2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar memurum yarın çalışabilir raporu almaya gidicem devlet hastanesine, tahlil ve kan alıyorlar mi sabahtan mi gitsem randevum öğleden sonra ama

Ne güzel benim bazen 1 litre içmediğim bile oluyor, suyla hiç bir zaman aram olmadı
Ben normalde de su icmeyi severim. Ama simdi olcebilmek icin motivasyon matarasi aldim. Hamilelikte daha cok dikkat etmemiz gerekiyor

Ben normalde de su icmeyi severim. Ama simdi olcebilmek icin motivasyon matarasi aldim. Hamilelikte daha cok dikkat etmemiz gerekiyor
Benim matara eşim oluyor misafirliğe bile gittiğimizde bana geliyorlar eşin su yolladı diye ellerinde bardak

Kızlar memurum yarın çalışabilir raporu almaya gidicem devlet hastanesine, tahlil ve kan alıyorlar mi sabahtan mi gitsem randevum öğleden sonra ama
Tatlım doktorun kan testi talep etmediyse test istenilmiyor
Bende pazartesi gidip alıcam çalışabilir raporumu o kadar

Ben devlette doğurcam üniversite daha doğrusu ama devlet yani o da.

Allah hepimizi iyi ve merhametli insanlarla karşılaştırsın

Bir arkadaşım detaylı ultrason için perinatologa gidiyor ve o da bebişin bir böbreği daha büyük bakılması lazım diyor. Sonra koşarak kendi doktoruna gittiğinde arkadaşım, doktor ultrasonla bakarken hayır çok az fark var şimdi çiş yaptığı için düzelmiş demiş. Perinatolog bakarken bebek henüz çiş yapmamış, kendi doktoru bakarken çiş yaptığı için biraz daha küçülmüş. Böyle bir durum da olabilir aklınızda bulunsun.

Ben devlette doğurcam üniversite daha doğrusu ama devlet yani o da.

Allah hepimizi iyi ve merhametli insanlarla karşılaştırsın
Bizimki sayılmaz üniversite hastanesi orası pozitif düşünelim
doktor çok önemli, ve çok iyi doktorlarda var devlet hastanelerinde. İyisi oldugu kadar aksi olanı da var, tamamen şansına kalıyor insanın. Rabbim hepimize sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin ve dediğin gibi hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın

Bu iyi demişti bana arkadaşım ama biraz pahalı sanki
sheilata
Ah tatlım bana takılın hayatınızı yaşayın
Trendyola bakmayın boşuna komisyonlar aldı başını gidiyor.

N11'de yanına ek ürün alırsın bekle kuponla aldım ben daha uyguna geldi. ( 1-2 saate N11 kupon dağıtmaya başlar)

Hepsiburada 'da Hepsipayin varsa değerlendir yada kargo bedava buda mantıklı

.

Kızlar ben mi abartıyorum yoksa normal mi? Her şeyi stok yapma hastalığı başladı
Yok bebeğim bendeki daha fazla galiba bence abartmıyoruz
Pamuk alıcam kızlar bebek için en sağlıklısı en iyi marka hangisi?
pamukta çok önemli değil yaa bende hem ebebeğin hem unibaby nin hemde gratisin var temizleme pamuğu

7 yıl korundum bende lan kazara nasıl hamile kalıyorlar kalmadım bir kez
Bende 7 yil korundum ama 1 kez oldu kaza, anlamadim bile gecikince farkinda vardik oda düşükle sonuclandi zaten. Olabiliyor yani
Ben 20 kasim haftasi bekliyorum, esimle icimize oyle doguyor :) zaten 27 kasim haftasi sezaryen gunum olacak gelmezlerse.
Bu haftayi saymazsak 3 hafta var diyorumm :)
Bende kasimin 3.haftasi gibi hissediyorum hep o zaman 37 haftalık falan olacagim ama 2aydir gelisim hep 2 hafta ondenngidiyor. Suan 32+4um mesela 34e yakin dedi dun doktorum. Zaten planli sezeryanla olacak 37-38de alir diye düşünüyorum
Bende üniversite hastanesinde yapacagim doğumu mecburiyetten. Oncekide oyleydi hep diyorum Allah'ım muhtac etme ama eksikde etme buralari, onceki dogumumdan travmam var resmen ama el mecbur gideceğim yine.

Çok pahalı sakın bundan alma
Uygun fiyatlı önerilere her zaman açığım bencede aşırı pahalı ya 6 tane pamuk nasıl 300 küsür edebilir aklım almıyor altınla mı kaplamışlar altı üstü bebeğin kakasını temizlicez hahah

Acik hali 81 cm canim. Ama arkasi lastikli, onu cirtli beden araligi genis. Benimki xs-s olacagini dusunuyorum dogum sonrasi. Beden tablosu da vermisler bak
Canım linkini atmış mıydın bulamadım bir daha atabilir misin, hosuma gitti mi memnun musun

Canım çalışabilir raporu alırken nelere baktilar rutin bi ultrason muydu baska şeyler yapıldı mi

Canım kim kime ne tutturabilirse
Üstteki mesajda etiketledim seni
N11 ve HB de çok uyguna geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…