- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #46.361
28+6ydı canım. bu iş genetik meselesi dert etme kimseyle kıyaslama ona yarayacak şeyler ye sal gitsin. doğunca nasıl olsa büyüyecek. bi tanıdığımın oğlu 1100 doğdu çocuğu şuan görsen koltuğa sığmıyorOzaman kaç haftalıktı bizde o civarda gittik 1200 gr mdı hep geride benim bu bebekte yaa başlarda üç haftaydı şimdi iki hafta bu gittiğimde ne kadar geride bakalım
Tüm aldıklarını görmeden başka eksikleri çözemeyiz beybi. Benim listeye göz atman için paylaşayım seninle alıpda yazmadıkalrımda vardır ama aklıma geldikçe hep not aldımŞu an gözden geçiriyorum kalan eksiklerim:
Valiz
Oto koltuğu
Ateşölçer
Gardırop
Ikea kilitli poşet
Lazımlık
Kaşık biberon
Burun aspiratörü
Başka var mı kızlar eksik?
Kız lazımlığa 2,5-3 sene var dahaŞu an gözden geçiriyorum kalan eksiklerim:
Valiz
Oto koltuğu
Ateşölçer
Gardırop
Ikea kilitli poşet
Lazımlık
Kaşık biberon
Burun aspiratörü
Aynen canım hayırlısı neyse o olsun hakkımızda inşallahYa sağlıkla gelsin hiç normal sezeryan önemli değil olması gereken neyse o olsuntabiki insan doğal olanı istiyo ama o kadar büyük şeyi bide ilk doğum nasıl doğacak o sana da yazık. Benim çatımın dar olma ihtimali var daha doğrusu rahim girişim dar bu da normal doğum olasılığını azaltıyormuş. Bu sebeple sezeryan ihtimali var napim yani olması gerekiyorsa olur
Yaa inşallah valla o kadar çok dua ediyorum ki bunun için, zaten biz evlenmeden önce de hep başka şehirlerdeydik evlendik hala kaderimiz aynı diyorum üzülüyorum valla. Neyse canları sağolsun da Rabbim en güzelini yazmıştır hepimiz için, şükretmek lazım. Ben hala bir bebeğim olacağına inanamıyorumYaaa inşallah beraber olursunuz ilk zamanlarınız da
Katılıyorum aldıklarını yazarsan almadıklarını daha rahat anlarız. Lazımlık sona bırak önce acil ihtiyaçları al tabi uygun görürsen al o ayrıŞu an gözden geçiriyorum kalan eksiklerim:
Valiz
Oto koltuğu
Ateşölçer
Gardırop
Ikea kilitli poşet
Lazımlık
Kaşık biberon
Burun aspiratörü
Yok canım yarın 33 olcam ama benım bedende b sıkıntı yok ağrım sancımda yok sadece rahım agzı 17 mm düşmüş bakalım artık
Olsun yaa inşallah bundan sonra beraber olursunuz hep Rabbim ayırmasınAynen canım hayırlısı neyse o olsun hakkımızda inşallah
Yaa inşallah valla o kadar çok dua ediyorum ki bunun için, zaten biz evlenmeden önce de hep başka şehirlerdeydik evlendik hala kaderimiz aynı diyorum üzülüyorum valla. Neyse canları sağolsun da Rabbim en güzelini yazmıştır hepimiz için, şükretmek lazım. Ben hala bir bebeğim olacağına inanamıyorum
Canım her gun et ye, karbonhıdratı kes, benım de 3 gun gerıdeydı, 1 hafta one gectı 2 hafta dıyetı uyguladımOzaman kaç haftalıktı bizde o civarda gittik 1200 gr mdı hep geride benim bu bebekte yaa başlarda üç haftaydı şimdi iki hafta bu gittiğimde ne kadar geride bakalım
Bende haftaya geçiyorum anneme sonra kv yanına eşimi bırakıyorum maalesef şuan çok üzgünüm köyde doğumun başlamasına bile razıyım diyorum ama eşim dinlemiyor
Dizilerdeki doğum gibi olacak sanıyor
Bağıra bağıra hastaneye gidicez yolda yarısı gelecek
Geçen gönül dağındada senaryo öyleydi daha çok etkilendi eşim
Anlatamıyorum ki yavaş yavaş ilerliyor
Saatler sürüyor biranda çıkıvermiyor
İnsanın gözü korkuyor ama çatı öyle bir şeymiş ki kendini bebeğe göre ayarlayıp esneyebiliyormjş, aslında kadın vücudu da bebek de biyolojik olarak yeterli bu konuda. Korkular, gerginlik, stres, olumsuz düşünceler izin vermiyor vücudun normal işleyişineKız el insaf 5 kilo olsa nasıl doğurcak bu kız
