2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bende İstanbulluyum eşimde Erzincan lı
Ve ben oğlak burcuyum eşim ikizler

Neden böyle yapıyorlar sürpriz mi olsun doğunca bize teşekkür ederim inşallah ben de çok heyecanlıyım
Benim bebiş de aynı ya plasentanın arkasına girmişti geçen gün bir tane fotoğrafı var ondada sadece yandan görünüyor

Ben boluluyum eşim afyonlu. Normalde ikisi de aynı tarzda olur gibi ama ben bazen dediklerini anlamıyorum bide eşim afyon sınırlarına girince konuşması değişiyor bide çok kaba konuşuyor afyonlular ben şok geçiyorum

Hahaha memleket kokusundan falan demek ki

Çok ağırlaşıyorlat

Yaa sizin iller de uzakmis bayağı burçlardan pek anlamiyorum zıt burçlar mi sizinki
Off hemde nasıl zıttım ikizler havai hayaller hayatlar gibiyiz biz oğlak mantıksal oturaklı ketum yalansız vs vs sıkıcı işte ikizlerde tam tersi
Burçlardan anlayanlar şok oluyor bizi duyunca zaten
Amaaa demek ki önemli olan aşk sevgi saygı güven varlığıymış bunlar varsa ben memleket ne burçlar engel değil anlşmaya

Yaa bazen zıt olmak birbirini tamamlamak gibi oluyor siz öyle olmuşsunuz kesinlikle öyle dediğin faktorler olduğu sürece engel olmuyor hiçbir şey bu arada sen burclardan anlıyorsun ben teraziym eşim boğa bizim uyumumuz nasıl merak ettim

Allah kolaylık versiiiiinn

Boğa hem kolay hem zor bir burç ama Sevildiğini sayıldığını hissettiği her an kedi gibi uyumludur hem evcimen hemde zıpır birisi çok aşırı kıskanç
terazi yani sen dengeli birisin uyum daha çok senin sayende olur onu idare etmek sende ... ama fazlasına gelemezsin arada dişlerini çıkartıp o dengeyi onun sağlamasını istiyorsun sende kıskanç ama kıskançlığı abartmayan biri olarak yuvarlanıp gidiyorsunuz
Yükselen burçlar da etki eder temel kişiliğe ama aklında olsun

Benim eşimde bende Karadenizliyiz. Tek konumuz miras ikimizinde babaları Allahlık çok sinirli heran herşey olabilir, genelde çok komikler ama çok güldüğümüz bir ortamda birden sinirler gerilebilir. Öyle yan etkileri var maalesef ortak noktamız çok olduğu için eşimle iyi anlaşıyoruz derdimiz aynı oluyo çünkü genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…