- Konu Sahibi sunshine__
-
- #46.321
Grubun ekonomi bakanı yapın kızlar beniYaaa aldım valla 164 tlye n11den çok sağol canım bitanesin
Benim eşim doğuma kadar yok annemin yanına geldim her gün akşam konuşurken telefonda ağlıyorum biliyor musun alışamadım yokluğuna. Ayy bak şimdi yine gözlerim dolduTabii kocam kıymetli
Arada uyurken filan sevip öpüyorum.Uykudan uyanıp gülmeye başlıyor
Doğur ondan sonra gel diyor.
Saahları kalkınca hiç görmemiş gece boyu birlikte uyumamış gibi bide sarılıp öpüyorum. Hoş göbeğimden yanaşamıyorum ama olsun..
Kimse bendeki koca sevgisini sorgulamasın.İyi ki evlenmişim Kocamda Kocam
İmza kaşe mühürTabii kocam kıymetli
Saahları kalkınca hiç görmemiş gece boyu birlikte uyumamış gibi bide sarılıp öpüyorum. Hoş göbeğimden yanaşamıyorum ama olsun..
Allah ayırmasın.Tabii kocam kıymetli
Ey gidi ben 2.5 aylıkken bebeğime kehribar kolyesini aldıktan sonra bir paket 6lı pamuğu 100₺ ye almıştım ebebektenGrubun ekonomi bakanı yapın kızlar beni
Oylar bana
işin komiğisheilata sordu ilk ondan önce alındı pamuklar
Aynen vallahi hak ediyorsun parti kur oy verelimGrubun ekonomi bakanı yapın kızlar beni
Oylar bana
Hiç bir şey yaramadı mı nefret ediyorumYok kız asite su dökersen daha beter yanar bu işin kimyası da böylehemde ne yanma yaa şuan yine fenalardayım gaviscon maden suyu neler neler içtim sabahtan beri
Amaaann ne kaldı şurda aha Kasım geliyo 26sı bugün. Aa ben geri sayım yazmamışım yarın yazim bari aklıma getirdin şuanHiç bir şey yaramadı mı nefret ediyorum
2 ay oluyor nerdeyse ama, o yuzden ne alırsak kar kalıyorAaa ne kadar uyguna almışsın güle güle kullan canım
Çok şaşırdım bu kadar ileride olması 2 hafta falan neyse ama 4 haftaAy bu bunu nasıl doğuracak
Evet pamuk bu yaBu iyi demişti bana arkadaşım ama biraz pahalı sanki
Şimdi kuponla alayım dedim ama benim ayak numaram kalmamış canım2 ay oluyor nerdeyse ama, o yuzden ne alırsak kar kalıyor
Aslında normal değil diyorlar ama tabi sonuçta kontrolü yapılıyordur genetik kaynaklı da olabilirÇok şaşırdım bu kadar ileride olması 2 hafta falan neyse ama 4 hafta
Ben pazardan gelip okuyana kadar neler olmuş burda n’aptınız nerden ne aldınızGrubun ekonomi bakanı yapın kızlar beni
Oylar bana
Büyümüştür 2 kiloyu çoktan geçmiştir bencehey maşallah tosun geliyor herhaldebenimki kaç oldu çok merak ediyorum. bayağı büyüdü gibi geliyor bana. 20 gün önce gören ne kadar çok büyümüş diye inanamıyor ve hareketleri çok güçlendi. sırt üstü yatınca acayip baskı yapıyor nefesim kesiliyor en son 4 ekimde gitmiştim 1430 gramdı, cumartesi tekrar gideceğim.
Benim bebişte önden gidiyor şeker yüklemesi falan yaptırdım dedim belki ondandır ama bişey çıkmadı. Doktorumun söylediğine göre kafası büyük oldugu için normal doğurma ihtimalim zormuş ve daha 29. Haftaya yeni girdim. Yarın Ankara'da birde doktora görüneceğim bakalım o ne diyecekAy bu bunu nasıl doğuracak
Benim ayaklarım 35 numaraBuyuk numara al canim
Senin pamuğu 164 tlye n11den aldım kuponlaBen pazardan gelip okuyana kadar neler olmuş burda n’aptınız nerden ne aldınızbana da link atın
Benim annemde böyle şeyler diyor yaBenim eşim doğuma kadar yok annemin yanına geldim her gün akşam konuşurken telefonda ağlıyorum biliyor musun alışamadım yokluğuna. Ayy bak şimdi yine gözlerim dolduhamilelikten önce de ben herşeyi eşimle yapmayı seven biriydim şimdi onun yokluğu o kadar acayip geliyor ki anlatamam daha bir hafta olmadı sanki bir aydır görmüyor gibiyim eşim doğumda yanımda olabilsin diye sezeryan olmak istiyorum hatta çünkü ben onsuz doğuramam.
Tayinci olmak böyle birşey işte ah ah. Anam diyoki kendi isteğinle seçtin kocanı gittin evlendin taaa Şırnaklaraanlamıyor ki derdim Şırnak'ta olmak değildi benim derdim eşimden ayrı olmak şuanda
Ben de alayım o zaman her şeyin indirimini bekleyememSenin pamuğu 164 tlye n11den aldım kuponla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?