2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
hakikaten bizim düğünü görseniz kızılcık şerbetindeki düğün gibiydi bizim tarafta gelenlerde kapalı hiç kimse yoktu, erkek tarafından 500den fazla kişi gelmişti düğüne ama 2 tane açık kadın vardı

Yaa sımdı gomse bı okulun bahcesıne keske
Bulabilsek keske ordan oraya tasinirken kaybetmis malesesef. Benimkini okul bahcesine gommus ben de ogretmenim. Oglumunkini kayinpederim cami bahcesine gommustu. Simdi 2. Oglum icin guzel bi yer dusunecegim artik

Gaslighting o kadar tehlikeli ki, mesela bu durumda kadının akıl sağlığını koruması için terapiyle bu olayı çözmeye çalışıp başarılı olamıyorsa boşanması şart.

Peki bana ne demeli, önce kan testı yaptırdım, pozıtıf cıkınca eczaneden test alıp sonra onu yaptım, garanti sonuc
Ben de silik cizgiyi gordum adete 6 gun kala sonraki 5 gun boyunca tekrarladim testi. Her gun ne kadar koyulastigina baktim sonra kan verdim

Ay benim hala ilk testlerim duruyo hayatımda ilk defa o kadar net çizgi gördüm diye saklıyorum

Ben de silik cizgiyi gordum adete 6 gun kala sonraki 5 gun boyunca tekrarladim testi. Her gun ne kadar koyulastigina baktim sonra kan verdim
Sohrab
Ben adet günümde hazırlıksız olmayayım diye ped yerleştirdim.
Ağrım sızım var ama ortada relg yoktu.
Akşam işkillendim test yaptım. Sonra gittim 10 dk sonra 1 litre su içtim 2-3 tane daha evde test vardı farklı markaların hepsinde aynı gün idrar testi yapıp bekledim. 3-4 tanesi birden çift çizgi oldu. ( Benim Garanticilik Seviyem )
Öyle eşime söyledim 3-4 gün sonra kan testi vermeye gittim 2 haftalık filandı o dönem

Ben zaten ıdrar testini saklamak için yaptım, ama ıdrarı damlatır damlatmaz ıkıncı cızgının belırıp kopkoyu olması harıka bısey, yıllarca denemıs bırı olarak muhtesem anlardı

Gaslighting o kadar tehlikeli ki, mesela bu durumda kadının akıl sağlığını koruması için terapiyle bu olayı çözmeye çalışıp başarılı olamıyorsa boşanması şart.
Dertler derya olmuş.
Okuyunca gülmekten bazılarını böyle dert mi olur diyorsunuz.
Bir tane kız var milleti bezdirmiş. Nişanlı ama gitgelleri var belli bazı tahtaları eksik gibi.
Görümcesi ile nişanlı olduğu halde tanışamamış.Görümce hasretiyle yanıyor.KEşke benle görüşse tanışssa ilgilense diyor. Sonra param yok diye ağlamış konu açıp sonrada Zara'yı nasıl talan ettiğini anlatmış. Nişanlısı hesap dökümünü istemiş bide bu kız çok boş boğaz demiş. Gidip KV suratına yüzüğü fırlatayım mı havam olur mu diye soruyordu

Adet olmadım. Ertesi gün ayak parmağım hatır hutur kaşındı. Tam travazol sürecekken eşime git eczaneden test al dedim ayağımın kaşıntısı da geçti.
Ne güzel anılar bunlar

Görümcesi zenginmiş çünkü hep yurt dışına tatile gidiyormuş. Nişanlısına da yavrum reis diyor yorum yapan kadınlar. Kızın borçları için hallederiz yavrum demiş çünkü

Görümcesi zenginmiş çünkü hep yurt dışına tatile gidiyormuş. Nişanlısına da yavrum reis diyor yorum yapan kadınlar. Kızın borçları için hallederiz yavrum demiş çünkü
Haha sonrada HEsap dökümünü istemiş kız sinirinden çıldırıyordu.
Aynen iki lafından biri Zengin görümcem ile tanışamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…