2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Gün geçtikçe bu adet ağrısı sıklaşıyor gün içinde, size de oluyor mu?

Canım bence doktoruna haber ver benim sancılar geldikçe regl ağrısı gibi ağrım oluyordu, sancı çekiyor olabilirsin. Bu regl ağrısıyla beraber karnın sertleşiyor mu?

Fulia Doğal Keçi Kılı Bebek Saç Fırçası + Doğal Ahşap Tarak 2'li 219,00 TL yerine 194,50 TL

Aman ö
aman maşallah böyle devam etsin inşallah
Benimde kontrol yarın bakalım bende nelere çıkacak
Bendeki kasılma sancı hiç geçmiyor gibi hele ilaç saati yaklaşırken nasıl çoğalıyor
Gece ve sabah adet sancısı vardı bi çoğalıyor bi azalıyor
Hareketlerini bugün pek saymadım ama azaldı Şuan biraz o yüzden endişeliyim
20 dk önce saymaya başladım 5 kere hareket etti hafif hafif itiyor sadece normal hareketi yok
Paso yatıyorum yatmaktan beynim uyuştu
Aha hissetti galiba Üç kere hızlı vurdu şükür

Bugün bir videoya denk geldim kadınin bebeği makat gelisli normal doğum yapmak için videodan elle bebek nasıl çevrilir diye bakıyor elleriyle karnındaki bebeği çevirmeye çalışıyor karnının üstünden bebeği plesantasinda ayırıyor

Evet ara ara sertleşiyor ve belime ağrı giriyor

Büyük ihtimalle sancı geliyor sana da, nstye bağlansan iyi olur diye düşünüyorum bak benim rahim ağzım dikkate almadım diye baya kısaldı bu sancılardan, önlemi aldık tekrar toparladı. Erteleme lütfen

Ben nedense doktorumu rahatsız etmekten çok korkuyorum bana yaz dese bile
Neden rahatsız olsun ki onların 2 dakikasını bile almıyoruz öyle düşünme 5 dakikalık bir kontrol insanın içini ne kadar rahatlatiyor

Kızlar hiç sancı yaşamayan varmı
Şimdi bende sancı falan olmuyor
Olsa anlamamda
başka ağrılar oluyor
Acaba bu anormal mi ya herkeste bir sancı var sonuçta
Biz geçmi doğururuz ya
42 leri görürüz heralde kendimden beklentim öyle ocağa doğru gider gibi duruyor

Ay duygudan duyguya sürükledin benii iyi çok şükür sevindim hareketlenmesine yarın kontrolden sonra yaz mutlaka, inşallah güzel geçer

60 tan küçük sancıları hissetmiyoruz genelde

İnşallah öyle olur görürsünüz
SAncı herkeste değişiyor baksana birimiz adet ağrısı birimiz kasılma gibi yaşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…