2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar ilk ayakkabısı geldi kızımın aşırı duygusalım şu an rabbim sağlıkla kucağımıza alıp giydiği günleri görmeyi nasip etsin. Hayırla sağlıkla gelsin minişim
Ben de buna benzer bir şey aldım 19 numara arkadaşım dedi ki onu ancak 1 yaşında giyer ben ve öngörüm

E bebekten zıbın falan almıştım yıkadım hepsi kendini saldı o da 40 derecede 600 devirde yıkadım ama pijama altlarına ve sweatlerine bir şey olmadı. E bebekten zıbın alinmamaliymis bence

Törpü aldım,. keçi kıllı fırça alalı iki ay oluyor daha acamamistm icine kekik gibi bi baharat koymuşlardı, iki gün öncede açtım poşetinde keçi kokmuyor baharat kokuyordu, açık havalandiricam bi ay kadar da

Keci kili firca aldim. Paketi actim. Buram buram keci kokuyor gercekten, kullanabilecek miyim bilmiyorum. Tirnak makasi makas seklinde olanlar cok kullanisli oluyor. Torpu de aldim ben.

Gün geçtikçe bu adet ağrısı sıklaşıyor gün içinde, size de oluyor mu?
Ben de olmuyor bir doktoruna mesaj at istersen çünkü 30 lardan sonra rahim büyüme agirisi adet ağrısı gibi olmuyormus

Canım h&m baktım da 11-12 numaralar falan vardı ondan kafam karıştı

Bu magnezyum bana da dün ishal yapmıştı ama yine normale döndüm sanırım sabah akşam içmeme rağmen hatta bugün yine tuvalete çıkamadım daha

Bugün kontrole gittim yine rahim ağzı 28 mmden 37 mmye yükselmiş çok şükür NST’ye bağladılar, 20-60-40-40 olarak 4 sancı çıktı bir öncekinde 80’ler vardı bu sefer olmadı şükür doktor yatmaya devam et dedi, ciğer geliştirici de yapmadı son güncellemem böyle

Sen nasılsın? Daha iyi misin? Yatıyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…