2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335

Bizim kız da hep saklıyor hep saklıyor inşallah yarın sen de güzel haberlerle gelirsin

Merhaba
İnşallah vaktinde gelir Bebişiiinn bu sefer
Cinsiyeti ne erkek mi kız mı
Ocak topiği karışık dediler ondan merak ettim
Çok teşekkür ederim. Hepimizinki zamanında saglıkla hayır ve güzellikle gelsin inşallah. Bu seferki kız Allah'ım bağıslasın sağlıkla inşallah. Ben bişey yazarken eksik dua ederim diye çok korkuyorum bu arada.
Evet bı aralar oldu öyle anlamsız şeyler. Hiç yoktan. Şimdi sakin. Sıkıntı yok elhamdülillah.

Onları en bastan konustuk, karsı odemelı yollayacak. Ama ne zaman ıste
Kimin ödeyeceğinden ziyade bir bahane bul tekrar konuyu aç dedim aslında. Stres yapmana değmez, senin gündemin bu eşyalar ama onlar unutmustur gitmistir belki

Arkadaşlar benim beynime bir şey oldu asla bir şeyleri hatırlamıyorum her şeyi not alıyorum yoksa mümkün değil hatırlayayım, not almayı da unuttuğum zamanlar oluyor tabii sizin de böyle mi? Bu bebek hani sadece vitamin, mineral falan emiyordu? Bu benim beynimi emcükledi

Benim eşimde Bayburtlu bende çoğu zaman anlamıyorum tebessüm ediyorum tüm aile gülüyor bizim gelin anlamadı ama ayıp olmasın diye birşey demiyor diye

Ben safranbolulyum memleketler dil ve örtf adet olarak farklılık gösteriyor

Ama napıyoruz yuvarlanıp gidiyoruz

Bizim kız da hep saklıyor hep saklıyor inşallah yarın sen de güzel haberlerle gelirsin
Ben Ankara'da özel klinige gidiyordum çok güzel ultrason fotoğraflarım oluyordu, Antalyada devlete gidiyorum ikinci özel klinik ücreti odeyemedigm için, hic ultrason fotografina fln ozenmiyorlar, siyah beyaz bir kağıt tutusturuyolar elime

Hamile beyni diyorlar ona sanırım. Ama yine de bu halde 32 ye kadar da calıştırıyorlar. Hiç demiyorlar senin beynin ne alemde? Duruyor mu yerinde?

Bir burda bir ekşisözlükte öğretmen başlıklarına tıklamıyorum. Sinirleri germeye hiç gerek yok.

Benim eşimde o taraftan canım ben de iç Anadolu çok fark ediyor gerçekten

Kıyafetleri yıkamaya başlıyorum canım bu hafta ağırlaşmadann aradan çıksınlar istiyorum de

Banada kuzenim ayarladı henüz dolabım yok yıkama şimdi olmayacak ama ben haftasonu annemlere gidince kuzenimede uğrayacağım laf arası bu hafta hazırlıklarımı yapıyorum v..s dicem
Onları en bastan konustuk, karsı odemelı yollayacak. Ama ne zaman ıste

Yalnız değilsin çünkü beni de arkadaşlarım ailem hep not defteri gibi kullanırdı sen hatırlarsın sen unutmazsin bize hatırlat derlerdi ama hafızam korkunç durumda insanlar da hayrete düşüyor iş yerinde bu konuda çok zorlanıyorum sürekli not alma halindeyim aynı dedigin gibi doğumdan sonra eski halimize döneriz inşallah çünkü benim eşim hep unutkandi ben hatırlatıyordm hala da unutkan hayatımı zor devam ettiriyorum bu yüzden birimizin unutkan olmaması lazım malesef o da benim

Komşuya çay içmeye gittim geldim 2 saatcik 20 sayfa konuştunuz

Şimdi bitirdim görev edindim kendime eksik sayfa kalınca uykumdan uyanıp okuyasım geliyor

Hadi hadi herkes tıpış tıpış yatağına
Gidin sarılın kocalarınıza aaaa azıcık adamlara ilgi gösterin canım

Sohbet mesaisine yarın topluca devam edelim yakında grup rüyalarıma girecek diye korkuyorum

Hastane çantası , hamile takip programının önerileri

Eklentiler

• F574BF71-CA14-4E16-9791-92700341E458.webp
    66,1 KB · Görüntüleme: 42
  • 11D32D58-71E4-484D-B5BB-7E14D92EAD60.webp
    63,1 KB · Görüntüleme: 40
  • 9C58E312-BD03-47EB-ADD4-1E71522B1164.webp
    54,3 KB · Görüntüleme: 37
  • 25B1C10A-09EB-4459-AA50-CE54940083F5.webp
    53,4 KB · Görüntüleme: 47
Hamile beyni diyorlar ona sanırım. Ama yine de bu halde 32 ye kadar da calıştırıyorlar. Hiç demiyorlar senin beynin ne alemde? Duruyor mu yerinde?

Ayy di mi ajshjdhajs ben bir de öğretmenim çalışsam demek ki çocukların vay haline

İşin kötüsü ben önceden de zaten unutkandım şimdi temellii fiuuu gittti içerde bir kütle var genel komutları veriyor sanki o kadar

Ben de trabzonluyum eşim hataylı sen memleket dil örf adet farklı diyince kendimi görmüş gibi oldum
Ama gerçekten bir şekilde uyum sağlanıyor bir uçtan bir uca da olsa hatta farklı kültürü tanımak deneyimlemek güzel oluyor bir noktada

Yaa daha da zor olmuştur senin için doğumdan sonra düzeleceğz inşallah umudum bu yönde

O dua korkusu bende de var ya
Allah gönlüne göre vermiş elhamdulillah sağlıkla doğsun prenses
Bizim 4. Erkek geliyor
İyi bari inşallah devamında güzel arkadaşlıklar olur
Benim kocam yok yanımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…