2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Arkadaşlar acilden geldim sanırım artık benim için doğum başlıyor. Son bir kez endol al dedi dr. Ve bekliyoruz. Bugün yarın sezeryana alabilir. Korkuyorum Allah rızası için hepimizden dua bekliyorum

Canım benim dualarımız sizinle inşallah bekler bebişin

Kesinlikle ben de hissediyorum gelişini, sürekli de kocama anons geçiyorum. Geliyorrrrrr diye

Kendi hastanenden de yaz kuzu
Canım benim dualarımız sizinle inşallah bekler bebişin

Kesinlikle ben de hissediyorum gelişini, sürekli de kocama anons geçiyorum. Geliyorrrrrr diye
Kendi hastanem direk yatış erdi gidince işlemlere gelince kaçtım hastaneden
Günlük 10 binden fazla ücret çıkardılar
Zeynep kamile gidiyoruz bakalım oradakiler ne diyecek

Anladım canım öncelikle eşine geçmiş olsun atlatmış olmasına çok sevindim. İnşallah bebeğinde hızla kilo alır

Hay Allahim ya. Kim var yaninda? Cocuklara kim bakicak nasil olucak simdi?

Geçmiş olsun canım. Bu gün giremedim rahatsızlandin mi Allah yardım etsin canım inşallah herşey yoluna girer açıklık yoksa durum iyidir doğum falan başlamamiştir

Hipnoza nasıl cesaret ettin. Emdr kötü anılarına hissizleşme diyebiliriz bir yöntem aslında
Korka korka gittim açıkçası sonuçta adam beni uyutup bir şeyler yapabilirdi, ama bir yandan transa giriyorsun ama ayıksın çok tuhaf ama çok iyi gelmişti

Hay Allahim ya. Kim var yaninda? Cocuklara kim bakicak nasil olucak simdi?
Annem evde şansıma ablamda bizde kalmıştı bugün ablamla geldik yavrum
Doğum riski çıktığından beri annem gitmiyor anlatamadım tabi sana şu işler bitsin yazarım
Geçmiş olsun canım. Bu gün giremedim rahatsızlandin mi Allah yardım etsin canım inşallah herşey yoluna girer açıklık yoksa durum iyidir doğum falan başlamamiştir
Sağol canım benim Şuan acildeyim bakalım ne diyecekler kendi doktorum yatış verdi

Bekliyorum burda yaz yine

Canım ya geçmiş olsun çok üzgünüm, inşallah acil müdahale ederler habersiz bırakma

Benim kocam Arap oysa, ben niye 10 tane doğuramadım anlamıyorum.
Balım adam Arap olsa ne çocuk istese ne düşük müşük olunca zaten sarkıyor biyolojik ve psikolojik süreçler giriyor işin içine.

Senin kaçıncı çocuk?
Yaşın küçükse yaparsın daha.
Ayy doğru ya senin gelinlik gelinlikçideydi en son hatırladım. Kapadokya'dan haberim yoktu iyi yapmışsın arada kaynamış o Haziran'da konuşmamıştık.

O zaman abartabildiğin kadar abart sonuna kadar hakkın

Hangi hastane balım?
Kafayı mı yemişler 10 bin ne?
Ablanın doktoruna mı gittin?
Haber et merak ettim seni.
Ciğer geliştirici vurdurmuş muydun?

Arkadaşlar bugün benim doğum günüm 33 yaşıma girdim. 3 dk önce Allah bu yaşımızda bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı hakkıyla annelik yapabilmeyi nasip etsin.
Doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana bebişinle sağlıklı mutlu ve huzurlu bir yıl getirsin inşallah

İnşallah iyi haberlerini alırız bir gelişme olursa yaz yine çok geçmiş olsun

Hangi hastane balım?
Kafayı mı yemişler 10 bin ne?
Ablanın doktoruna mı gittin?
Haber et merak ettim seni.
Ciğer geliştirici vurdurmuş muydun?
Yavrum Zeynep kamildeyim detaylı inceledi muayene yaptı nst deyim yine ufakta olsa sancı varsa sanıım yatış diyecek damar yolu açıldı tahliller alındı

Aynen konusmadik ama sevindim ya. İcim rahatladi yani
Evet o ara sende mesguldun olmadi. Gittik foto cektik cocuga gostericek iki foto olsun bari diye3 ayliktim daha o da bizimleydi
Yavrum Zeynep kamildeyim detaylı inceledi muayene yaptı nst deyim yine ufakta olsa sancı varsa sanıım yatış diyecek damar yolu açıldı tahliller alındı
Tamam sen yaz yinede. Dogum riski vsr mi suan bisey dediler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…