- 25 Ekim 2023
- 1.263
- 2.451
- 53
- 40
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #46.501
Valla Ocak annelerinden Aralık annelerine yaşanan kavimler göçü sonrası bakmadım desem yeridirBen sana cevap verememe kadar akşam oldu ve listeyi unuttum
Yeni doğanın ayak numarası olmuyor ilk adım adım ayakkabıları da 16-17 civarı oluyor yani yaklaşık bi 7-8 aylık dönemde yanlış hatırlamıyorsam
Lazer bende tavsiye etmiyorum azaltıyor umudu veriyor iki kere yapamayınca eskiye dönüyorbejden sen lumea var
Kaş haftalıksıngünde bir iki defa olanlar önemli değil yaşmağı kasılma onlar
Allah büyük ne diyim
Amiiiin inşallah
Benim kuzen iki çocuğuna da kazara hamile kaldı
Kaza dikkat edilmediği zaman oluyor edilemediği zaman hatta
12 tane almışım
Ben kullanıyorum günde iki dedi doktor ama ben bir içiyorum felaket ishal yaptı Benide
Magnezyum içmiyor Musun sende
Bugün nasılsın uzun uzun sayfaları okuyamadım
Normal benimde dün gece sağ kaburgama bastırıyor itiyordu
Allahım sağ Salim kucağına almayı nasip edecek inşallah korkma dualarımız seninle ... allah ol der ve oldurur ezan okunuyor Şuan tüm kalbimle ediyorum dua vaktiyle gelsinler sağlıkla gelsinler
Hoş geldin aramızaOcak’ta neler oluyor özet geçsene bende merak ettim
Benimkiler zarf yaka uzun kollu renkliBeyaz olanlardan ben de aldim. 30 derecede 1000 devirde yikadim herhangi bi bozulma olmadi benimkilerde. Hatta bi duz beyazlardan oglumdan sakladiklarim bile var buyuk bedenlerde. Zarf yaka olanlar bozulabiliyor zamanla ama kolsuzlarda bi problem yok
Çok pahalı amaZıbın diyince kesinlikle pançonun zibinlari kumaşları duruşları dikimleri harika yıkadım kalıp gibi çıktı makineden indirimli gören olursa bana da yazsın
6 tanesini 230 almıştımÇok pahalı ama
Geçen aynı dertten muzdarip bi şekilde yazdım buraya sonra normale döndü şükürAman ö
aman maşallah böyle devam etsin inşallah
Benimde kontrol yarın bakalım bende nelere çıkacak
Bendeki kasılma sancı hiç geçmiyor gibi hele ilaç saati yaklaşırken nasıl çoğalıyor
Gece ve sabah adet sancısı vardı bi çoğalıyor bi azalıyor
Hareketlerini bugün pek saymadım ama azaldı Şuan biraz o yüzden endişeliyim
20 dk önce saymaya başladım 5 kere hareket etti hafif hafif itiyor sadece normal hareketi yok
Paso yatıyorum yatmaktan beynim uyuştu
Aha hissetti galiba Üç kere hızlı vurdu şükür
Zıbınlar iyiymiş. Mağazadaki takımlar falan çok pahalı. Zaten artık ucuzdan pahalıdan anlamıyorum. Her türlü kazık da yiyebilirim, cimrilik de yapabilirim.6 tanesini 230 almıştımşimdiki aklım olsaydı 4 5 kutu alırdım
Henüz yapmadım biberonları da yapmadımBurun aspiratöru varya onu sterilize ettiniz mi
Simdi bir daha baktım 1 zıbın 135 TL olmusZıbınlar iyiymiş. Mağazadaki takımlar falan çok pahalı. Zaten artık ucuzdan pahalıdan anlamıyorum. Her türlü kazık da yiyebilirim, cimrilik de yapabilirim.
Ben de 1 aya kadar tamamlarım umarımÇantamı hazırladım ufak tefek şeyler kaldı. Şampuan saç kremi falan terlik siparş verdim o gelecek
Ben de yapmadım yarın yaparızHenüz yapmadım biberonları da yapmadım
Ben beyaz kısa kollu olanlardan aldımBenimkiler zarf yaka uzun kollu renklibeyazlarlw farklı mi acaba kumaşı
Biberon diyince temizleyici de almadım ya benHenüz yapmadım biberonları da yapmadım
Ay bavul almak bile dert bendeBütün bavullarım kırılmıştı, şimdi bavul siparişi verdim, düzenleyiciler de kargoda haftaya ben de yapıyorum artık hastane çantasını
Aynen öyle duruyorlar yarım bi el atakBen de yapmadım yarın yaparız
kolay iş bi ebebeğe git bi sürü varBiberon diyince temizleyici de almadım ya ben
Kız bide erken doğum riskin oldu hee inşallah hemen gelirde kargolar çıksın aradaBütün bavullarım kırılmıştı, şimdi bavul siparişi verdim, düzenleyiciler de kargoda haftaya ben de yapıyorum artık hastane çantasını
1 ay var zaten aramızda hazırlarsın benceBen de 1 aya kadar tamamlarım umarım
Saçı yokki zatenBenim aklıma takılan bir şey var. Bebişi yıkadık diyelim saçları nasıl kurucak onunhadi biz kurutma makinesi kullanıyoruz, bebişinki nasıl kurur ki üşütmesin bir de
Ay bavul almak bile dert bendebeğendiklerimi favoriledim indirim bekliyorum hiç indirime de girmiyorlar
Aynen öyle duruyorlar yarım bi el atak
kolay iş bi ebebeğe git bi sürü var
Kız bide erken doğum riskin oldu hee inşallah hemen gelirde kargolar çıksın arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?