- 25 Haziran 2022
- 1.321
- 1.839
- 83
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #46.401
Evet muayene sonrası doğru eve istirahat et dedi çünkü serviks uzunluğum 23 mm düştüDoktor sürekli yatmanı mı söyledi?
Yaa kasım da daha çok ındırmezler mı acabaKızlar
e-bebek HB ' de tüm oyuncakları %20 indirimli kampanyası var
Alacaklarınız eksikleriniz kaldıysa bakarsınız
Dikkat et canım o zaman ama kıyafet denemicek kadar değil bence o kadardan bir şey olmazEvet muayene sonrası doğru eve istirahat et dedi çünkü serviks uzunluğum 23 mm düştü
Turşumuzu mu kuracaklardı napalım yani evlendik Allah Allahişin komiği benim annemde İstanbul'dan Ankara'ya gelin gelmiş tüm sülalesini bırakıp. Kendi yaptığı normal geliyor ona
Bir anne atasözü der ki "Anne olunca anlarsın"Benim annemin almanyadan Türkiyeye bütün ailesini bırakıp gelmesi ama beni izmire yollamak istememesimesafemiz 2 saat falan
Zaten oturmuyorum bile sürekli yatıyorum ama gözünün üstümde olması bana baskı oluşturuyor söylüyorum anlamıyor çünkü yaptığınıda kabul etmiyor. hergün dua ediyorum burdaki tüm arkadaşlarada etmeye çalışıyorum rabbim herkesin gönlüne ferahlık versin herkes zamanında sağlıklı doğumlar nasip etsinDikkat et canım o zaman ama kıyafet denemicek kadar değil bence o kadardan bir şey olmaz
Kaç haftan kaldı canım?Zaten oturmuyorum bile sürekli yatıyorum ama gözünün üstümde olması bana baskı oluşturuyor söylüyorum anlamıyor çünkü yaptığınıda kabul etmiyor. hergün dua ediyorum burdaki tüm arkadaşlarada etmeye çalışıyorum rabbim herkesin gönlüne ferahlık versin herkes zamanında sağlıklı doğumlar nasip etsin
29+4 deyim canım şöyle bi 32 görsek rahat edeceğimKaç haftan kaldı canım?
Ya bende şimdi pijamaları tekrar deneyeyim dedim hastane çantamı hazırlarken çokmu yazlık oldu hastaneler çok sıcak oluyo dedi herkes ama şimdi arkadaşlar kalın sabahlık bakınca bende acabamı oluştu
Yaa geçmiş olsun ıhlamur falan mı içsenKızlar boğazım ağrıyor benimo kadar da dikkat etmiştim oysaki ya
Ballı limonlu sıcak su iç canım bol bolKızlar boğazım ağrıyor benimo kadar da dikkat etmiştim oysaki ya
Ayy gerçekten mi maşallah benimde 23mm di yatarak çıkarmı ki hep yatıyorum
Kızlar hastane çantasına bi tane kirli kıyafetler için torba koymayı unutmayın poşette olur. Çünkü bi kere üstümüzü değiştirmemiz gerekecek aklınızda olsun.
Bir anne atasözü der ki "Anne olunca anlarsın"
Bizde böyle olursak ilerde hiç şaşırmicam
Ben favorilerim Kasım ayına bir şans vericem inş iner fiyatlarYaa kasım da daha çok ındırmezler mı acaba
teşekkür ederim inşallah canım doktor da cok üzerinde durmadı gibi geldi :)Canım geçmiş olsun önceliklebebeğin erkek mi kız mı? Bu böbrek büyüklüğünü erkek bebeklerde sık duydum, doğum olmadan düzeledebiliyormuş Kilosu da çok güzel maşallah
Bekleyelım o zamanBen favorilerim Kasım ayına bir şans vericem inş iner fiyatlar
Benimde meğer buna ihtiyacım varmışEvet canım inşallah senin de uzardüzenli yattım evet zor ama kendini de çok yıpratıp üzme pijama denemekle kısalık uzunluk hemen değişmez. Basit şeyler dışında yatıyorsundur zaten
Aiy eveeet ben bunlardan aldım çünkü neden olmasındıbaşka alacağım şeyler yokmuş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?