- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #46.341
muhtemelen normal olmaz 4500se, ben 4e kadar şansımı denerim normalde ama üstünde riske gerek yok. bakalım cumartesi göreceğizBüyümüştür 2 kiloyu çoktan geçmiştir bencenormal doğum olmaz bence 4500 kg diyor
Senin sorduğğun pamuğu buldukBen pazardan gelip okuyana kadar neler olmuş burda n’aptınız nerden ne aldınızbana da link atın
N11 Kuponları Geldi kızlar
150 -50 veriyor kacmaz50
120 -40 veriyor indirim40
Mavisaclikadin 160 TL 'ye geliyor canım pamuklar hemde kargo beleş
sheilata
Hemen gidipSohrab terliklerden alayım
e-bebekte pamuklar yaklaşık 40 TL , 6'lı paket 240'a geliyor kendi mağazasında bileBen de alayım o zaman her şeyin indirimini bekleyemem
Benim doktorum sezeryan olursa eşin giremez Doğuma dedi sadece normal Doğumda girebiliyormuş, elimi tutsun Yanımda olsun istiyorum bakalım kızımız nasıl gelmeyi seçecekBenim eşim doğuma kadar yok annemin yanına geldim her gün akşam konuşurken telefonda ağlıyorum biliyor musun alışamadım yokluğuna. Ayy bak şimdi yine gözlerim dolduhamilelikten önce de ben herşeyi eşimle yapmayı seven biriydim şimdi onun yokluğu o kadar acayip geliyor ki anlatamam daha bir hafta olmadı sanki bir aydır görmüyor gibiyim eşim doğumda yanımda olabilsin diye sezeryan olmak istiyorum hatta çünkü ben onsuz doğuramam.
Tayinci olmak böyle birşey işte ah ah. Anam diyoki kendi isteğinle seçtin kocanı gittin evlendin taaa Şırnaklaraanlamıyor ki derdim Şırnak'ta olmak değildi benim derdim eşimden ayrı olmak şuanda
benim nts bile bağlamadı rutin kontrol yapıp o arada sekretere yazabilirsin dediCanım linkini atmış mıydın bulamadım bir daha atabilir misin, hosuma gitti mi memnun musun
Canım çalışabilir raporu alırken nelere baktilar rutin bi ultrason muydu baska şeyler yapıldı mi
Süpersiniz aldım bendeSenin sorduğğun pamuğu bulduk
üstüne uygun satılan siteyi, üstüne kupon koş yetiş tatlım
Ozaman kaç haftalıktı bizde o civarda gittik 1200 gr mdı hep geride benim bu bebekte yaa başlarda üç haftaydı şimdi iki hafta bu gittiğimde ne kadar geride bakalımhey maşallah tosun geliyor herhaldebenimki kaç oldu çok merak ediyorum. bayağı büyüdü gibi geliyor bana. 20 gün önce gören ne kadar çok büyümüş diye inanamıyor ve hareketleri çok güçlendi. sırt üstü yatınca acayip baskı yapıyor nefesim kesiliyor en son 4 ekimde gitmiştim 1430 gramdı, cumartesi tekrar gideceğim.
Bende haftaya geçiyorum anneme sonra kv yanına eşimi bırakıyorum maalesef şuan çok üzgünüm köyde doğumun başlamasına bile razıyım diyorum ama eşim dinlemiyorBenim eşim doğuma kadar yok annemin yanına geldim her gün akşam konuşurken telefonda ağlıyorum biliyor musun alışamadım yokluğuna. Ayy bak şimdi yine gözlerim dolduhamilelikten önce de ben herşeyi eşimle yapmayı seven biriydim şimdi onun yokluğu o kadar acayip geliyor ki anlatamam daha bir hafta olmadı sanki bir aydır görmüyor gibiyim eşim doğumda yanımda olabilsin diye sezeryan olmak istiyorum hatta çünkü ben onsuz doğuramam.
