- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.209
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #46.441
Ben de buna benzer bir şey aldım 19 numara arkadaşım dedi ki onu ancak 1 yaşında giyerKızlar ilk ayakkabısı geldi kızımınaşırı duygusalım şu an rabbim sağlıkla kucağımıza alıp giydiği günleri görmeyi nasip etsin. Hayırla sağlıkla gelsin minişim
Ben serklajliyim. Kisalmadigi icin bakmadi bile son 2 kontrolde. Serviks uzunlugunu kontrol etmiyor olabilir doktorunkızlar serviks uzunluğunu sormadım doktor da söylemedi ultrason kağıdında yazar mı acaba
Ben hangi numarayı ne zaman giyer bilmediğim için ayakkabı almadımBen de buna benzer bir şey aldım 19 numara arkadaşım dedi ki onu ancak 1 yaşında giyerben ve öngörüm
Lolons evsenbaby outletkız bebek için nerelerden alışveriş yapıyorsunuz hanımlar ikili güzel takımlar alabileceğim sayfalar markalar tavsiyesi bekliyorum.
Ben hangi numarayı ne zaman giyer bilmediğim için ayakkabı almadım
Törpü aldım,. keçi kıllı fırça alalı iki ay oluyor daha acamamistm icine kekik gibi bi baharat koymuşlardı, iki gün öncede açtım poşetinde keçi kokmuyor baharat kokuyordu, açık havalandiricam bi ay kadar daKızlar tırnak makası ne aldınız törpü gibi olan mı bildigimiz tırnak makaslarından mı birde saç fırçası tarağı olarak şu keci kılı doğal olanların yorumlar hep koku çok kötü falan yazıyor siz ne tercih ettiniz
Keci kili firca aldim. Paketi actim. Buram buram keci kokuyor gercekten, kullanabilecek miyim bilmiyorum. Tirnak makasi makas seklinde olanlar cok kullanisli oluyor. Torpu de aldim ben.Kızlar tırnak makası ne aldınız törpü gibi olan mı bildigimiz tırnak makaslarından mı birde saç fırçası tarağı olarak şu keci kılı doğal olanların yorumlar hep koku çok kötü falan yazıyor siz ne tercih ettiniz
Arada bende de oluyorGün geçtikçe bu adet ağrısı sıklaşıyor gün içinde, size de oluyor mu?
Galiba hazırlanıyoruz artıkArada bende de oluyor
Galiba ama uzun sürse doktora giderdim zaten geçen de nstde sancı çıkmıştı 1 ay daha kalsa içeri deGaliba hazırlanıyoruz artık
Ben de 17 aldım ama yürümesine küçük gelir gibi bu ilk yürüdüğü ayakkabı olmaz yaniBen de buna benzer bir şey aldım 19 numara arkadaşım dedi ki onu ancak 1 yaşında giyerben ve öngörüm
Benim kontrole daha 5 gün var bakalım çıkacak mı sancıGaliba ama uzun sürse doktora giderdim zaten geçen de nstde sancı çıkmıştı 1 ay daha kalsa içeri de
1 hafta varmış aramızda daha önce nst ye girdin mi sendeBenim kontrole daha 5 gün var bakalım çıkacak mı sancıhiç saymıyorum bile nasılsa duramam yerimde çok sık olsa
Ben de olmuyor bir doktoruna mesaj at istersen çünkü 30 lardan sonra rahim büyüme agirisi adet ağrısı gibi olmuyormusGün geçtikçe bu adet ağrısı sıklaşıyor gün içinde, size de oluyor mu?
Canım h&m baktım da 11-12 numaralar falan vardı ondan kafam karıştıYeni doğanın ayak numarası olmuyor ilk adım adım ayakkabıları da 16-17 civarı oluyor yani yaklaşık bi 7-8 aylık dönemde yanlış hatırlamıyorsam
Ben kullanıyorum günde iki dedi doktor ama ben bir içiyorum felaket ishal yaptı Benide
Bugün nasılsın uzun uzun sayfaları okuyamadım
Hahaa hıc ac kalmıyosunDenyeyim bu listeyi çok fazla görünüyor ama
Bende iki gündür çoğaldı kasılma ilaçla azaldı ama ağrı çoğaldıGün geçtikçe bu adet ağrısı sıklaşıyor gün içinde, size de oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?