- Konu Sahibi sunshine__
-
- #46.421
YeaaaKızlar ilk ayakkabısı geldi kızımınaşırı duygusalım şu an rabbim sağlıkla kucağımıza alıp giydiği günleri görmeyi nasip etsin. Hayırla sağlıkla gelsin minişim
Denyeyim bu listeyi çok fazla görünüyor amaIkı ogun olmaz asla... Bebek buyucek
Benım dıyetı uygula bak farkı göreceksın
Bı ogun mutlaka sebze olacak dolu dolu, bı ogun de proteın, et tavuk balık donusumlu ye.. Yogurt ayran kefır her ogunde var, ara ogunde dahıl
OKuyamadım bacım biri bana özet geçsin
Sanırım çok önemli bişi olmadı yaa atla direk kaldığın yerden devam etmeOKuyamadım bacım biri bana özet geçsin❤
savascii sağolsun geceliklere bi daldım daha yeni çıktım içinden başım çatlıyır ağrdan
Beğenip takım yaptım ayrı parçaları ekliyorum nasıl sizce ?
Ay ben hiç böyle şeyler almıyorum daha ama çok tatlıymışKızlar ilk ayakkabısı geldi kızımınaşırı duygusalım şu an rabbim sağlıkla kucağımıza alıp giydiği günleri görmeyi nasip etsin. Hayırla sağlıkla gelsin minişim
Teşekkür ederim ben de aldımsheilata
Ah tatlım bana takılın hayatınızı yaşayın
Trendyola bakmayın boşuna komisyonlar aldı başını gidiyor.
N11'de yanına ek ürün alırsın bekle kuponla aldım ben daha uyguna geldi. ( 1-2 saate N11 kupon dağıtmaya başlar)
Baby Me Bebek Temizleme Pamuğu 6 x 60 Adet Fiyatları ve Özellikleri
Baby Me Bebek Temizleme Pamuğu 6 x 60 Adet en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Hepsiburada 'da Hepsipayin varsa değerlendir yada kargo bedava buda mantıklı
.
Saol canımBallı limonlu sıcak su iç canım bol bol
Markete gittim ıhlamur almak için sırf hayatta sevmem ama mecbur içiçemYaa geçmiş olsun ıhlamur falan mı içsen
AhahhaSenin yapmaya calistigin
Ben sana cevap verememe kadar akşam oldu ve listeyi unuttumkızlar elimdekilerin listesini atıyorum neler almam gerekiyor başka bana fikir verin nolur
Yeni doğanın ayak numarası olmuyor ilk adım adım ayakkabıları da 16-17 civarı oluyor yani yaklaşık bi 7-8 aylık dönemde yanlış hatırlamıyorsamTecrübeli annişlere soru bebişlerin ayak numarası ortalama ne kadar oluyor doğduklarında?
Lazer bende tavsiye etmiyorum azaltıyor umudu veriyor iki kere yapamayınca eskiye dönüyorHastaneden kiralarim bebeim ya ugrasmam okdr
Evet ztn steril olsun die emzirme kiti sana ozel oluyomus
Ay harikalar bayildim iyigunlerde kullanin insallah. Kac gunde geldi kalitesi nasil chakra ve m&s a gore?
Aah ahh ben kizilim / kizildim suan kibariyeden halliceyim ama cok az kaldi
Sac boyamiorum oje surmuyorum ben ben degilim ama icim rahatt
Ay aben olay cikarirdim. Asiri saygisizca bence. Resmen ezip gecmek. Cok kotu ya.
Aşkım benim esimin isi lazer cihazi uzerine diyim kisaca. Bu aletler modern agda aslinda. Lazer fln degil ipl cihazlari. Asla tavsiye etmem (etmio yani beyim)
Vallahi diyat bilmiorum. Ben hastane degistirdim. Eski hastanede aylik 500tl flndi. Smdikini bilmiorum. Ama tum cevrem bunu kullanmis ve herkes sakin baska seyle macera arama die. İlk 4ay kesin bununla sagarim. Sonra ek gida ile eve bitane alirim die planliyorum ama basta bu daha mantikli sanirim
Kaş haftalıksıncanım ben daha mart annesiyim ama dün karnım yamuldu sol tarafa doğru iki kere sonra gecti bebrk toplanması mı kasılma mı anlayamadım(
bugün de midemde tam göğsümün altı toplanıyor bırakılıyor gibi oldu içerden bisey çekiyor gibi bu kasılma mı acaba(
bu gibi durumlarda doktora gidilmeli mi
Allah büyük ne diyimBen şimdi beybi 32 yaşındayım şubatta begümün 40 ı çıkacak ben 33 olucam
Yaşam enerjim nereye kadar gider bilmeyiroum
Her ne kadar dışarıdan bakılınca 26-27 göründüğüm konusunda iddalıyım ama içim geçti
Artık bakalım büyük konuşmayayımda
Anca aradan 3-4 yıl geçmeli ki yaşadığım zor dönemleri unutup ikinciye kalkışayım
Amiiiin inşallahAynen vala dert etme Allah'ın izinyle sen bu işin üstesinden gelirsin ben sana tecrübelerine güvendim bileben iki yıl önce doğurdum yine unutum sen düşün ne yapacağımı bilmiyorum yine
Benim kuzen iki çocuğuna da kazara hamile kaldıKinamak da istemiyorum ama nasil kazayla oluyor anlamis degilim ben de. 3 yil korunduk ilk hamilelikte denemeye basladigimiz ay hamileydim. Sonrasinda 7 sene korunduk. Korundugumuz sure boyunca bi sey olmadi yani
12 tane almışımKızlar çorap alıcam. 0-3 aylık 5 li paket alıyorum kaydırmaz tabanlı. Acaba kaydırmaz tabanı 3-6 ay mı almak mantıklı? 3-6 aylık beğenemedim. Siz n’aptınız çorap olayını? Kaç aylık kaçar tane hangi markadan aldınız?
