- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #46.741
hakikaten bizim düğünü görseniz kızılcık şerbetindeki düğün gibiydiOh ne güzel Allah ağız tadınızı bozmasın.
Eskidenmiş o aslında kültür çatışması aynı evin için büyük aile olarak oturunca daha çok zorlanırmış insan
Şimdilerde bazılarımızın KV problemi olsada eşler Allah'tan daha uyumlu .
Bir an kızılcık şerbetine bağlarsın diye düşünmedim değil O ofsistimciddenAy akşama Kızılcık ŞErbeti var boyu posu devrilesice Fatih'in maceralerını gidip izlerim.
Allah seni yaPeki bana ne demeli, önce kan testı yaptırdım, pozıtıf cıkınca eczaneden test alıp sonra onu yaptım, garanti sonuc
Bulabilsek keske ordan oraya tasinirken kaybetmis malesesef. Benimkini okul bahcesine gommus ben de ogretmenim. Oglumunkini kayinpederim cami bahcesine gommustu. Simdi 2. Oglum icin guzel bi yer dusunecegim artikYaa sımdı gomse bı okulun bahcesıne keske
Gaslighting o kadar tehlikeli ki, mesela bu durumda kadının akıl sağlığını koruması için terapiyle bu olayı çözmeye çalışıp başarılı olamıyorsa boşanması şart.Az önce birini okudum
Adam kendi evinden kendi annesinin beğendiği eşyaları gizli gizli aşırıyormuş.
Soonrada ben görmedim bizim öyle bir eşyamız yok ki filan diyormuş.
Kadın ne zaman KV evine gitse evinden çalınan eşyaları orada görüyormuş.Adam kendi evinin hızsızı olmuş resmen.
KV gelininin evine gelince de Deterjan filan aşırıp kendi evine götürüyormuş.
Allah ne insanlar var şu dünyada
Ben de silik cizgiyi gordum adete 6 gun kala sonraki 5 gun boyunca tekrarladim testi. Her gun ne kadar koyulastigina baktimPeki bana ne demeli, önce kan testı yaptırdım, pozıtıf cıkınca eczaneden test alıp sonra onu yaptım, garanti sonuc
Ay benim hala ilk testlerim duruyoBen adetime 6 gün kala laboquick kaset testle öğrenmiştim ama yumurtlmadan 3 gün sonra falan sol göğsümde masmavi kocaman bir damar çıkmıştı oradan anlamıştım en garantisi adet gününün geçmesini beklmek
Benimkiler de duruyorAy benim hala ilk testlerim duruyohayatımda ilk defa o kadar net çizgi gördüm diye saklıyorum
Ben de silik cizgiyi gordum adete 6 gun kala sonraki 5 gun boyunca tekrarladim testi. Her gun ne kadar koyulastigina baktimsonra kan verdim
Benım cesaretım yoktu ona, tüp bebek olduğu ıcın ve ustüne 4.deneme de olunca, kan testine kadar bekledımBen de silik cizgiyi gordum adete 6 gun kala sonraki 5 gun boyunca tekrarladim testi. Her gun ne kadar koyulastigina baktimsonra kan verdim
Bende saklıyorum 4 testimi birden dejenfekte edip. İkeasnın kilitli poşetlerine koydumAy benim hala ilk testlerim duruyohayatımda ilk defa o kadar net çizgi gördüm diye saklıyorum
Ben zaten ıdrar testini saklamak için yaptım, ama ıdrarı damlatır damlatmaz ıkıncı cızgının belırıp kopkoyu olması harıka bısey, yıllarca denemıs bırı olarak muhtesem anlardıSohrab
Ben adet günümde hazırlıksız olmayayım diye ped yerleştirdim.
Ağrım sızım var ama ortada relg yoktu.
Akşam işkillendim test yaptım. Sonra gittim 10 dk sonra 1 litre su içtim 2-3 tane daha evde test vardı farklı markaların hepsinde aynı gün idrar testi yapıp bekledim. 3-4 tanesi birden çift çizgi oldu. ( Benim Garanticilik Seviyem )
Öyle eşime söyledim 3-4 gün sonra kan testi vermeye gittim 2 haftalık filandı o dönem
Dertler derya olmuş.Gaslighting o kadar tehlikeli ki, mesela bu durumda kadının akıl sağlığını koruması için terapiyle bu olayı çözmeye çalışıp başarılı olamıyorsa boşanması şart.
Branş doğru tatlım rehabilitasyon merkezindeyim günde 8 saat derse giriyorum.Kız ben senı psıkoljık danısman sanıyorumbranşın ne
Adet olmadım. Ertesi gün ayak parmağım hatır hutur kaşındı. Tam travazol sürecekken eşime git eczaneden test al dedimSohrab
Ben adet günümde hazırlıksız olmayayım diye ped yerleştirdim.
Ağrım sızım var ama ortada relg yoktu.
Akşam işkillendim test yaptım. Sonra gittim 10 dk sonra 1 litre su içtim 2-3 tane daha evde test vardı farklı markaların hepsinde aynı gün idrar testi yapıp bekledim. 3-4 tanesi birden çift çizgi oldu. ( Benim Garanticilik Seviyem )
Öyle eşime söyledim 3-4 gün sonra kan testi vermeye gittim 2 haftalık filandı o dönem
Görümcesi zenginmiş çünkü hep yurt dışına tatile gidiyormuş. Nişanlısına da yavrum reis diyor yorum yapan kadınlar. Kızın borçları için hallederiz yavrum demiş çünküDertler derya olmuş.
Okuyunca gülmekten bazılarını böyle dert mi olur diyorsunuz.
Bir tane kız var milleti bezdirmiş. Nişanlı ama gitgelleri var belli bazı tahtaları eksik gibi.
Görümcesi ile nişanlı olduğu halde tanışamamış.Görümce hasretiyle yanıyor.KEşke benle görüşse tanışssa ilgilense diyor. Sonra param yok diye ağlamış konu açıp sonrada Zara'yı nasıl talan ettiğini anlatmış. Nişanlısı hesap dökümünü istemiş bide bu kız çok boş boğaz demiş. Gidip KV suratına yüzüğü fırlatayım mı havam olur mu diye soruyordu
Hayırlı haberlerle gel.Kızlae şimdi gidiyoruz hastaneye çıkınca size haber ederim. Etiketlere dönemedim çünkü uykusuzluktan ölüyorum zerre halim yok
Güzel haberlerini bekliyoruz inşallahKızlae şimdi gidiyoruz hastaneye çıkınca size haber ederim. Etiketlere dönemedim çünkü uykusuzluktan ölüyorum zerre halim yok
Haha sonrada HEsap dökümünü istemiş kız sinirinden çıldırıyordu.Görümcesi zenginmiş çünkü hep yurt dışına tatile gidiyormuş. Nişanlısına da yavrum reis diyor yorum yapan kadınlar. Kızın borçları için hallederiz yavrum demiş çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?