2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar 31 haftalıkken kac kg oluyor, esımle ıddıdaya gırıyorz her defasında kım en yakını bılırse kazanıyorşuan durum 1 - 1
Benim 28 de 1750 gibi bir şeydi şimdi 32 de 2069 çıktı ve uyumlu hep haftası ile hiç geri ya da ileri demedi doktorum. 31 de 1900 falandır heralde ben de bilemedim

Sımdı benım 28+0da 1367 cıktı, 29+0ıle uyumlu dedı, 2 haftadana 300 gr mı alıyor
Alıyor canım 200-300 gram rahat 2 hafta içerisinde
geçen 30. haftamda hastaydım full kustum
Aç gezdik resmen 1 hafta ama benim kız rezze etkilenmemiş ben açken o nasıl kilo almayı başardı ona bile şaşırdım.

Depolarından yıyor cunku, bosuna mı demırler vıtamınler kalsiyumlar kullanıyoruz

Gununde mıydı pekı kuzu, bakın işin ucunda 500 lıra var
Aynen canım bana göre 30+6
Doktoruma göre 30+4 haftasına göre uyumlu dedi (1700grm)
30. haftanın normal değeri 1500-1750 arsıymış.
Daha benim haftanın dolmasına birkç günüm vardı. Kilosunu o yüzden iyi uyumlu dedi
30.hatada 1550-1750 arası
31. haftada 1750-1900
32. haftada 1950-2150
33.haftada 2150 üstü çıkabiliyor. Gittiğin doktor randevu gününe göre bu aralıklara yakın çıkıyormuş genelde.

O valizleri bulamadım ama hep set vardı bulursan atar mısın bana

Bemımkı de yıne 1 hafta onde cıkarsa 1750 olur..ınsalah kazanırım

Ayy nasıl sevindim hadi gözün aydın. İnşallah nst de sıkıntısız geçer

Ben sancilandigimda kolumda serumla buraya girip yazmistim

Aha da ben

bu gece 4te uyandım dün annem doktora gitmişti onun sonuçları çıkmış mı diye e nabıza girdim baktım ki jinekolojik onkolojiye gitmiş. sabah aradım sordum, neden baktın falan diye kızdı. smear verdi rahim ağzında bozulma varmış şimdi bir inceleme yapılmış onun sonucunu bekliyormuş. beynimden vurulmuşa döndüm ağlamamı durduramıyorum. inşallah bir şey çıkmaz.

Bebeğim normal şeyler bunlar rutin yapılıyo korkma kaç yaşına gelmiş doğurmuş kadın onlar benim annemde gitse benimkine de bakarlar bende verdim smear doğum sonrası sende gitsen sana da yaparlar. Sorun çıkmaz inşallah kalbini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…