- Konu Sahibi sunshine__
-
- #47.801
İnşallah bir 3 hafta daha dayanacaklar, hiç kimse aklına kötü bir şey getirmesin hep pozitif kalalım biz pozitif düşündükçe öyle olurYok canım bana hiç sizin kullandığınız adalat felan vermedi niye bilmiyorumsadece progesteronu 3 e çıkardı haftalık kontrol ve nst istedi. Zaten benimde 28. Haftadan beri sancılarım var. 21. Haftadan beride yatıyorum rahimde düzleşme ve yumuşama var dedikleri için. Eşininde söylediği gibi biz elimizden gelen her şeyi ama her şeyi yaptık. Bundan sonrası artık bebeklerin ne zaman gelmek isteyeceği ile alakalı. Bende çok korkuyorum haftaları küçük küveze girecekler doğsalar. O üzüntüyüde nasıl kaldırıcam bilmiyorum en azından 34 ü geçselerdi küvez ihtimali daha çok azalıyordu ama yinede rabbimin bir bildiği vardır.
Doğum günün kutlu olsun, yeni yaşın sana mutluluktan başka bir şey getirmesin inşallahArkadaşlar bugün benim doğum günüm 33 yaşıma girdim. 3 dk önceAllah bu yaşımızda bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı hakkıyla annelik yapabilmeyi nasip etsin.
Iyi ki dogdun canimArkadaşlar bugün benim doğum günüm 33 yaşıma girdim. 3 dk önceAllah bu yaşımızda bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı hakkıyla annelik yapabilmeyi nasip etsin.
Benimki de öyleBenim işler 0-7 yaş arasına dayanıyor malesef o kadar kolay değil. İlaçlar psikoterapiler (aralıklarla) tam bir iyileşme sağlayamadım üstüne depresyonlarda eşlşk etmeye başladı. Ne hacılar ne hocalar kaldı. Şimdi burada yazmayayım. Ama işte insan çaresiz kalınca herşeyi deniyor. İnançlı bir insanım çok şükürr, ne zaman ibadetlerimi
Düzenli uygulasam mutlu ve dingin oluyorum. İşte böyle.
Nice mutlu sağlıklı yıllara inşallahArkadaşlar bugün benim doğum günüm 33 yaşıma girdim. 3 dk önceAllah bu yaşımızda bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı hakkıyla annelik yapabilmeyi nasip etsin.
Tetikleyen şeyi bir bulsam keşke bende, evlendiğimden beri daha huzurluyum ama yine de bazen o his o panik o korku oluyor. Dediğin gibi yaşamayan anlamazBenimki de öylehiç kolay olmadı zaten tamamen de geçmedi. Sadece sebebini biliyorum artık yoksa sürekli hastalık uyduruyordum kendi kendime. Çok zor şeyler bunlar yaşamayan pek anlamaz. 25yaşımda o kadar rahat bi insanken pat diye oldu neye uğradığımı şaşırdım. Tetikleyiciyi bulmak mesele işte. Ama şöyle düşün bi şekilde imtihan olcaz ama annemizle ama arkadaşımızla ama başka biriyle. Şuan herkes şey diyo mutlu bir çocuk yetiştircem. Ne kadar uğraşırsak uğraşalım dengesizin biri dengeyi bozacak birileri birileriyle imtihan olacak ben küçükken çözemediğim şeyi seneler sonra başka şekilde hayatıma sirayet etmesiyle farkettim. Meğer benim derdim hep aynıymış aslında
Hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu ömrün olsun ailenle birlikte güzel yılların olsunArkadaşlar bugün benim doğum günüm 33 yaşıma girdim. 3 dk önceAllah bu yaşımızda bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı hakkıyla annelik yapabilmeyi nasip etsin.
Bende çektim canım şifa olur inşallah güzel haberlerle gelir
Yakinda olduysa sezeryan diyorlar ama ne kadar sure gecmesi lazim bilmiyorum.Laparoskopi sezaryen sebebi mi oluyor
Benimkinin üzerinde beş sene geçti söylemesem dikkat etmiyor bazı doktorlar
benim doktor, 34 u gecersek babayi doguma alirim dedi epidural icin.Aaaaa ben epidural olmak istıyorum almıcaklar mı acaba ben bi sorım benım doktora
Oyyy dogum gunun kutlu olsun :) yeni yasinda bebeginle saglikli, cok guzel bir yil olsun :)Arkadaşlar bugün benim doğum günüm 33 yaşıma girdim. 3 dk önceAllah bu yaşımızda bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı hakkıyla annelik yapabilmeyi nasip etsin.
Teşekkür ederimmm amin amin hepimiz içinYakinda olduysa sezeryan diyorlar ama ne kadar sure gecmesi lazim bilmiyorum.
benim doktor, 34 u gecersek babayi doguma alirim dedi epidural icin.
Ters bir durum olur allah korusun genel anestezi yapmak zorunda kalirsak almam dedi.
34 den once de kucuk oluyorlar ve yogum bakim ekibinin yaptigi islemleri gormeyin, biz onlarin iyiligi icin yapiyor olsak da siz uzulursunuz dedi. 34 den once de almam dedi o yuzden.
34 bitmesine son 1 haftam
Oyyy dogum gunun kutlu olsun :) yeni yasinda bebeginle saglikli, cok guzel bir yil olsun :)
Aminn canımm teşekkür ederim. Güzel gönlünüze
Düşük çıkmış etkilemiyorsa seni bir şey olmaz ama bence birazcık yükseltmeye bak başın filan dönebilirKızlar tansiyonumu ölçtüm tekrar, yine 8e 4 cıktı. Bir sıkıntı olmaz demi?
Teşekkür ederimm. Amin, Allah sevdiklerimizi hep yanıbaşımız da olmasını nasip etsinHayırlı sağlıklı mutlu huzurlu ömrün olsun ailenle birlikte güzel yılların olsun
Aminn Aminn kalbinizden geçen her güzellik benden önce sizlerin olsunNice mutlu sağlıklı yıllara inşallah
Tuzlu ayran yapardım da bende ters tepki yapıyor yükselteceği yere düşürüyor, uzancam şimdi bakalımDüşük çıkmış etkilemiyorsa seni bir şey olmaz ama bence birazcık yükseltmeye bak başın filan dönebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?