Haha ablamı yanlarına aldılar bizimde öyle olacaklarını sanmışlardı galibaTurşumuzu mu kuracaklardı napalım yani evlendik Allah Allahişin komiği benim annemde İstanbul'dan Ankara'ya gelin gelmiş tüm sülalesini bırakıp. Kendi yaptığı normal geliyor ona
Süper incelicem yemeğimi bir yiyeyimTüm aldıklarını görmeden başka eksikleri çözemeyiz beybi. Benim listeye göz atman için paylaşayım seninle alıpda yazmadıkalrımda vardır ama aklıma geldikçe hep not aldım
Oto koltuğu ben henüz almadım . İlk aşamada puseti otokoltuğu olarak kullancağım
Ateşölçer ben sıfır denk gelmiştim Dolaptan 300TL'ye denk gelmişti.Geçen eşim grip olunca onun üstünde test ettim çok hoşuma gitti. https://www.hepsiburada.com/direct-nexus-dual-kulaktan-ve-alindan-ates-olcer-pm-HB00000LKSHL
Kaşık Biberon Babyjem marka al hem uygun hem pratik https://www.hepsiburada.com/babyjem-anne-sut-kasigi-pm-HBC0000053YRA
Eki Görüntüle 3324046 Eki Görüntüle 3324047 Eki Görüntüle 3324048 Eki Görüntüle 3324049 Eki Görüntüle 3324050
Peki benim gördüğüm bütün lohusa takımlara sulanmam gerçeğiYa bende şimdi pijamaları tekrar deneyeyim dedim hastane çantamı hazırlarken çokmu yazlık oldu hastaneler çok sıcak oluyo dedi herkes ama şimdi arkadaşlar kalın sabahlık bakınca bende acabamı oluştu
Tatlım mesajda kendi listemi de paylaştım benimde sonradan alıp yazmadıklarım var ama en azından eksiklerini tahmin etmen için işine yarabilir.Süper incelicem yemeğimi bir yiyeyim
Yani herkesin kendi bileceği iş yapıyla da alakalı. Normal doğum isterim ama fizyolojik olarak yok olmadı yapcak bişi yok. Ablamın çatısı dar doktoru zorla normal yaptırmak istedi 24 saatten fazla sancı çekmiştir. 3 kere suni sancı verdiler. En son zehirlemeye başladı bayıldı bilmem ne sonra devamını getirmek istemiyorum daha çok olumsuz şeyler yazmamak için. Sonuç olarak sezeryan oldu ve biraz sıkıntılı geçti sezeryan sonrası çok uzun bir süre daha da sıkıntılı geçmek zorunda kaldı. Bebek 3.5 kilo ablamda benden uzun baktığında doğurur dersin. Olmayınca olmuyo doktorumuza güvenmek lazımİnsanın gözü korkuyor ama çatı öyle bir şeymiş ki kendini bebeğe göre ayarlayıp esneyebiliyormjş, aslında kadın vücudu da bebek de biyolojik olarak yeterli bu konuda. Korkular, gerginlik, stres, olumsuz düşünceler izin vermiyor vücudun normal işleyişine
Benim de vajinamda arada batma hisleri oluyor, Benim de 30+4 bugün, Doktor hep normal diyor…Hanımlar selam, bende iki haftadir genital bölgemin sağ tarafında derimde ağrı mevcut. Pantolonumu giyerken veya ayağıma güç yüklendiğinde derken şimdi yürürkende ağırıyor 30+1 deyim varmı başına gelip doktora görünen sebep ney acaba
Yaaa yeriiiimmYa bende şimdi pijamaları tekrar deneyeyim dedim hastane çantamı hazırlarken çokmu yazlık oldu hastaneler çok sıcak oluyo dedi herkes ama şimdi arkadaşlar kalın sabahlık bakınca bende acabamı oluştu
Karbonhidrat çok yemiyorum ama et de yemiyorum buaralar ben bişey yemiyormuşum onu farkettim şuanCanım her gun et ye, karbonhıdratı kes, benım de 3 gun gerıdeydı, 1 hafta one gectı 2 hafta dıyetı uyguladım
Sabahlık pijama gecelik bi takımdı lohusahamile.com dan aldım diğer uzun kolluyu trendyolmilla pijama link atamadımPeki benim gördüğüm bütün lohusa takımlara sulanmam gerçeği
Nereden aldın tatlım bize marka ve link ile gel
Annelerde ne yapsın iyi niyetliler aslında yarın öbür gün bebişler doğunca belki bizde böyle oluruzHaha ablamı yanlarına aldılar bizimde öyle olacaklarını sanmışlardı galibabenim annemde boluda evlenmiş babamda bolulu ama sonra iş için istanbula gitmişler ama ona kalsa biz 2 sokak ötesinde oturmamız gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?