- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.209
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #46.261
İnsanın yanına ciddi anlamda sadece eşi kalıyor anne baba evlat kardeş gidiyor bir şekildeBence de boyle seyler saglam zemine oturmayan evliliklerde oluyor. Bizim cevremizde de var bir cift maalesef. Ikinciye hamileyken esi bebek olmasa camdan atacam fln diyordu bizim yanimizda hem de ciddi ciddi. Kadin 2 cocukla yatak odasinda yatiyor adam salonda 7 8 senedir boyle. Zaten ikisi de ucucu personel, yurt disinda yatiya fln kaliyorlar. Iyice uzaklasmislar maalesef.
Sedyeye uzandım sol tarafıma doğru yatırdı 20-30 dk o pozisyonda NTS sürdüKızlar siz nst ye girdiğinizde hep mi uzanıyorsunuz? Ben 2 defa girdim, ikisinde de sandalye gibi ama böyle sırtını yaslıyorsun öyle bir koltukta bakıyorlar
Çatı ağrısı büyük ihtimalleHanımlar selam, bende iki haftadir genital bölgemin sağ tarafında derimde ağrı mevcut. Pantolonumu giyerken veya ayağıma güç yüklendiğinde derken şimdi yürürkende ağırıyor 30+1 deyim varmı başına gelip doktora görünen sebep ney acaba
Bebek hareket etsin diyeOgluma hamileyken cok girdim nst ye onda da sirtustu yatirdilar hep, yanimda benimle birlikte nst ye giren hamileler de hep oyleydi. Bu hamileligimde de 2 defa girdim onda da sirtustu yatirdilar. Neye gore sola yatiriyorlar acaba
Ben de uzandimKızlar siz nst ye girdiğinizde hep mi uzanıyorsunuz? Ben 2 defa girdim, ikisinde de sandalye gibi ama böyle sırtını yaslıyorsun öyle bir koltukta bakıyorlar
Benimkide baba koltuğu gibi arkaya doğru yaslanınca ayakları kalkıyor uzanıyor gibi oluyorsunKızlar siz nst ye girdiğinizde hep mi uzanıyorsunuz? Ben 2 defa girdim, ikisinde de sandalye gibi ama böyle sırtını yaslıyorsun öyle bir koltukta bakıyorlar
Benzer durumdayız o zaman, demek ki normalmişBenimkide baba koltuğu gibi arkaya doğru yaslanınca ayakları kalkıyor uzanıyor gibi oluyorsun
Çok teşekkur ederimmm görmemişim bu mesajı daha onceden.23. Haftada dikis attiklarinda 3mm idi. Mudahele edilmeseydi suyum gelmek uzereydi ve bebebkleri buyuk ihtimal kaybederdim. Doktordan allah razi olsun diyorum hep. Zamaninda mudahele kurtardi bebeklerimi :) simdi dikis olunca acilma olmuyor. Su yine de gelebilir, ya da sancilar saatte 4 defa olursa hemen beni ara hastaneye gel diye tembihledi doktorum.
Kordon kani ve dokusu icin Asagida detayli yazdigim mesaji ekliyorum canim.turkuaznokta
Senin yapmaya calistiginBebek hareket etsin diyebazıları sola yatiriyor
Benimki sırtüstü uzandığımda daha çok hareket ediyorBebek hareket etsin diyebazıları sola yatiriyor
İçelimmm Kadehimi kaldırıyorum analığımıza kızlarrKızlar grupça su içmeyi artıralım bu haftalarda daha önemliymiş kasılma ve ağrılara da iyi geliyor . Mesajı okuyan hemen gidip bir bardak su içsin
En az 3 litre ic diye her seferinde hatirlatiyor doktorum. Aksama kadar su icip tuvalete tasiniyorumKızlar grupça su içmeyi artıralım bu haftalarda daha önemliymiş kasılma ve ağrılara da iyi geliyor . Mesajı okuyan hemen gidip bir bardak su içsin
Ne güzel benim bazen 1 litre içmediğim bile oluyor, suyla hiç bir zaman aram olmadıEn az 3 litre ic diye her seferinde hatirlatiyor doktorum. Aksama kadar su icip tuvalete tasiniyorum
Normal ıslak mendili en kötü kendim kullanırım diye düşünüyorumKızlar ben mi abartıyorum yoksa normal mi? Her şeyi stok yapma hastalığı başladı
Ayni sorunu iki arkdsim yasadi. İkisininde esleri aldatti. Evden koptular adamlar cnku
Cocukla yatma bilmiorum buyuk konusmicam ama cok yanlis. Benim annem bnmle hic yatmadi mesela. Cok sukur hicbi piskolojik sorunum da olmadibizim kadinlarimiz kendi egolarini tatmin ediyo sanirim. Bebegin ihtiyacindan degil bunlar
Aynen benimde koktuğum konu tam olarak buNaz yapayım derken elinde patlıyor gibi oluyor 2. Hamileliğinde eşine test al da yapalım demiş hamileyssn hamilesindur şimdi uğraştırma beni gibi bir şey söylemişNisanda ikinci bebeği olacak dedim ki park yatak tarzı anne yanı al dedim bari diğeri yatağına alışsın evet diyor aynı hatayi yapmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?