2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ozaman kaç haftalıktı bizde o civarda gittik 1200 gr mdı hep geride benim bu bebekte yaa başlarda üç haftaydı şimdi iki hafta bu gittiğimde ne kadar geride bakalım
28+6ydı canım. bu iş genetik meselesi dert etme kimseyle kıyaslama ona yarayacak şeyler ye sal gitsin. doğunca nasıl olsa büyüyecek. bi tanıdığımın oğlu 1100 doğdu çocuğu şuan görsen koltuğa sığmıyor

Şu an gözden geçiriyorum kalan eksiklerim:
Valiz
Oto koltuğu
Ateşölçer
Gardırop
Ikea kilitli poşet
Lazımlık
Kaşık biberon
Burun aspiratörü

Başka var mı kızlar eksik?
Tüm aldıklarını görmeden başka eksikleri çözemeyiz beybi. Benim listeye göz atman için paylaşayım seninle alıpda yazmadıkalrımda vardır ama aklıma geldikçe hep not aldım

Oto koltuğu ben henüz almadım . İlk aşamada puseti otokoltuğu olarak kullancağım

Ateşölçer ben sıfır denk gelmiştim Dolaptan 300TL'ye denk gelmişti.Geçen eşim grip olunca onun üstünde test ettim çok hoşuma gitti. https://www.hepsiburada.com/direct-nexus-dual-kulaktan-ve-alindan-ates-olcer-pm-HB00000LKSHL

Kaşık Biberon Babyjem marka al hem uygun hem pratik https://www.hepsiburada.com/babyjem-anne-sut-kasigi-pm-HBC0000053YRA

Valiz
Oto koltuğu
Ateşölçer
Gardırop
Ikea kilitli poşet
Lazımlık
Kaşık biberon
Burun aspiratörü

Kız lazımlığa 2,5-3 sene var daha
Mama sandalyesi aldın mı?

Aynen canım hayırlısı neyse o olsun hakkımızda inşallah
Yaaa inşallah beraber olursunuz ilk zamanlarınız da
Yaa inşallah valla o kadar çok dua ediyorum ki bunun için, zaten biz evlenmeden önce de hep başka şehirlerdeydik evlendik hala kaderimiz aynı diyorum üzülüyorum valla. Neyse canları sağolsun da Rabbim en güzelini yazmıştır hepimiz için, şükretmek lazım. Ben hala bir bebeğim olacağına inanamıyorum

Valiz
Oto koltuğu
Ateşölçer
Gardırop
Ikea kilitli poşet
Lazımlık
Kaşık biberon
Burun aspiratörü

Katılıyorum aldıklarını yazarsan almadıklarını daha rahat anlarız. Lazımlık sona bırak önce acil ihtiyaçları al tabi uygun görürsen al o ayrı

Yok canım yarın 33 olcam ama benım bedende b sıkıntı yok ağrım sancımda yok sadece rahım agzı 17 mm düşmüş bakalım artık

Canım benim inşallah bir an önce yükselir rahim ağzı uzunluğun. Benim 2 gün içinde 28 mm’den 37 mm’ye çıkmış. Hep yattım 2 gün boyunca, umarım yatma imkanın vardır

Olsun yaa inşallah bundan sonra beraber olursunuz hep Rabbim ayırmasın

Canım her gun et ye, karbonhıdratı kes, benım de 3 gun gerıdeydı, 1 hafta one gectı 2 hafta dıyetı uyguladım

Kız el insaf 5 kilo olsa nasıl doğurcak bu kız
İnsanın gözü korkuyor ama çatı öyle bir şeymiş ki kendini bebeğe göre ayarlayıp esneyebiliyormjş, aslında kadın vücudu da bebek de biyolojik olarak yeterli bu konuda. Korkular, gerginlik, stres, olumsuz düşünceler izin vermiyor vücudun normal işleyişine

Turşumuzu mu kuracaklardı napalım yani evlendik Allah Allah işin komiği benim annemde İstanbul'dan Ankara'ya gelin gelmiş tüm sülalesini bırakıp. Kendi yaptığı normal geliyor ona
Haha ablamı yanlarına aldılar bizimde öyle olacaklarını sanmışlardı galiba benim annemde boluda evlenmiş babamda bolulu ama sonra iş için istanbula gitmişler ama ona kalsa biz 2 sokak ötesinde oturmamız gerekiyor

Süper incelicem yemeğimi bir yiyeyim

Ya bende şimdi pijamaları tekrar deneyeyim dedim hastane çantamı hazırlarken çokmu yazlık oldu hastaneler çok sıcak oluyo dedi herkes ama şimdi arkadaşlar kalın sabahlık bakınca bende acabamı oluştu
Peki benim gördüğüm bütün lohusa takımlara sulanmam gerçeği
Nereden aldın tatlım bize marka ve link ile gel

Yani herkesin kendi bileceği iş yapıyla da alakalı. Normal doğum isterim ama fizyolojik olarak yok olmadı yapcak bişi yok. Ablamın çatısı dar doktoru zorla normal yaptırmak istedi 24 saatten fazla sancı çekmiştir. 3 kere suni sancı verdiler. En son zehirlemeye başladı bayıldı bilmem ne sonra devamını getirmek istemiyorum daha çok olumsuz şeyler yazmamak için. Sonuç olarak sezeryan oldu ve biraz sıkıntılı geçti sezeryan sonrası çok uzun bir süre daha da sıkıntılı geçmek zorunda kaldı. Bebek 3.5 kilo ablamda benden uzun baktığında doğurur dersin. Olmayınca olmuyo doktorumuza güvenmek lazım

Benim de vajinamda arada batma hisleri oluyor, Benim de 30+4 bugün, Doktor hep normal diyor…

Canım her gun et ye, karbonhıdratı kes, benım de 3 gun gerıdeydı, 1 hafta one gectı 2 hafta dıyetı uyguladım
Karbonhidrat çok yemiyorum ama et de yemiyorum buaralar ben bişey yemiyormuşum onu farkettim şuan günde iki öğün basit şeyler

Annelerde ne yapsın iyi niyetliler aslında yarın öbür gün bebişler doğunca belki bizde böyle oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…