- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #46.681
Bak indin bi video çıktı karşıma şok oldum sen atmışsın bu kadar olur yaEşimin göbek bağı okul bahçesinde ama okumamış ve çok evcil, görümcemin ki evde hala ama hep dışarda kendisievde saklamayın diye bir video gördüm hatta
Alt ast bakıldı normal çıktıCanım geçmiş olsun, gebelik kolestazı için testler yapıldı mı?
Kurdelen , gül hastalığı veya uyuz olabilir misin acabaHerkese iyi geceler kızlar nasılsınız iyi misiniz hepiniz
Bir haftadır tüm vücudum felaket bir şekilde kaşınıyor ve kabardı hamilelikte bu durumu yaşayan varmı çok kötü durumdayım gitmediğim doktor kalmadı bi işe yaramıyor hiç 31 haftalık hamileyim
Rica ederim ne demekSayende bilgilendim ve ilgimi çekti şuan teşekkür ederim zaman ayırıp uzun uzun açıkladığın için
❤Maşallah bize de size deYa ben de oğlak burcuyum eşim ikizler bize de herkes şaşırıyor ama maşallah çok iyi anlaşıyoruz
Kalp kalbe karşıymışBak indin bi video çıktı karşıma şok oldum sen atmışsın bu kadar olur ya
Evet evet canım öyle yap insalalh bı sorun olmmazBugün 34+1 olduk, mesaj atacağım doktoruma bakalım ne diyecekhem hafta sonu girmeden araya nolur nolmaz bir baksın
Alt ast bakıldı normal çıktı
Geçmiş olsun umarım bir şey yoktur, kontrolün ne zaman?Kızlar ben inşallah adaya veda eden isim olmam ya dün geceden beri karın ağrılarım var geçmişti zor uyudum şimdi tekrar uyandırdı ağrıya
Düzenli değilse sıkıntı olmaz inşallahKızlar ben inşallah adaya veda eden isim olmam ya dün geceden beri karın ağrılarım var geçmişti zor uyudum şimdi tekrar uyandırdı ağrıya
Sabah canım o yüzden acile gitmedim zaten. Benimde deli gibi midem yanıyor ya şimdi karnım geçti midemin ağrısından yatamıyorum kabus gibi bir gece oldu banaGeçmiş olsun umarım bir şey yoktur, kontrolün ne zaman?
Bende tuvalete diye kalktım midem bulanıyor oturuyorum
ya sancım yok aslında ama ağlayacağım kadar çok karın ağrısı yaşadım bu gece gaz sancısı gibide anlayamadımDüzenli değilse sıkıntı olmaz inşallah
Üşütmüş olabilirsin evet.. gaviscon felan denedin mi? Veya tahin varsa bir kaşık al rahatlatır mideni.Sabah canım o yüzden acile gitmedim zaten. Benimde deli gibi midem yanıyor ya şimdi karnım geçti midemin ağrısından yatamıyorum kabus gibi bir gece oldu banaüşüttümmü naptım zerre anlamadım. Senin niye miden bulanıyor ya
ya sancım yok aslında ama ağlayacağım kadar çok karın ağrısı yaşadım bu gece gaz sancısı gibide anlayamadım
Midem hiç yanmadığı için evde mide yanması için asla ilaç yokÜşütmüş olabilirsin evet.. gaviscon felan denedin mi? Veya tahin varsa bir kaşık al rahatlatır mideni.
Ben dün dondurma yedim, dondurma da bana dokunuyor normalde hava soğukken yiyince kendim kaşındım yani
Her şeyin bir ilki vardırMidem hiç yanmadığı için evde mide yanması için asla ilaç yoksoğuk süt vardı bir kaç yudum içtim ama kesmedi gibi kendimi motive ediyorum dayan son 2 saat diye. Kız sen bu soğukta hangi cesaret dondurma yedin ya
Sabah canım o yüzden acile gitmedim zaten. Benimde deli gibi midem yanıyor ya şimdi karnım geçti midemin ağrısından yatamıyorum kabus gibi bir gece oldu banaüşüttümmü naptım zerre anlamadım. Senin niye miden bulanıyor ya
ya sancım yok aslında ama ağlayacağım kadar çok karın ağrısı yaşadım bu gece gaz sancısı gibide anlayamadım
Geçmiş olsunÜşütmüş olabilirsin evet.. gaviscon felan denedin mi? Veya tahin varsa bir kaşık al rahatlatır mideni.
Ben dün dondurma yedim, dondurma da bana dokunuyor normalde hava soğukken yiyince kendim kaşındım yani
Benimkide grip diğer odada yatıyor yoksa gidip 50 kere uyandırıp kalk benimle bekle derdimHer şeyin bir ilki vardırsen en iyisi yarın ilk iş bir gaviscon al dursun nolur nolmaz en azından hemen rahatlatır bir daha olursa.
Bende bilmiyorum canım çekmiş bulundu, eşim söyledi gece ağlama bak bana diye şimdi sesimi de çıkaramıyorum öyle bekliyorum geçmesini
Biz o rahat uykuyu bi kaç sene daha zor görürüz bellikiGeçmiş olsun
Vücudumuz hassas yediğimizie içtiğimize çok dikkat etmek lazım
Yine bize rahat uyku yok
Erken gebelik testlerine güvenme en güvenilir olan bile yanlış sonuç veriyorKızlar merhaba ayın 12 sinde hsg çekildim 17 sine kadar her gün bir parça kan geldi yumurtlama günüm ve bir gün sonrasında ise birden fazla kez kan geldi. Bu kan ilk pembeydi sonra açık kahve oldu. Sonrası da kanamam olmadı. Reglime 4 gün var dün ve bugün kahverengimsi akıntı geldi ve vajinam aşırı derecede kaşınmaya başladı. Kasinmada mantardan şüphelendim ama daha önce de olmuştum hiç kahverengi akıntı gelmemişti. Bugün erken gebelik testi yaptım negatifti. Ama akıntıları anlamlandiramadim. Sizce hamilelik olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?