- Konu Sahibi sunshine__
-
- #47.841
Arkadaşlar acilden geldim sanırım artık benim için doğum başlıyor. Son bir kez endol al dedi dr. Ve bekliyoruz. Bugün yarın sezeryana alabilir. Korkuyorum Allah rızası için hepimizden dua bekliyorum
Doktorum beni muayene ve ederken kasılma başladı dedim geliyor yok dedi oynuyorum hayır kasılma dememe kalmadı kaskatı oldu karnım şok oldu doktor
Gelişinide hissediyorum diye çok şaşırmıştı
Kasılma oynamadan farklı olarak çekilme hissi veriyor karın içinde
Bu yaşımın en büyük dileği
Kendi hastanenden de yaz kuzu
Kendi hastanem direk yatış erdi gidince işlemlere gelince kaçtım hastanedenCanım benim dualarımız sizinleinşallah bekler bebişin
Kesinlikle ben de hissediyorum gelişini, sürekli de kocama anons geçiyorum. Geliyorrrrrr diye
Beklenen bir hamılelık değildi. Eşim kanser atlattı tedavi oluyor sprem sevıyesı artırımı ıcın . Tedavi sonrası ıle hamıle kalacaktım tüp bebek vs asılama vs gibi bir yöntemle sanırım o aşamayı konuşmamıştık bıle dahatedavi bitimi gidip konuşup bılgı alacaktık .Hamıle kalma ihtimalim olmadığından korunmuyorduk 2 seneyı aşkındır. Bır suprız bize bebiş. Geç döllenme olmuş mudur bilmiyorum. Sımdılık proteın alımını artırdım hos bulantım Bıtmıyor olduğu kadarı ıle ıns bır sonuç alırız.
Hay Allahim ya. Kim var yaninda? Cocuklara kim bakicak nasil olucak simdi?Kendi hastanem direk yatış erdi gidince işlemlere gelince kaçtım hastaneden
Günlük 10 binden fazla ücret çıkardılar
Zeynep kamile gidiyoruz bakalım oradakiler ne diyecek
Geçmiş olsun canım. Bu gün giremedim rahatsızlandin mi Allah yardım etsin canım inşallah herşey yoluna girer açıklık yoksa durum iyidir doğum falan başlamamiştirKızlar tek tek alıntı yapamadım
Beş dk bir sancı çıktı hemde Yüksek
Ebe muayene etti rahimde düşme varmış yumuşama yok açıklık yok
Kendi hastaneme gidiyorum doktorum başka yerde karışamam dedi
Endol serum takılacak
Yatış olabilir serumdan sonra belli olacak duruma göre
Korka korka gittim açıkçası sonuçta adam beni uyutup bir şeyler yapabilirdi, ama bir yandan transa giriyorsun ama ayıksın çok tuhaf ama çok iyi gelmiştiHipnoza nasıl cesaret ettin. Emdr kötü anılarına hissizleşme diyebiliriz bir yöntem aslında
Annem evde şansıma ablamda bizde kalmıştı bugün ablamla geldik yavrumHay Allahim ya. Kim var yaninda? Cocuklara kim bakicak nasil olucak simdi?
Sağol canım benim Şuan acildeyim bakalım ne diyecekler kendi doktorum yatış verdiGeçmiş olsun canım. Bu gün giremedim rahatsızlandin mi Allah yardım etsin canım inşallah herşey yoluna girer açıklık yoksa durum iyidir doğum falan başlamamiştir
Bekliyorum burda yaz yineAnnem evde şansıma ablamda bizde kalmıştı bugün ablamla geldik yavrum
Doğum riski çıktığından beri annem gitmiyor anlatamadım tabi sana şu işler bitsin yazarım
Sağol canım benim Şuan acildeyim bakalım ne diyecekler kendi doktorum yatış verdi
Ölçmeni istemediler mi? Kaçtı değerlerin testte ?Ben ölçüm Makinesi kullanmıyorum, belki de ondan rahatsın bir bilinmeyenin içinde diyet yapıyor gibiyim
Kendi hastanem direk yatış erdi gidince işlemlere gelince kaçtım hastaneden
Balım adam Arap olsa ne çocuk istese ne düşük müşük olunca zaten sarkıyor biyolojik ve psikolojik süreçler giriyor işin içine.Benim kocam Arap oysa, ben niye 10 tane doğuramadım anlamıyorum.
