2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
İnşallah ya çok sağolun karnım sis baş dönmem ve mememe dokunamiyorum açıyor. Regle 4 gün kala da kanama gelince dedim acaba mi?

Kızlar ben inşallah adaya veda eden isim olmam ya dün geceden beri karın ağrılarım var geçmişti zor uyudum şimdi tekrar uyandırdı ağrıya
Aklına kötü şeyler getirme bakalım senin madenci kazmayı bırakmış mi bize de haber ver

İnşallah ya çok sağolun karnım sis baş dönmem ve mememe dokunamiyorum açıyor. Regle 4 gün kala da kanama gelince dedim acaba mi?
Serayin dediği laboquick kaset test hcg 6 bile olsa algılıyor bulabiliyorsan ondan al mutlaka bir de insan kendini dinlediği zaman çok fazla psikolojik belirtisi oluyor. İnşallah güzel haberlerle gelirsin

Ah o süreçte herşey belirti oluyor bizim için zaten seni çok iyi anlıyorum
Regli belirtilerin de olmayan şeyler yaşıyor Musun Göğüslerin hep acır mı böyle güne yakınken
Baş dönmesi mide bulantısı bunlar psikolojik beklenti belirtileri olabilir

Aslina acımaz ama psikolojik olabilir ki diyorum ben de ama şu akıntı beni suphelendirdi. Acaba yerleşme kanaması olabilir mi dedim

Serayin dediği laboquick kaset test hcg 6 bile olsa algılıyor bulabiliyorsan ondan al mutlaka bir de insan kendini dinlediği zaman çok fazla psikolojik belirtisi oluyor. İnşallah güzel haberlerle gelirsin
Yaa inşallah o kadar çok istiyorum ki peki ne zaman yapmaliyim testi adet gecikmesini mi beklemeliyim

Kan testide verebilirisin.Daha kesin olur kafan rahatlar
Ama adet öncesi dönemede benziyor belirtilerin

Yaa inşallah o kadar çok istiyorum ki peki ne zaman yapmaliyim testi adet gecikmesini mi beklemeliyim
Erken gebelik testleri senin gibi hissettiğimde çok kullanmıştım.Ama çıkmamıştı.
Hamile olduğum dönem adt olmam gereken günde olmadı. 1 günde olsa gecikmeyeli bekleyebilirsin. Test yaptım önce hafif çizgi çıktı aynı testi evdeki yedek testlerlerle tekrarladığımda belirginçift çizgi çıkmıştı.
Artı med kullanmıştım bende

Normalde böyle kan gelmez hiç. Bir de kan adet kanı gibi değildi çok ince bir kandı leke gibi kaldı bir tortu olusturmadi. Şuan verilir mi ki
Ben yerinde olsam 3-4 gün daha beklerim.
Adet gününde halen adetin başlamadıysa test yap, pozitif hisssetiğinde kan testine gidebilirisin

Med nedir

Kızlar şu bir derdim var köşesi nasıl bir bataklık
Sabah okumaya başladım.Çıkamadım bir türlü
Eşi tarafıdan aldatılıp, karşı tarafta aldatılan diğer eşle birbirne aşık olan mı dersiniz, Patronuyla sevgili olup hizmetçi muamelesi gören mi dersiniz ne arasanız var.
Dipsiz kuyu

Bilmiyordum ama bakacağım merak ettim

Bdv ne oluyor biraz cahil kaldım
Günaydın bu grupla hayatıma kısaltılmış kelimeler girdi. Kk ( kadınlar kulübü)
Sözlüğü çıksın lütfen jddjdj
Zira ben de anlamıyorum. Bazı şeyleri öğrendim ama dhdhdhhd

Bide sen mi boşarsın ben mi boşayayım diyenler varya hepsi bekar ergenuslar. Lan bebe önce bir evlen de boşa bakalım kocanı bir gece de.
Öyle kolay sanki.
Atıp tutuyorlar habire.
Biz birsey yazınca da ay geldi geri kafalı, cahiller oluyoruz jddhdj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…