2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Eşimin göbek bağı okul bahçesinde ama okumamış ve çok evcil, görümcemin ki evde hala ama hep dışarda kendisi evde saklamayın diye bir video gördüm hatta
Bak indin bi video çıktı karşıma şok oldum sen atmışsın bu kadar olur ya

Kurdelen , gül hastalığı veya uyuz olabilir misin acaba
Bende kurdeşen vardı hamilelik tetikledi bi ara
Sonra stresli dönem geçirdim o zaman uine kabardım kaşındım geceleri uykumdan bişe uyandım
Hamilelik hormonu tetikleyebilir alerjik reaksiyonları
Sayende bilgilendim ve ilgimi çekti şuan teşekkür ederim zaman ayırıp uzun uzun açıkladığın için
Rica ederim ne demek
Ya ben de oğlak burcuyum eşim ikizler bize de herkes şaşırıyor ama maşallah çok iyi anlaşıyoruz
❤Maşallah bize de size de

Kızlar ben inşallah adaya veda eden isim olmam ya dün geceden beri karın ağrılarım var geçmişti zor uyudum şimdi tekrar uyandırdı ağrıya
Geçmiş olsun umarım bir şey yoktur, kontrolün ne zaman?
Bende tuvalete diye kalktım midem bulanıyor oturuyorum

Geçmiş olsun umarım bir şey yoktur, kontrolün ne zaman?
Bende tuvalete diye kalktım midem bulanıyor oturuyorum
Sabah canım o yüzden acile gitmedim zaten. Benimde deli gibi midem yanıyor ya şimdi karnım geçti midemin ağrısından yatamıyorum kabus gibi bir gece oldu bana üşüttümmü naptım zerre anlamadım. Senin niye miden bulanıyor ya
Düzenli değilse sıkıntı olmaz inşallah
ya sancım yok aslında ama ağlayacağım kadar çok karın ağrısı yaşadım bu gece gaz sancısı gibide anlayamadım

Üşütmüş olabilirsin evet.. gaviscon felan denedin mi? Veya tahin varsa bir kaşık al rahatlatır mideni.
Ben dün dondurma yedim, dondurma da bana dokunuyor normalde hava soğukken yiyince kendim kaşındım yani

Üşütmüş olabilirsin evet.. gaviscon felan denedin mi? Veya tahin varsa bir kaşık al rahatlatır mideni.
Ben dün dondurma yedim, dondurma da bana dokunuyor normalde hava soğukken yiyince kendim kaşındım yani
Midem hiç yanmadığı için evde mide yanması için asla ilaç yok soğuk süt vardı bir kaç yudum içtim ama kesmedi gibi kendimi motive ediyorum dayan son 2 saat diye. Kız sen bu soğukta hangi cesaret dondurma yedin ya

Her şeyin bir ilki vardır sen en iyisi yarın ilk iş bir gaviscon al dursun nolur nolmaz en azından hemen rahatlatır bir daha olursa.
Bende bilmiyorum canım çekmiş bulundu, eşim söyledi gece ağlama bak bana diye şimdi sesimi de çıkaramıyorum öyle bekliyorum geçmesini

Geçmiş olsun
Vücudumuz hassas yediğimizie içtiğimize çok dikkat etmek lazım
Yine bize rahat uyku yok

Benimkide grip diğer odada yatıyor yoksa gidip 50 kere uyandırıp kalk benimle bekle derdim sıcak süt felan mı içsen acaba fayda edermi

Kızlar merhaba ayın 12 sinde hsg çekildim 17 sine kadar her gün bir parça kan geldi yumurtlama günüm ve bir gün sonrasında ise birden fazla kez kan geldi. Bu kan ilk pembeydi sonra açık kahve oldu. Sonrası da kanamam olmadı. Reglime 4 gün var dün ve bugün kahverengimsi akıntı geldi ve vajinam aşırı derecede kaşınmaya başladı. Kasinmada mantardan şüphelendim ama daha önce de olmuştum hiç kahverengi akıntı gelmemişti. Bugün erken gebelik testi yaptım negatifti. Ama akıntıları anlamlandiramadim. Sizce hamilelik olabilir mi

Erken gebelik testlerine güvenme en güvenilir olan bile yanlış sonuç veriyor
Hsg sonrası hemen hamile kalan da çok üç ay sonrada kalan çok tıkalı kanalların açılması sonucu da yaşamış olabilirsin kanamalarını
Normal kaset test yap en hassas olan kaset test laboquik ve artı med t2 testleri
Geç döllenme ihtimaline karşı son gün yap testi inşallah vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…