- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #46.521
Konak tarağı dediğiniz şu keçi kılı tarağı mı tarak da almadımSaçı yokki zatenmüslin bezle kurulayıp konak tarağı ile tarayınca çabuk kuruyor
Evet canım oKonak tarağı dediğiniz şu keçi kılı tarağı mı tarak da almadım
link varsa atar mısın bir bakayım favoriledimlerimden mi farklıysa da fikir olurOf sormaaa ben de bu sefer güzel bir şey istedim, diğer 3lü set bavulumun hepsini eşim kırdı tek tekondan istediğimi aldırdım baya bakındım
Bunlar hep toto korkusuna zatenaminnnn kuzum inş hemen gelir
Ben hep önce internetten baktım sonra mağazasına gittim aldım hep aynı fiyattıKızlar e-bebek mağazadaki fiyatlarıyla internetteki fiyatı değişiyor mu?
Normalde magaza fiyatlariyla internet fiyatlari ayni oluyor ama sitesinde ve hepsiburadada sık sık indirim yapiyor. O yuzden ben magazadan almiuorum hicKızlar e-bebek mağazadaki fiyatlarıyla internetteki fiyatı değişiyor mu?
Geçen hafta herkese sancı girince bi hışım doldurdum valiziOf sormaaa ben de bu sefer güzel bir şey istedim, diğer 3lü set bavulumun hepsini eşim kırdı tek tekondan istediğimi aldırdım baya bakındım
Bunlar hep toto korkusuna zatenaminnnn kuzum inş hemen gelir
Tatlı yiyince iyice coştuGeçen aynı dertten muzdarip bi şekilde yazdım buraya sonra normale döndü şükür
Evet kesinlikle değişiyoKızlar e-bebek mağazadaki fiyatlarıyla internetteki fiyatı değişiyor mu?
hepsini kullandım daha da bişi kalmadı bitiyo diyeKızlar uçuc puanlarinin son 3 günü bir de e bebek 200 TL hediye çekinin son günleri umutmayin
200 lira hediye cekinde alt limit var mi canimKızlar uçuc puanlarinin son 3 günü bir de e bebek 200 TL hediye çekinin son günleri umutmayin
link varsa atar mısın bir bakayım favoriledimlerimden mi farklıysa da fikir olur
Geçen hafta herkese sancı girince bi hışım doldurdum valizi
Çok güzelmiş ben set olarak mı alsam düşüncesindeyim. Ya da orta ve büyük boy ikili. Sadece hastane için değil de sonra da lazım olur diyeSırf buna vuruldum diye aldırmış oldum küçük gelecek büyük ihtimalleGuess WILDER KADIN VALIZ Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Hashasha iyi yapmışsınneler koydun kız yaz bi ara
Çok güzelmiş ben set olarak mı alsam düşüncesindeyim. Ya da orta ve büyük boy ikili. Sadece hastane için değil de sonra da lazım olur diye
Cıkıyo mu canım bu deger? Belki belli bir haftadan sonra degişmiyodurCanım benim inşallah bir an önce yükselir rahim ağzı uzunluğun. Benim 2 gün içinde 28 mm’den 37 mm’ye çıkmış. Hep yattım 2 gün boyunca, umarım yatma imkanın vardır
Cap Polo geçen hafta a101 de idiBak kocama inadıma diğerini aldırmasaydım bunlarda aklım vardı MUCCO Albatros Cap Polo
Bütün renkleri aşırı tatlı
İyi hatırlattın valla uçuç puanını kullanarak törpü aldım şimdiKızlar uçuc puanlarinin son 3 günü bir de e bebek 200 TL hediye çekinin son günleri umutmayin
Yazdım ki burayaSırf buna vuruldum diye aldırmış oldum küçük gelecek büyük ihtimalleGuess WILDER KADIN VALIZ Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Hashasha iyi yapmışsınneler koydun kız yaz bi ara
Ben de henüz kullanmadım kullanan varsa bizi aydınlatır belki200 lira hediye cekinde alt limit var mi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?