- Konu Sahibi sunshine__
-
- #46.281
Aynen öyle, gün geçtikçe zamlanıyor tarihleri de baya uzun zatenNormal ıslak mendili en kötü kendim kullanırım diye düşünüyorum
Ben normalde de su icmeyi severim. Ama simdi olcebilmek icin motivasyon matarasi aldim. Hamilelikte daha cok dikkat etmemiz gerekiyorNe güzel benim bazen 1 litre içmediğim bile oluyor, suyla hiç bir zaman aram olmadı
Ben baby me 6'lı temizleme pamuğunu aldım N11'den kuponlaPamuk alıcam kızlar bebek için en sağlıklısı en iyi marka hangisi?
Benim matara eşim oluyorBen normalde de su icmeyi severim. Ama simdi olcebilmek icin motivasyon matarasi aldim. Hamilelikte daha cok dikkat etmemiz gerekiyor
Tatlım doktorun kan testi talep etmediyse test istenilmiyorKızlar memurum yarın çalışabilir raporu almaya gidicem devlet hastanesine, tahlil ve kan alıyorlar mi sabahtan mi gitsem randevum öğleden sonra ama
İstanbul Bağcılar devlet canım ünlüdür istanbulda ben kan degerlerime bakılsın diye geldim iş buralara geldi
Amin canım çok teşekkürler hepimiz insallah
Haklisin ama doktorun yaptığı şeyi ancak devlet hastanesinde yaparlar diye düşünüyorum ozelde böyle birsey olmaz bizde de devlet de doğum yapacak olan yok diye biliyorum varsa kusura bakmasın burda doktorun acimasizligina dikkat çekmek istedim aslında Allah kimseyi boyleleriyle karşılaştırmasın
Bir arkadaşım detaylı ultrason için perinatologa gidiyor ve o da bebişin bir böbreği daha büyük bakılması lazım diyor. Sonra koşarak kendi doktoruna gittiğinde arkadaşım, doktor ultrasonla bakarken hayır çok az fark var şimdi çiş yaptığı için düzelmiş demiş. Perinatolog bakarken bebek henüz çiş yapmamış, kendi doktoru bakarken çiş yaptığı için biraz daha küçülmüş. Böyle bir durum da olabilir aklınızda bulunsun.merhaba hanimlar bugun benimde kontrolüm vardı bebişin böbreklerinde biri daha büyük dedi ama sınırdaymış doğduktan sonra bakılması gerekiyormuş .. kilosu 1900 rahim ağzı uzunluğuyla ilgili birşey demedi çarpıntı ile alakalı çoğumuzda vardı kansızlık yaparmış 32+0 da çalışabilir raporu da aldım tam 5 hafta 37 ye kadar verdi otomatik
Bu iyi demişti bana arkadaşım ama biraz pahalı sankiPamuk alıcam kızlar bebek için en sağlıklısı en iyi marka hangisi?
Çektim rabbim şifa versin tüm şifa bekleyenlere ve Zeynep arkadaşımızaKızlar bugün de @Zeyzey2134 için 99kere “ya mübdi” çekelim
Bizimki sayılmaz üniversite hastanesi orası pozitif düşünelimBen devlette doğurcamüniversite daha doğrusu ama devlet yani o da.
Allah hepimizi iyi ve merhametli insanlarla karşılaştırsın
Bu iyi demişti bana arkadaşım ama biraz pahalı sanki
Yok bebeğim bendeki daha fazla galiba bence abartmıyoruzKızlar ben mi abartıyorum yoksa normal mi? Her şeyi stok yapma hastalığı başladı
pamukta çok önemli değil yaa bende hem ebebeğin hem unibaby nin hemde gratisin var temizleme pamuğuPamuk alıcam kızlar bebek için en sağlıklısı en iyi marka hangisi?
Ay ben içmeye çalışıyorum ama midemin çok daha beter yanmasına sebep oluyorBenim matara eşim oluyormisafirliğe bile gittiğimizde bana geliyorlar eşin su yolladı diye ellerinde bardak
Çok pahalı sakın bundan almaBu iyi demişti bana arkadaşım ama biraz pahalı sanki
Aaa ne kadar uyguna almışsın güle güle kullan canımBen bunu aldım kuponla 94e, fıyatı yukarı cekmısler baya
Bende 7 yil korundum ama 1 kez oldu kaza, anlamadim bile gecikince farkinda vardik oda düşükle sonuclandi zaten. Olabiliyor yani7 yıl korundum bende lan kazara nasıl hamile kalıyorlar kalmadım bir kez
Bende kasimin 3.haftasi gibi hissediyorum hep o zaman 37 haftalık falan olacagim ama 2aydir gelisim hep 2 hafta ondenngidiyor. Suan 32+4um mesela 34e yakin dedi dun doktorum. Zaten planli sezeryanla olacak 37-38de alir diye düşünüyorumBen 20 kasim haftasi bekliyorum, esimle icimize oyle doguyor :) zaten 27 kasim haftasi sezaryen gunum olacak gelmezlerse.
Bu haftayi saymazsak 3 hafta var diyorumm :)
Bende üniversite hastanesinde yapacagim doğumu mecburiyetten. Oncekide oyleydi hep diyorum Allah'ım muhtac etme ama eksikde etme buralari, onceki dogumumdan travmam var resmen ama el mecbur gideceğim yine.İstanbul Bağcılar devlet canım ünlüdür istanbulda ben kan degerlerime bakılsın diye geldim iş buralara geldi
Amin canım çok teşekkürler hepimiz insallah
Haklisin ama doktorun yaptığı şeyi ancak devlet hastanesinde yaparlar diye düşünüyorum ozelde böyle birsey olmaz bizde de devlet de doğum yapacak olan yok diye biliyorum varsa kusura bakmasın burda doktorun acimasizligina dikkat çekmek istedim aslında Allah kimseyi boyleleriyle karşılaştırmasın
Uygun fiyatlı önerilere her zaman açığımÇok pahalı sakın bundan alma
Canım linkini atmış mıydın bulamadım bir daha atabilir misin, hosuma gitti mi memnun musunAcik hali 81 cm canim. Ama arkasi lastikli, onu cirtli beden araligi genis. Benimki xs-s olacagini dusunuyorum dogum sonrasi. Beden tablosu da vermisler bak
merhaba hanimlar bugun benimde kontrolüm vardı bebişin böbreklerinde biri daha büyük dedi ama sınırdaymış doğduktan sonra bakılması gerekiyormuş .. kilosu 1900 rahim ağzı uzunluğuyla ilgili birşey demedi çarpıntı ile alakalı çoğumuzda vardı kansızlık yaparmış 32+0 da çalışabilir raporu da aldım tam 5 hafta 37 ye kadar verdi otomatik
Canım kim kime ne tutturabilirseUygun fiyatlı önerilere her zaman açığımbencede aşırı pahalı ya 6 tane pamuk nasıl 300 küsür edebilir aklım almıyor altınla mı kaplamışlar altı üstü bebeğin kakasını temizlicez hahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?