- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #46.761
Evet balımsudem34 yavrum sen 101 deyince sitesine girdim neler var orda neler hazine gibi ve piyasaya göre çok uygun şok oldum
İnsan diyor ki benimki de dert miymiş…Kızlar şu bir derdim var köşesi nasıl bir bataklık
Sabah okumaya başladım.Çıkamadım bir türlü
Eşi tarafıdan aldatılıp, karşı tarafta aldatılan diğer eşle birbirne aşık olan mı dersiniz, Patronuyla sevgili olup hizmetçi muamelesi gören mi dersiniz ne arasanız var.
Dipsiz kuyu
Özel hastane de seçenekler mevcut.Benim doktorum hic fotograf vermiyor. Hatta gostermiyor bile bebegin yuzunu. Sadece22. Haftada 1 tane renkli fotografini vermisti. Ozel hastane. Olcumlerini yapiyor onlarin goruntusunu veriyor her seferinde 3 tane goruntu ama eli ayagi yuzu filan degil, karin capi, basinin capi ve ust bacak uzunluguneye benzedigini bilmiyorum yani cocugun
Ooo yoldaş memleket nereartık anlıyorum alıştım bayağı. ben alevi kökenli seküler bir ailenin çocuğuyum, eşim muhafazakar bir ailenin çocuğu ne kadar farklı kültürlerimiz hayal etama insanların geçinmeye niyeti olunca hiç problem olmuyor. ailelerimiz adet diye tutturmadı hiç sıkıntı da yaşamadılar çok şükür. biz de kendi çekirdek ailemize kimseyi müdahil etmeden onlara da uyum sağlayarak yuvarlanıp gidiyoruz
Evet çok iyi yapmıssın neme lazım kan yanlış çıkar falan eczane testi daha önemli hzhdhdjdPeki bana ne demeli, önce kan testı yaptırdım, pozıtıf cıkınca eczaneden test alıp sonra onu yaptım, garanti sonuc
Merhaba. Allah'ım hayirlisinı versin inşallah. Bence sen bir doktora gorün. Yerleşme kanaması öyle sık sık ve parça parça olmaz diye düşünüyorum. Benim bir damla gelmişti sadece. Eğer kasıntı varsa mantar veya enfeksiyon olabilir. Benim de hsg den sonra oldu. Daha önce hiç olmayan şeyler. Hassasiyet ve ağrı oldu. Hatta acile gitmiştim dayanamayıp. Antibiyotik kullandım geçti diye düşünmüştüm. Ama geçen gün mantar olduğunu ögrendim. Keşke o zaman iyice baktirsaymışım. Şimdiye bisey kalmazdı diyorum. Özellikle vajinal muayeneden sonra artıyor bende. Bulaşıyor heralde diğer yerlere de. Bence bı kadın doğumcuya git. Hamileysen öğrenirsin. Değilsen de hamilelik öncesi çaresine bakarsın mantar gibi bişey varsa. Guzel haberleini duymak dileğiyleYaa inşallaho kadar çok istiyorum ki peki ne zaman yapmaliyim testi adet gecikmesini mi beklemeliyim
Napcam onu da bilmiyorumBenimkiler de duruyorhatta oglumda yaptiklarim da
Siliniyor mu o zamanlaAy benim hala ilk testlerim duruyohayatımda ilk defa o kadar net çizgi gördüm diye saklıyorum
Aynısı olduSohrab
Ben adet günümde hazırlıksız olmayayım diye ped yerleştirdim.
Ağrım sızım var ama ortada relg yoktu.
Akşam işkillendim test yaptım. Sonra gittim 10 dk sonra 1 litre su içtim 2-3 tane daha evde test vardı farklı markaların hepsinde aynı gün idrar testi yapıp bekledim. 3-4 tanesi birden çift çizgi oldu. ( Benim Garanticilik Seviyem )
Öyle eşime söyledim 3-4 gün sonra kan testi vermeye gittim 2 haftalık filandı o dönem
Duruyor aynı, 3 yıl oncekı trstım de duruyor benım hala, 3 gebelık gecırdım 3unu de saklıyorım benSiliniyor mu o zamanlaben attım ya 2 gün baktım izledim
Silinmiyor canim. 9 yil once yaptiklarim bile silinmediSiliniyor mu o zamanlaben attım ya 2 gün baktım izledim
Yok kuşum silinmez bi tanesini saklayıp 3ünü atacam bendeSiliniyor mu o zamanlaben attım ya 2 gün baktım izledim
3 ayrı hamileligin 3 ünu de gözünü kırpmadan atan brnYok kuşum silinmez bi tanesini saklayıp 3ünü atacam bendeama kıyamıyorum yaa çok mutlu olmuştum onları görünce
9 yılSilinmiyor canim. 9 yil once yaptiklarim bile silinmedi
Sen yap bı tane bugun yarın, saklamak ıcın, ılerde gosterırsın kıza3 ayrı hamileligin 3 ünu de gözünü kırpmadan atan brn
Ahahahh3 ayrı hamileligin 3 ünu de gözünü kırpmadan atan brn
Bir de çizgi mizgi çıkmıyormusSen yap bı tane bugun yarın, saklamak ıcın, ılerde gosterırsın kıza
Yok yaa çıkar hala kanında var hormonBir de çizgi mizgi çıkmıyormus
Ahahahhanı kalsın istiyorsan hala geç değil bi tane yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?