2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
kız bebek için nerelerden alışveriş yapıyorsunuz hanımlar ikili güzel takımlar alabileceğim sayfalar markalar tavsiyesi bekliyorum.

Kızlar ilk ayakkabısı geldi kızımın aşırı duygusalım şu an rabbim sağlıkla kucağımıza alıp giydiği günleri görmeyi nasip etsin. Hayırla sağlıkla gelsin minişim

Eklentiler

• IMG_2415.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 97
Gelen beğenilerden anladığım üzere S Seray94 şuan 17sayfa geriden okuyarak geliyo
OKuyamadım bacım biri bana özet geçsin
savascii sağolsun geceliklere bi daldım daha yeni çıktım içinden başım çatlıyır ağrdan
Beğenip takım yaptım ayrı parçaları ekliyorum nasıl sizce ?

Eklentiler

• 47777FDA-7516-4DEB-AE80-C558072A9B20.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 86
  • 71459F11-AEA4-493E-B925-DEF7745817BC.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 60
  • D0861CDB-860D-4315-B012-CF74C7415E14.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 65
  • 9D024392-146C-4947-B1ED-BA6A9F9499A3.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 84
Sanırım çok önemli bişi olmadı yaa atla direk kaldığın yerden devam etme

Teşekkür ederim ben de aldım

Kızlar tırnak makası ne aldınız törpü gibi olan mı bildigimiz tırnak makaslarından mı birde saç fırçası tarağı olarak şu keci kılı doğal olanların yorumlar hep koku çok kötü falan yazıyor siz ne tercih ettiniz

kızlar elimdekilerin listesini atıyorum neler almam gerekiyor başka bana fikir verin nolur
Ben sana cevap verememe kadar akşam oldu ve listeyi unuttum
Tecrübeli annişlere soru bebişlerin ayak numarası ortalama ne kadar oluyor doğduklarında?
Yeni doğanın ayak numarası olmuyor ilk adım adım ayakkabıları da 16-17 civarı oluyor yani yaklaşık bi 7-8 aylık dönemde yanlış hatırlamıyorsam
Lazer bende tavsiye etmiyorum azaltıyor umudu veriyor iki kere yapamayınca eskiye dönüyor bejden sen lumea var
Kaş haftalıksın günde bir iki defa olanlar önemli değil yaşmağı kasılma onlar
Allah büyük ne diyim
Aynen vala dert etme Allah'ın izinyle sen bu işin üstesinden gelirsin ben sana tecrübelerine güvendim bile ben iki yıl önce doğurdum yine unutum sen düşün ne yapacağımı bilmiyorum yine
Amiiiin inşallah
Kinamak da istemiyorum ama nasil kazayla oluyor anlamis degilim ben de. 3 yil korunduk ilk hamilelikte denemeye basladigimiz ay hamileydim. Sonrasinda 7 sene korunduk. Korundugumuz sure boyunca bi sey olmadi yani
Benim kuzen iki çocuğuna da kazara hamile kaldı
Kaza dikkat edilmediği zaman oluyor edilemediği zaman hatta
12 tane almışım
Kızlar magnezyum diasporal şase kullanan var mı aranızda? İshal yaptı mı?
Ben kullanıyorum günde iki dedi doktor ama ben bir içiyorum felaket ishal yaptı Benide
Birazcık ishal olmayı nasıl canım çekti nasıl arzuladım şuan tarif edemem
1 haftadır kabız olan ben nelere aşerir oldum
Magnezyum içmiyor Musun sende
Bugün nasılsın uzun uzun sayfaları okuyamadım
Normal benimde dün gece sağ kaburgama bastırıyor itiyordu
Allahım sağ Salim kucağına almayı nasip edecek inşallah korkma dualarımız seninle ... allah ol der ve oldurur ezan okunuyor Şuan tüm kalbimle ediyorum dua vaktiyle gelsinler sağlıkla gelsinler
Hoş geldin aramıza Ocak’ta neler oluyor özet geçsene bende merak ettim

Törpü aldım deneyeceğim olmazsa wee nin tırnak makasını alacağım senelerce keskinliğini kaybetmiyor
Tarak ve fırça bana gereksiz geliyor belki sadece Konak tarağı alırım oda Konak olursa

Ben de bazen kocamın nefes alisina gıcık oluyorum

Hem tırnak makası var hem törpüsü. Tırnak törpüsü 6aya kadar falan kullanılıyormuş bebeğin tırnakları sertleşmeye başlayınca çok işe yaramıyormuş dediler. Bende ikisinden aldıydım. Keçi kılı olan taraktan aldım içinde de lavanta var hala açmadım açıkçası duruyo paketinde

Zaten doğal keçi kiliysa kokar az da olsa canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…