- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #46.641
Bende İstanbulluyum eşimde Erzincan lıBen de trabzonluyum eşim hataylı sen memleket dil örf adet farklı diyince kendimi görmüş gibi oldum
Ama gerçekten bir şekilde uyum sağlanıyor bir uçtan bir uca da olsa hatta farklı kültürü tanımak deneyimlemek güzel oluyor bir noktada
Benim bebiş de aynı ya plasentanın arkasına girmişti geçen gün bir tane fotoğrafı var ondada sadece yandan görünüyorNeden böyle yapıyorlar sürpriz mi olsun doğunca bizeteşekkür ederim inşallah ben de çok heyecanlıyım
Yaa sizin iller de uzakmis bayağıBende İstanbulluyum eşimde Erzincan lı
Ve ben oğlak burcuyum eşim ikizler
Yaa neden boyle bu minnoşlar merak ediyoruz amaBenim bebiş de aynı ya plasentanın arkasına girmişti geçen gün bir tane fotoğrafı var ondada sadece yandan görünüyor
Ben boluluyum eşim afyonlu. Normalde ikisi de aynı tarzda olur gibi ama ben bazen dediklerini anlamıyorum bide eşim afyon sınırlarına girince konuşması değişiyor bide çok kaba konuşuyor afyonlular ben şok geçiyorumBen de trabzonluyum eşim hataylı sen memleket dil örf adet farklı diyince kendimi görmüş gibi oldum
Ama gerçekten bir şekilde uyum sağlanıyor bir uçtan bir uca da olsa hatta farklı kültürü tanımak deneyimlemek güzel oluyor bir noktada
Doktorum dedi ki bir hastası bebeğinin doğumda görmüş yüzünü bizimkide öyle olacak demekkiYaa neden boyle bu minnoşlar merak ediyoruz ama
Hahaha memleket kokusundan falan demek kiBen boluluyum eşim afyonlu. Normalde ikisi de aynı tarzda olur gibi ama ben bazen dediklerini anlamıyorum bide eşim afyon sınırlarına girince konuşması değişiyor bide çok kaba konuşuyor afyonlular ben şok geçiyorum
Ben de öyle tahmin ediyorum ama yarından umutluyum birazcık size güzel haberlerle geleceğim inşallahDoktorum dedi ki bir hastası bebeğinin doğumda görmüş yüzünü bizimkide öyle olacak demekki
En fazla 8 haftacik kaldi az daha sabırAllah sen sabır ver Yarabbi. 32+1 olacağız yarın itibariyle. şu son haftalar yıllar gibi gelicek desene. şuan bir emoji olsambu olurdum.
Çok ağırlaşıyorlatEn son doktor kontrolüne 36+6’da gitmiştim. ‘Hocam bana Allah kurtarsın demek ayıp geliyordu ama artık Allah beni kurtarsın’ demiştim. 5 gün sonra kurtardıo son hafta çok fenaydı. 40’ı geçenleri düşünemiyorum.
Stok yap bacım sen
Off hemde nasıl zıttımYaa sizin iller de uzakmis bayağıburçlardan pek anlamiyorum zıt burçlar mi sizinki
erzurum bayburt yörelerinin şivesi çok değişik yabenim eşim bayburtlu ya ben başta hiçbir şey anlamıyordum ailesi konuşurken zamanla alıştım değişik değişik kelimeleriniz var başka bir dil gibi
üşütürsün öyle kuzum. ben normalde de hayatta pijamayla yakası kapalı kıyafetle uyuyamam ne yaz ne kış, üniversitede yurtta zorla şortla uyumaya alışmıştım o bile bacaklarıma dolanır. şimdi düşün halimi
Bende 33 haftaya giriyorum yarın bakalım yazarım ne değişmişBenim çıktı işte kuzum ama haklısın belki bir noktadan sonra değişmiyordur, doktorun ne diyor? Benim bu değerler 32. Haftamda değişti
Hadi yaof 47.000 msjın içinde kaçırmışım
Yaa bazen zıt olmak birbirini tamamlamak gibi oluyor siz öyle olmuşsunuzOff hemde nasıl zıttımikizler havai hayaller hayatlar gibiyiz biz oğlak mantıksal oturaklı ketum yalansız vs vs sıkıcı işte ikizlerde tam tersi
Burçlardan anlayanlar şok oluyor bizi duyunca zaten
Amaaa demek ki önemli olan aşk sevgi saygı güven varlığıymış bunlar varsa ben memleket ne burçlar engel değil anlşmaya
Allah kolaylık versiiiiinnOff hemde nasıl zıttımikizler havai hayaller hayatlar gibiyiz biz oğlak mantıksal oturaklı ketum yalansız vs vs sıkıcı işte ikizlerde tam tersi
Burçlardan anlayanlar şok oluyor bizi duyunca zaten
Amaaa demek ki önemli olan aşk sevgi saygı güven varlığıymış bunlar varsa ben memleket ne burçlar engel değil anlşmaya
Senin sat yanlış mı listedeBende 33 haftaya giriyorum yarın bakalım yazarım ne değişmiş
Bende 3 tane var ama hepsinde farklı bir bebek gibi hangisi benim kızım bilemedimBenim bebiş de aynı ya plasentanın arkasına girmişti geçen gün bir tane fotoğrafı var ondada sadece yandan görünüyor
Boğa hem kolay hem zor bir burç ama Sevildiğini sayıldığını hissettiği her an kedi gibi uyumludur hem evcimen hemde zıpır birisi çok aşırı kıskançYaa bazen zıt olmak birbirini tamamlamak gibi oluyor siz öyle olmuşsunuzkesinlikle öyle dediğin faktorler olduğu sürece engel olmuyor hiçbir şey bu arada sen burclardan anlıyorsun ben teraziym eşim boğa bizim uyumumuz nasıl merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?