2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar ben inşallah adaya veda eden isim olmam ya dün geceden beri karın ağrılarım var geçmişti zor uyudum şimdi tekrar uyandırdı ağrıya
Şimdi nasılsın canım geçti mi
Aha sen bensin bacım
Hangi şehir

Uff evet bende bol bol şeyler giyip evde uzanmak istiyorum.
Bazen derste göbeğimi açasım geliyor hdhdhdjdj

artık anlıyorum alıştım bayağı. ben alevi kökenli seküler bir ailenin çocuğuyum, eşim muhafazakar bir ailenin çocuğu ne kadar farklı kültürlerimiz hayal et ama insanların geçinmeye niyeti olunca hiç problem olmuyor. ailelerimiz adet diye tutturmadı hiç sıkıntı da yaşamadılar çok şükür. biz de kendi çekirdek ailemize kimseyi müdahil etmeden onlara da uyum sağlayarak yuvarlanıp gidiyoruz

Oh ne güzel Allah ağız tadınızı bozmasın.
Eskidenmiş o aslında kültür çatışması aynı evin için büyük aile olarak oturunca daha çok zorlanırmış insan
Şimdilerde bazılarımızın KV problemi olsada eşler Allah'tan daha uyumlu .
Bir an kızılcık şerbetine bağlarsın diye düşünmedim değil O ofsistimcidden Ay akşama Kızılcık ŞErbeti var boyu posu devrilesice Fatih'in maceralerını gidip izlerim.

beni de acayip sarıyor bir derdim var köşesi. boşanmak gerçekten bekara kolay ama bazen de öyle şeyler anlatıyorlar ki nolur boşa şunu diye yalvarasın geliyor.

Annem de hepımızın göbeğini okula gömmüş, aılecek ögretmeniz
Annem kardesiminkini kaleme baglamis. Sonra gommemis. Evde oyle duruyordu diyor. Kardesim ogretmenliknokudu ama atanamadi Gobek baginin evde durmamasi gerekiyormus canim. Gecen enerjiyle ilgili bi sey okumustum. Sen de gom oglununkini

Benim gittiğim özel 3 boyutlu vesikalık gibi ultrason fotoları veriyor. Hepsini bebek albümüne yerleştridim
Geçen ay kan uyuşmazlığı iğnesi için devlete gidince doktor bebişin biraz zayıf filan dedi.
Sadece karartı olan tek sayfa bir ultrason fotosu verdi.
Değerler bile okunmuyordu . Benim pıtırcık kızımın kilosunu nasıl görmeyi başardılar ona bile şaşırmıştım. Sonraki hafta kendi doktoruma gittim.Baktık benim kız kilo olarak önden gidiyor

beni de acayip sarıyor bir derdim var köşesi. boşanmak gerçekten bekara kolay ama bazen de öyle şeyler anlatıyorlar ki nolur boşa şunu diye yalvarasın geliyor.
Az önce birini okudum
Adam kendi evinden kendi annesinin beğendiği eşyaları gizli gizli aşırıyormuş.
Soonrada ben görmedim bizim öyle bir eşyamız yok ki filan diyormuş.
Kadın ne zaman KV evine gitse evinden çalınan eşyaları orada görüyormuş.Adam kendi evinin hızsızı olmuş resmen.
KV gelininin evine gelince de Deterjan filan aşırıp kendi evine götürüyormuş.
Allah ne insanlar var şu dünyada

Benim doktorum hic fotograf vermiyor. Hatta gostermiyor bile bebegin yuzunu. Sadece22. Haftada 1 tane renkli fotografini vermisti. Ozel hastane. Olcumlerini yapiyor onlarin goruntusunu veriyor her seferinde 3 tane goruntu ama eli ayagi yuzu filan degil, karin capi, basinin capi ve ust bacak uzunlugu neye benzedigini bilmiyorum yani cocugun

Yaa inşallah o kadar çok istiyorum ki peki ne zaman yapmaliyim testi adet gecikmesini mi beklemeliyim
Ben adetime 6 gün kala laboquick kaset testle öğrenmiştim ama yumurtlmadan 3 gün sonra falan sol göğsümde masmavi kocaman bir damar çıkmıştı oradan anlamıştım en garantisi adet gününün geçmesini beklmek

Peki bana ne demeli, önce kan testı yaptırdım, pozıtıf cıkınca eczaneden test alıp sonra onu yaptım, garanti sonuc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…