2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Turşumuzu mu kuracaklardı napalım yani evlendik Allah Allah işin komiği benim annemde İstanbul'dan Ankara'ya gelin gelmiş tüm sülalesini bırakıp. Kendi yaptığı normal geliyor ona

Benim annemin almanyadan Türkiyeye bütün ailesini bırakıp gelmesi ama beni izmire yollamak istememesi mesafemiz 2 saat falan

Benim annemin almanyadan Türkiyeye bütün ailesini bırakıp gelmesi ama beni izmire yollamak istememesi mesafemiz 2 saat falan
Bir anne atasözü der ki "Anne olunca anlarsın"

Bizde böyle olursak ilerde hiç şaşırmicam

Dikkat et canım o zaman ama kıyafet denemicek kadar değil bence o kadardan bir şey olmaz
Zaten oturmuyorum bile sürekli yatıyorum ama gözünün üstümde olması bana baskı oluşturuyor söylüyorum anlamıyor çünkü yaptığınıda kabul etmiyor. hergün dua ediyorum burdaki tüm arkadaşlarada etmeye çalışıyorum rabbim herkesin gönlüne ferahlık versin herkes zamanında sağlıklı doğumlar nasip etsin

Kaç haftan kaldı canım?

Ya bende şimdi pijamaları tekrar deneyeyim dedim hastane çantamı hazırlarken çokmu yazlık oldu hastaneler çok sıcak oluyo dedi herkes ama şimdi arkadaşlar kalın sabahlık bakınca bende acabamı oluştu

Gayet güzeller, çok ince durmuyor ama üstüne sen de bir orta kalınlıkta sabahlık ve kalın çoraplar alırsan yeterli olur gibi

Ayy gerçekten mi maşallah benimde 23mm di yatarak çıkarmı ki hep yatıyorum

Evet canım inşallah senin de uzar düzenli yattım evet zor ama kendini de çok yıpratıp üzme pijama denemekle kısalık uzunluk hemen değişmez. Basit şeyler dışında yatıyorsundur zaten

Kızlar hastane çantasına bi tane kirli kıyafetler için torba koymayı unutmayın poşette olur. Çünkü bi kere üstümüzü değiştirmemiz gerekecek aklınızda olsun.

Aiy eveeet ben bunlardan aldım çünkü neden olmasındı başka alacağım şeyler yokmuş gibi

Eklentiler

• IMG_3324.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_3323.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_3322.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 37
Benimde meğer buna ihtiyacım varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…