yerde ipin ucunu kaçırırz.
Evet hepimiz anne olacağız ne güzel ama aynı zamanda evdeki adamın eşiyiz.
Severek aşık olarak evlendiğimiz adamları kapı dışarı eder gibi davranmamak gerekiyor.
Heleki 1 aylık süreçte evde KV anne yada farklı birileri olunca bebeğin stresi v.s insan eşinden iyice soğuyormuş.Bayan olarak biz artık çocuğumuzda var der tip olarakda iyice saldığımızı düşünün.

Karı-koca iletişimi yok / ilişkisi yok
Eş sadece bebeğimde bebeğim diyor
Evde KV ve Anne var her hareketine bakıyorlar.
Eşin kendini salmış pakize gibi geziniyor ortada
Bu durumda eşlerin bizden uzaklaşması soğuması Allah korusun aklının dışarıya kaymasına sebep olabilir. ( Kalan 2-3 tek saçını yolarım o zaman ben adamın ama neyse Allah'tan örnek veriyorum )
O yüzden benim niyetim kendimi azıcık toplayınca doğum sonrası eşimle aram ilgim sevgim cilvem nasılsa devam ettirmek.Şimdi iyice şiştim diye adama yanaşamıyorum zaten şimdiden gözümde tütüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…