2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bebeğin hareketlerini önceden sol üstte hafif ve sağ altta kuvvetli hissediyordum. Şu an tam sezaryen dikişimin üstünde bastırıp duruyor, altıma kaçıracak gibi oluyorum. Tam dik mi oturuyor napıyor anlamadım.

Bu doktor 6 aya kadar külotlu çorap önermiyor

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-26-22-11-31-845_com.instagram.android.webp
    46 KB · Görüntüleme: 43
Ay hadi inşallah canım benim habersiz bırakma bizi hem senden hem S Seray94 dan haber bekliyoruz yarın kontrol sonrası
Yok kız ben sancı çekerkende hastanede gruba yazıyordum doğururkende muhtemelen kızlar çıktı içimden diye yazarım anlık

allah bana bir daralma geliyor anlatamam. anneme geldim yöresel bir yemek yapmıştı, evime gitmek için dk sayıyorum. sabah arkadaşımla kahvaltıya gittik eve gitmek için dk sayıyordum yine. soyunup dökünüp uzanasım var vücudum hiç rahat değil.

Benim de aynı. Bi de soğuk soğuk bi yerlere yatasım var.

Bu doktor 6 aya kadar külotlu çorap önermiyor
O çırpılara kilotlu çorap mı olur zaten kürdan gibi olacaklar yeni doğanlar bile büyük gelecek bi süre
Kat kat giyilip sarıldığında birşey olmaz ihtiyacı olmaz bebeğin e bide kat kat battaniye veya tulum olacak öh düşünürken yoruldum ben Şuan

Ben salondan yatak odasına gitmek için can atıyorum hep sen atmışsın çok mu

İnsan bunaliyor artık 38 e kadar özellikle 33 38 arası rahim direniyor bebeği yukarıda tutmaya büyütmeye 38 den sonra rahim artık bırakıyor o zaman bu kadar daralmayiz inşallah

Oto koltuğu doğumdan 6 ay sonra falan lazım olur sanırım puset var zaten. Kasım Aralık’ta indirimde yakalayınca alıcam belki güzel indirim olur
Daha mantıklı olur HB de düzenli olarak oto koltukları indirime giriyor Anne-Bebek grubu özel indirim olarak bu haftalarda yaparlar tekrar denk gelince yazarım gruba

Şuan puset bebişler için ideal bence bende 4-5 aydan sonra alıcam oto koltuğunu niyetim öyle

Ben Erzurumdayim biz -40 -42 lerle yaşadığımız için doğan her çocuğa külotlu çorap giydiriyorlar 1 aydan sonra

İnsan bunaliyor artık 38 e kadar özellikle 33 38 arası rahim direniyor bebeği yukarıda tutmaya büyütmeye 38 den sonra rahim artık bırakıyor o zaman bu kadar daralmayiz inşallah
Allah sen sabır ver Yarabbi. 32+1 olacağız yarın itibariyle. şu son haftalar yıllar gibi gelicek desene. şuan bir emoji olsam bu olurdum.

Yok kız ben sancı çekerkende hastanede gruba yazıyordum doğururkende muhtemelen kızlar çıktı içimden diye yazarım anlık
ben de öyle sancılandım ilk buraya yazdım. dün gece kalktım hiçbir şey hazır değil diye zırıldadım ne alacağım onu bile bilmiyorum dedim kocam dedi ki kadınlar kulubüne sorsana resmen yeni arkadaş grubum burası

En son doktor kontrolüne 36+6’da gitmiştim. ‘Hocam bana Allah kurtarsın demek ayıp geliyordu ama artık Allah beni kurtarsın’ demiştim. 5 gün sonra kurtardı o son hafta çok fenaydı. 40’ı geçenleri düşünemiyorum.

Ben doğurunca inşallah, üşenmedim yaptım bir velet yazıp wp gruplarıma atcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…