- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.210
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #46.781
Ben şimdi yapsam eşime atsam desem ki şüphelendim test yaptım hamileyken tekrar hamile kalmışımYok yaa çıkar hala kanında var hormon
AhahahhBen şimdi yapsam eşime atsam desem ki şüphelendim test yaptım hamileyken tekrar hamile kalmışımne diyeysun sen diye gelir
Karadenizler çok tez canlı yaAhahahhadamın aklı çıkar yerinden artık
Adamın aklıyla oynamaBen şimdi yapsam eşime atsam desem ki şüphelendim test yaptım hamileyken tekrar hamile kalmışımne diyeysun sen diye gelir
Bide hepsinde mucitlik varKaradenizler çok tez canlı yaheyecanlanıyor bir şey anlatınca tepki veriyor 5 dakika sonra ee bu olamaz ki diyor
Hamileliğin başından beri korkumuzdan bir şey yaşamıyoruz yoksa %100 yapardımAdamın aklıyla oynama
Ahahaha cidden o da var ve hep aynı gibi çalışıyor kafalarıKaradenizler çok tez canlı yaheyecanlanıyor bir şey anlatınca tepki veriyor 5 dakika sonra ee bu olamaz ki diyor
Allahın işine karısılmazBir de çizgi mizgi çıkmıyormus
Masallah, Kac haftalıksın csnım?Kızlar bebeğimin kilosu 2069 boyu da 42 cm olmuşsizin dualarınız mi kabul oldu bilmiyorum ama sonunda yüzünü net bir şekilde gördük doktorum da şok geçirdi hemen resim alayım kapatır şimdi dedi suan Nst deyim bir de artık iki haftadır bir gelecekmisim kontrollere
32 oldum bugünMasallah, Kac haftalıksın csnım?
1600 falan galiba öyle bişiydiKızlar 31 haftalıkken kac kg oluyor, esımle ıddıdaya gırıyorz her defasında kım en yakını bılırse kazanıyorşuan durum 1 - 1
Sımdı benım 28+0da 1367 cıktı, 29+0ıle uyumlu dedı, 2 haftadana 300 gr mı alıyor1600 falan galiba öyle bişiydi
30 haftalikken 1615 ti benimkiKızlar 31 haftalıkken kac kg oluyor, esımle ıddıdaya gırıyorz her defasında kım en yakını bılırse kazanıyorşuan durum 1 - 1
Önde gidiyorsa 1800lerde çıkabilir benim 32de tam hafatasıyla uyumluydu 1850 diSımdı benım 28+0da 1367 cıktı, 29+0ıle uyumlu dedı, 2 haftadana 300 gr mı alıyor
Canım 30+6'de 1700 gramdı benimki 40 cm ciavrıydı boyuKızlar 31 haftalıkken kac kg oluyor, esımle ıddıdaya gırıyorz her defasında kım en yakını bılırse kazanıyorşuan durum 1 - 1
AhahahhBen sancilandigimda kolumda serumla buraya girip yazmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?