2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben kendi adıma 40 a kadar gelmezse 1 gün daha beklemek istemem Allah korusun dışki yutma olayları oluyor bagirsaklari tam geliştiği için

Neden rahatsız olsun ki onların 2 dakikasını bile almıyoruz öyle düşünme 5 dakikalık bir kontrol insanın içini ne kadar rahatlatiyor
yazayım bakalım, her yazdığımda gel dedi bir şey cıkmadı hani naz yapar gibi oldu biraz o yüzden galiba..
Zaten ilaç kullanıyorum diye haber vermedim ben yarında kontrolüm var ama sen kasılma da var diyorsun doktoruna haber ver tarif et bakalım ne diyecek
yazayım bakalım en kötü sabah döner

E bebekten zıbın falan almıştım yıkadım hepsi kendini saldı o da 40 derecede 600 devirde yıkadım ama pijama altlarına ve sweatlerine bir şey olmadı. E bebekten zıbın alinmamaliymis bence
Nasıl arkadaşım özellikle güzel oluyor ordan al dedi ben hello baby nin yenidoğanından aldım 10 tane aynı şeyden bahsediyoruz demi

Nasıl arkadaşım özellikle güzel oluyor ordan al dedi ben hello baby nin yenidoğanından aldım 10 tane aynı şeyden bahsediyoruz demi
Ben civilden ve ebebektrn aldım, civildekiler hoşuma gitmedi ama ebebek olanlarda hiç bir sıkıntı yok bende 30derece 800 sıkma devri koydum

yazayım bakalım, her yazdığımda gel dedi bir şey cıkmadı hani naz yapar gibi oldu biraz o yüzden galiba..

yazayım bakalım en kötü sabah döner
O alisiktir bana doktorum 32 ye kadar bebek ile ilgili tedbirler almaya çalışırız 32 den sonra anneyle ilgili tedbirler alırız dedi. Çoğu kadın sancısını hissetmez açıklığı hissetmez suyununun miktarını bilmez bunlar bebekle değil anne ilgili seyledir sürekli kontrol gerekir demişti haftalik olarak nst su takibi istiyor 32 den sonra benim doktorum ekstra bir şey olduğu anda nst ye git kalp atışı sayısı baktır at bana diyor yani onlar biliyor bizim naz yapmadığımizi

Yeni doğan değil de 9 12 almıştım yakaları hep kaydı saldılar kendilerini arkadaşım da oğluna almıştı onunkiler de kaymış hep neyseki sadece 2 tane almıştım

İçim rahatladı gerçekten, sağ ol

Evet ara ara sertleşiyor ve belime ağrı giriyor
Canim sen olamzsa bı git bende ilk dogumuda sertlesme oluyordu heralde rahim kasilmasiydi ve doğum yapacağım gün bel agirisi yaşadım akşam yatigimda geçti uyandığımda sancılarım başlamıştı ve sikiligi artıkça dizlerime kadar vurmayaa başladı bak herkeste farklı oluyor diye söylemek istemdim adet ağrısı gibi giderek artan bı acıydı sen bı git yada yaz doktoruna bakalım ne diyecek belki sende bebek büyüdükçe normal bı durumdur ama senin haftan da büyüktü yanlış hatırlamıyorsam

Zıbın diyince kesinlikle pançonun zibinlari kumaşları duruşları dikimleri harika yıkadım kalıp gibi çıktı makineden indirimli gören olursa bana da yazsın

Bugün 34+1 olduk, mesaj atacağım doktoruma bakalım ne diyecek hem hafta sonu girmeden araya nolur nolmaz bir baksın

Burun aspiratöru varya onu sterilize ettiniz mi

Beyaz olanlardan ben de aldim. 30 derecede 1000 devirde yikadim herhangi bi bozulma olmadi benimkilerde. Hatta bi duz beyazlardan oglumdan sakladiklarim bile var buyuk bedenlerde. Zarf yaka olanlar bozulabiliyor zamanla ama kolsuzlarda bi problem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…