2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benim eşim doğuma kadar yok annemin yanına geldim her gün akşam konuşurken telefonda ağlıyorum biliyor musun alışamadım yokluğuna. Ayy bak şimdi yine gözlerim doldu hamilelikten önce de ben herşeyi eşimle yapmayı seven biriydim şimdi onun yokluğu o kadar acayip geliyor ki anlatamam daha bir hafta olmadı sanki bir aydır görmüyor gibiyim eşim doğumda yanımda olabilsin diye sezeryan olmak istiyorum hatta çünkü ben onsuz doğuramam.

Tayinci olmak böyle birşey işte ah ah. Anam diyoki kendi isteğinle seçtin kocanı gittin evlendin taaa Şırnaklara anlamıyor ki derdim Şırnak'ta olmak değildi benim derdim eşimden ayrı olmak şuanda

Son düzenleme:
İmza kaşe mühür

Allah ayırmasın.

Grubun ekonomi bakanı yapın kızlar beni
Oylar bana
işin komiği sheilata sordu ilk ondan önce alındı pamuklar
Ey gidi ben 2.5 aylıkken bebeğime kehribar kolyesini aldıktan sonra bir paket 6lı pamuğu 100₺ ye almıştım ebebekten sonraki ay da 200e unibaby aldıydım. Kehribar kolye önemli önce onu aldım altını çiziyorum

Grubun ekonomi bakanı yapın kızlar beni
Oylar bana
işin komiği sheilata sordu ilk ondan önce alındı pamuklar
Aynen vallahi hak ediyorsun parti kur oy verelim sheilata gerçekten sen sordun ben aldım gibi oldu canım sende kusura bakma ahahah

Kızlar zaten çoğunuz bir çok şeyi almışsınız benim daha almam gereken çok şey var ama grupta daha önce nasılsa konuşulmuştur diye sormaya çekiniyorum alacağım bazı şeyleri, şöyle yapıyorum alacağım ürünü yazıp arama yerinden bu konuda arat diyorum ve alınan ürünler çıkıyor zaten ona göre araştırıp aklıma yatanı alıyorum bende geçmiş konularda önerilen ama ne önerildiğini hatırlamadıgınız şeylere böyle bakabilirsiniz sizde

Büyümüştür 2 kiloyu çoktan geçmiştir bence normal doğum olmaz bence 4500 kg diyor

Ay bu bunu nasıl doğuracak
Benim bebişte önden gidiyor şeker yüklemesi falan yaptırdım dedim belki ondandır ama bişey çıkmadı. Doktorumun söylediğine göre kafası büyük oldugu için normal doğurma ihtimalim zormuş ve daha 29. Haftaya yeni girdim. Yarın Ankara'da birde doktora görüneceğim bakalım o ne diyecek ama bencede genetik çünkü bebeğim resimlerde babasına benziyor babasının da biraz kafası büyük ve uzun boylu

Benim annemde böyle şeyler diyor ya ben de ailemden uzağım diye bazen of keşke yanımda olsanız falan diyorum. Siz kendiniz istediniz giytiniz diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…