2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ya bu kocam beni deli ediyo niye kalktın şimdi pijamaları niye denedin diye strese sokuyor beni her kalktığımda bana bakıyo su içeçeğim tuvalete gideceğim diye açıklama yapıyorum istiyorki yatalak gibi yatayım riskli anlıyorum da üzerimde aşırı baskı kuruyo

Canım geçmiş olsun öncelikle bebeğin erkek mi kız mı? Bu böbrek büyüklüğünü erkek bebeklerde sık duydum, doğum olmadan düzeledebiliyormuş Kilosu da çok güzel maşallah

Tatlım mesajda kendi listemi de paylaştım benimde sonradan alıp yazmadıklarım var ama en azından eksiklerini tahmin etmen için işine yarabilir.
Okuyunca daha eksiklerim varmış dedim neyse 2 ayımız var yavaş yavaş bebiş gelmeden tamamlıcaz inş

Okuyunca daha eksiklerim varmış dedim neyse 2 ayımız var yavaş yavaş bebiş gelmeden tamamlıcaz inş
İlk ay alınacak olanlara odaklan.
Mama sandalyesidir
Lazımlıktır
oto koltuğudur
bunun gibi şeyleri aciliyet arasına sıkıştırma

Benim esim de tam tersi, kalk biraz dolaş filan diyo ama yatmam gerek o kadar korkmasın eşin de, arada bel ve bacak için kalkman iyi gelir zaten öyle söyle

Benim esim de tam tersi, kalk biraz dolaş filan diyo ama yatmam gerek o kadar korkmasın eşin de, arada bel ve bacak için kalkman iyi gelir zaten öyle söyle
Ya biz çok zor çoçuk sahibi olduk hamileliğimde riskli ve ikiz onuda anlıyorum fakat taşıyan benim ve stres oluyorum belim omuzum boynum fena zaten anneme evde yemeği önüne mi getirsek diyo dedim oturuyorum abartma istersen. En doğrusu senin eşinin tavrı

İlk ay alınacak olanlara odaklan.
Mama sandalyesidir
Lazımlıktır
oto koltuğudur
bunun gibi şeyleri aciliyet arasına sıkıştırma
Oto koltuğu doğumdan 6 ay sonra falan lazım olur sanırım puset var zaten. Kasım Aralık’ta indirimde yakalayınca alıcam belki güzel indirim olur

Valla hamilelikte normal halimden daha çok hareket edip çalışıyorum bence evde bu kadar iş yaptığımı hatırlamıyorum çünkü evde olmuyordum bir de bjnların arasına egzersiz, yürüyüş, market, Pazar sıkıştırıyorum.

Doktor sürekli yatmanı mı söyledi?

Karbonhidrat çok yemiyorum ama et de yemiyorum buaralar ben bişey yemiyormuşum onu farkettim şuan günde iki öğün basit şeyler
Ikı ogun olmaz asla... Bebek buyucek
Benım dıyetı uygula bak farkı göreceksın
Bı ogun mutlaka sebze olacak dolu dolu, bı ogun de proteın, et tavuk balık donusumlu ye.. Yogurt ayran kefır her ogunde var, ara ogunde dahıl

Eklentiler

• Screenshot_20231023_193314_com.android.gallery3d.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…