2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Karadenizler çok tez canlı ya heyecanlanıyor bir şey anlatınca tepki veriyor 5 dakika sonra ee bu olamaz ki diyor
Bide hepsinde mucitlik var geçen lavaboyu tamir etti artık nasıl tamir yaptıysa lavabo bi yerden akıtıyor hala keşfedemedik nerden olduğunu

Karadenizler çok tez canlı ya heyecanlanıyor bir şey anlatınca tepki veriyor 5 dakika sonra ee bu olamaz ki diyor
Ahahaha cidden o da var ve hep aynı gibi çalışıyor kafaları çamaşır makinası dolapları varya ondan aldım banyoya koyduk geldi çalışma masasının üstüne dolap koymuşlar sanki buna mi para verdin dedi sonra komşumuz var o da ordulu bize gelmişti dolabı gördü çalışma masasının üstüne dolap mi koydunuz dedi ikisi hariç eve gelen hickimseden bu tepki yok

Kızlar bebeğimin kilosu 2069 boyu da 42 cm olmuş sizin dualarınız mi kabul oldu bilmiyorum ama sonunda yüzünü net bir şekilde gördük doktorum da şok geçirdi hemen resim alayım kapatır şimdi dedi suan Nst deyim bir de artık iki haftadır bir gelecekmisim kontrollere

Masallah, Kac haftalıksın csnım?

Kızlar 31 haftalıkken kac kg oluyor, esımle ıddıdaya gırıyorz her defasında kım en yakını bılırse kazanıyorşuan durum 1 - 1

kızlar S samozlem le konuşan var mı? Giriyo ama yazmıyo durumu ne onu da bilmiyoruz. Kız bu sancılananlar niye bişi yazmıyo arkadaş ille merakta mı kalalım.
Ben sancilandigimda kolumda serumla buraya girip yazmistim

Kızlar 31 haftalıkken kac kg oluyor, esımle ıddıdaya gırıyorz her defasında kım en yakını bılırse kazanıyorşuan durum 1 - 1
Canım 30+6'de 1700 gramdı benimki 40 cm ciavrıydı boyu
Pazartesi 32 oluyorum tahminimce 1800-1900 arası diyecektir bana bu hafta iştahım açık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…