- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #46.661
BEN daha zorum kocam bey törpülendi galiba ikizler gibi değil bana karşı artıkAllah kolaylık versiiiiinn
Kimin ödeyeceğinden ziyade bir bahane bul tekrar konuyu aç dedim aslında. Stres yapmana değmez, senin gündemin bu eşyalar ama onlar unutmustur gitmistir belki
Genel olarak kaç aylıktı göndereceklerin falan diye ortaya at, annemler de alacakmış bir şeyler ona göre aynı aylardan almasınlar dersin
Kıyafetleri yıkamaya başlıyorum canım bu hafta ağırlaşmadann aradan çıksınlar istiyorum de
Banada kuzenim ayarladı henüz dolabım yok yıkama şimdi olmayacak ama ben haftasonu annemlere gidince kuzenimede uğrayacağım laf arası bu hafta hazırlıklarımı yapıyorum v..s dicem
Senelerce bizde baba köken i Sürmeneli sanıyordukBenim eşimde bende Karadenizliyiz. Tek konumuz mirasikimizinde babaları Allahlık çok sinirli heran herşey olabilir, genelde çok komikler ama çok güldüğümüz bir ortamda birden sinirler gerilebilir. Öyle yan etkileri var maalesef ortak noktamız çok olduğu için eşimle iyi anlaşıyoruz derdimiz aynı oluyo çünkü genelde
Aşırı doğru her dediğin ya sanki ikimizinde tanıyan birisi ile konuşuyor gibi hissettimBoğa hem kolay hem zor bir burç ama Sevildiğini sayıldığını hissettiği her an kedi gibi uyumludur hem evcimen hemde zıpır birisi çok aşırı kıskanç
terazi yani sen dengeli birisin uyum daha çok senin sayende olur onu idare etmek sende ... ama fazlasına gelemezsin arada dişlerini çıkartıp o dengeyi onun sağlamasını istiyorsunsende kıskanç ama kıskançlığı abartmayan biri olarak yuvarlanıp gidiyorsunuz
Yükselen burçlar da etki eder temel kişiliğe ama aklında olsun
Nasıl yani, bir şey mi yapılıyor? Ben meşe ağacının altına gömücem, ama başka bir şey yapılmıyor diye biliyorumKızlar bebeğin göbek bağı düşünce ne yapacaksınızaklımda deli sorular
Ben hacettepe tıpa gomücemKızlar bebeğin göbek bağı düşünce ne yapacaksınızaklımda deli sorular
Günlük aylık işte senelik burç yorumları yalandır insanların inanmıyorum burçlara demesinin en büyük nedeni bu çoğunluklaAşırı doğru her dediğin ya sanki ikimizinde tanıyan birisi ile konuşuyor gibi hissettimburçlara ilgim arttı şuan hıı tamamdr yukselenlerimize de bakaym ben bir ara
Tahsilli olsun istiyorsan bi okula dini önemsesin istiyorsan mesela bi camiye göm derlerNasıl yani, bir şey mi yapılıyor? Ben meşe ağacının altına gömücem, ama başka bir şey yapılmıyor diye biliyorum
Bi sürü hikaye okudum öyle göbek bağı nereye gömülüyse oraya çekilip giden insanların hayatlarını ... Benim ilk oğlanın bağı evde hala ne gömdüm ne attımBen hacettepe tıpa gomücemesım de meclise gömelim diyor
Annem de hepımızın göbeğini okula gömmüş, aılecek ögretmenizBi sürü hikaye okudum öyle göbek bağı nereye gömülüyse oraya çekilip giden insanların hayatlarını ... Benim ilk oğlanın bağı evde hala ne gömdüm ne attım
Evcimen oldu çıktı
Eşimin göbek bağı okul bahçesinde ama okumamış ve çok evcil, görümcemin ki evde hala ama hep dışarda kendisiTahsilli olsun istiyorsan bi okula dini önemsesin istiyorsan mesela bi camiye göm derler
Benim oğlanın hala evde saklıyorum ve aşırı evcimen oldu
Sayende bilgilendim ve ilgimi çekti şuan teşekkür ederim zaman ayırıp uzun uzun açıkladığın içinGünlük aylık işte senelik burç yorumları yalandır insanların inanmıyorum burçlara demesinin en büyük nedeni bu çoğunlukla
Gerçekte gezegenler insanlara etki eder hareketlerine bağlı olarak zaten Doğum anında insanlara burcu söylenir
Burçlar temel kişilikleri oluşturur yaşamsal alanlardan alınan etkiler eğitimler insanı şekillendirir ... günlük yaşamı etkileyen de gezegenlerdir bu yüzden astrolojide yorumlar burçlara göre değil gezegenlere göre yapılır ( Kuran’da 12 burç diye geçen gezegenlerdir )
Her insanın temelde üç burcu vardır
Güneş , yükselen ve ay burcu.
