- Konu Sahibi sunshine__
-
- #46.561
Ya iki gece önce bir dert vardı, Allah affetsin, gülme krizine girdim, en son hıçkırarak ağladım canımın yanmasından. Kızın arkadaşının babasıyla sorunları varmış, evden gitmek istiyor, kediyi bırakamıyor, baba kediye şiddet uyguluyor, baba eskiden fetöcüymüş, şikayet etseler babanın maaşı kesilir mi, çünkü ölürse kıza kalacak ya. Ay diyceksiniz bunun nesine güldün ama her şey birbiriyle çok bağımsız okurken böyle tokat yer gibi oldum sağlı sollu, sinirlerim bozuldu.Ay evet yaa
Bi ara bende sardım o köşeye oku oku içim dışım dert oluyordu bazen çok sinir bazen çok üzüntü yaşadım şimdi çok bakmıyorum bi kaç kavga da ettim hep yorum yapanlarla me çok bilmiş ve yuva yıkıcı var bu sitede yaBir derdim var sayfaları. Çok orjinal dertler oluyor. Kimine derdini seveyim diyorsun, kimine üzülüyorsun, kimine şaşırıyorsun.
Keşke bende okumasaymışım yaNeyse ende sipariş sipariş oldum oldum
Ben son 10 sayfayı okumadan devam ettim
Ahahahhbaştaki liste varya orda (bazı anneler gerek görmüyor) yazanlar hariç hepsi var. Sadece 2 değil 3 battaniye koydum. Biri penye biri pazen diğeri de kalın yünlü bişi o kadar
Aaa ilk kez duydum
Ay bir atın bakayım nerde bu sayfalar yaYa iki gece önce bir dert vardı, Allah affetsin, gülme krizine girdim, en son hıçkırarak ağladım canımın yanmasından. Kızın arkadaşının babasıyla sorunları varmış, evden gitmek istiyor, kediyi bırakamıyor, baba kediye şiddet uyguluyor, baba eskiden fetöcüymüş, şikayet etseler babanın maaşı kesilir mi, çünkü ölürse kıza kalacak ya. Ay diyceksiniz bunun nesine güldün ama her şey birbiriyle çok bağımsız okurken böyle tokat yer gibi oldum sağlı sollu, sinirlerim bozuldu.
Bebeğim bu e bebekten 1000 tllik alışverişi yaptıktan sonra mı veriyor yoksa sepette 1000 lira dolunca 800 e mi düşüyorKızlar uçuc puanlarinin son 3 günü bir de e bebek 200 TL hediye çekinin son günleri umutmayin
Sancısı çıkmıştı
1000 800 e düşüyordudBebeğim bu e bebekten 1000 tllik alışverişi yaptıktan sonra mı veriyor yoksa sepette 1000 lira dolunca 800 e mi düşüyor
Ne oldu ki? Kaçırmışım
Herkese boşan veya ayrıl diyorlar zaten. Genelde yorum yapmıyorum, çok nadir. Yorumlar bazen çok komik oluyor. Demin anlattığım derde ‘tek aklı başındaki kişi kedi’ falan yazmışlardıBi ara bende sardım o köşeye oku oku içim dışım dert oluyordu bazen çok sinir bazen çok üzüntü yaşadım şimdi çok bakmıyorum bi kaç kavga da ettim hep yorum yapanlarla me çok bilmiş ve yuva yıkıcı var bu sitede ya
Ay ona da, sevgilisine para yediren bi kız vardı, okusun da senden ders alsın yazmışlarAy bakayım hemen tatlım
Neee acil bakman lazımdaha demin bir tane okudum kızın sevgilisi, densiz densiz konuşmuş kız da 1000 tl gönder engelini kaldırayım demiş çocuk 1000 tl göndermiş kız engeli yine de kaldırmamış. Böyle de dertler işte
Ya bende niye düşmüyor bu cıvdıvıcamm yaaa1000 800 e düşüyordud
Sancısı çıkmıştıNe oldu ki? Kaçırmışım
Sanırım 1000 tl alışveriş yapıyorsun diğer alışverişte 200 kullanıyorsun amaaaa o da 24ü sonmuş ben indirime düşmedi diye günlerdir sepette bekletiyordum avanak gibi1000 800 e düşüyordud
İnstagramda bir ebe külot şeklinde olanlar iyi diyordu diğerleri rahmi aşağı doğru sarkıtıyormuşKullanmadigim icin simdilik bilmiyorum ama yorumlari guzel. 4.8 yildiz almis zaten. Arkadaslardan biri dogum sonrasi korse onerilmiyor demis ama doktoruma sorup kullanirim onerirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?