- Konu Sahibi sunshine__
-
- #46.821
O kuponu nasıl alıyoruz canım bende kupon falan çıkmadı hemde ilk alış veris 239 TL ödedim hiç birşey cikmadiE bebek 200tl kuponda alt limit yok yani 200tlik ürün alınabiliyor ben aldım 230tl 30tl ödedim bilginiz olsun 31i son
Bizim ilçeye de sürekli geliyorlar 30 40 50 yaş gruplarına özel test yapıyorlar tedbir amaçlı oluyor genellikle annen bir şeyden mi şüphelendibu gece 4te uyandım dün annem doktora gitmişti onun sonuçları çıkmış mı diye e nabıza girdim baktım ki jinekolojik onkolojiye gitmiş. sabah aradım sordum, neden baktın falan diye kızdı. smear verdi rahim ağzında bozulma varmış şimdi bir inceleme yapılmış onun sonucunu bekliyormuş. beynimden vurulmuşa döndüm ağlamamı durduramıyorum. inşallah bir şey çıkmaz.
Kızlar 31 haftalıkken kac kg oluyor, esımle ıddıdaya gırıyorz her defasında kım en yakını bılırse kazanıyorşuan durum 1 - 1
Ben 31+6 da gittim 1950 kg çıktı.Kızlar 31 haftalıkken kac kg oluyor, esımle ıddıdaya gırıyorz her defasında kım en yakını bılırse kazanıyorşuan durum 1 - 1
bu gece 4te uyandım dün annem doktora gitmişti onun sonuçları çıkmış mı diye e nabıza girdim baktım ki jinekolojik onkolojiye gitmiş. sabah aradım sordum, neden baktın falan diye kızdı. smear verdi rahim ağzında bozulma varmış şimdi bir inceleme yapılmış onun sonucunu bekliyormuş. beynimden vurulmuşa döndüm ağlamamı durduramıyorum. inşallah bir şey çıkmaz.
Ben 31+3’te doğum yapmıştım kız bebek 1850 gr tam günündeydi aşağı yukarı. Bu 32 hafta oluyor ama galibaKızlar 31 haftalıkken kac kg oluyor, esımle ıddıdaya gırıyorz her defasında kım en yakını bılırse kazanıyorşuan durum 1 - 1
Benim doktorum sen açlıktan ölsen de bebek senin depolarından kullanır, ona bir şey olmaz diyorAlıyor canım 200-300 gram rahat 2 hafta içerisinde
geçen 30. haftamda hastaydım full kustum
Aç gezdik resmen 1 hafta ama benim kız rezze etkilenmemiş ben açken o nasıl kilo almayı başardı ona bile şaşırdım.
Her gördüğümde kv profili sanmam pekiHerkesin vardı benim de olsun dedim
Kaybedersem alırım 500 liranı1850 diye geçti içimden
Ben de 1750 demeyı dusunuyorumCanım benim 30. Haftada 1500 gr çıkmıştı, 32. Haftada 2000 kilo çıktı. 31’de 1750 diyebiliriz
Ben 31+6 da gittim 1950 kg çıktı.
1750 de karar aldım, artık kaybedersem de napalm, o 500 u harcattıracak yer bulurum ben onaBen 31+3’te doğum yapmıştım kız bebek 1850 gr tam günündeydi aşağı yukarı. Bu 32 hafta oluyor ama galiba
konuya biraz geriden geliyorum kızlar ama yinede yazmak istedim. biz ilk kızımda anneme de kv de siz buraya bebek bakmaya değil bize bakmaya geliyorsunuz dedik ve onlar temizlik yemek vs yaptılar bebeğin bakımınıda ben ve eşim üstlendik. bu kızımda da aynısını yapıcam hem onlar gittikten sonra bocalamamak için hemde babayı olaydan dışlamamak için. ilk zamanlar çok yoruluyor insan uykusuz kalıyor kendiyle bile ilgilenemiyor değil kocayla ilgilenmek ama 5-6 aya oturuyor düzen o zaman ilişkide normalleşmeye başlıyorBizde de o bag yok. Ama cok normal. Hormon yok. Tekme hissetmio. Sadwcce bizim karnimizin buyudugunu goruyolar. Babalik sonradan ogreniliyor sonucta
Ben soluyorum esime emziririm gazini cikarirsin mesela die o da evet dio. Takim olmak lazim
Benim yanimda kimse kalmicak ama sole annem karsi sitede oturuyo stn gider gelir cok yakin
Ama allah nasip kismet ederse herseyi ikimiz ogrenip yapmak istiyoruz
Buarada bizde sizin gibiyiz ailede cocuk yok vs hic cocuk bakma bilgimiz yok.
Kendini üzme canım. W world1 leap olmuştı sanki, rahim ağzı alınmıştı ama karıştırıyor olabilirim. Benim de smearde sorun çıkıp bir kaç ay sonra düzelme hikayem var. Tıp çok ilerledi. Hemen kötü şeyler düşünme.bu gece 4te uyandım dün annem doktora gitmişti onun sonuçları çıkmış mı diye e nabıza girdim baktım ki jinekolojik onkolojiye gitmiş. sabah aradım sordum, neden baktın falan diye kızdı. smear verdi rahim ağzında bozulma varmış şimdi bir inceleme yapılmış onun sonucunu bekliyormuş. beynimden vurulmuşa döndüm ağlamamı durduramıyorum. inşallah bir şey çıkmaz.
Nst de sıkıntı çıkmadı her şey normal dedi doktorAyy nasıl sevindimhadi gözün aydın. İnşallah nst de sıkıntısız geçer
Aha da ben
İnşallah sıkıntı çıkmayacak içini ferah tut dua ettim annen için ben debu gece 4te uyandım dün annem doktora gitmişti onun sonuçları çıkmış mı diye e nabıza girdim baktım ki jinekolojik onkolojiye gitmiş. sabah aradım sordum, neden baktın falan diye kızdı. smear verdi rahim ağzında bozulma varmış şimdi bir inceleme yapılmış onun sonucunu bekliyormuş. beynimden vurulmuşa döndüm ağlamamı durduramıyorum. inşallah bir şey çıkmaz.
Onu çok şeyapmayalım kızlar. Biraz üzgün belirsizlikten dolayı kendini daha iyi hissettiğinde yazacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?