2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
İnşallah bir 3 hafta daha dayanacaklar, hiç kimse aklına kötü bir şey getirmesin hep pozitif kalalım biz pozitif düşündükçe öyle olur

Arkadaşlar bugün benim doğum günüm 33 yaşıma girdim. 3 dk önce Allah bu yaşımızda bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı hakkıyla annelik yapabilmeyi nasip etsin.
Doğum günün kutlu olsun, yeni yaşın sana mutluluktan başka bir şey getirmesin inşallah

Arkadaşlar bugün benim doğum günüm 33 yaşıma girdim. 3 dk önce Allah bu yaşımızda bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı hakkıyla annelik yapabilmeyi nasip etsin.
Iyi ki dogdun canim nice mutlu yillara bebisinle esinle

Benimki de öyle hiç kolay olmadı zaten tamamen de geçmedi. Sadece sebebini biliyorum artık yoksa sürekli hastalık uyduruyordum kendi kendime. Çok zor şeyler bunlar yaşamayan pek anlamaz. 25yaşımda o kadar rahat bi insanken pat diye oldu neye uğradığımı şaşırdım. Tetikleyiciyi bulmak mesele işte. Ama şöyle düşün bi şekilde imtihan olcaz ama annemizle ama arkadaşımızla ama başka biriyle. Şuan herkes şey diyo mutlu bir çocuk yetiştircem. Ne kadar uğraşırsak uğraşalım dengesizin biri dengeyi bozacak birileri birileriyle imtihan olacak ben küçükken çözemediğim şeyi seneler sonra başka şekilde hayatıma sirayet etmesiyle farkettim. Meğer benim derdim hep aynıymış aslında

Nice mutlu sağlıklı yıllara inşallah

Tetikleyen şeyi bir bulsam keşke bende, evlendiğimden beri daha huzurluyum ama yine de bazen o his o panik o korku oluyor. Dediğin gibi yaşamayan anlamaz

Hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu ömrün olsun ailenle birlikte güzel yılların olsun

Laparoskopi sezaryen sebebi mi oluyor
Benimkinin üzerinde beş sene geçti söylemesem dikkat etmiyor bazı doktorlar
Yakinda olduysa sezeryan diyorlar ama ne kadar sure gecmesi lazim bilmiyorum.

Aaaaa ben epidural olmak istıyorum almıcaklar mı acaba ben bi sorım benım doktora
benim doktor, 34 u gecersek babayi doguma alirim dedi epidural icin.
Ters bir durum olur allah korusun genel anestezi yapmak zorunda kalirsak almam dedi.
34 den once de kucuk oluyorlar ve yogum bakim ekibinin yaptigi islemleri gormeyin, biz onlarin iyiligi icin yapiyor olsak da siz uzulursunuz dedi. 34 den once de almam dedi o yuzden.
34 bitmesine son 1 haftam
Oyyy dogum gunun kutlu olsun :) yeni yasinda bebeginle saglikli, cok guzel bir yil olsun :)

Teşekkür ederimmm amin amin hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…