Ayy doğru ya senin gelinlik gelinlikçideydi en son hatırladım. Kapadokya'dan haberim yoktu iyi yapmışsın arada kaynamış o Haziran'da konuşmamıştık.Bende acibademdeyim. İzin veriyolar sıkıntı yok
Haber ver tumay. Beklioruz. Kimle gidiyosun?
Ay ben dugun bile yapmadim. Beraber yasiyoduk tup bebek icin gittik evlendik dusun okdr ozensizimdir. Haziranda lutfedip de kapadokyaya gittik gelinlik damatlikla cekim yaptik bi fotomuz olsun adam gibi die. Geljnlik almistim ama yildirim nikahi olunca yetismez dediler giyemedim okdr para verince de bari foto cekiym deidm
Yani ojdr rahstimdir
Ama mevzu karya olunca. Akan sular duruyo be
Hangi hastane balım?Kendi hastanem direk yatış erdi gidince işlemlere gelince kaçtım hastaneden
Doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana bebişinle sağlıklı mutlu ve huzurlu bir yıl getirsin inşallahArkadaşlar bugün benim doğum günüm 33 yaşıma girdim. 3 dk önceAllah bu yaşımızda bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı hakkıyla annelik yapabilmeyi nasip etsin.
Özlem ve serayın sancısı varSadece 1 gün girmedim
Ve 40 sayfa var
Uykusuz anacağızlardan biri bana günün önemli gelişmelerini hayrına özet geçsin
İnşallah iyi haberlerini alırız bir gelişme olursa yaz yine çok geçmiş olsunAnnem evde şansıma ablamda bizde kalmıştı bugün ablamla geldik yavrum
Doğum riski çıktığından beri annem gitmiyor anlatamadım tabi sana şu işler bitsin yazarım
Sağol canım benim Şuan acildeyim bakalım ne diyecekler kendi doktorum yatış verdi
Yavrum Zeynep kamildeyim detaylı inceledi muayene yaptı nst deyim yine ufakta olsa sancı varsa sanıım yatış diyecek damar yolu açıldı tahliller alındıHangi hastane balım?
Kafayı mı yemişler 10 bin ne?
Ablanın doktoruna mı gittin?
Haber et merak ettim seni.
Ciğer geliştirici vurdurmuş muydun?
Aynen konusmadik ama sevindim ya. İcim rahatladi yaniAnnem evde şansıma ablamda bizde kalmıştı bugün ablamla geldik yavrum
Evet o ara sende mesguldun olmadi. Gittik foto cektik cocuga gostericek iki foto olsun bari diyeBalım adam Arap olsa ne çocuk istese ne düşük müşük olunca zaten sarkıyor biyolojik ve psikolojik süreçler giriyor işin içine.
Senin kaçıncı çocuk?
Yaşın küçükse yaparsın daha.
Ayy doğru ya senin gelinlik gelinlikçideydi en son hatırladım. Kapadokya'dan haberim yoktu iyi yapmışsın arada kaynamış o Haziran'da konuşmamıştık.
O zaman abartabildiğin kadar abart sonuna kadar hakkın
Tamam sen yaz yinede. Dogum riski vsr mi suan bisey dediler mi?Yavrum Zeynep kamildeyim detaylı inceledi muayene yaptı nst deyim yine ufakta olsa sancı varsa sanıım yatış diyecek damar yolu açıldı tahliller alındı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?