- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.391
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #46.301
Gördüm ve şok oldum ne kadar fiyat farkı var aynı üründeCanım kim kime ne tutturabilirse
Üstteki mesajda etiketledim seni
N11 ve HB de çok uyguna geliyor
Normalde bastırması gerek ama ters tepki veriyor demek ki sendeAy ben içmeye çalışıyorum ama midemin çok daha beter yanmasına sebep oluyor
Benden almadılar sadece nstye bağladı sonra raporu verdiKızlar memurum yarın çalışabilir raporu almaya gidicem devlet hastanesine, tahlil ve kan alıyorlar mi sabahtan mi gitsem randevum öğleden sonra ama
Kullanmadigim icin simdilik bilmiyorum ama yorumlari guzel. 4.8 yildiz almis zaten. Arkadaslardan biri dogum sonrasi korse onerilmiyor demis ama doktoruma sorup kullanirim onerirseCanım linkini atmış mıydın bulamadım bir daha atabilir misin, hosuma gitti mi memnun musun
Canım çalışabilir raporu alırken nelere baktilar rutin bi ultrason muydu baska şeyler yapıldı mi
Aynen canım Tr ekonomisi bizi piyasa uzmanı yaptı iyiceGördüm ve şok oldum ne kadar fiyat farkı var aynı üründeindirimleri takip edip kuponla alayım en iyisi çok sağol canım
maalesef öyle, özellikle insanın böyle zor dönemlerine denk gelince öfkesini kontrol edemiyor. tek yapacağı bir yere aktarmak ve ciddi bir kanamayla gelen bir hasta var belki hayatını etkileyecek bu liyakatsizlik. umrunda bile değil. maaşını alıyor akşam olmasını bekliyor dediğin gibi.Aşırı sorumsuzlar yaa diyorum ya işini sevmeyerek mecburiyetten yapan insanları koymuşlar oraya doğru iş yapmasını bekliyorlar. O adam iş yapmazki akşamı yapmaya maaşı almaya bakar. Bu konuda çok üzülüyorum çünkü gerçekten hakkıyla yapacak insanlar varken haketmeyenler orda. Bu heryer için geçerli
Buyuk numara al canimN11 Kuponları Geldi kızlar
150 -50 veriyor kacmaz50
120 -40 veriyor indirim40
Mavisaclikadin
Hemen gidipSohrab terliklerden alayım
Yok kız asite su dökersen daha beter yanar bu işin kimyası da böyleNormalde bastırması gerek ama ters tepki veriyor demek ki sende
Neyse ki bişi olmamış annene çok şükürmaalesef öyle, özellikle insanın böyle zor dönemlerine denk gelince öfkesini kontrol edemiyor. tek yapacağı bir yere aktarmak ve ciddi bir kanamayla gelen bir hasta var belki hayatını etkileyecek bu liyakatsizlik. umrunda bile değil. maaşını alıyor akşam olmasını bekliyor dediğin gibi.
hey maşallah tosun geliyor herhalde
Kızlar 4 hafta ileriden gidiyor bebek baksanıza.
Kocam da kocam mı diyorsunAynen benimde koktuğum konu tam olarak bu
Biz lohusa psikoljisi kendimizi salıp sadece bebekte bebek dersek
Onunla uyur sadece hayatımızda bebek varmış gibi davranırsakta bir yerde ipin ucunu kaçırırz.
Evet hepimiz anne olacağız ne güzel ama aynı zamanda evdeki adamın eşiyiz.
Severek aşık olarak evlendiğimiz adamları kapı dışarı eder gibi davranmamak gerekiyor.
Heleki 1 aylık süreçte evde KV anne yada farklı birileri olunca bebeğin stresi v.s insan eşinden iyice soğuyormuş.Bayan olarak biz artık çocuğumuzda var der tip olarakda iyice saldığımızı düşünün.
Karı-koca iletişimi yok / ilişkisi yok
Eş sadece bebeğimde bebeğim diyor
Evde KV ve Anne var her hareketine bakıyorlar.
Eşin kendini salmış pakize gibi geziniyor ortada
Bu durumda eşlerin bizden uzaklaşması soğuması Allah korusun aklının dışarıya kaymasına sebep olabilir. ( Kalan 2-3 tek saçını yolarım o zaman ben adamın ama neyse Allah'tan örnek veriyorum)
O yüzden benim niyetim kendimi azıcık toplayınca doğum sonrası eşimle aram ilgim sevgim cilvem nasılsa devam ettirmek.Şimdi iyice şiştim diye adama yanaşamıyorum zaten şimdiden gözümde tütüyor
Ay bu bunu nasıl doğuracak
Kızlar 4 hafta ileriden gidiyor bebek baksanıza.
Yaaa aldım valla 164 tlye n11den çok sağol canım bitanesinN11 Kuponları Geldi kızlar
150 -50 veriyor kacmaz50
120 -40 veriyor indirim40
Mavisaclikadin 160 TL 'ye geliyor canım pamuklar hemde kargo beleş
sheilata
Hemen gidipSohrab terliklerden alayım
Ben çapaya gittiğimde 32. Hafta tahlillerini de yapalım demişlerdi ama öyle çok numara vardı ki önümde beklememiştim.Kızlar memurum yarın çalışabilir raporu almaya gidicem devlet hastanesine, tahlil ve kan alıyorlar mi sabahtan mi gitsem randevum öğleden sonra ama
Nasıl bir prosedürle oluyor acaba bende bu aralar düşünüyorum sonraki üyeye açıklamışsınız geriden okumaya başladığım için görmedim ama bende şimdi düşünüyorum eşimlede konuştum çokta mantıklı geldi doktorumuza sorucağız belki kendi anlaşmalı bir yeri vardırDokucell ile
Tabii kocam kıymetliKocam da kocam mı diyorsun
Benimki dün biz ne zaman halvet olucaz diye sordu. Dedim şubatta falan. İyi az kalmış diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?