2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
sudem34 yavrum sen 101 deyince sitesine girdim neler var orda neler hazine gibi ve piyasaya göre çok uygun şok oldum
Evet balım
K Kaskade de güzel takip edip tüyolar veriyor arada

Cap polo valiz nette en küçüğü bile 1.250
A101 de 350 öyle düşün
Numunelik her mağazaya bir tane getirse bile
İnternet mağaZasında bir tık daha yüksek fiyata satışa da sunuyor

İnsan diyor ki benimki de dert miymiş…

Özel hastane de seçenekler mevcut.
Üç boyutlu renkli vermesi lazım her gittiğiniz de. Yüzünü çekmesi lazım. Ha bizim kinin eli kolu durmuyor mesela ama uğraşıyor doktor yani.

Ooo yoldaş memleket nere

Yaa inşallah o kadar çok istiyorum ki peki ne zaman yapmaliyim testi adet gecikmesini mi beklemeliyim
Merhaba. Allah'ım hayirlisinı versin inşallah. Bence sen bir doktora gorün. Yerleşme kanaması öyle sık sık ve parça parça olmaz diye düşünüyorum. Benim bir damla gelmişti sadece. Eğer kasıntı varsa mantar veya enfeksiyon olabilir. Benim de hsg den sonra oldu. Daha önce hiç olmayan şeyler. Hassasiyet ve ağrı oldu. Hatta acile gitmiştim dayanamayıp. Antibiyotik kullandım geçti diye düşünmüştüm. Ama geçen gün mantar olduğunu ögrendim. Keşke o zaman iyice baktirsaymışım. Şimdiye bisey kalmazdı diyorum. Özellikle vajinal muayeneden sonra artıyor bende. Bulaşıyor heralde diğer yerlere de. Bence bı kadın doğumcuya git. Hamileysen öğrenirsin. Değilsen de hamilelik öncesi çaresine bakarsın mantar gibi bişey varsa. Guzel haberleini duymak dileğiyle

Aynısı oldu tam ramazanda hatimimi bitirmeye çalışıyorum adet olmadan. Tam adet günümde adet ağrısı vuruyo bi yandan hızlı hızlı okuyorum bi yandan. O hafta full iftarcı aldım yorgunluktan da bayılıyorum gittim market alışverişine dönerken 3 tane farklı marka test aldım. Bi tanesi artı med yanlış çıkartıyor diye diyorum ki birinde yalancı çizgi çıkacak. Testler karıştı hepsinde de çift çizgi çıktı. Diyorum ki ay bunların hepsi yanlışmış bi beyin duraksamasından sonra hamile olduğumu anladım

Ahahahh anı kalsın istiyorsan hala geç değil bi tane yap
Ahahahaha ya çok komik gibi değil mi bu olay yavrum ben senin varlığıni işte bu çubuğa idrarimi yaparak anladım şimdi evleniyorsun artik saklama sırası sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…