2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben de alayım o zaman her şeyin indirimini bekleyemem
e-bebekte pamuklar yaklaşık 40 TL , 6'lı paket 240'a geliyor kendi mağazasında bile
bu fiyata daha denk gelmez

Kızlar alışveriş yaparken dikkat edin. Trendyol hem komisyonu yüksek eskisi gibi indirim ve kampanyası yok ayrıca kargo ücretli oluyor.
HB ve N11'de kupon var mı bakmadan almayın direkt Trendyoldan

Benim doktorum sezeryan olursa eşin giremez Doğuma dedi sadece normal Doğumda girebiliyormuş, elimi tutsun Yanımda olsun istiyorum bakalım kızımız nasıl gelmeyi seçecek

Ozaman kaç haftalıktı bizde o civarda gittik 1200 gr mdı hep geride benim bu bebekte yaa başlarda üç haftaydı şimdi iki hafta bu gittiğimde ne kadar geride bakalım
Bende haftaya geçiyorum anneme sonra kv yanına eşimi bırakıyorum maalesef şuan çok üzgünüm köyde doğumun başlamasına bile razıyım diyorum ama eşim dinlemiyor
Dizilerdeki doğum gibi olacak sanıyor
Bağıra bağıra hastaneye gidicez yolda yarısı gelecek
Geçen gönül dağındada senaryo öyleydi daha çok etkilendi eşim
Anlatamıyorum ki yavaş yavaş ilerliyor
Saatler sürüyor biranda çıkıvermiyor

Şu an gözden geçiriyorum kalan eksiklerim:
Valiz
Oto koltuğu
Ateşölçer
Gardırop
Ikea kilitli poşet
Lazımlık
Kaşık biberon
Burun aspiratörü

Başka var mı kızlar eksik?

Ya sağlıkla gelsin hiç normal sezeryan önemli değil olması gereken neyse o olsun tabiki insan doğal olanı istiyo ama o kadar büyük şeyi bide ilk doğum nasıl doğacak o sana da yazık. Benim çatımın dar olma ihtimali var daha doğrusu rahim girişim dar bu da normal doğum olasılığını azaltıyormuş. Bu sebeple sezeryan ihtimali var napim yani olması gerekiyorsa olur

Ben açıkçası sezeryanın doktorların işine geldiğini düşünüyorum, kafası büyük diye normal Doğum zor denir mi, eskiden kafası büyükler nasıl doğuyormuş allahaşkına

Benim annemde böyle şeyler diyor ya ben de ailemden uzağım diye bazen of keşke yanımda olsanız falan diyorum. Siz kendiniz istediniz giytiniz diyor
Turşumuzu mu kuracaklardı napalım yani evlendik Allah Allah işin komiği benim annemde İstanbul'dan Ankara'ya gelin gelmiş tüm sülalesini bırakıp. Kendi yaptığı normal geliyor ona

Benim doktorum sezeryan olursa eşin giremez Doğuma dedi sadece normal Doğumda girebiliyormuş, elimi tutsun Yanımda olsun istiyorum bakalım kızımız nasıl gelmeyi seçecek
Benim eşim Şırnak'ta oldugu için doğuma yetişemez normal olursa günü saati belli olmayacağı için. Ben o zaman hem kendimi hem bebeğimi kimsesiz hissederim. Annem babam var evet ama babası ilk doğduğunda kucagina alamayacak mı bebeğini, ne bileyim bu anlar özel ve ikimizinde yaşaması gerekiyor bence. O yüzden sanırım kendimi sezeryana şartladım ben biraz. Yoksa normalde olsa sezeryanda olsa benim eşim doğuma giremez bayılır kesin kan tutuyor onu

Öyle ama eşin haklı senin şartların orda benimkinden daha kötüydü. En azından daha iyi hastanelerin oldugu bir yerde güvenle doğumunu yaparsın canım. Hava durumu belli olmuyor ki doğuda. Hadi kar yağsa yol kapansa naparız kalırız ortada. O yüzden bağrımıza taş basıp gitmek zorundayız bebişlerimiz için

Yaaa inşallah beraber olursunuz ilk zamanlarınız da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…