Tayinci olmak böyle birşey işte ah ah. Anam diyoki kendi isteğinle seçtin kocanı gittin evlendin taaa Şırnaklaraanlamıyor ki derdim Şırnak'ta olmak değildi benim derdim eşimden ayrı olmak şuanda
Sureklı bak, acılıyor stok ben de 2 gun bekleyıp almıstım o zaman, bu fıyata bulamazsın..Şimdi kuponla alayım dedim ama benim ayak numaram kalmamış canımbaşka modellere bakarım artık
Ya sağlıkla gelsin hiç normal sezeryan önemli değil olması gereken neyse o olsunBenim bebişte önden gidiyor şeker yüklemesi falan yaptırdım dedim belki ondandır ama bişey çıkmadı. Doktorumun söylediğine göre kafası büyük oldugu için normal doğurma ihtimalim zormuş ve daha 29. Haftaya yeni girdim. Yarın Ankara'da birde doktora görüneceğim bakalım o ne diyecekama bencede genetik çünkü bebeğim resimlerde babasına benziyor babasının da biraz kafası büyük ve uzun boylu
hiç bilmiyorum akşama bize konu çıktı yemekte sorarımSizin eşlerinizde dizilerdeki gibi mi doğuracağınızı sanıyor
Bana inanmıyor yahiç bilmiyorum akşama bize konu çıktı yemekte sorarım
Ben açıkçası sezeryanın doktorların işine geldiğini düşünüyorum, kafası büyük diye normal Doğum zor denir mi, eskiden kafası büyükler nasıl doğuyormuş allahaşkınaBenim bebişte önden gidiyor şeker yüklemesi falan yaptırdım dedim belki ondandır ama bişey çıkmadı. Doktorumun söylediğine göre kafası büyük oldugu için normal doğurma ihtimalim zormuş ve daha 29. Haftaya yeni girdim. Yarın Ankara'da birde doktora görüneceğim bakalım o ne diyecekama bencede genetik çünkü bebeğim resimlerde babasına benziyor babasının da biraz kafası büyük ve uzun boylu
Kız el insaf 5 kilo olsa nasıl doğurcak bu kızBen açıkçası sezeryanın doktorların işine geldiğini düşünüyorum, kafası büyük diye normal Doğum zor denir mi, eskiden kafası büyükler nasıl doğuyormuş allahaşkına
Turşumuzu mu kuracaklardı napalım yani evlendik Allah AllahBenim annemde böyle şeyler diyor yaben de ailemden uzağım diye bazen of keşke yanımda olsanız falan diyorum. Siz kendiniz istediniz giytiniz diyor
Benim eşim Şırnak'ta oldugu için doğuma yetişemez normal olursa günü saati belli olmayacağı için. Ben o zaman hem kendimi hem bebeğimi kimsesiz hissederim. Annem babam var evet ama babası ilk doğduğunda kucagina alamayacak mı bebeğini, ne bileyim bu anlar özel ve ikimizinde yaşaması gerekiyor bence. O yüzden sanırım kendimi sezeryana şartladım ben biraz. Yoksa normalde olsa sezeryanda olsa benim eşim doğuma giremez bayılır kesin kan tutuyor onuBenim doktorum sezeryan olursa eşin giremez Doğuma dedi sadece normal Doğumda girebiliyormuş, elimi tutsun Yanımda olsun istiyorum bakalım kızımız nasıl gelmeyi seçecek
Öyle ama eşin haklı senin şartların orda benimkinden daha kötüydü. En azından daha iyi hastanelerin oldugu bir yerde güvenle doğumunu yaparsın canım. Hava durumu belli olmuyor ki doğuda. Hadi kar yağsa yol kapansa naparız kalırız ortada. O yüzden bağrımıza taş basıp gitmek zorundayız bebişlerimiz içinOzaman kaç haftalıktı bizde o civarda gittik 1200 gr mdı hep geride benim bu bebekte yaa başlarda üç haftaydı şimdi iki hafta bu gittiğimde ne kadar geride bakalım
Bende haftaya geçiyorum anneme sonra kv yanına eşimi bırakıyorum maalesef şuan çok üzgünüm köyde doğumun başlamasına bile razıyım diyorum ama eşim dinlemiyor
Dizilerdeki doğum gibi olacak sanıyor
Bağıra bağıra hastaneye gidicez yolda yarısı gelecek
Geçen gönül dağındada senaryo öyleydi daha çok etkilendi eşim
Anlatamıyorum ki yavaş yavaş ilerliyor
Saatler sürüyor biranda çıkıvermiyor
Yaaa inşallah beraber olursunuz ilk zamanlarınız daBenim eşim Şırnak'ta oldugu için doğuma yetişemez normal olursa günü saati belli olmayacağı için. Ben o zaman hem kendimi hem bebeğimi kimsesiz hissederim. Annem babam var evet ama babası ilk doğduğunda kucagina alamayacak mı bebeğini, ne bileyim bu anlar özel ve ikimizinde yaşaması gerekiyor bence. O yüzden sanırım kendimi sezeryana şartladım ben biraz. Yoksa normalde olsa sezeryanda olsa benim eşim doğuma giremez bayılır kesin kan tutuyor onu
Tamam canım öyle yapayım ben o zamanSureklı bak, acılıyor stok ben de 2 gun bekleyıp almıstım o zaman, bu fıyata bulamazsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?