2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benim aklıma takılan bir şey var. Bebişi yıkadık diyelim saçları nasıl kurucak onun hadi biz kurutma makinesi kullanıyoruz, bebişinki nasıl kurur ki üşütmesin bir de
Saçlı doğacağına emin miyiz Ben kendim çok saçlı bi bebekmişim eşim de öyleymiş. Oğlum bi doğdu saç yok. Benim ilk şokumdu. Bi de acaip mide yanmam filan olmuştu hep bebek çok saçlı olacak dediler. Sonuç keltoş bebek

Cap Polo geçen hafta a101 de idi
Küçük 350
Orta 450
Büyük 550
İnternet mağaZasında 3 lü sette vardı.
Nette pahalıya geliyor

Ay evet evet örnek diye attım kuzum kesinlikle iyi bakınınca çok daha uyguna denk geliyor başka sitelerde

Benim çıktı işte kuzum ama haklısın belki bir noktadan sonra değişmiyordur, doktorun ne diyor? Benim bu değerler 32. Haftamda değişti

Hadi ya of 47.000 msjın içinde kaçırmışım
Ahahahh baştaki liste varya orda (bazı anneler gerek görmüyor) yazanlar hariç hepsi var. Sadece 2 değil 3 battaniye koydum. Biri penye biri pazen diğeri de kalın yünlü bişi o kadar

Saçlı doğmasa da eninde sonunda çıkmayacak mı bunun saçı ya

Ayy ne bileyim sabah baktım Z Zecmel gecelikleri paylaşmış dedim uygun fiyatlı bende öneri sunayım size
Vicdansızlar bu kadar ne konuştunuz kaç saattir okuyorum hala gerideyim bari durun bekleyin yetişeyim ben okudukça siz yazıyorsunuz aradaki fark kapanmıyor bir türlü hayır kocam beyde geldi okumasam yarın hiç yetişemem diye ödevimi yetiştirmeye çalışıyorum

Aynen canım Tr ekonomisi bizi piyasa uzmanı yaptı iyice
Bizim gruba yazmadan bebeişlere birşey almayın.
Emin olun bizden biri uyguna almanın yolunu bulmuştur o ürünleri
Hipp catlak kremini 272 tl ye alayim mi? Daha iner mi acaba? Hb de 40 tl kupon cikti bil kazandan.
2 ay oluyor nerdeyse ama, o yuzden ne alırsak kar kalıyor
Valla ben de owli uyku gurusu 0.5 tog alacaktim, arkadasim ben alayim dedi. Hala almadi 600 tl den 1300 tl oldu 2 ayda. Bir de 2 tane . Kiza utaniyorum valla. Kasim indirimine girer diye umuyorum. Yoksa birini sen al 2. Yi ben alirim diyeceğim. Ya da daha uygun bir uyku tulumu secip vazgectim bunu al diyecegim.
Bana kalsa o zaman almistim ilk kafama koydugumda

Herkes gecelik işini halletti bugün ay bizim grubu ben takip edemiyorum millet iyi takip ediyo parla bence bu yüzden gitti kız daha takip edemedi baktı olacak gibi değil gitti daha da gelmiyo

Herkes gecelik işini halletti bugün ay bizim grubu ben takip edemiyorum millet iyi takip ediyo parla bence bu yüzden gitti kız daha takip edemedi baktı olacak gibi değil gitti daha da gelmiyo
Bence o ifşa oldu diye gitti.

Neyse sayende sipariş vermiş oldum
Ben son 10 sayfayı okumadan devam ettim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…