Güneş burcu temel karakterdir
Yükselen burcu alt yapı gibidir gizli karakterdir ama çoğu zaman Güneş burcundan daha fazla etki gösterebilir ve güneş burcu karakterini dengeler
Ay burcuysa ilişkilerin burcudur
Dışarıya göstermediğin ama ilişkilerindeki ortaya çıkan karakterini yansıtır
Burçların temel özetini yapmış oldum
Ama her gün zamlanıyor ben alalı benimki 2 katı olmuşDaha mantıklı olur HB de düzenli olarak oto koltukları indirime giriyor Anne-Bebek grubu özel indirim olarak bu haftalarda yaparlar tekrar denk gelince yazarım gruba
Şuan puset bebişler için ideal bence bende 4-5 aydan sonra alıcam oto koltuğunu niyetim öyle
benim de izmirdeki doktorum çifter çifter veriyordu şimdi ailemin yaşadığı ile geldim burada medicalpark var bitek özel hastane öyle kötü ki devlet yanında özel kalır 8 aylık çocuğa vediği ultrason görğntüsünde kafası bile belli olmuyorBen Ankara'da özel klinige gidiyordum çok güzel ultrason fotoğraflarım oluyordu, Antalyada devlete gidiyorum ikinci özel klinik ücreti odeyemedigm için, hic ultrason fotografina fln ozenmiyorlar, siyah beyaz bir kağıt tutusturuyolar elime
Ya ben de oğlak burcuyum eşim ikizler bize de herkes şaşırıyor ama maşallah çok iyi anlaşıyoruzBende İstanbulluyum eşimde Erzincan lı
Ve ben oğlak burcuyum eşim ikizler
Bı de plesantayı gomup uzerıne agac dıkenler oluyorEşimin göbek bağı okul bahçesinde ama okumamış ve çok evcil, görümcemin ki evde hala ama hep dışarda kendisievde saklamayın diye bir video gördüm hatta
Ahhh bilmem mi, Ben de cok zor 4. Tüp bebeğimle oldum, başta hep kanamam oldu yattım, şimdi de rahim ağzı kısa yatıyorum… ama artık iyi haftalara geldik çok şükürYa biz çok zor çoçuk sahibi olduk hamileliğimde riskli ve ikiz onuda anlıyorum fakat taşıyan benim ve stres oluyorum belim omuzum boynum fena zaten anneme evde yemeği önüne mi getirsek diyo dedim oturuyorum abartma istersen. En doğrusu senin eşinin tavrı
Herkese iyi geceler kızlar nasılsınız iyi misiniz hepiniz
Bir haftadır tüm vücudum felaket bir şekilde kaşınıyor ve kabardı hamilelikte bu durumu yaşayan varmı çok kötü durumdayım gitmediğim doktor kalmadı bi işe yaramıyor hiç 31 haftalık hamileyim
Kim kardashian gibi pişirip yiyelim bariBı de plesantayı gomup uzerıne agac dıkenler oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?