2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Valla Ocak annelerinden Aralık annelerine yaşanan kavimler göçü sonrası bakmadım desem yeridir o yüzden bir fikrim yok

Beyaz olanlardan ben de aldim. 30 derecede 1000 devirde yikadim herhangi bi bozulma olmadi benimkilerde. Hatta bi duz beyazlardan oglumdan sakladiklarim bile var buyuk bedenlerde. Zarf yaka olanlar bozulabiliyor zamanla ama kolsuzlarda bi problem yok
Benimkiler zarf yaka uzun kollu renkli beyazlarlw farklı mi acaba kumaşı

Geçen aynı dertten muzdarip bi şekilde yazdım buraya sonra normale döndü şükür

Benim aklıma takılan bir şey var. Bebişi yıkadık diyelim saçları nasıl kurucak onun hadi biz kurutma makinesi kullanıyoruz, bebişinki nasıl kurur ki üşütmesin bir de

Ben de yapmadım yarın yaparız
Aynen öyle duruyorlar yarım bi el atak
Biberon diyince temizleyici de almadım ya ben
kolay iş bi ebebeğe git bi sürü var
Bütün bavullarım kırılmıştı, şimdi bavul siparişi verdim, düzenleyiciler de kargoda haftaya ben de yapıyorum artık hastane çantasını
Kız bide erken doğum riskin oldu hee inşallah hemen gelirde kargolar çıksın arada

Benim aklıma takılan bir şey var. Bebişi yıkadık diyelim saçları nasıl kurucak onun hadi biz kurutma makinesi kullanıyoruz, bebişinki nasıl kurur ki üşütmesin bir de
Saçı yokki zaten müslin bezle kurulayıp konak tarağı ile tarayınca çabuk kuruyor

Ay bavul almak bile dert bende beğendiklerimi favoriledim indirim bekliyorum hiç indirime de girmiyorlar

Of sormaaa ben de bu sefer güzel bir şey istedim, diğer 3lü set bavulumun hepsini eşim kırdı tek tek ondan istediğimi aldırdım baya bakındım

Aynen öyle duruyorlar yarım bi el atak

kolay iş bi ebebeğe git bi sürü var

Kız bide erken doğum riskin oldu hee inşallah hemen gelirde kargolar çıksın arada

Bunlar hep toto korkusuna zaten aminnnn kuzum inş hemen gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…