- 23 Aralık 2022
- 2.149
- 2.709
- 48
- 36
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #46.381
Kızlar siz nst ye girdiğinizde hep mi uzanıyorsunuz? Ben 2 defa girdim, ikisinde de sandalye gibi ama böyle sırtını yaslıyorsun öyle bir koltukta bakıyorlar
Yazdı sabah doğurmamış sancısı varmış o yüzden dönemiyormuş. Özlem’de hala yazmadı inşallah iyidir
merhaba hanimlar bugun benimde kontrolüm vardı bebişin böbreklerinde biri daha büyük dedi ama sınırdaymış doğduktan sonra bakılması gerekiyormuş .. kilosu 1900 rahim ağzı uzunluğuyla ilgili birşey demedi çarpıntı ile alakalı çoğumuzda vardı kansızlık yaparmış 32+0 da çalışabilir raporu da aldım tam 5 hafta 37 ye kadar verdi otomatik
Tuvalet iletişimi yaparsaydım daha erken lazım olabilir diyeKız lazımlığa 2,5-3 sene var daha
Mama sandalyesi aldın mı?
Ayy gerçekten mi maşallah benimde 23mm di yatarak çıkarmı ki hep yatıyorumCanım benim inşallah bir an önce yükselir rahim ağzı uzunluğun. Benim 2 gün içinde 28 mm’den 37 mm’ye çıkmış. Hep yattım 2 gün boyunca, umarım yatma imkanın vardır
Tüm aldıklarını görmeden başka eksikleri çözemeyiz beybi. Benim listeye göz atman için paylaşayım seninle alıpda yazmadıkalrımda vardır ama aklıma geldikçe hep not aldım
Oto koltuğu ben henüz almadım . İlk aşamada puseti otokoltuğu olarak kullancağım
Ateşölçer ben sıfır denk gelmiştim Dolaptan 300TL'ye denk gelmişti.Geçen eşim grip olunca onun üstünde test ettim çok hoşuma gitti. https://www.hepsiburada.com/direct-nexus-dual-kulaktan-ve-alindan-ates-olcer-pm-HB00000LKSHL
Kaşık Biberon Babyjem marka al hem uygun hem pratik https://www.hepsiburada.com/babyjem-anne-sut-kasigi-pm-HBC0000053YRA
Eki Görüntüle 3324046 Eki Görüntüle 3324047 Eki Görüntüle 3324048 Eki Görüntüle 3324049 Eki Görüntüle 3324050
Okuyunca daha eksiklerim varmış dedim neyse 2 ayımız var yavaş yavaş bebiş gelmeden tamamlıcaz inşTatlım mesajda kendi listemi de paylaştım benimde sonradan alıp yazmadıklarım var ama en azından eksiklerini tahmin etmen için işine yarabilir.
İlk ay alınacak olanlara odaklan.Okuyunca daha eksiklerim varmış dedim neyse 2 ayımız var yavaş yavaş bebiş gelmeden tamamlıcaz inş
Benim esim de tam tersi, kalk biraz dolaş filan diyo ama yatmam gerekYa bu kocam beni deli ediyo niye kalktın şimdi pijamaları niye denedin diye strese sokuyor beni her kalktığımda bana bakıyo su içeçeğim tuvalete gideceğim diye açıklama yapıyorum istiyorki yatalak gibi yatayım riskli anlıyorum da üzerimde aşırı baskı kuruyo
Ay bende kızımın gitmesini istemem gerçektenAnnelerde ne yapsın iyi niyetliler aslında yarın öbür gün bebişler doğunca belki bizde böyle oluruz
Ya biz çok zor çoçuk sahibi olduk hamileliğimde riskli ve ikiz onuda anlıyorum fakat taşıyan benim ve stres oluyorum belim omuzum boynum fena zaten anneme evde yemeği önüne mi getirsek diyo dedim oturuyorum abartma istersen. En doğrusu senin eşinin tavrıBenim esim de tam tersi, kalk biraz dolaş filan diyo ama yatmam gereko kadar korkmasın eşin de, arada bel ve bacak için kalkman iyi gelir zaten öyle söyle
Oto koltuğu doğumdan 6 ay sonra falan lazım olur sanırım puset var zaten. Kasım Aralık’ta indirimde yakalayınca alıcam belki güzel indirim olurİlk ay alınacak olanlara odaklan.
Mama sandalyesidir
Lazımlıktır
oto koltuğudur
bunun gibi şeyleri aciliyet arasına sıkıştırma
Valla hamilelikte normal halimden daha çok hareket edip çalışıyorum bence evde bu kadar iş yaptığımı hatırlamıyorum çünkü evde olmuyordumBenim esim de tam tersi, kalk biraz dolaş filan diyo ama yatmam gereko kadar korkmasın eşin de, arada bel ve bacak için kalkman iyi gelir zaten öyle söyle
Doktor sürekli yatmanı mı söyledi?Ya bu kocam beni deli ediyo niye kalktın şimdi pijamaları niye denedin diye strese sokuyor beni her kalktığımda bana bakıyo su içeçeğim tuvalete gideceğim diye açıklama yapıyorum istiyorki yatalak gibi yatayım riskli anlıyorum da üzerimde aşırı baskı kuruyo
Ikı ogun olmaz asla... Bebek buyucekKarbonhidrat çok yemiyorum ama et de yemiyorum buaralar ben bişey yemiyormuşum onu farkettim şuangünde iki öğün basit şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?