2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
S samozlem G Gzm-26 yani emdr de önce ne olduğunu öğreniyorsunuz aslında uzunda sürüyo. Etkili bi yöntem biraz ağlamalı. Bebek olduktan sonra mutlaka gidin ve lohusalığınızı elinizden geldiğince güzel geçirmeye çalışın. Varsa lohusa psikolojisi kitapları alın okuyun valla bak. Çünkü hormonal geçiş süreci ve panik atak tetikleyici oluyor bu. Mevsim değişikliğinde de oluyo birden soğuklar geldiğinde ya da birden sıcaklar geldiğinde de oluyo. Bide ikinizin evreleri farklı ne olduğunu birbirinize anlatmayın etkilenirsiniz durduk yere. Yani ben nasıl olcam bilmiyorum böyle konuşuyorum ama inşallah güzel geçer elimden geldiğince salmaya çalışıyorum bebeğime odaklanmaya çalışıyorum her türlü doğuma kendimi hazırlamaya çalışıyorum elimden geleni yapacam meyilliyim zaten Allah korusun inşallah hiçbirimizin bir sorunu çıkmaz

Sağol kuzu detaylı acıklamalar ıcın hb fıyatıyla aynı bak burda, dedıgın gıbı komısyon bılmem ne ekleyınce ücret fırlıyor yukafı dogru, ben memnun kaldım ertrsı gun kargo geldı cok hızlıydı, guzel de paketlenmıstı. Ozensız deıllerdı. Stoklar acılınca dıger urunlere de bu sıteden bakıcam, 3kurus 5kurus kupon kovaladık bu zamana kadar, baska eksıgını tamamlarım

@sudem34 @d_g_g
Kızlar nst bitti doktora girmeyi bekliyorum
30 un üstüne çıkmadı bu sefer sancılar ufak oynamalar vardı
Çınar’da hareketlendi
Yatış vermez diye düşünüyorum Şuan
Geçmiş olsun, umarım biraz daha bekleyecek Çınar anne-babasına kavuşmak için grubun bebeleri aceleci çıktı biraz. Üzmesinler annelerini

Benim doktorum tetenozla birlikte direk yaptırdı. Bu zamana kadar hiç yaptırmamıştım ama yaptırmayıp grip olursam vicdan azabı çekerim dedim. Şimdi eşime de tanımlanmış ona da yaptırıcaz.

Canım hangi magnezyumu kullaniyosun hepsi kabız yapmıyor, ben bu sefer kramplar için magnorm aldım, kabız olmaya da çok yatkın bir insanim diye kabizlik ilaci yazdirdim istersen eczaneden bi al dene, cok lazım olmadan kullanma dedi ama

Arkadaşlar bugün benim doğum günüm 33 yaşıma girdim. 3 dk önce Allah bu yaşımızda bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı hakkıyla annelik yapabilmeyi nasip etsin.
Musmutlu yaşlar olsun bebişini sağlıklı, sıhhatli kucağına aldığın güzel bir yaş diliyorum..

Benım arkadasım mayıs ayında doğum yaptı ilk epidural olcaktı ama epidural onda tutmamış cok garip hep alt tarafı hissetmiş o yuzden tamamen uyutmuşlar esi girmiş doğuma ama uyuttukları için mi girebilmiş bilmiyorum

Epiduralde de verıyo mu acibadem?

Biz ikiz anneleri 31 den sonra istirahat galiba ya 33+2 ye girdim 31 de 17 mm idi 2 3 haftan var ama yınede belli olmaz demişti cok şükür 35 e gelsem keşke
Bende ilk hedef 32 yi bi göreyim benim daha 30+0 dayım sonra 34 derim ondan sonrada ne zaman gelirse gelsinler derim 34 den sonra geç prematüre oluyo küveze çok az bazen hiç kalmayabiliyorlar

Bence hastaneye göre değişiyor ama doktorum değişmediğini söyledi Ben de uzatmadım

Normaldede genel anestezide alıyolarmış epidural de almıyolarmış bakalım benımki ne dicek
Ayyy benımde cuma gunu 34 olacak bugun 33+2 deyım inşallah 1.5 hafta falan kalsalar süper olacak hele 35 i gorsek tamamdır bu iş

Bende ilk hedef 32 yi bi göreyim benim daha 30+0 dayım sonra 34 derim ondan sonrada ne zaman gelirse gelsinler derim 34 den sonra geç prematüre oluyo küveze çok az bazen hiç kalmayabiliyorlar
Rahım agzı uzunluğunla gorursun bence 34 ten sonrada girebılıyomuş ama az gun kalıyolarmış onun bazı kuralları varmış bebekler 2.500 kilonun üstüne cıkınca zaten kesın kalmıyolarda bakalaım. Çiğer geliştirici vurdu bana 31 de bu gittiğimde solunumları cok iyidi şükür

Çok şükür sizin az kalmış maşallah benim bir ay daha dayanmaları lazım 6 kasımda kontrolüm var bakalım ne diyecek ya bana üç hafta ara verdi bitmek bilmiyor normalde bu kadar uzatmıyordu bi hafta daha var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…