- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #46.721
Şimdi nasılsın canım geçti miKızlar ben inşallah adaya veda eden isim olmam ya dün geceden beri karın ağrılarım var geçmişti zor uyudum şimdi tekrar uyandırdı ağrıya
Aha sen bensin bacımBide sen mi boşarsın ben mi boşayayım diyenler varya hepsi bekar ergenuslar. Lan bebe önce bir evlen de boşa bakalım kocanı bir gece de.
Öyle kolay sanki.
Atıp tutuyorlar habire.
Biz birsey yazınca da ay geldi geri kafalı, cahiller oluyoruz jddhdj
Hangi şehirSON 49 MUŞ
Uff evet bende bol bol şeyler giyip evde uzanmak istiyorum.allah bana bir daralma geliyor anlatamam. anneme geldim yöresel bir yemek yapmıştı, evime gitmek için dk sayıyorum. sabah arkadaşımla kahvaltıya gittik eve gitmek için dk sayıyordum yine. soyunup dökünüp uzanasım var vücudum hiç rahat değil.
artık anlıyorum alıştım bayağı. ben alevi kökenli seküler bir ailenin çocuğuyum, eşim muhafazakar bir ailenin çocuğu ne kadar farklı kültürlerimiz hayal etBenim eşimde Bayburtlu bende çoğu zaman anlamıyorum tebessüm ediyorum tüm aile gülüyor bizim gelin anlamadı ama ayıp olmasın diye birşey demiyor diye
Ben safranbolulyum memleketler dil ve örtf adet olarak farklılık gösteriyor
Ama napıyoruz yuvarlanıp gidiyoruz
Oh ne güzel Allah ağız tadınızı bozmasın.artık anlıyorum alıştım bayağı. ben alevi kökenli seküler bir ailenin çocuğuyum, eşim muhafazakar bir ailenin çocuğu ne kadar farklı kültürlerimiz hayal etama insanların geçinmeye niyeti olunca hiç problem olmuyor. ailelerimiz adet diye tutturmadı hiç sıkıntı da yaşamadılar çok şükür. biz de kendi çekirdek ailemize kimseyi müdahil etmeden onlara da uyum sağlayarak yuvarlanıp gidiyoruz
beni de acayip sarıyor bir derdim var köşesi.Bide sen mi boşarsın ben mi boşayayım diyenler varya hepsi bekar ergenuslar. Lan bebe önce bir evlen de boşa bakalım kocanı bir gece de.
Öyle kolay sanki.
Atıp tutuyorlar habire.
Biz birsey yazınca da ay geldi geri kafalı, cahiller oluyoruz jddhdj
Annem kardesiminkini kaleme baglamis. Sonra gommemis. Evde oyle duruyordu diyor. Kardesim ogretmenliknokudu ama atanamadiAnnem de hepımızın göbeğini okula gömmüş, aılecek ögretmeniz
Benim gittiğim özel 3 boyutlu vesikalık gibi ultrason fotoları veriyor. Hepsini bebek albümüne yerleştridimBen Ankara'da özel klinige gidiyordum çok güzel ultrason fotoğraflarım oluyordu, Antalyada devlete gidiyorum ikinci özel klinik ücreti odeyemedigm için, hic ultrason fotografina fln ozenmiyorlar, siyah beyaz bir kağıt tutusturuyolar elime
Az önce birini okudumbeni de acayip sarıyor bir derdim var köşesi.boşanmak gerçekten bekara kolay ama bazen de öyle şeyler anlatıyorlar ki nolur boşa şunu diye yalvarasın geliyor.
Benim doktorum hic fotograf vermiyor. Hatta gostermiyor bile bebegin yuzunu. Sadece22. Haftada 1 tane renkli fotografini vermisti. Ozel hastane. Olcumlerini yapiyor onlarin goruntusunu veriyor her seferinde 3 tane goruntu ama eli ayagi yuzu filan degil, karin capi, basinin capi ve ust bacak uzunluguAma her gün zamlanıyor ben alalı benimki 2 katı olmuş
benim de izmirdeki doktorum çifter çifter veriyordu şimdi ailemin yaşadığı ile geldim burada medicalpark var bitek özel hastane öyle kötü ki devlet yanında özel kalır 8 aylık çocuğa vediği ultrason görğntüsünde kafası bile belli olmuyor
Ya ben de oğlak burcuyum eşim ikizler bize de herkes şaşırıyor ama maşallah çok iyi anlaşıyoruz
Sunnet derisini de gomup agac dikiyorlar oyleBı de plesantayı gomup uzerıne agac dıkenler oluyor
SivasŞimdi nasılsın canım geçti mi
Aha sen bensin bacım
Hangi şehir
Profil fotoğrafını değiştirdiğin için her seferinde bu kim diyomGünaydınnnn hepimiz için sağlıklı bir gün olsun
Herkesin vardı benim de olsun dedimProfil fotoğrafını değiştirdiğin için her seferinde bu kim diyom
Yaa sımdı gomse bı okulun bahcesıne keskeAnnem kardesiminkini kaleme baglamis. Sonra gommemis. Evde oyle duruyordu diyor. Kardesim ogretmenliknokudu ama atanamadiGobek baginin evde durmamasi gerekiyormus canim. Gecen enerjiyle ilgili bi sey okumustum. Sen de gom oglununkini
İyi yaptınHerkesin vardı benim de olsun dedim
Aaa bak onu duymamıstım hıcSunnet derisini de gomup agac dikiyorlar oyle
Ben adetime 6 gün kala laboquick kaset testle öğrenmiştim ama yumurtlmadan 3 gün sonra falan sol göğsümde masmavi kocaman bir damar çıkmıştı oradan anlamıştım en garantisi adet gününün geçmesini beklmekYaa inşallaho kadar çok istiyorum ki peki ne zaman yapmaliyim testi adet gecikmesini mi beklemeliyim
Kız ben senı psıkoljık danısman sanıyorumUff evet bende bol bol şeyler giyip evde uzanmak istiyorum.
Bazen derste göbeğimi açasım geliyor hdhdhdjdj
Peki bana ne demeli, önce kan testı yaptırdım, pozıtıf cıkınca eczaneden test alıp sonra onu yaptım, garanti sonucBen adetime 6 gün kala laboquick kaset testle öğrenmiştim ama yumurtlmadan 3 gün sonra falan sol göğsümde masmavi kocaman bir damar çıkmıştı oradan anlamıştım en garantisi adet gününün geçmesini beklmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?