2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar tek tek alıntı yapamadım
Beş dk bir sancı çıktı hemde Yüksek
Ebe muayene etti rahimde düşme varmış yumuşama yok açıklık yok
Kendi hastaneme gidiyorum doktorum başka yerde karışamam dedi
Endol serum takılacak
Yatış olabilir serumdan sonra belli olacak duruma göre

Kizlar canimcimlar nasılsınız bu gün öğleden sora giremedim 20 sayfa olmuş okuyamadim tek tük baktım mesajlara umurim iyisinizdir

Ben pazra falan gittim bu gün sabah okadar yormadim kendimi aslında ama heralde farkında olmadan yine iş falan dinlemedim bide üstüne pazra gidip geldim aşırı rahatsızım karnım taş kesilmiş bel ve bacak bolgemi hisetmiyorum çok kotuydum kızım da çok hareketli onunla falan ilgilendim parka falan götürdük eşimle artık ağrıdan ve sinirden ağladım bebeğin de harketleri baya azaldı çok üzüldüm size tavsiyem lütfen kendinizi yormayın şunu analdim hiç birşey canımızdan sağlığımizdan önemli değil yani dogurucam dedim bu acıyla hastaneye de gidemedim şükür biraz hafifledi sabah takip edip ona göre hastneye gidicem şu an haftam da küçük çok tedirgin oldum uzldum kızdım kendime gerçekten umarım hepimiz saglika allım kucağımıza ben ne oluyor anlamdım vala bari Kasım bitse diye ümit ediyorum şu an

25 iyiymiş ben 12 yaşımda tanıştım ilk bazı şeyleri kabullenmek en iyisi. Bu konuda çok zor günlerim ve mücadelelerim oldu. Sonuç :geçmişi ve ailemizi seçemiyoruz değiştiremiyoruz. Ben birazda bunların yatkınlıkla alakalı olduğunu fıtratla alakalı olduğunu düşünüyorum.

Endol fitil aldım hatta en sonuncusunu bugün aldım. İyi bir ilaç rahimi toparlıyor. Doktorun uzunluğuna bakar şimdi ebenin dediğine çok takılma. Vajinal ultrasonla hepsi çıkar. Hayırlı haberlerle

Tetikleyen şeyi bir bulsam keşke bende, evlendiğimden beri daha huzurluyum ama yine de bazen o his o panik o korku oluyor. Dediğin gibi yaşamayan anlamaz
Ya geçmiyor tamamen bebeğim hafifliyo sadece. Kendimde hastalık arama modum en azından iyileşti şimdilik. Bide emdr işe yaradı bende o olmasa biraz zor olurdu. Ben tedaviye panik atak için değil anne olamıyorum diye gittim ama konu çooookk başka çıktı. Zaten senin tetikleyicin de muhtemelen senin farketmediğin ama benzer bir şekilde şuan hayatına sirayet eden bişi hala aktif devam ediyorsa. Ama dediğim gibi inançla sorumlulukla sadeleşmeyle iyileşiyo gerçekten

Son düzenleme:
Öncesinde anksiyete belirtilerim vardı ara ara 25de ilk defa panik atak depresyon hepsini aynı anda geçirdim hiç hoş bir deneyim değildi. Bide çok dolmuşum kendimi boşaltacak hafifletecek şeylerde olmadı öncesinde birden patladı beni görme 5 kilo bir haftada gitti ne yeme ne içme. Sonra zamanla zamanla dedim zecmel n’oluyo hayat devam ediyo bu böyle olmaz hemen destek aldım. Çok şükür bugüne yine oluyo bak olmuyo demiyorum ama hafif

Sen şimdi böyle yazınca hayatın hiç bir alanında belirsizliğe tahammülüm yok mesela ama hiç yok. Herşey net olmalı arada renklerim yok siyah yada beyazım mükemmeliyetçi bir yapım olduğu söylendi hep gittiğim uzmanlardan grilerimin olmadığı. Ama esnek değilim bu beni çok yoruyor.

Tamam bunu sana kim miras bıraktı ne oldu da böyle düşündün? Aynı rahatsız hissi sana ne veriyo? Ama bunu tek başına değil uzmanıyla yapmam lazım

Bu dediğini en son geçtiğimiz Kasım ayında yaşadım be zecmel o kilo vermeleri çok iyi bilirim 15 kg vermişliğim var ama artık biliyorum ki ölmüyorum ve geçiyor

Emdr ne oluyor canım? Hipnoz seansına gittim bir kere ondan beri daha rahatım ama bana en az 3 kere gel demişti ben gitmedim deli gibi
Nolur nolmaz doktora sor bebeğim yaa
benim doktor uyuyordur şu an, söverse bir de

Tamam bunu sana kim miras bıraktı ne oldu da böyle düşündün? Aynı rahatsız hissi sana ne veriyo? Ama bunu tek başına değil uzmanıyla yapmam lazım
Bence kimse miras bırakmadı baya böyle olmam için tüm koşullar oluşturuldu (bile isteye değil tabiki) bebekten sonra biraz toparlarsak kendimizi tekrar yardım almak istiyorum

Tek olmadığın için mutluyum, ama bir yandan üzgün. Sen bensin resmen beni anlatıyorsun gibi oldu

S samozlem canim benim dogum gunun kutlu olsun. Saglikla sihatle birkac hafta daha bekleyerek bebegini kucagina almani dilerim. Mutlu yillar

Emdr ne oluyor canım? Hipnoz seansına gittim bir kere ondan beri daha rahatım ama bana en az 3 kere gel demişti ben gitmedim deli gibi

benim doktor uyuyordur şu an, söverse bir de
Hipnoza nasıl cesaret ettin. Emdr kötü anılarına hissizleşme diyebiliriz bir yöntem aslında

Kendi hastanenden de yaz kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…