2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Aynı durumdayız, bir kaç senedir panik atak başladı bende. Hep hamile kalmaktan korktum çünkü nasıl yaparım ederim diye hep düşündüm ben doğurmamam diye diye, dediğin gibi nasıl hamile kaldım ve şu an rahatım bilmiyorum. Ben bebeğin hareketlerini acaba sevmezsem naparım diye bile düşündüm hamile kalmadan o kadar zor ki o psikoloji, kendine diyorsun ki acaba ben neden böyle düşünüyorum neden korkuyorum vs vs. Şu an normal doğum istiyorum ama epiduralden korkuyorum, acaba normal epiduralsiz yapabilir miyim diye korkuyorum, sezeryandan korkuyorum. Başka da seçenek kalmadı napacağım bilmiyorum ben düşük yaptım geçen sene, kürtaja alırlarken bile kriz geçirdim korkudan, işte o krizi doğum esnasında yaşamaktan korkuyorum.

Ben de düşünenlere alternatif olsun diye aldığım fiyat ve bilgileri paylaşayım. Su anda tedavisinde kullanılabilen lösemi,anemi ve otoimmun rahatsızlıklara ek olarak su anda otizm ve serebral palsi icin deneysel tedaviler yapılıyormuş. Tedavisinde kullanılan hastalik sayısı her gecen gün artıyormuş.Ben belli bir sure sonra bu kok hücrelerinin kullanilamadigina dair bi fikre sahiptim.Boyle birsey yokmuş .24 yillik hücre tedavide kullanılmış.

Kan ve doku saklanması tek bebek için Ekim ayı fiyatı 12900TL.2800 TLlik on odeme ile kit gonderiliyormus.Dogumdan sonra alınan kan ve doku analiz ediliyor eger saklanabilir durumda ise ücretin kalanını ödüyormuşuz.

Saklama ücreti ise yıllık 2500 TL + Tüfe oranında artışla belirleniyormuş.

Okuduğum kadarıyla anlamlı olan kan ve dokunun birlikte saklanması.Biz ne olur ne olmaz diye kan+doku seklinde saklatmaya karar verdik.

Ay benım hastanede izin verse ya benım eşim girmeye dünden razı izin verırlerse arkadasımın kocası girdi bagırsagına kadar gordum dıyomuş bu arada
Sor sor. Bence ozelse hersey yolundaysa izin verirler. Haber et sonra da

Tetikleyiciyi bul. Geçen birine daha yazdıydım. Ben emdr yaptırdım hamile kalmadan önce tüp bebek zamanı. Sonra buldum sorunu ama kolay değil. Bide maneviyat çok çok önemli hergün kuran okuyorum. Kendini yalnızlaştırma yanına geleni geri çevirme özellikle lohusalıkta ne gereksiz kalabalık ne de yalnızlık iyi. Seni sıkan sürekli uyarmak zorunda kaldığın insanları da hayatından çıkart. Varya öyle bi hafiflik geliyor ki insana

Ben de kendime sürekli bunu telkin ediyorum. Artık yapacak bişey yok bebeğin bilecek ben 2.5 aydır elimden gelen herşeyi yaptım ama herşeyi eşim, bugün Allah senden razı olsun artık yeter tükendin dedi. Doktor da yapacak bişey yok beklicez diyor. Ama işte anne olunca insan tam da salamıyor istiyor ki herşeyi tam tamamına olsun. İlacın var mı kullandığın? Kiloları nasıl bebişlerin?

Canım karnının bi tarafı dağ gibi yükseliyor karnının şekli bi tuhaf oluyor. İçerden birisi karnını sıkıyor gibi oluyor nefesin kesiliyor. İlk başlarda ağrım olmuyordu böyle olduğunda ama artık adet sancısı gibi belime vuran ağrımda oluyor.

Hiç öyle düşünme bak bişeyleri aşıp başarmışsın. Bende de vardı normal doğum yaparım düşüncesi ama çok yıprandım bir an önce hayırlısıyla vaktinde yavrum doğsun istiyorum mücadele gücüm yok gibi. Olumsuz kendini aşağı çeken düşüncelerine kulak asma

Al balım heves ediyor insan biz de çok aldık.
Sonradan ne gerek vardı diyorsun ama evlat sonuçta ona harcamayıp kime harcıycan

10 çocuk doğuracak tipler de değiliz ki zar zor doğuruyoruz zaten.

Ben oğluma alırken öyle hevesli idim ki sanki yeni gelin olurda her şeye heves eder ya bir arkadaş çok abartıyorsun filan dedi ben yoo ben böle mutluyum dedim.
Düğünümde öyle emek vermemiştim.

Beklemeli sancılı süreçler oldu illa oğlumda da 3.hamileliğimdi mesela o da zar zor oldu.

İnşallah bugünler de geçecek ve iyi ki diyeceğiz buna eminim, hepimiz inşallah sağlıkla alırız kucağımıza

Benim işler 0-7 yaş arasına dayanıyor malesef o kadar kolay değil. İlaçlar psikoterapiler (aralıklarla) tam bir iyileşme sağlayamadım üstüne depresyonlarda eşlşk etmeye başladı. Ne hacılar ne hocalar kaldı. Şimdi burada yazmayayım. Ama işte insan çaresiz kalınca herşeyi deniyor. İnançlı bir insanım çok şükürr, ne zaman ibadetlerimi
Düzenli uygulasam mutlu ve dingin oluyorum. İşte böyle.

Yok canım bana hiç sizin kullandığınız adalat felan vermedi niye bilmiyorum sadece progesteronu 3 e çıkardı haftalık kontrol ve nst istedi. Zaten benimde 28. Haftadan beri sancılarım var. 21. Haftadan beride yatıyorum rahimde düzleşme ve yumuşama var dedikleri için. Eşininde söylediği gibi biz elimizden gelen her şeyi ama her şeyi yaptık. Bundan sonrası artık bebeklerin ne zaman gelmek isteyeceği ile alakalı. Bende çok korkuyorum haftaları küçük küveze girecekler doğsalar. O üzüntüyüde nasıl kaldırıcam bilmiyorum en azından 34 ü geçselerdi küvez ihtimali daha çok azalıyordu ama yinede rabbimin bir bildiği vardır.

Bana da son 2 gündür verdi bu ilacı yine vermiyordu. Progesteronu vermedi bana da. İnancını diri tut inşallah göreceklerdir. 26 dan beri sayıyorum ben de elimden gelenle bu kadar yapabildim. Allahın elbet bir bildiği vardır diyorum ben de.

Aynen ozel acıbademdeyım artık pazartesı sorarım
Bende acibademdeyim. İzin veriyolar sıkıntı yok
kızlar doktorumla konuştum nstye gir duruma göre hareket edelim dedi
Yoldayım
Hala dört dakikada bir kasılıyorum inşallah yüksek değildir
Haber vereceğim çıkınca
Haber ver tumay. Beklioruz. Kimle gidiyosun?
Ay ben dugun bile yapmadim. Beraber yasiyoduk tup bebek icin gittik evlendik dusun okdr ozensizimdir. Haziranda lutfedip de kapadokyaya gittik gelinlik damatlikla cekim yaptik bi fotomuz olsun adam gibi die. Geljnlik almistim ama yildirim nikahi olunca yetismez dediler giyemedim okdr para verince de bari foto cekiym deidm
Yani ojdr rahstimdir
Ama mevzu karya olunca. Akan sular duruyo be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…