- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.210
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #47.881
Sağol kuzu detaylı acıklamalar ıcınKızlar bugün hiç giremedim siteye
Bir Allahın kuluda nerede bizim Kaskade dememiş hasretimle yanmamışsınızgece gece dile kolay 40 sayfa okuyup geldim buralara
S samozlem canım dualarımız seninle inşallah herşey yoluna girer
S Seray94 tatlım sıkı sıkı tutmaya çalış bebişi içeride
Bana bir çare bulunmagnezyum 2 tane kullandığım halde 5 gündür kabızım şiştim çatlama noktasındayım yediğim incirin kayısının haddi hesabı yok ama bende tık yok . Bebek içeride sıkıştı bağırsakalromın doluluğundan şikayetçi yer açacağını sanarak sürekli tepiniyor ama nafile
Sohrab tatlım daffne firmasına baktım yorumları görünce . Kendi sitesinde sattığı için fiyatının ürünün uygun olduğunu düşünüyorum .Hb de mağazası var aynı ürün yaklaşık 200 tl komisyon ve diğer giderlerden kaynaklı mağaza puanı yüksek sıkıntı bir firma olsa milllet acımaz linç ederdi
Ev işleri tüm günümüzü aldı bugün ama aklım hep gruptaydı
Bugün eşimle eve dip bucak temizliğe giriştik
Daha çok ben manevi destek oldum eşim işleri yaptıeşim salonun kanepelerini sildi camları sildi ele güne karşı berbart haldelerdi komşular beni camları görünce taşlayacak diye korkar olmuştum . Annemde yarın gelip mutfak dolaplarını silecek . Mundarlığım son bulacak amin
Kuzenim bana bebiş kıyafetleri ayıracağını söylemişti anneme getirmiş Allahtan bir sürü yeni doğan 3. -6-9 ay döneminde kullanabileceğim tertemiz güzel ürünler göndermiş . Bugün itibariyle kıyafet stoklarım tamammış oldu . Haftaya yıkatacağım kendi aldığım kıyafetlerde dahil tüm bebek kıyfertlrirnş
Sohrab seninde arkadaşın yeni doğan kıyafetleri verecekti sana ağzını ufaktan yokla bence
. Daha dün bir dünya alt üst takım aldım . Bugün kuzenden gelenleri görünce almasaydımda olurmuş dedim . Yıkamaya başlıyorum haftaya diyebilirsin bir ağzını yokla arkadaşının
Şükür Bebek için hazırlıkları hızlandırdık
Bugün bebek odası için boya seçtik , duvar çıtalarını aldık . Yarın bebeğin odasındaki ıvır zıvırları boşaltacağız . İnş 2 haftaya dolap filanda gelirse artık yerleştirme moduna geçeriz
Geçmiş olsun, umarım biraz daha bekleyecek Çınar anne-babasına kavuşmak için
Benim doktorum tetenozla birlikte direk yaptırdı. Bu zamana kadar hiç yaptırmamıştım ama yaptırmayıp grip olursam vicdan azabı çekerim dedim. Şimdi eşime de tanımlanmış ona da yaptırıcaz.Canım bende de gözüküyor, her hamilede mi gözüküyor grip aşısı, doktorun tavsiye etti mi olmayı?
Bu efsaneyi hep merak ederim, acaba midesi bulananlarin saçlı mi doğacak
Canım nacizane fikrim eksik dua etme, hem sağlıklı doğsunlar, hem doğduktan sonra sağlıklı olsunlar, güzel,bereketli,hayırlı olsunlar, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
Herr şeyi işte.
Baska bir sey istemiyorum duasını hiç sevmem
Canım hangi magnezyumu kullaniyosun hepsi kabız yapmıyor, ben bu sefer kramplar için magnorm aldım, kabız olmaya da çok yatkın bir insanim diye kabizlik ilaci yazdirdim istersen eczaneden bi al dene, cok lazım olmadan kullanma dedi amaKızlar bugün hiç giremedim siteye
Bir Allahın kuluda nerede bizim Kaskade dememiş hasretimle yanmamışsınızgece gece dile kolay 40 sayfa okuyup geldim buralara
S samozlem canım dualarımız seninle inşallah herşey yoluna girer
S Seray94 tatlım sıkı sıkı tutmaya çalış bebişi içeride
Bana bir çare bulunmagnezyum 2 tane kullandığım halde 5 gündür kabızım şiştim çatlama noktasındayım yediğim incirin kayısının haddi hesabı yok ama bende tık yok . Bebek içeride sıkıştı bağırsakalromın doluluğundan şikayetçi yer açacağını sanarak sürekli tepiniyor ama nafile
Sohrab tatlım daffne firmasına baktım yorumları görünce . Kendi sitesinde sattığı için fiyatının ürünün uygun olduğunu düşünüyorum .Hb de mağazası var aynı ürün yaklaşık 200 tl komisyon ve diğer giderlerden kaynaklı mağaza puanı yüksek sıkıntı bir firma olsa milllet acımaz linç ederdi
Ev işleri tüm günümüzü aldı bugün ama aklım hep gruptaydı
Bugün eşimle eve dip bucak temizliğe giriştik
Daha çok ben manevi destek oldum eşim işleri yaptıeşim salonun kanepelerini sildi camları sildi ele güne karşı berbart haldelerdi komşular beni camları görünce taşlayacak diye korkar olmuştum . Annemde yarın gelip mutfak dolaplarını silecek . Mundarlığım son bulacak amin
Kuzenim bana bebiş kıyafetleri ayıracağını söylemişti anneme getirmiş Allahtan bir sürü yeni doğan 3. -6-9 ay döneminde kullanabileceğim tertemiz güzel ürünler göndermiş . Bugün itibariyle kıyafet stoklarım tamammış oldu . Haftaya yıkatacağım kendi aldığım kıyafetlerde dahil tüm bebek kıyfertlrirnş
Sohrab seninde arkadaşın yeni doğan kıyafetleri verecekti sana ağzını ufaktan yokla bence
. Daha dün bir dünya alt üst takım aldım . Bugün kuzenden gelenleri görünce almasaydımda olurmuş dedim . Yıkamaya başlıyorum haftaya diyebilirsin bir ağzını yokla arkadaşının
Şükür Bebek için hazırlıkları hızlandırdık
Bugün bebek odası için boya seçtik , duvar çıtalarını aldık . Yarın bebeğin odasındaki ıvır zıvırları boşaltacağız . İnş 2 haftaya dolap filanda gelirse artık yerleştirme moduna geçeriz
Musmutlu yaşlar olsunArkadaşlar bugün benim doğum günüm 33 yaşıma girdim. 3 dk önceAllah bu yaşımızda bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı hakkıyla annelik yapabilmeyi nasip etsin.
