- Konu Sahibi sunshine__
-
- #46.601
Vücuduma bi duş aldım. Cam açık pikenin altına girdim ama çıplak yatasım var. Yaxın bile bu kadar darlanmamıştım.dikkat et üşütme. ay daha çok var doğurmamıza
ayağımdaki çoraba bile tahammülüm kalmadı. AY VALLAHİ GELİYORLAR SOLDAN SOLDAN.
Ben geçen hafta oto koltuğu aldım canım babymallden indirime girmişti, ama 9 -18 oldugu için hemen kullanılmayacak. Bebek arabamı da kabin boy aldım onunda puseti olmadığı için iki üç gündür araştırıyorum sıfıra yakın tertemiz bi puset aldım dolaptan maxi cosi cabriofix hemde 400 tlyeDaha mantıklı olur HB de düzenli olarak oto koltukları indirime giriyor Anne-Bebek grubu özel indirim olarak bu haftalarda yaparlar tekrar denk gelince yazarım gruba
Şuan puset bebişler için ideal bence bende 4-5 aydan sonra alıcam oto koltuğunu niyetim öyle
Kızlar tırnak makası ne aldınız törpü gibi olan mı bildigimiz tırnak makaslarından mı birde saç fırçası tarağı olarak şu keci kılı doğal olanların yorumlar hep koku çok kötü falan yazıyor siz ne tercih ettiniz
Merhaba. Ben de Ocak annelerindenim inşallah bı aksilik olup da aralık annesi olmazsam.Ben sana cevap verememe kadar akşam oldu ve listeyi unuttum
Yeni doğanın ayak numarası olmuyor ilk adım adım ayakkabıları da 16-17 civarı oluyor yani yaklaşık bi 7-8 aylık dönemde yanlış hatırlamıyorsam
Lazer bende tavsiye etmiyorum azaltıyor umudu veriyor iki kere yapamayınca eskiye dönüyorbejden sen lumea var
Kaş haftalıksıngünde bir iki defa olanlar önemli değil yaşmağı kasılma onlar
Allah büyük ne diyim
Amiiiin inşallah
Benim kuzen iki çocuğuna da kazara hamile kaldı
Kaza dikkat edilmediği zaman oluyor edilemediği zaman hatta
12 tane almışım
Ben kullanıyorum günde iki dedi doktor ama ben bir içiyorum felaket ishal yaptı Benide
Magnezyum içmiyor Musun sende
Bugün nasılsın uzun uzun sayfaları okuyamadım
Hoş geldin aramızaOcak’ta neler oluyor özet geçsene bende merak ettim
Aynılarından bende aldım
Ben Dün baby me aldım 4 lü paketi n11 kuponuyla yine indirimli geldiBiberon diyince temizleyici de almadım ya ben
erzurum bayburt yörelerinin şivesi çok değişik yaBen Erzurumdayim biz -40 -42 lerle yaşadığımız içindoğan her çocuğa külotlu çorap giydiriyorlar 1 aydan sonra
üşütürsün öyle kuzum. ben normalde de hayatta pijamayla yakası kapalı kıyafetle uyuyamam ne yaz ne kış, üniversitede yurtta zorla şortla uyumaya alışmıştım o bile bacaklarıma dolanır. şimdi düşün halimiVücuduma bi duş aldım. Cam açık pikenin altına girdim ama çıplak yatasım var. Yaxın bile bu kadar darlanmamıştım.
Yaa bu grcıktırme ısı benı benden alıyor, benım arkadas da kıyafet yollıcak, ne zaman yollıcak soramıyorum da, eksıklerı ona gore alıcam, herhalde dogmasını beklıyorlarHipp catlak kremini 272 tl ye alayim mi? Daha iner mi acaba? Hb de 40 tl kupon cikti bil kazandan.
Valla ben de owli uyku gurusu 0.5 tog alacaktim, arkadasim ben alayim dedi. Hala almadi 600 tl den 1300 tl oldu 2 ayda. Bir de 2 tane. Kiza utaniyorum valla. Kasim indirimine girer diye umuyorum. Yoksa birini sen al 2. Yi ben alirim diyeceğim. Ya da daha uygun bir uyku tulumu secip vazgectim bunu al diyecegim.
Bana kalsa o zaman almistim ilk kafama koydugumda
Ay bende bugun ilk defa girmiştim sanki ben ifşa olmuşum gibi hissediyorumBir derdim var sayfaları. Çok orjinal dertler oluyor. Kimine derdini seveyim diyorsun, kimine üzülüyorsun, kimine şaşırıyorsun.
Kızlar e-bebek mağazadaki fiyatlarıyla internetteki fiyatı değişiyor mu?
MerhabaMerhaba. Ben de Ocak annelerindenim inşallah bı aksilik olup da aralık annesi olmazsam.Zira oncekinde temmuz annesi olacakken birden kendimi mayıs annesi olarak buluvermistim. Aralık annesi olursam şükredeceğim anlayacaginız. Bizim bu aralar yeni yeni şekerler çıkıyor hafta itibariyle. En çok şeker muhabbeti yapıyoruz . Bol bol da ihtiyaç listesi ve alışveriş tabi.
Ben onu da sıveno aldım sanırımBen b
Ben Dün baby me aldım 4 lü paketi n11 kuponuyla yine indirimli geldi
Bebek bulaşık deterjanıda incia alırım onu daha almadım
Hadi ya vay adiler1000 diye biliyorum ama yanlışta olabilir
"Canım kiyafetleri yolla da dolabı tamamlicam ama kargoyu kapıda ödemeli yap ben ödeyim bakk" felan gibi baska bir konudan bahsediyor gibi iste kıyafetleriYaa bu grcıktırme ısı benı benden alıyor, benım arkadas da kıyafet yollıcak, ne zaman yollıcak soramıyorum da, eksıklerı ona gore alıcam, herhalde dogmasını beklıyorlar
Aslında vakıt oldurecek cok konu var da, bı grup üye soguttu benı oralardan, ıstınasız herkese saldıran tipler olur ya, o yuzden bakmıyorum hıc.. Ha bı de ögretmen düşmanları var, yıne ıstınasız saldırı moduBir derdim var sayfaları. Çok orjinal dertler oluyor. Kimine derdini seveyim diyorsun, kimine üzülüyorsun, kimine şaşırıyorsun.
Bende buz gibi su içesim vardikkat et üşütme. ay daha çok var doğurmamıza
ayağımdaki çoraba bile tahammülüm kalmadı. AY VALLAHİ GELİYORLAR SOLDAN SOLDAN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?