2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
O kuponu nasi
E bebek 200tl kuponda alt limit yok yani 200tlik ürün alınabiliyor ben aldım 230tl 30tl ödedim bilginiz olsun 31i son
O kuponu nasıl alıyoruz canım bende kupon falan çıkmadı hemde ilk alış veris 239 TL ödedim hiç birşey cikmadi

Bizim ilçeye de sürekli geliyorlar 30 40 50 yaş gruplarına özel test yapıyorlar tedbir amaçlı oluyor genellikle annen bir şeyden mi şüphelendi

Sabah 6 da diş ağrısı ve baş ağrısı ile uyandım. Eşimden parol istedim. Bi tane çürük dişim var bide hamile kalmadan dişçiye gittim yanlış dişimi yaptılar gıcık oluyorum onun ağrısını çekiyorum. Evde bi gargara vardı doğal onu kullandım dişlerime iyi geldi. Bide bütün diş etlerim şiş her diş fırçaladığımda aşırı kanıyor

Canım benim söylemesi kolay uygulaması zor ama nolur yıpratma kendini daha ortada bir şey yok öyle düşün, smear testi vermiş hiç vermeye gitmeyedebilirdi, güzel çıkacaktır sonuçlar inşallah

Benim doktorum sen açlıktan ölsen de bebek senin depolarından kullanır, ona bir şey olmaz diyor

1850 diye geçti içimden
Kaybedersem alırım 500 liranı
Canım benim 30. Haftada 1500 gr çıkmıştı, 32. Haftada 2000 kilo çıktı. 31’de 1750 diyebiliriz
Ben de 1750 demeyı dusunuyorum
Ben 31+6 da gittim 1950 kg çıktı.

Ben 31+3’te doğum yapmıştım kız bebek 1850 gr tam günündeydi aşağı yukarı. Bu 32 hafta oluyor ama galiba
1750 de karar aldım, artık kaybedersem de napalm, o 500 u harcattıracak yer bulurum ben ona

konuya biraz geriden geliyorum kızlar ama yinede yazmak istedim. biz ilk kızımda anneme de kv de siz buraya bebek bakmaya değil bize bakmaya geliyorsunuz dedik ve onlar temizlik yemek vs yaptılar bebeğin bakımınıda ben ve eşim üstlendik. bu kızımda da aynısını yapıcam hem onlar gittikten sonra bocalamamak için hemde babayı olaydan dışlamamak için. ilk zamanlar çok yoruluyor insan uykusuz kalıyor kendiyle bile ilgilenemiyor değil kocayla ilgilenmek ama 5-6 aya oturuyor düzen o zaman ilişkide normalleşmeye başlıyor

Kendini üzme canım. W world1 leap olmuştı sanki, rahim ağzı alınmıştı ama karıştırıyor olabilirim. Benim de smearde sorun çıkıp bir kaç ay sonra düzelme hikayem var. Tıp çok ilerledi. Hemen kötü şeyler düşünme.
Benim babam her gün radyoterapi oluyor ama iyi olacağına inanıyorum ben. Allah başımızdan eksik etmesin hiç birini.

İnşallah sıkıntı çıkmayacak içini ferah tut dua ettim annen için ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…