Benım arkadasım mayıs ayında doğum yaptı ilk epidural olcaktı ama epidural onda tutmamış cok garip hep alt tarafı hissetmiş o yuzden tamamen uyutmuşlar esi girmiş doğuma ama uyuttukları için mi girebilmiş bilmiyorumBenim doktorum epiduralde de olmaz dedi. 5-6 ameliyathane Yanyana oluyor, enfeksiyon riskine karşı alamıyoruz dedi, bu benimle ilgili bir karar değil hastanelerin kararı dedi. Her yerde böyle olduğunu söyledi ama ben de instada girenleri falan görmüştüm her şey bittikten sonra mı giriyorlar orasını bilmiyorum
Biz ikiz anneleri 31 den sonra istirahat galiba yaEvet canım
Epiduralde de verıyo mu acibadem?Bende acibademdeyim. İzin veriyolar sıkıntı yok
Haber ver tumay. Beklioruz. Kimle gidiyosun?
Ay ben dugun bile yapmadim. Beraber yasiyoduk tup bebek icin gittik evlendik dusun okdr ozensizimdir. Haziranda lutfedip de kapadokyaya gittik gelinlik damatlikla cekim yaptik bi fotomuz olsun adam gibi die. Geljnlik almistim ama yildirim nikahi olunca yetismez dediler giyemedim okdr para verince de bari foto cekiym deidm
Yani ojdr rahstimdir
Ama mevzu karya olunca. Akan sular duruyo be
Evet iyi görünüyor. İki kez şeker şeker yüklemesi yapıldı. 50 lik te yüksek çıktı, tanı koymak İçin ertesi gün 100 lük yapıldı, değerlerim sınırda çıktı o yüzden önlem amaçlı diyete başlattı doktorumBu değerler çok iyi değil mi?
Bende ilk hedef 32 yi bi göreyim benim daha 30+0 dayım sonra 34 derim ondan sonrada ne zaman gelirse gelsinler derim 34 den sonra geç prematüre oluyo küveze çok az bazen hiç kalmayabiliyorlarBiz ikiz anneleri 31 den sonra istirahat galiba ya33+2 ye girdim 31 de 17 mm idi 2 3 haftan var ama yınede belli olmaz demişti cok şükür 35 e gelsem keşke
Bence hastaneye göre değişiyor ama doktorum değişmediğini söylediBenım arkadasım mayıs ayında doğum yaptı ilk epidural olcaktı ama epidural onda tutmamış cok garip hep alt tarafı hissetmiş o yuzden tamamen uyutmuşlar esi girmiş doğuma ama uyuttukları için mi girebilmiş bilmiyorum
Normaldede genel anestezide alıyolarmış epidural de almıyolarmış bakalım benımki ne dicekYakinda olduysa sezeryan diyorlar ama ne kadar sure gecmesi lazim bilmiyorum.
benim doktor, 34 u gecersek babayi doguma alirim dedi epidural icin.
Ters bir durum olur allah korusun genel anestezi yapmak zorunda kalirsak almam dedi.
34 den once de kucuk oluyorlar ve yogum bakim ekibinin yaptigi islemleri gormeyin, biz onlarin iyiligi icin yapiyor olsak da siz uzulursunuz dedi. 34 den once de almam dedi o yuzden.
34 bitmesine son 1 haftam
Oyyy dogum gunun kutlu olsun :) yeni yasinda bebeginle saglikli, cok guzel bir yil olsun :)
Rahım agzı uzunluğunla gorursun benceBende ilk hedef 32 yi bi göreyim benim daha 30+0 dayım sonra 34 derim ondan sonrada ne zaman gelirse gelsinler derim 34 den sonra geç prematüre oluyo küveze çok az bazen hiç kalmayabiliyorlar
Bende bi sorayım valla benım doktor cok konuşmuyo zaten anlamadım bişeyBence hastaneye göre değişiyor ama doktorum değişmediğini söylediBen de uzatmadım
Çok şükür sizin az kalmış maşallah benim bir ay daha dayanmaları lazım 6 kasımda kontrolüm var bakalım ne diyecek ya bana üç hafta ara verdi bitmek bilmiyor normalde bu kadar uzatmıyordu bi hafta daha varRahım agzı uzunluğunla gorursun bence34 ten sonrada girebılıyomuş ama az gun kalıyolarmış onun bazı kuralları varmış bebekler 2.500 kilonun üstüne cıkınca zaten kesın kalmıyolarda bakalaım. Çiğer geliştirici vurdu bana 31 de bu gittiğimde solunumları cok iyidi şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?