2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben geçen hafta oto koltuğu aldım canım babymallden indirime girmişti, ama 9 -18 oldugu için hemen kullanılmayacak. Bebek arabamı da kabin boy aldım onunda puseti olmadığı için iki üç gündür araştırıyorum sıfıra yakın tertemiz bi puset aldım dolaptan maxi cosi cabriofix hemde 400 tlye 4 5 ay onu kullanıp sonra asıl aldıgımız oto koltuguna geçmeyi düşünüyorum. Oto koltugu alırken adac sertifikasi olmasına dikkat edin mutlaka, her markada olmuyor çünkü

Ben bunları almıştım canım

Eklentiler

• IMG_5118.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 49
Merhaba. Ben de Ocak annelerindenim inşallah bı aksilik olup da aralık annesi olmazsam.Zira oncekinde temmuz annesi olacakken birden kendimi mayıs annesi olarak buluvermistim. Aralık annesi olursam şükredeceğim anlayacaginız. Bizim bu aralar yeni yeni şekerler çıkıyor hafta itibariyle. En çok şeker muhabbeti yapıyoruz. Bol bol da ihtiyaç listesi ve alışveriş tabi.

Kızlar yarın sabah kontrolüm var hem de çalışabilir raporu alacağım inşallah dua edin artık oğlumun yüzünü göreyim hala bizde adam akıllı ultrason resmi yok hep eli ayağı yüzünde sadece bir kere ağzını kenardan gördük doğmadan bir görseydim içimde kaldı yeminle doktorumda her seferinde şaşırıyor merdiven çıkıp iniyorum çikolata yiyip tekrar giriyorum doktorun odasına ama yok bu sefer de ya uyuyor ya da secde pozisyonuna giriyor

Ben Erzurumdayim biz -40 -42 lerle yaşadığımız için doğan her çocuğa külotlu çorap giydiriyorlar 1 aydan sonra
erzurum bayburt yörelerinin şivesi çok değişik ya benim eşim bayburtlu ya ben başta hiçbir şey anlamıyordum ailesi konuşurken zamanla alıştım değişik değişik kelimeleriniz var başka bir dil gibi
Vücuduma bi duş aldım. Cam açık pikenin altına girdim ama çıplak yatasım var. Yaxın bile bu kadar darlanmamıştım.
üşütürsün öyle kuzum. ben normalde de hayatta pijamayla yakası kapalı kıyafetle uyuyamam ne yaz ne kış, üniversitede yurtta zorla şortla uyumaya alışmıştım o bile bacaklarıma dolanır. şimdi düşün halimi

Yaa bu grcıktırme ısı benı benden alıyor, benım arkadas da kıyafet yollıcak, ne zaman yollıcak soramıyorum da, eksıklerı ona gore alıcam, herhalde dogmasını beklıyorlar

Bir derdim var sayfaları. Çok orjinal dertler oluyor. Kimine derdini seveyim diyorsun, kimine üzülüyorsun, kimine şaşırıyorsun.
Ay bende bugun ilk defa girmiştim sanki ben ifşa olmuşum gibi hissediyorum resmen yargı dagıtıyosun ya yorum yazarken, devam eder miyim bilemedm bende haftaya işten ayrilcam belki o zaman devam ederim

Fiyatlar genelde aynı
E-bebek kendi sitesinden sipariş verince kargo olarak yıpratıyor insanı

Genelde HB ile anlaşmalı kargo bedavaya geldiği için ve kargoyu teslimde süre zorunluluğu olduğu işin daha düzenli oluyor alışveriş

E-bebekten bir ürün bakacağınız zaman önce HB ye bakın düzenli sepet indirimi + hepsipay hediyesi oluyor
Kızlar e-bebek mağazadaki fiyatlarıyla internetteki fiyatı değişiyor mu?

Merhaba
İnşallah vaktinde gelir Bebişiiinn bu sefer
Cinsiyeti ne erkek mi kız mı
Ocak topiği karışık dediler ondan merak ettim

Biraz bilgi vereyim dedim

Eklentiler

• F79A9A1A-238F-49ED-ADBB-38AEDF4A1E4E.webp
    72,3 KB · Görüntüleme: 47
  • EE501284-95E0-47BE-A87A-4B68D6F2A206.webp
    68 KB · Görüntüleme: 44
Hafta detayı

Eklentiler

• 90F58349-C367-47BC-91B4-F9ABBF127BB6.webp
    68,2 KB · Görüntüleme: 38
  • FF156247-A753-434C-9E69-0153D49CF7CF.webp
    61,5 KB · Görüntüleme: 31
  • 71001B6B-6180-486A-B046-477757E2622A.webp
    68,2 KB · Görüntüleme: 32
  • 555242E1-B2B0-4E95-A49B-7080A0C91108.webp
    67,4 KB · Görüntüleme: 30
Yaa bu grcıktırme ısı benı benden alıyor, benım arkadas da kıyafet yollıcak, ne zaman yollıcak soramıyorum da, eksıklerı ona gore alıcam, herhalde dogmasını beklıyorlar
"Canım kiyafetleri yolla da dolabı tamamlicam ama kargoyu kapıda ödemeli yap ben ödeyim bakk" felan gibi baska bir konudan bahsediyor gibi iste kıyafetleri

Buda gün detayı

Eklentiler

• 17FED7EF-9C2D-412F-9893-DB323A7DFCD2.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 35
Bir derdim var sayfaları. Çok orjinal dertler oluyor. Kimine derdini seveyim diyorsun, kimine üzülüyorsun, kimine şaşırıyorsun.
Aslında vakıt oldurecek cok konu var da, bı grup üye soguttu benı oralardan, ıstınasız herkese saldıran tipler olur ya, o yuzden bakmıyorum hıc.. Ha bı de ögretmen düşmanları var, yıne ıstınasız saldırı modu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…