- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #46.541
Baktim 1000 lira uzeri alisveriste kullanabiliyormusuzBen de henüz kullanmadım kullanan varsa bizi aydınlatır belki
1000 diye biliyorum ama yanlışta olabilir200 lira hediye cekinde alt limit var mi canim
Saçlı doğacağına emin miyizBenim aklıma takılan bir şey var. Bebişi yıkadık diyelim saçları nasıl kurucak onunhadi biz kurutma makinesi kullanıyoruz, bebişinki nasıl kurur ki üşütmesin bir de
Normalde olması gerektiği kadar uzuyor tedbirleCıkıyo mu canım bu deger? Belki belli bir haftadan sonra degişmiyodur
Çeki verirken hiç böyle bir şey yazmamislardi bunlar da 3 kağıtçıBaktim 1000 lira uzeri alisveriste kullanabiliyormusuz
Cıkıyo mu canım bu deger? Belki belli bir haftadan sonra degişmiyodur
Yazdım ki buraya
Bdv’ye bakıyor musun?Hangi Grubu okumaya gideyim kızlar şu an boşum oturuyorumyalnızım
Cap Polo geçen hafta a101 de idi
Küçük 350
Orta 450
Büyük 550
İnternet mağaZasında 3 lü sette vardı.
Nette pahalıya geliyor
AhahahhBenim çıktı işte kuzum ama haklısın belki bir noktadan sonra değişmiyordur, doktorun ne diyor? Benim bu değerler 32. Haftamda değişti
Hadi yaof 47.000 msjın içinde kaçırmışım
Saçlı doğmasa da eninde sonunda çıkmayacak mı bunun saçı yaSaçlı doğacağına emin miyizBen kendim çok saçlı bi bebekmişim eşim de öyleymiş. Oğlum bi doğdu saç yok. Benim ilk şokumdu. Bi de acaip mide yanmam filan olmuştu hep bebek çok saçlı olacak dediler. Sonuç keltoş bebek
Bdv ne oluyor biraz cahil kaldımBdv’ye bakıyor musun?
Ayy ne bileyim sabah baktım Z Zecmel gecelikleri paylaşmış dedim uygun fiyatlı bende öneri sunayım sizeOKuyamadım bacım biri bana özet geçsin❤
savascii sağolsun geceliklere bi daldım daha yeni çıktım içinden başım çatlıyır ağrdan
Beğenip takım yaptım ayrı parçaları ekliyorum nasıl sizce ?
Hipp catlak kremini 272 tl ye alayim mi? Daha iner mi acaba? Hb de 40 tl kupon cikti bil kazandan.Aynen canım Tr ekonomisi bizi piyasa uzmanı yaptı iyice
Bizim gruba yazmadan bebeişlere birşey almayın.
Emin olun bizden biri uyguna almanın yolunu bulmuştur o ürünleri
Valla ben de owli uyku gurusu 0.5 tog alacaktim, arkadasim ben alayim dedi. Hala almadi 600 tl den 1300 tl oldu 2 ayda. Bir de 2 tane2 ay oluyor nerdeyse ama, o yuzden ne alırsak kar kalıyor
Bir derdim var sayfaları. Çok orjinal dertler oluyor. Kimine derdini seveyim diyorsun, kimine üzülüyorsun, kimine şaşırıyorsun.Bdv ne oluyor biraz cahil kaldım
Herkes gecelik işini halletti bugünAyy ne bileyim sabah baktım Z Zecmel gecelikleri paylaşmış dedim uygun fiyatlı bende öneri sunayım size
Vicdansızlar bu kadar ne konuştunuz kaç saattir okuyorum hala gerideyimbari durun bekleyin yetişeyim ben okudukça siz yazıyorsunuz aradaki fark kapanmıyor bir türlü hayır kocam beyde geldi okumasam yarın hiç yetişemem diye ödevimi yetiştirmeye çalışıyorum
Bence o ifşa oldu diye gitti.Herkes gecelik işini halletti bugünay bizim grubu ben takip edemiyorum millet iyi takip ediyo parla bence bu yüzden gitti kız daha takip edemedi baktı olacak gibi değil gitti daha da gelmiyo
Ay evet yaaBir derdim var sayfaları. Çok orjinal dertler oluyor. Kimine derdini seveyim diyorsun, kimine üzülüyorsun, kimine şaşırıyorsun.
Neyse sayende sipariş vermiş oldumAyy ne bileyim sabah baktım Z Zecmel gecelikleri paylaşmış dedim uygun fiyatlı bende öneri sunayım size
Vicdansızlar bu kadar ne konuştunuz kaç saattir okuyorum hala gerideyimbari durun bekleyin yetişeyim ben okudukça siz yazıyorsunuz aradaki fark kapanmıyor bir türlü hayır kocam beyde geldi okumasam yarın hiç yetişemem diye ödevimi yetiştirmeye çalışıyorum
Aaa ilk kez duydumBir derdim var sayfaları. Çok orjinal dertler oluyor. Kimine derdini seveyim diyorsun, kimine üzülüyorsun, kimine şaşırıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?