2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Canım linkini atmış mıydın bulamadım bir daha atabilir misin, hosuma gitti mi memnun musun

Canım çalışabilir raporu alırken nelere baktilar rutin bi ultrason muydu baska şeyler yapıldı mi
Kullanmadigim icin simdilik bilmiyorum ama yorumlari guzel. 4.8 yildiz almis zaten. Arkadaslardan biri dogum sonrasi korse onerilmiyor demis ama doktoruma sorup kullanirim onerirse

Gördüm ve şok oldum ne kadar fiyat farkı var aynı üründe indirimleri takip edip kuponla alayım en iyisi çok sağol canım
Aynen canım Tr ekonomisi bizi piyasa uzmanı yaptı iyice
Bizim gruba yazmadan bebeişlere birşey almayın.
Emin olun bizden biri uyguna almanın yolunu bulmuştur o ürünleri

maalesef öyle, özellikle insanın böyle zor dönemlerine denk gelince öfkesini kontrol edemiyor. tek yapacağı bir yere aktarmak ve ciddi bir kanamayla gelen bir hasta var belki hayatını etkileyecek bu liyakatsizlik. umrunda bile değil. maaşını alıyor akşam olmasını bekliyor dediğin gibi.

Neyse ki bişi olmamış annene çok şükür

Kızlar 4 hafta ileriden gidiyor bebek baksanıza.
hey maşallah tosun geliyor herhalde benimki kaç oldu çok merak ediyorum. bayağı büyüdü gibi geliyor bana. 20 gün önce gören ne kadar çok büyümüş diye inanamıyor ve hareketleri çok güçlendi. sırt üstü yatınca acayip baskı yapıyor nefesim kesiliyor en son 4 ekimde gitmiştim 1430 gramdı, cumartesi tekrar gideceğim.

Kocam da kocam mı diyorsun
Benimki dün biz ne zaman halvet olucaz diye sordu. Dedim şubatta falan. İyi az kalmış diyor

Kızlar memurum yarın çalışabilir raporu almaya gidicem devlet hastanesine, tahlil ve kan alıyorlar mi sabahtan mi gitsem randevum öğleden sonra ama
Ben çapaya gittiğimde 32. Hafta tahlillerini de yapalım demişlerdi ama öyle çok numara vardı ki önümde beklememiştim.

Nasıl bir prosedürle oluyor acaba bende bu aralar düşünüyorum sonraki üyeye açıklamışsınız geriden okumaya başladığım için görmedim ama bende şimdi düşünüyorum eşimlede konuştum çokta mantıklı geldi doktorumuza sorucağız belki kendi anlaşmalı bir yeri vardır

Son düzenleme:
Kocam da kocam mı diyorsun
Benimki dün biz ne zaman halvet olucaz diye sordu. Dedim şubatta falan. İyi az kalmış diyor
Tabii kocam kıymetli
Arada uyurken filan sevip öpüyorum.Uykudan uyanıp gülmeye başlıyor
Doğur ondan sonra gel diyor.
Saahları kalkınca hiç görmemiş gece boyu birlikte uyumamış gibi bide sarılıp öpüyorum. Hoş göbeğimden yanaşamıyorum ama olsun..

Kimse bendeki koca sevgisini sorgulamasın.İyi ki evlenmişim Kocamda Kocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…