Ben kullanıyorum günde iki dedi doktor ama ben bir içiyorum felaket ishal yaptı BenideKızlar magnezyum diasporal şase kullanan var mı aranızda? İshal yaptı mı?
Magnezyum içmiyor Musun sendeBirazcık ishal olmayı nasıl canım çekti nasıl arzuladım şuan tarif edemem
1 haftadır kabız olan ben nelere aşerir oldum
Bugün nasılsın uzun uzun sayfaları okuyamadımKızlar benim sancılar hala devamkarnım böyle semsert oluyor şişiyor şişiyor şişiyor kocaman oluyor ama kısa sürüyorlar şükür. Bazısı ağrıyor bazısı ağrımıyor. Yarın 10.30’da doktor kontrolü dualarınızı bekliyoru
Normal benimde dün gece sağ kaburgama bastırıyor itiyorduGünaydın kızlar. Benim kız sol göğsümün hemen altındaki kaburga kemiğime ne yapıyor olabilir ya. Elimle dokunduğumda acımıyor ama bazen o içerden ne yapıyorsa sanki oraya darbe almışım gibi acıyor. Tam göğsümün altı kocaman göbeğimin başladığı yerde. Netten baktım normal diyor ama bazen fena oluyor.
Allahım sağ Salim kucağına almayı nasip edecek inşallah korkma dualarımız seninle ... allah ol der ve oldurur ezan okunuyor Şuan tüm kalbimle ediyorum dua vaktiyle gelsinler sağlıkla gelsinlerKızlar daha doğum yapmadım ama iki gündür ağrılarım arttı baya sancılar sıklasiyor gibi günlük 3-4 defa nst deyim bebekleri bir jki gün bile olsa tutmaya çalışıyorlar çok giremiyorum buraya dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Hoş geldin aramızaMerhaba sevgili anneler, uzun zamandır forumu takip ediyorum ama yoğunluktan dolayı cesaret edip üye olamadım. İlk başta kendi sat’ıma uygun olan Ocak 2024 annelerini takip ediyordum ancak sonrasında oradaki ufak tartışmalar sonucunda özellikle takip ettiğim üyeler Aralık 2023 annelerine geçince ben de kendimce transfer oldum.
Şimdi artık 29. Haftadayım, yavaş yavaş evden çalışma düzenine geçeceğim için artık yazmaya da yetişebilirim dedim (yazdıklarınıza yetişmek, okumak gerçek bir mesai).
Doğuran taze annemiz umarım bebeğini tez zamanda kucağına alacak, sancısı olanlarımız da vakti gelmeden doğurmayacak.
Törpü aldım deneyeceğim olmazsa wee nin tırnak makasını alacağım senelerce keskinliğini kaybetmiyorKızlar tırnak makası ne aldınız törpü gibi olan mı bildigimiz tırnak makaslarından mı birde saç fırçası tarağı olarak şu keci kılı doğal olanların yorumlar hep koku çok kötü falan yazıyor siz ne tercih ettiniz
Aman şifa olsunMarkete gittim ıhlamur almak için sırf hayatta sevmem ama mecbur içiçem
Ben de bazen kocamın nefes alisina gıcık oluyorumTabii kocam kıymetli
Arada uyurken filan sevip öpüyorum.Uykudan uyanıp gülmeye başlıyor
Doğur ondan sonra gel diyor.
Saahları kalkınca hiç görmemiş gece boyu birlikte uyumamış gibi bide sarılıp öpüyorum. Hoş göbeğimden yanaşamıyorum ama olsun..
Kimse bendeki koca sevgisini sorgulamasın.İyi ki evlenmişim Kocamda Kocam
Hem tırnak makası var hem törpüsü. Tırnak törpüsü 6aya kadar falan kullanılıyormuş bebeğin tırnakları sertleşmeye başlayınca çok işe yaramıyormuş dediler. Bende ikisinden aldıydım. Keçi kılı olan taraktan aldım içinde de lavanta var hala açmadım açıkçası duruyo paketindeKızlar tırnak makası ne aldınız törpü gibi olan mı bildigimiz tırnak makaslarından mı birde saç fırçası tarağı olarak şu keci kılı doğal olanların yorumlar hep koku çok kötü falan yazıyor siz ne tercih ettiniz
Zaten doğal keçi kiliysa kokar az da olsa canımKızlar tırnak makası ne aldınız törpü gibi olan mı bildigimiz tırnak makaslarından mı birde saç fırçası tarağı olarak şu keci kılı doğal olanların yorumlar hep koku çok kötü falan yazıyor siz ne tercih ettiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?