- Konu Sahibi sunshine__
-
- #46.701
İnşallah ya çok sağolun karnım sis baş dönmem ve mememe dokunamiyorum açıyor. Regle 4 gün kala da kanama gelince dedim acaba mi?Erken gebelik testlerine güvenme en güvenilir olan bile yanlış sonuç veriyor
Hsg sonrası hemen hamile kalan da çok üç ay sonrada kalan çok tıkalı kanalların açılması sonucu da yaşamış olabilirsin kanamalarını
Normal kaset test yap en hassas olan kaset test laboquik ve artı med t2 testleri
Geç döllenme ihtimaline karşı son gün yap testi inşallah vardır
Aklına kötü şeyler getirme bakalım senin madenci kazmayı bırakmış miKızlar ben inşallah adaya veda eden isim olmam ya dün geceden beri karın ağrılarım var geçmişti zor uyudum şimdi tekrar uyandırdı ağrıya
Serayin dediği laboquick kaset test hcg 6 bile olsa algılıyor bulabiliyorsan ondan al mutlaka bir de insan kendini dinlediği zaman çok fazla psikolojik belirtisi oluyor. İnşallah güzel haberlerle gelirsinİnşallah ya çok sağolun karnım sis baş dönmem ve mememe dokunamiyorum açıyor. Regle 4 gün kala da kanama gelince dedim acaba mi?
Ah o süreçte herşey belirti oluyor bizim için zaten seni çok iyi anlıyorumİnşallah ya çok sağolun karnım sis baş dönmem ve mememe dokunamiyorum açıyor. Regle 4 gün kala da kanama gelince dedim acaba mi?
Aslina acımaz ama psikolojik olabilir ki diyorum ben de ama şu akıntı beni suphelendirdi. Acaba yerleşme kanaması olabilir mi dedimAh o süreçte herşey belirti oluyor bizim için zaten seni çok iyi anlıyorum
Regli belirtilerin de olmayan şeyler yaşıyor Musun Göğüslerin hep acır mı böyle güne yakınken
Baş dönmesi mide bulantısı bunlar psikolojik beklenti belirtileri olabilir
Yaa inşallahSerayin dediği laboquick kaset test hcg 6 bile olsa algılıyor bulabiliyorsan ondan al mutlaka bir de insan kendini dinlediği zaman çok fazla psikolojik belirtisi oluyor. İnşallah güzel haberlerle gelirsin
Kan testide verebilirisin.Daha kesin olur kafan rahatlarİnşallah ya çok sağolun karnım sis baş dönmem ve mememe dokunamiyorum açıyor. Regle 4 gün kala da kanama gelince dedim acaba mi?
Normalde böyle kan gelmez hiç. Bir de kan adet kanı gibi değildi çok ince bir kandı leke gibi kaldı bir tortu olusturmadi. Şuan verilir mi kiKan testide verebilirisin.Daha kesin olur kafan rahatlar
Ama adet öncesi dönemede benziyor belirtilerin
Erken gebelik testleri senin gibi hissettiğimde çok kullanmıştım.Ama çıkmamıştı.Yaa inşallaho kadar çok istiyorum ki peki ne zaman yapmaliyim testi adet gecikmesini mi beklemeliyim
Ben yerinde olsam 3-4 gün daha beklerim.Normalde böyle kan gelmez hiç. Bir de kan adet kanı gibi değildi çok ince bir kandı leke gibi kaldı bir tortu olusturmadi. Şuan verilir mi ki
Med nedirErken gebelik testleri senin gibi hissettiğimde çok kullanmıştım.Ama çıkmamıştı.
Hamile olduğum dönem adt olmam gereken günde olmadı. 1 günde olsa gecikmeyeli bekleyebilirsin. Test yaptım önce hafif çizgi çıktı aynı testi evdeki yedek testlerlerle tekrarladığımda belirginçift çizgi çıkmıştı.
Artı med kullanmıştım bende
Tamam sizi dinleyecehim teşekkür ederimBen yerinde olsam 3-4 gün daha beklerim.
Adet gününde halen adetin başlamadıysa test yap, pozitif hisssetiğinde kan testine gidebilirisin
Med nedir
Bilmiyordum ama bakacağım merak ettimKızlar şu bir derdim var köşesi nasıl bir bataklık
Sabah okumaya başladım.Çıkamadım bir türlü
Eşi tarafıdan aldatılıp, karşı tarafta aldatılan diğer eşle birbirne aşık olan mı dersiniz, Patronuyla sevgili olup hizmetçi muamelesi gören mi dersiniz ne arasanız var.
Dipsiz kuyu
Günaydın bu grupla hayatıma kısaltılmış kelimeler girdi. Kk ( kadınlar kulübü)Bdv ne oluyor biraz cahil kaldım
Bide sen mi boşarsın ben mi boşayayım diyenler varya hepsi bekar ergenuslar. Lan bebe önce bir evlen de boşa bakalım kocanı bir gece de.Bi ara bende sardım o köşeye oku oku içim dışım dert oluyordu bazen çok sinir bazen çok üzüntü yaşadım şimdi çok bakmıyorum bi kaç kavga da ettim hep yorum yapanlarla me çok bilmiş ve yuva yıkıcı var bu sitede ya
Haber ver çiçeğimKızlar benimde sabah kontrolüm var çok gerginim ya. İnşallah bi sıkıntı çıkmadan eve gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?