- Konu Sahibi sunshine__
-
- #46.581
Ben de devlette doğurcam. Eğitim arş benimkiBen devlette doğurcamüniversite daha doğrusu ama devlet yani o da.
Allah hepimizi iyi ve merhametli insanlarla karşılaştırsın
Benim de aynı. Bi de soğuk soğuk bi yerlere yatasım var.allah bana bir daralma geliyor anlatamam. anneme geldim yöresel bir yemek yapmıştı, evime gitmek için dk sayıyorum. sabah arkadaşımla kahvaltıya gittik eve gitmek için dk sayıyordum yine. soyunup dökünüp uzanasım var vücudum hiç rahat değil.
O çırpılara kilotlu çorap mı olur zaten kürdan gibi olacaklar yeni doğanlar bile büyük gelecek bi süreBu doktor 6 aya kadar külotlu çorap önermiyor
Ben salondan yatak odasına gitmek için can atıyorum hep sen atmışsın çok muallah bana bir daralma geliyor anlatamam. anneme geldim yöresel bir yemek yapmıştı, evime gitmek için dk sayıyorum. sabah arkadaşımla kahvaltıya gittik eve gitmek için dk sayıyordum yine. soyunup dökünüp uzanasım var vücudum hiç rahat değil.
İnsan bunaliyor artık 38 e kadar özellikle 33 38 arası rahim direniyor bebeği yukarıda tutmaya büyütmeye 38 den sonra rahim artık bırakıyor o zaman bu kadar daralmayiz inşallahallah bana bir daralma geliyor anlatamam. anneme geldim yöresel bir yemek yapmıştı, evime gitmek için dk sayıyorum. sabah arkadaşımla kahvaltıya gittik eve gitmek için dk sayıyordum yine. soyunup dökünüp uzanasım var vücudum hiç rahat değil.
Daha mantıklı olur HB de düzenli olarak oto koltukları indirime giriyor Anne-Bebek grubu özel indirim olarak bu haftalarda yaparlar tekrar denk gelince yazarım grubaOto koltuğu doğumdan 6 ay sonra falan lazım olur sanırım puset var zaten. Kasım Aralık’ta indirimde yakalayınca alıcam belki güzel indirim olur
dikkat et üşütme. ay daha çok var doğurmamızaBenim de aynı. Bi de soğuk soğuk bi yerlere yatasım var.
ayağımdaki çoraba bile tahammülüm kalmadı. AY VALLAHİ GELİYORLAR SOLDAN SOLDAN.Ben salondan yatak odasına gitmek için can atıyorum hep sen atmışsın çok mu
Ben Erzurumdayim biz -40 -42 lerle yaşadığımız içinO çırpılara kilotlu çorap mı olur zaten kürdan gibi olacaklar yeni doğanlar bile büyük gelecek bi süre
Kat kat giyilip sarıldığında birşey olmaz ihtiyacı olmaz bebeğin e bide kat kat battaniye veya tulum olacak öh düşünürken yoruldum ben Şuan
Yok kız ben sancı çekerkende hastanede gruba yazıyordumdoğururkende muhtemelen kızlar çıktı içimden diye yazarım anlık
Allah sen sabır ver Yarabbi. 32+1 olacağız yarın itibariyle. şu son haftalar yıllar gibi gelicek desene. şuan bir emoji olsamİnsan bunaliyor artık 38 e kadar özellikle 33 38 arası rahim direniyor bebeği yukarıda tutmaya büyütmeye 38 den sonra rahim artık bırakıyor o zaman bu kadar daralmayiz inşallah
ben de öyleYok kız ben sancı çekerkende hastanede gruba yazıyordumdoğururkende muhtemelen kızlar çıktı içimden diye yazarım anlık
En son doktor kontrolüne 36+6’da gitmiştim. ‘Hocam bana Allah kurtarsın demek ayıp geliyordu ama artık Allah beni kurtarsın’ demiştim. 5 gün sonra kurtardıİnsan bunaliyor artık 38 e kadar özellikle 33 38 arası rahim direniyor bebeği yukarıda tutmaya büyütmeye 38 den sonra rahim artık bırakıyor o zaman bu kadar daralmayiz inşallah
Ben Erzurumdayim biz -40 -42 lerle yaşadığımız içindoğan her çocuğa külotlu çorap giydiriyorlar 1 aydan sonra
Ben doğurunca inşallah, üşenmedim yaptım bir velet yazıp wp gruplarıma atcamYok kız ben sancı çekerkende hastanede gruba yazıyordumdoğururkende muhtemelen kızlar çıktı içimden diye yazarım anlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?